Printable View
سلام
آخرین دفعه ای که اساتیدی چون جناب حسینی،جناب روشن،جناب قبادی و سایر اساتید تو این تاپیک عکس گذاشتند کی بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فکر میکنم بهترین ضابطه وقانون اینه که این اساتید لطف کنند وبهترین عکسی رو که در طول هفته یا حداقل در طول ماه میبینند اینجا بگذارند تا هم سلیقه بصری افراد ارتقا پیدا کنه وهم با نکات فنی بیشتری اشنا بشوند و هم یه خط و راه به تازه واردهایی چون من نشون داده بشه
اون وقت بهمراه عکسهای منتخب اساتید؛ اگه همون شیوه حذف عکسهای با کیفیت پایینتر در طول 24 ساعت اجرا بشه میشه امید داشت خود این تاپیک به یک کارگاه اموزشی یا چیزی شبیه اون تبدیل بشه
(با پوزش از اساتیدی که نامشونو اوردم منظورم کلی بود)
http://up.iranblog.com/images/9e56w7jlgb34oxf4kd.jpg
توضیح اینکه این عکس رو عکاسی به نام کریس فرل گرفته که چیز زیادی ازش نمیدونم. تا به حال هرعکسی که از ایشون دیدم سیاه و سفید بوده.
بهترین مجموعه عکسی که دیدم در این هفته عکسهای حسرت درناها از آقای ابراهیم حقیقی بود ! بعضی هاشون واقعا عالی بودند ...
در اینترنت چیزی پیدا نکردم!؟ اطلاعی ندارید؟
.
فکر میکنم باید مرگ عکاسی رو اعلام میکردیم اگر برخی از عکس های اینجا , واقعا به عنوان بهترین عکس ها انتخاب می شدند
راستش یکی دو ماهه که این تاپیک از زرق و برق اولیه خودش افتاده و عکس هایی به عنوان بهترین عکس انتخاب میشن که خیلی کم استقبال میشن(از تعداد تشکر ها معلومه)..