پاسخ: بهترین عکس و یا مجموعه عکسی که در طول هفته میبینیم
میبخشید که اینقدر رک صحبت میکنم. اما بهتره عکسی رو که میبینید ، خوب آنالیزش کنید!!!! نا سلامتی شما اساتید الگوی ما آماتورها هستید.
دوستان اشتباه نکنید. من نمیخوام از آمریکایی ها طرفداری کنم ولی چند نکته رو باید بهش توجه کرد.
1-بر افراشته ماندن پرچم(اون هم اینقدر صاف) بخاطر وجود میله ای افقی در انتهای میله عمودیه که پرچم رو مثل پرده نگه داشته.
2-به موازات هم نبودن سایه ها هم بخاطر صاف نبودن سطحه. چون دو سطحی که هر یک از سایه ها روش تشکیل شده شیب و زاویه متفاوتی دارند.
3-نور پرژکتور استودیو؟؟!lol... اون انعکاس نور خورشیده!
در مورد جای پای کفش هم نظری ندارم!! شاید نیل با دمپایی رفته بوده بیرون یه هوایی بخوره!!:biggrin:
سلام
اين عكسها رو ببينيد:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sina.Phoenix
میبخشید که اینقدر رک صحبت میکنم. اما بهتره عکسی رو که میبینید ، خوب آنالیزش کنید!!!! نا سلامتی شما اساتید الگوی ما آماتورها هستید.
دوستان اشتباه نکنید. من نمیخوام از آمریکایی ها طرفداری کنم ولی چند نکته رو باید بهش توجه کرد.
1-بر افراشته ماندن پرچم(اون هم اینقدر صاف) بخاطر وجود میله ای افقی در انتهای میله عمودیه که پرچم رو مثل پرده نگه داشته.
2-به موازات هم نبودن سایه ها هم بخاطر صاف نبودن سطحه. چون دو سطحی که هر یک از سایه ها روش تشکیل شده شیب و زاویه متفاوتی دارند.
در مورد جای پای کفش هم نظری ندارم!! شاید نیل با دمپایی رفته بوده بیرون یه هوایی بخوره!!:biggrin:
راستش من که جزو مدیران نیستم
بنده میتونم اسم اون عکاس و دانشمندی که این مدارک رو بررسی و ارائه کرده بگم ,
اما میتونم بپرسم منبع شما برای این توجیهات چیست ؟ هواخوری , میله تو پرچم و ,,, ؟
می بخشید. قصد جسارت نداشتم. اما همونطور که عرض کردم بنده به کسی وابسته نیستم که بخوام طرفداریش رو بکنم یا بالعکس. این هم برداشت ونظر شخصی خودم از عکسهاست. فقط یه خورده دقت میخواد.
در مورد هواخوری هم شوخی کردم...
سلام.
http://www.fredmiranda.com/hosting-d...NF2P4254cb.jpg
این یکی رو همینجوری انتخاب کردم. عکسهای خیلی بهتری از این عکاس رو هم میتونین اینجا ببینید:
کد:
http://www.fredmiranda.com/hosting/showgallery.php?ppuser=6288&cat=500
یک نکته:
چند باری دیدم که بعضی از دوستان کلمه فیلتر رو کامل نمی نویسن اما فلسفش رو نفهمیدم. اگه نوشتن کاملش ایراد داره پس تکلیف این همه کلمه "فیلتر پولاریزه" و "فیلتر یو وی" و غیره چی میشه؟ یعنی واقعا "روبوت های مخابرات" تا به این حد بی جنبه هستن؟ (فکر کنم باشن البته)
کد:
http://soulofautumn87.deviantart.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sina.Phoenix
در مورد جای کفش:
لا اقل اگر کل جریان تقلب باشه ساده ترین چیزی ایه که میشه بدون اشتباه انجام داد.با کفشی رفته استودیو همون کفشو ورمیدارن میزارن توی موزه .بیکار نیستن که یک کفش دیگه رو بزارن توی موزه