پاسخ: بهترین عکس هایی که در طول روز و یا هفته می بینیم!
http://aycu20.webshots.com/image/210...4851633_rs.jpg
در شماره اوریل مجله پاپیولار فتوگرافی، در قسمت Your shots که 3 عکس برگزیده از خوانندگان مجله را چاپ میکند، عکسی از یک عکاسی ایرانی به نام علی نقی زاده از تهران را چاپ کرده است که مربوط به مسجد شیخ لطف الله است.
لینک این شماره در قسمت مجلات فروم موجود است.
عجب! عجب! عجب!
نمونه اين عكس با همين تركيب بندي و زاويه ديد را چندين و چند بار تاكنون ديده ام. كافي است سري به كتاب مباني هنرهاي تجسمي نوشته دكتر حليمي بزنيد. ايشان نمونه همين عكس را 25 سال پيش گرفته اند و در كتاب خود به بررسي تركيب بندي آن پرداخته اند.
(دكتر حليمي استاد دانشكده هنرهاي زيبا دانشگاه تهران و شهرت ايشان در تدريس درس هاي مباني هنرهاي تجسمي و مباني رنگ است.)
1 فایل پیوست
الحمدالله و به لطف قوۀ الهی یک عکسدانی یافتم که بعد از تجسس و بررسی های عمل آمده متوجه شدم که در این عکسدانی هیچ تصویری که خدای نکرده مغایر با شئون عرفی و اجتماعی و ناقض قوانين جاری فروم عکاسی است موجود نمی باشد و تصمیم گرفتم آنرا در اختیار دیگر دوستان بگذارم.
ورقا جان
مشترک گرامي
دسترسي به اين سايت امکان پذير نميباشد
اين يکي هم بد نيست
به لنز به کار رفته دقت بفرمائيد، خالي از لطف نيست.
سلام
هر چند اين يكي هم فقط با فيل تر شكن مي شه ديد ولي بالا بريد پايين بياييد من عكسايي كه اينقدر دستكاري شده اند رو نمي پسندم.
حالا هي شما بگيد Post processing جزئي از عكاسي ديجيتاله ولي من تو گوشم نمي ره. پست پروسس تا وقتي مجازه كه روح كلي عكس رو دچار تغيير نكنه اگه كرد اون ديگه عكس نيست مي شه اونو يه كار گرافيكي خيلي زيبا قلمداد كرد ( مثل آثار بسيار زيباي دلباز گرامي ) ولي ديگه نمي شه بهش عكس گفت.
شرمنده من پيشاپيش تسليم همه ي دوستان طرفدار پست پروسسينگ شداد و غلاظ هم هستم ولي نظرمو عوض نمي كنم . لطفن اصرار نفرماييد :biggrin:
کد:
http://www.jahangirrazmi.ir
سلام.
عکسهای جهانگیر رزمی .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vargha
الحمدالله و به لطف قوۀ الهی یک
عکسدانی یافتم که بعد از تجسس و بررسی های عمل آمده متوجه شدم که در این
عکسدانی هیچ تصویری که خدای نکرده مغایر با شئون عرفی و اجتماعی و ناقض قوانين جاری فروم عکاسی است موجود نمی باشد و تصمیم گرفتم آنرا در اختیار دیگر دوستان بگذارم.
;-)