-
1 فایل پیوست
پاسخ: عکس هایی که در 1x.com پذیرفته شده اند
سلمان جان اگر وجود چنین تاپیکی سود زیادی برای فروم نداشته باشه،ضرری هم در کنار انبوهی از تاپیکهایی که جنبه آموزشی ندارند نخواهد داشت.
قطعا کسانی به این تاپیک سر میزنند که به این بحث علاقه دارند و کسانی هم که به اون علاقه ای ندارند هم فکر میکنم به اون مراجعه نکنند!
ظاهرا سیستم member screening این سایت هم که قبلا انتخاب بین پابلیش شدن و پابلیش نشدن یک عکس بود به سیستم امتیاز دهی بین 1(waek) و 6 (excellent) تغییر پیدا کرده است.
http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1273994540
نقل قول:
( مسعود از روی عکس مارمولک و گنجشک و کوه و بیابون بهت پیشنهاد عکاسی مجلسی دادند؟ :cool: :biggrin:)
نخیر
به این دو عکس اشاره شده بود.
http://my.1x.com/media/large/39666.jpg
http://my.1x.com/media/large/38751.jpg
البته این عکسها هم ارتباطی با اون موضوع ندارند ولی خوب احتمالا طی یک مقایسه با بعضی از خروجیهای کارهای تعدادی از آتولیه ها (که نمونه کارهای زیباشون در سطح مشهد بر روی بیلبوردها میبینی) به این نتیجه رسیده بودند.
-
1 فایل پیوست
-
سلام چه بحث شیرینی :lol
با فرهاد خان موافقم.
من بار اول که از وجود این یک ایکس مطلع شدم رفتم سر زدم یکی دو سه ساعت چرخیدم . چند روز سر زدم پشت هم. اما کلاً برام جذاب نبود. حس کردم از دماغ فیل افتاده و کلاً بی خیالش شدم. (هرچند که ممکنه زمانی بنا به دلایلی برم تو و تلاش کنم عکسی بپذیرونم . . . ) بعد ها دیدم همچین تاپیکی اینجا باز شده گفتم حالا خیلی تحفه است! تاپیکم داره واسه خودش :biggrin: و چون جالب نبود برام کاری ندارم و هرازگاهی یک نگاه سریع می اندازم.
اینهمه تاپیک بیخودی هست اینم روش ;) البته من بیشتر با مهم کردن این یک ایکس مخالفم تا این تاپیک.
نقل قول:
جناب قشقایی یکی دو تا از این سایتها را نام میبرید که قابلیت عضو شدن رایگان داشته باشن و مثل سایت 1x یک هفته تمام صبر نکنیم !
از کدام سایت ها می خواهید؟ سایتی که عکس را رایگان توش بگذارید و ملت نظر بدهند؟ زیاد است. بعضی هاش فیلتره بعضیهاش نیست که نمی گیم که فیلتر نشه!
نقل قول:
عکس امروز من که به واسطه آن این بحث هم به راه افتاد در طول 13 ساعت 4000 بار و عکس قبلی هم بعد از گذشت یک ماه 24000 بار دیده شده است!در حالی که همین دو عکس در زمانی طولانی تر و با وجود قرار گرفتن در صفحه اول گالری حدود 600 بار دیده شده اند.(این مورد حداقل برای من مهم است)
اگر 5% این افراد نیز به Home Page من که در جلوی اسم من سایت لینک آن را قرار داده است سر بزنند فرصت دیده شدن اثر و مورد نقد قرار گرفتن و شناخته شدن را برای مهیا کرده است.
والا نمی دونم دیده شدن عکس چه فایدهای دارد ؟ مگر اینکه یک چیز شخصی باشد. مثلاً اگر یک عکاسی روی پاکت ماکارونی عکسش چاپ شود تعداد دیده شدن های عکس در دقیقه سر به فلک می گذارد. اگر بحث تبلیغات سایت شخصی است که اونم باز فایده خاصی ندارد جز یک جور سرگرمی .
و اگر تبلیغات و مشتری یابی است که حرف دیگری است ولی ربط زیادی ندارد. کسانی که به یک ایکس و امثالهم سر می زنند احتمالاً خودشان عکاس هستند!
:) چندان جدی نگیرید و به تاپیک ادامه دهید . جای کسی را تنگ نکرده است. به حرف من باشه با همین ممیزی جدید التاسیس خودمان هم مخالفم!
-
نقل قول:
مثلاً اگر یک عکاسی روی پاکت ماکارونی عکسش چاپ شود تعداد دیده شدن های عکس در دقیقه سر به فلک می گذارد.
فکر میکنم عکسهایی که روی پاکت ماکاورنی چاپ می شوند و نگاهی که به این عکسها می شود هیچ تناسبی با عکسهایی که در آن سایت نشر میابد و کسانی که آنها را مشاهده می کنند ندارد.
هر گردی گردو نیست دوست عزیز!:eek:
از شما انتظاری بیش از این بود که این دو را نزدیک هم بدانید جناب میلانی!
چنین سایتی نه به آنچه که شما آنر بزرگ کردن آن مینامید توسط ما نیاز دارد و نه به چنین کوچک کردنی!
-
واقعا با دیدن اینگونه پست ها از شدت تعجب نمیدانم چه بگویم،اینکه اعضا اینگونه در کمال آرامش به یکدیگر بی احترامی می کنن جالبه.با این منطق بهتره که تمامی تاپیک های مرتبط با کنون و نیکون و .... بسته باشه و کاربران این فروم ملزم به خرید و ثبت سریال نامبر پنتاکس برای ورود به فروم را دارند :biggrin::biggrin:
و البته اگر عکس یک عکاس به عنوان عکس پس زمینه سایت bing.com به نمایش دربیاد 100% باید گردن این عکاس را با گیوتین زد..
و کاربران وان ایکس هم همگی عمله بنا هستن و عمرا از عکاسی چیزی بدانن
آقای زرنوشه فردا میهمان بنده اس،حتما با خرما و لباس مشکی از ایشان پذیرایی می کنم..
با مدعی مگویید اسرار عشق و مستی ... تا بی خبر بمیرد از درد خود پرستی
-
با سلام و احترام به دوستان
متاسفانه هر از گاهی در تاپیکی که داره راه خودشو به خوبی میره شاهد چنین بحثهایی هستیم که نه تنها مفید نیستند بلکه در نهایت باعث برخی مسایل میشه
من هم به نوبه خودم نظرمو بدون تعارف بیان میکنم و به قول معروف حرف آخر رو اول میگم
چقدر خوبه دوستان معترض به این تاپیک که 1x رو زیاد قابل نمیدونن عکسی پذیرفته شده از خودشون رو در 1x ناقابل ارایه بدن تا برای مبتدیانی چون من این امر مشتبه نشه که خدای ناکرده............
به هر حال سخن چنین فردی که در عین اینکه عکس پذیرفته داره بگه 1x عالی نیست برای عموم از جمله بنده پذیرش راحتتری داره (نقد در عین قدرت )
به قول معروف دوصد گفته چو نیم کردار نیست
شخصا هر بار که عکسی جدید در این تاپیک آپ میشه کلی خوشحال میشم و لذت می برم
به امید اینکه از نظر بنده سو برداشتی نشه
شاد باشین
-
بنده نظرم رو گفتم. به کسی هم نه توهین کردم و نه قصد توهین دارم. با مسعود و وحید (هر دو عزیز) هم اگر نان و نمک نخورده باشیم بستنی که خورده ایم. این ها را گفتم که سوء تفاهم برای کسانی که تاپیک را می خوانند پیش نیاید.
اما چند نکته :
madjidm عزیز در مورد اینکه فرمودید :
نقل قول:
به هر حال سخن چنین فردی که در عین اینکه عکس پذیرفته داره بگه 1x عالی نیست برای عموم از جمله بنده پذیرش راحتتری داره (نقد در عین قدرت )
به قول معروف دوصد گفته چو نیم کردار نیست
عرض کنم که مصداق این سخن ضرب المثل " گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف پیف بو میده " است نه " دو صد گفته .... "
نقل قول:
چقدر خوبه دوستان معترض به این تاپیک که 1x رو زیاد قابل نمیدونن عکسی پذیرفته شده از خودشون رو در 1x ناقابل ارایه بدن تا برای مبتدیانی چون من این امر مشتبه نشه که خدای ناکرده............
اولاً که بنده ادعایی ندارم. و مبتدی هستم. دوماً این حرف رو هر ازگاهی در باره برخی مدیران که کمتر عکس می گذارند هم شنیده ایم و شخصاً خوشحالم که برخی از مدیران اخیراً چند عکسی گذاشته اند که گویای تواناییشان باشد . اما در مورد خودم ، عکس های بنده در فروم خودمان هم به زور پذیرفته می شود و جدیداً پیام های عکس آخر شما در تاپیک فلان منتشر نشد دریافت کرده ام. ما که می خواستیم خلبان اف14 بشیم شدیم شوفر تریلی وای به حال کسی که بخواد بشه شوفر تریلی! :biggrin:
اما خود یک ایکس می گوید :
نقل قول:
Many of the excellent images that don't get published simply do not fit our vision for 1x in terms of style or subject matter.
کد HTML:
http://1x.com/about/
انتشار در یک ایکس دلیل بر خوب یا بد بودن عکسی نیست. مگر اینکه ما کاسه داغ تر از آش باشیم.
نقل قول:
واقعا با دیدن اینگونه پست ها از شدت تعجب نمیدانم چه بگویم،اینکه اعضا اینگونه در کمال آرامش به یکدیگر بی احترامی می کنن جالبه.
:think:;
نقل قول:
با مدعی مگویید اسرار عشق و مستی ... تا بی خبر بمیرد از درد خود پرستی
والا اینو شما زدی نه من . به هر حال جوابش این میشه :
ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم ... ای بی خبر ز لذت شرب مدام ما
هرگز نمیرد آن که دلش زنده شد به عشق... ثبت است بر جریده عالم دوام ما ;)
نقل قول:
با این منطق بهتره که تمامی تاپیک های مرتبط با کنون و نیکون و .... بسته باشه و کاربران این فروم ملزم به خرید و ثبت سریال نامبر پنتاکس برای ورود به فروم را دارند
والا پنتاکس که خودش فروم داره . تو فروم خودمان هم تا چندی پیش جزو سایر دوربین ها قلمداد می شد ما حرفی نزدیم. الانم اگر من احساس کنم نیکون یا کنون یا هر برند دیگری جوابگوی کارم است در خریدش شک نمی کنم.
اما نمی دانم حرف شما چه ارتباطی به بحث دارد.
نقل قول:
و کاربران وان ایکس هم همگی عمله بنا هستن و عمرا از عکاسی چیزی بدانن
آقا گویا خون جلو چشماتو گرفته ها بنده عرض کردم :
نقل قول:
کسانی که به یک ایکس و امثالهم سر می زنند احتمالاً خودشان عکاس هستند!
احتمالاً لحنش را با کنایه خوانده اید. که خیر منظورم این بود که کسی که خودش عکاس است مشتری عکاس دیگر نمی شود یا احتمالش خیلی کم است.
ماکارونی مثال بود در مثل هم که مناقشه نیست. حالا 2000 تا عکاس کار را ببینند باز هم چه حاصلی دارد؟
ارادتمند همگی
:)
-
من هم عضو این سایت شدم و یک عکس فرستادم
خب عکس خیلی بدی نبود ولی به مرحله ای که باید توسط اعضا دیده شود نرسید
نمی دونم در عملیات فرستادن اشتباهی کردم
کسی می تونه راهنماییم کنه:::confused2:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
17576
من هم عضو این سایت شدم و یک عکس فرستادم
خب عکس خیلی بدی نبود ولی به مرحله ای که باید توسط اعضا دیده شود نرسید
نمی دونم در عملیات فرستادن اشتباهی کردم
کسی می تونه راهنماییم کنه:::confused2:::
حتما برای مشاهده اعضا قرار نمیگیرد ممکن است در همان مرحله اول ریجکت شود
-
خب چه کار باید بکنم که ریجکت نشود
از لحاظ سایز شاید مشکل داشته باشه؟؟
...
حس می کنم در مراحل اشتباه عمل می کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
17576
خب چه کار باید بکنم که ریجکت نشود
از لحاظ سایز شاید مشکل داشته باشه؟؟
...
حس می کنم در مراحل اشتباه عمل می کنم
:biggrin: عکس شما باید 1x.com ای باشد!
اگر مشکل سایز داشت موقع Upload اشکال میگرفت.
منتظر عکسهای بهتری (؟) از شما هستند.
یک سلیقۀ خاصی بر اون سایت حاکم است. خیلی سخت نگیرید...
-
-
اثر دوستمون آقای ابراهیم باختری که بیشتر در گالری فعالند
http://imghost.1x.com/34263.jpg
-
-
سلام دوستان
یک سوال ...
وقتی عکسی رو می فرستیم و میره در قسمت In Screening یعنی چه؟؟؟ آیا پذیرفته شده؟؟
یا وقتی میره تو crituiqe ؟؟؟؟
نمی دونم کلمات لاتین رو درست نوشتم یا نه!!:think:;
وقتی می ره در حالت نمایش یعنی بعدا منتشر میشه (Publish) میشه؟
-
فکر کنم اگر کمی زحمت مطالعهی مطالب پیشین رو میکشیدید، به جواب میرسدید.
قبلا سیستم کار این سایت توضیح داده شده.
علیالحساب، وقتی عکسی به حالت In Screening میره، یعنی منتظر نظر دیگران است که اگر بتواند حد نصابی را کسب کند، منتشر خواهد شد.
-
ممنون
مطالعه کردم
چیزی نفهمیدم
اما
یعنی همه ی عکس ها ابتدابه In Screening میرند یا باید تایید شوند س÷س بروند برای اسکرینینگ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CANON INC
ممنون
مطالعه کردم
چیزی نفهمیدم
اما
یعنی همه ی عکس ها ابتدابه In Screening میرند یا باید تایید شوند س÷س بروند برای اسکرینینگ؟
پس از آپ شدن ابتدا برای مشاهده و امتیازدهی در نوبت قرار میگیره waiting for screening
سپس به مشاهده اعضا میرسه in screening یعنی داره مشاهده میشه و امتیازبندی میشه
published یعنی حدنصاب کسب شده و پذیرفته شده
not published یعنی پذیرفته نشده
-
پس ممکنه که عکسی اصلا به قسمت In Screening نره????
یه راست not publish بشه؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CANON INC
پس ممکنه که عکسی اصلا به قسمت In Screening نره????
یه راست not publish بشه؟؟؟
برای %بالایی از عکسهای ارسالی همین اتفاق می افتد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.Mobin
برای %بالایی از عکسهای ارسالی همین اتفاق می افتد.
یعنی درصد بالایی از عکس ها حتی به In SCREENING هم نمی رسند؟ یا درصد بالایی به In SCREENING می رسند؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madjidm
با تبریک برای این عکس زیبا امکانش هست بفرمائید نوع دوربین و لنز و..
با تشکر
-
باسلام
دوست عزیز با اطلاعاتی که بنده از دوست خوبم مجید مومنی مقدم گرامی دارم ایشون عکسهایش را با یک sx1 و یک مبدل ماکرو میگیرند .که واقعا ثبت چنین تصاویری گاه برای برخی کسانی که از بدنه های گران قیمت و لنزهای انچنانی استفاده میکنند نیز رویاست .:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shenasi
ایشون عکسهایش را با یک sx1 و یک مبدل ماکرو میگیرند .که واقعا ثبت چنین تصاویری گاه برای برخی کسانی که از بدنه های گران قیمت و لنزهای انچنانی استفاده میکنند نیز رویاست . .:::happy:::
درست میفرمائید واقعا هنر هست که با کمترین و متوسطترین ابزار عکاسی خلق چنین آثاری،مگرنه با بهترین دوربین و و پیشرفتهترین لنز که آیا واقعا لطفی دارد ؟ که آن هم ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CANON INC
یعنی درصد بالایی از عکس ها حتی به In SCREENING هم نمی رسند؟ یا درصد بالایی به In SCREENING می رسند؟
دوستان اگر کسی جواب بدهد خیلی ممون میشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CANON INC
دوستان اگر کسی جواب بدهد خیلی ممون میشم
برای عکسهایی که ارسال می شوند 3 حالت ممکن وجود دارد
یا عکسهای مستقیما و بدون اسکرینینگ پابلیش می شوند(به قول خودشان عشق در نگاه اول) که این مورد به ندرت اتفاق می افتد.
اگر عکس مستقیما پابلیش نشود
در طی چند روز مدیران تصمیم میگیرند که عکس را برای یوزر اسکرینینگ ارسال کنند یا مستقیما آن را رد کنند.
% کمی از عکسها به یوزر اسکرینینگ میروند و بقیه مستقیما توسط مدیران رد می شوند.
-
این هم ماله یک عکاس ایرانی:
کد HTML:
http://1x.com/photos/latest-additions/34487/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.Mobin
برای عکسهایی که ارسال می شوند 3 حالت ممکن وجود دارد
یا عکسهای مستقیما و بدون اسکرینینگ پابلیش می شوند(به قول خودشان عشق در نگاه اول) که این مورد به ندرت اتفاق می افتد.
اگر عکس مستقیما پابلیش نشود
در طی چند روز مدیران تصمیم میگیرند که عکس را برای یوزر اسکرینینگ ارسال کنند یا مستقیما آن را رد کنند.
% کمی از عکسها به یوزر اسکرینینگ میروند و بقیه مستقیما توسط مدیران رد می شوند.
اااا...............
پس خوشحال باشم ... دوتا عکس فرستادم و هر دوش در حالت اسکرینینگ هست!!!!!! البته دو تا اکانت دارم!!!!
-
در حالت اسکرینینگ بودن به این معنی نیست که عکس در یوزر اسکرینینگ است.
ممکن است مدیران در حال تصمیم گیری بر روی آن باشند و یا یوزر ها!
برای عضوهای عادی در هر صورت حدود یک هفته زمان میبرد تا مشخص شود که عکس (در هر کدام از حالات بالا) پابلیش می شود یا خیر.
اگر در یوزر اسکرینینگ شرکت کنید تعداد عکسهای ارسالی شما در هفته بسته به نوع اکانت تا دو برابر قابل افزایش است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CANON INC
اااا...............
پس خوشحال باشم ... دوتا عکس فرستادم و هر دوش در حالت اسکرینینگ هست!!!!!!
خیلی خوشحال نباشید، بعضی مواقع که خود مدیران نسبت به عکسی نظر منفی دارند باز هم برای User Screening ارسال میشود و در اغلب مواقع نظر کاربران منطبق با مدیران است؛ در این صورت برای آن عکس قید میشود که نظر هر دو گروه (مدیران و کاربران) بر منتشر نشدن بوده است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CANON INC
اااا...............
البته دو تا اکانت دارم!!!!
:eek:
بعضی گالریها برای ما ناشناخته بماند بهتر است!
با مسعود خان همزمان شد.
-
پاسخ : پاسخ: عکس هایی که در 1x.com پذیرفته شده اند
اثر دوستمون آقای موسی ربانی با تبریک فراوان
توسط SX1 is
http://imghost.1x.com/34734.jpg
-
اثر آقای عزیز عباسی با تبریک فراوان
http://imghost.1x.com/34715.jpg
-
http://imghost.1x.com/35456.jpg
هادی جان عزیز
تبریک واقعا تبریک میگم
-
سلام
عکسی از سید مصطفی آهنگرها
این عکس رو در سایت شخصی ایشون از اینجا ببینید
-
http://imghost.1x.com/24420.jpg
عکسی از کاوه حسينی عزیز
و اینم homepage ایشون
با کمال افتخار
-
سلام
اولین عکس پذیرفته شده از نوید حقیقی
http://imghost.1x.com/35720.jpg
-
Ingrowth-اثر محسن رشیدی از کرمانشاه
http://imghost.1x.com/35795.jpg
پروفایل ایشون در سایت رو از اینجا ببینید
-
میشه یک توضیحی در مورد مرحله های عکس بگید؟
چجوری یک عکس پابلیش میشه؟
من الان یک عکس دارم که توی In Screening هست. Screening چیه؟
بعد از Screening مرحله پابلیشه؟
-
در پستهای پیشین در این مورد بحث شده.
عکس شما بعد از ارسال، اگر مشکلات اساسی نداشته باشه (یعنی مواردی که به طور مشخص نباید وجود داشته باشند. نظیر امضا، پاسپارتو) وارد مرحله screening میشه. در این مرحله برای مدت زمانی مشخص، عکس بدون نمایش نام عکاس، در بخش screening قرار می گیره و دیگر اعضا، نظرشان را در مورد عکس اعلام میکنند. شما هم میتوانید این کار را برای عکس دیگران انجام دهید.
اگر حد نصاب به دست آمد (من نمیدانم حد نصاب چه قدر است) منتشر میشود.
به نظرم بیش از یک روز طول میکشه تا تکلیف عکس ارسالی مشخص بشه.
-
چجوری میشه امتیاز عکس رو تا حالا فهمید؟ اصلا از شاید کسی نباشه که عکس من رو ببینه
-
ببخشيد
بنده يه عكس اپلود كردم.حالا در قسمت اپلودد نوشته Not posted for screening توي قسمت هاي ديگه هم نوشته عكسي نيست.
اين يعني عكسم رد شده؟
ممنون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
artara74
چجوری میشه امتیاز عکس رو تا حالا فهمید؟ اصلا از شاید کسی نباشه که عکس من رو ببینه
نمیشه!
مطمئن باشید عکس شما دیده خواهد شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aless
ببخشيد
بنده يه عكس اپلود كردم.حالا در قسمت اپلودد نوشته Not posted for screening توي قسمت هاي ديگه هم نوشته عكسي نيست.
اين يعني عكسم رد شده؟
ممنون.
خیر، منتظر باشید.
اگر عکس در قسمت "Not published" قرار بگیرد، رد شده است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aless
ببخشيد
اين يعني عكسم رد شده؟
ممنون.
شما مرحله دوم ارسال عکس را انجام نداده اید.
روی عکس کلیک و مراحل ارسال برای screening را تکمیل نمایید.
-
سلام
"نسل گم شده" اثر نوید حقیقی
http://imghost.1x.com/35918.jpg
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"نیایش در دوزخ " اثر هادی دهقان پور
http://imghost.1x.com/35888.jpg
-
http://imghost.1x.com/29095.jpg
عکس از هیوا از ایران
فکر میکنم هیوا مسیبی باید باشه البته مشکوکم
با کمال ادب اثری بیاد ماندنی از این عکاس
-
http://imghost.1x.com/36099.jpg
عکس از محسن عزیز
محسن رشیدی
افتخاری دیگر برای ما ایرانی ها
بدرود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kheirollah
افتخاری دیگر برای ما ایرانی ها
:::waw::: :confused:
-
-
سلام.
ظاهرا کتاب عکسهای منتخب سایت 1x.com ،که شامل عکسهای منتخب سال 2010 کاربران این سایت هست اماده چاپ شده.
از طریق لینک زیر می تونید عکسهایی رو که انتخاب شده رو مشاهده کنید.
این کتاب با عنوان In Pursuit of the Sublime با قیمت 99 دلار از طریق سایت به فروش میرسد.
کد:
http://1x.com/pb2010.php
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehran.Fani
سلام.
ظاهرا کتاب عکسهای منتخب سایت 1x.com ،که شامل عکسهای منتخب سال 2010 کاربران این سایت هست اماده چاپ شده.
از طریق لینک زیر می تونید عکسهایی رو که انتخاب شده رو مشاهده کنید.
این کتاب با عنوان In Pursuit of the Sublime با قیمت 99 دلار از طریق سایت به فروش میرسد.
کد:
http://1x.com/pb2010.php
بله و اینکه من حداقل سه نام ایرانی دیدم که جای تبریک داره به این دوستان بابت انتخاب عکسهای زیباشون
-
پاسخ : عکس هایی که در 1x.com پذیرفته شده اند
-
سلام
"پیش به سوی زندگی " اثر مجیب (؟)
http://imghost.1x.com/36296.jpg
-
سلام
میگم نحوه کاری این سایت چطوریه
یعنی همه نمیتونن توش عکس ارسال کنن
مثلا سایت عکاسی نیست که هر کسی خواست عکس بتونه ارسال کنه؟
حتما باید تایید بشه؟
یه خرده توضیح بدین ممنون میشم
-
سلام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Super Oli
سایت واقعا خوبیه، خیلی از عکسایی که اونجا هست رو نمیشه جاهای دیگه پیدا کرد.
شاید نحوه انتخاب عکسها براتون جالب باشه.
این سایت به جز فروم؛ یه بخش گالری اصلی داره و یه قسمت نقد و بررسی (Critique).
برای نمایش داده شدن عکسها توی گالری اصلی، باید صلاحیتشون تایید بشه. هیأتی متشکل از 9 نفر ادیتور که ازشون بعنوان Screener یاد میشه به همراه یه سر پرست (Head Screener) هستن که صلاحیت عکسها رو تایید میکنن و صد البته بابت کارشون از مسئولان سایت دستمزد میگیرن.
قوانین جالبی هم برای رد یا تایید عکسها دارن:
- عکس از حیوانات فقط باید در حیات وحش گرفته شده باشه نه باغ وحش.
- آثار ادیت نباید تو عکس مشهود باشه حتی اگه تو دسته بندی "ادیت خلاقانه" قرار داشته باشه.
- عکسهایی که درشون از پرچم استفاده شده؛ عکسهایی که توشون عکاس یا دوربین دیده میشه؛ عکسهایی که از تابلوها گرفته شده؛ عکسهای مستند بدون خلاقیت و... معمولا مردود میشن.
اگه عکسها خیلی خوب یا خیلی بد باشه اسکرینر ها به سرعت در موردش تصمیم میگیرن. در غیر این صورت عکس رو توی قسمتی به اسم User Screening قرار میدن که کاربرا روش نظر بدن. دو گزینه Publish و Reject به همراه یه منوی آبشاری وجود داره که کاربر میتونه نظر بده که آیا این عکس وارد گالری بشه یا نه؛ و اگه نه، چرا؟ نظرات کاربران با ضریب خاصی منظور میشه به این معنی که یه کاربر با تجربه نظرش معادل نظر چندین کاربر کم تجربه ست.
بعد از اینکه حدود 30 نفر روش نظر دادن عکس برای تصمیم گیری نهایی مجددا به اسکرینر داده میشه و در صورت رد شدن؛ نتایج نظرسنجی به اطلاع عکاس رسونده میشه. مثلا گفته میشه که: 12 نفر با عکس شما مخالف بودن که از این بین 5 نفر، نور رو مشکل اصلی میدونن؛ 4 نفر ترکیب بندی و 3 نفر موارد دیگه.
کامنتهایی که توی گالری روی عکسها گذاشته میشه در حد یک یا چند کلمه ست. بحث فنی روی عکسها مربوط میشه به بخش Critique.
آخر هر سال عکسها بصورت کتاب به چاپ میرسه و برای فروش قرار میگیره.
توی بخش Critique کلیه عکسها؛ چه اونهایی که رد شده ن یا اونهایی که تایید شده ن؛ قابلیت نمایش داده شدن رو دارن. تنها شرطش اینه که عکاس توضیح بده منظورش و هدفش از این عکس چی بوده؟ و این عکس چه چیزی رو نصیب بیننده ش میکنه. بعد از اون کاربرا میان و عکسها رو مورد نقد و بررسی موشکافانه قرار میدن.
عضویت پایه تو این سایت مجانیه. ولی اعضایی که حق عضویت پرداخت میکنن اجازه آپلود عکس هفتگی بیشتری دارن و میتونن از امکانات بیشتری استفاده کنن و شاید از همه مهمتر امکان بالا رفتن درجه شون مهیا میشه.
درجات به ترتیب شامل: برنز - برنز پرمیوم - نقره - طلا و پلاتینیوم هست. درجات طلا و پلاتینیوم تقریبا غیرقابل دستیابی هستن و این اعضا، چشم و چراغ سایت محسوب میشن. درجه پلاتینیوم مجانی و مادام العمره و ظاهرا غیر قابل دستیابی !!:
-
ممنون
موقعی که میخوایم عکس رو برای screener procces بفرستیم ، دو تا گزینه داره یکی no,nude containt و یکی هم yes,nude this containt یه همچین چیزی ، معنی این دو تا گزینه رو هم بگین و اینکه هر هفته چند تا عکس میتونیم ارسال کنیم ممنون میشم
-
سلام
اگر همین تاپیک را مطالعه بفرمایید جواب سوالهایی که پرسیدید و ممکن است در آینده برای شما در همین مورد پیش بیاید را خواهید دید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin khan
ممنون
موقعی که میخوایم عکس رو برای screener procces بفرستیم ، دو تا گزینه داره یکی no,nude containt و یکی هم yes,nude this containt یه همچین چیزی ، معنی این دو تا گزینه رو هم بگین و اینکه هر هفته چند تا عکس میتونیم ارسال کنیم ممنون میشم
سلام
n .ude content یعنی عکس دارای صحنه های شامل عریان نمایی است
اگر تیک بله را انتخاب کنید ، عکس شما برای کاربرانی که مایل نیستند این نوع محتوا را مشاهده کنند به نمایش در نخواهد آمد
همچنین کاربران میهمان نیز قادر به رویت آن نخواهند بود
ضمنا ، برای کاربران عادی ، هفته ای یک عکس قابل پذیرش است که اگر در نظر سنجی درباره عکسها (screening) شرکت کنید ، یک عکس اضافی هم در هفته از شما پذیرفته میشود
یعنی ، برای کاربر عادی ، حد اکثر هفته ای 2 عکس قابل پذیرش است
ارادت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DELL
مجیب محمدی
-
عذر میخوام بابت آف تاپیک.
آیا مجیب اینجا عضو هست؟!
یوزرش رو میفرمائید؟
-
نقل قول:
توی بخش Critique کلیه عکسها؛ چه اونهایی که رد شده ن یا اونهایی که تایید شده ن؛ قابلیت نمایش داده شدن رو دارن. تنها شرطش اینه که عکاس توضیح بده منظورش و هدفش از این عکس چی بوده؟ و این عکس چه چیزی رو نصیب بیننده ش میکنه. بعد از اون کاربرا میان و عکسها رو مورد نقد و بررسی موشکافانه قرار میدن.
یه مقدار در مورد شرط این موضوع توضیح میدین
یعنی چه توضیحاتی باید بدیم ؟ منظور از هدف چیه ، خب عکس که قشنگ باشه آدم میذاره اونجا دیگه...
یه سوال دیگه
من یه عکس گذاشتم ، نه توی گالری نه توی بخش CRITIQUE قبول نشد ، یعنی انقدر بد بوده؟
یه جمله هم نوشته بودن
Note from the screeners
We do not accept images with borders.
منظور از borders چی بوده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin khan
یعنی چه توضیحاتی باید بدیم ؟ منظور از هدف چیه ، خب عکس که قشنگ باشه آدم میذاره اونجا دیگه...
یه سوال دیگه
من یه عکس گذاشتم ، نه توی گالری نه توی بخش CRITIQUE قبول نشد ، یعنی انقدر بد بوده؟
یه جمله هم نوشته بودن
Note from the screeners
یعنی نوعی حاشیه داشته مثل پاسپارتو
اول هم ذکر کرده که بدون حاشیه بفرستید
لطفا دیکشنری رو نگاه کنین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin khan
یه سوال دیگه
یه جمله هم نوشته بودن
Note from the screeners
عکس شما حاشیه داشته ؟ پاسپارتو ؟
شرمنده خط رو خط شد !
-
نقل قول:
ن یه عکس گذاشتم ، نه توی گالری نه توی بخش CRITIQUE قبول نشد ، یعنی انقدر بد بوده؟
این تاپیک را از ابتدا مطالعه بفرمایید خودتان متوجه نحوه کار این سایت می شوید
-
سلام
تبریک
جناب مجید خان مومنی.خوبه حالا قبلا در سایت اکران شده :::happy:::
دوربین جدید پا قدمش خوب بود :biggrin:
http://imghost.1x.com/36456.jpg
کد:
http://1x.com/photos/latest-additions/36456/
-
ممنون دوستان
فرید جان شما همیشه لطف دارین
من هم به خانم دلاوری تبریک میگم
http://1x.com/photos/latest-additions/36463/
-
با سلام
از مدیران محترم تقاضا دارم در صورت امکان کلیه بحث های نامربوط به این تاپیک جابجا شوند و به محل مناسب انتقال یابند.
متشکرم
-
بحث مربوط به پردازش و ویرایش عکس به تاپیک زیر منتقل شد. ادامه بحث را در آنجا پیگیری نمایید.
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=13181
هر چند قبلا بحثهایی در مورد حدود و مرز ویرایش داشتیم اما به نظرم این بحث متفاوت است. چرا که بیشتر در مورد پردازش عکس در عکاسی هنری است.
-
-
-
قبل از همه تشکر می کنم از دیگر دوستانی که به من لطف داشتند... ببخشید که این تاپیک را کمی دیر دیدم
دوستان ایرانی مان در سایت 1x.com :
آرش کریمی
سجاد پیشدادی
علی نوحی
مسعود مبین علی
علی شکری
وحید قاسمی زرنوشه
روح الله محمودی
فرید ثانی
رضا وهمی
طاهر سعادتی
امیر سلامتی
غزاله غضنفری
امیررضا پاکرو
نوید سعادت
نیما حیدری نژاد
نوید حقیقی
مجید مومنی مقدم
امیر روشن افشار
رضا میلانی
رضا واعظ پور
علی مرشدلو
سید بابک موسوی
مهدی مصباحی
حسن الماسی
سولماز قدیملوی دریانی
هادی دهقان پور
هیمان امیرملو تهرانی
سینا شیری
سید مصطفی آهنگرها
آرش نصیری
ابرهیم باختری
عزیز عباسی
محمد رضا رضاینیا
محمد شیرانی
مجیب محمدی
حمزه کرباسی
زهرا دلواری
هیوا مسیبی
فرساد قفاریان
بن اسدی
یاسر رضایی
بهروز سنگانی
مهدی اسکندری
موسی ربانی
مجتبی جهانی
امیر حسین شجاعی
محمد دهقانی
محمد زرندی
نیکزاد تولایی
مهدی امیری
غلام حسین محبی
وحید سهرابی
حامد رمضانی
مرتضی کریمی
هومن نفات
هومن مرادی
امیر حسین مددی
امیر عرب بیگی
محمد اسماعیلی
سعید امیری
کامل شبخیز
برای یافتن اسامی بالا فقط لازم است در قسمت Artist به سیستم Search artists کلمه ی Iran را بدهید.
مانند لینک زیر :
http://1x.com/v2/#?action=profile&ph...rch=Iran&sort=