-
كمك
من يه مشكلي دارم اميدوارم منو راهنمايي كنيد
چند تا تابلو نقاشي قديمي هست كه ميخوام ازشون عكس بگيرم
يه سري مات هستن با زمينه روشن كه تقريبا عكس ها خوب در اومد و مشكلي نداشتم
ولي يه سريشون براق هستن با زمينه تيره كه خيلي نور رو بر ميگردونن !
چه جوري بايد نور پردازي كنم كه بتونم يه عكس خوب بگيرم و كلا شرايط محيط بايد چه جوري باشه در ضمن من از 717 سوني استفاده ميكنم
باقي بقايتان
بدرود
-
آرش جان از فيلتر uvاستفاده كن تمام اون مشكل حل ميشه عزيز
-
اصولا براي كپي آثار هنري از دو طرف با هيزي نور ميدن...
حالا با وسايلي كه داريد سعي كنيد كه شبيه سازي كنيد...
اما در مورد برگشت نور و برق! من نديدم تا حالا كسي از فيلتر يو وي استفاده كنه!!!!
فيلتر پولاريزه در اين مورد كمكتون ميكنه...
-
از راهنمايي همه دوستان سپاسگذارم
آرش جان ميشه بيشتر در مورد هيزي توضيح بدي و اينكه با وسايلي كه تو يه خونه پيدا ميشه چجوري ميتونم شبيه سازيش كنم
من فيلتر پولاريزه ندارم فكر ميكني عينك آفتابي هم كار فيلتر رو انجام ميده يا ممكن شفافيت رنگ ها رو از دست بدم .
باقي بقايتان
بدرود.
-
فيلتر پولاريزه بافت خاصي داره ... و بصورت چرخان در زاويه اي خاص رفلكت نور رو دفع ميكنه...
و با عينك آفتابي به هيچ وجه نميشه اين كارو كرد...(در فيلتر ها فيلتري داريم به نام ND كه باعث ميشه نور كم بشه و مثل عينك آفتابي عمل ميكنه ولي اصولا رفلكت رو نميگيره..)
ترجيحا پولاريزه تهيه كن كه خيلي جاها به كارت مياد.
و ديگه اينكه ميتوني با كاغذ كالك يا پارچه هاي توري سفيد خيلي نازك اينكار رو بكني...
سعي ميكنم لينك معرفي كنم برات در مورد عكاسي كپي..
-
بدون نور
آرش جان اصلا بدون هيچگونه نورپردازيي هم ميتوني اينكارو بكني فقط كافيه مدت باز موندن
شاتر زياد باشه مثل عكسايي كه تو شب ميگيري و فكر ميكنم دوربين تو اتوماتيك تنظيم ميكنه
و مطمين باش كه عكس خوبي ميشه البته با سه پايه.
-
اصولا بحث كيفيت كار هست...
وگرنه كسي 5 مليون پول فلاش 1000 ژول نمي داد...
حالا قرار نيست براي چند عكس ست فلاش برانكالر بخريد اما ميتونيد با ابزار هايي كه در هر خانه اي پيدا ميشه تجربه هاي خيلي خوب عكاسي داشته باشيد.
اما چه تفاوت هايي وجود داره؟
دوربين ديجيتال در نور كم دچار نويز ميشه ... شديدا!
2- هرچه ديافراگم دوربين شما تنگ تر باشه جزييات بيشتري رو تجربه مي كنيد.
در نهايت در هر نوع عكسي 3 پايه توصيه ميشه...