نقل قول:
جناب میر
چیزی که در اینترنت فراوان است عکس و تصویر است.
چرا باید هر عکسی که در اینترنت پیدا میشود سر از فروم ما در بیاورد؟ آنهم روزی صد عکس؟
آیا واقعن محدودیت یک هفته یک عکس و یا یک مجموعهی عکس خیلی سخت است؟
الان که این محدودیت برقرار است این تاپیک چه قدر به ما کمک کرده که این محدودیت برداشته بشه کمک کنه؟
اینکه هر روز ۱۰ پست از عکسهای 1x در فروم پست شود خیلی خوبه؟ آزادی برقرار است و دموکراسی فیلان؟
اعتراض من به محدوديت در تمام تاپيك هايي بود كه براشون مميزي گذاشتين و حذف پست ها، نه صرفا اين تاپيك. اينجا شد بهانه اي براي گفتن.
نقل قول:
محدودیت در راستای حفظ کیفیت فروم است
به جاي كيفيت بذاريد مصلحت
ميشه كليشه اي كه توجيه تمام سانسورچي هاي دنياست جناب عاشوري نيا
نقل قول:
محدودیت برقرار شده تا شما لطف کنید قبل از ارسال هر پست و یا هر عکس اندکی احترام برای جمع بگذارید و فکر کنید آیا واقعن این بهترین عکسی است که در طول یک هفته دیدم؟
با قسمت بولد شده موافقم اما راهش محدوديت نيست، تحمل و افزايش آگاهي و مهارت اعضاي فرومه
نقل قول:
فقط و فقط همین! یادم نمیاد هفت روز هفتهی کاربران را شمرده باشم و پستی را حذف کنم. مگر اینکه عکسهای فلهای در تعداد زیاد فرستاده باشه که مجموعه نباشد.
حالا هم چیزی تغییر نکرده. مدیران برای تغییر هر چیزی ساعتها فکر میکنند و بحث میکنند که شرایط فروم بهبود پیدا کند. این بهبود لزومن آزادی عملکرد کاربران نیست. اینکه شما اندکی در انتخاب خودتون دقت کنید. اگر عکسی به نظرتان خوب میآید چند کلامی بنویسید که چرا خوب است؟ چرا هیجان انگیز است؟ چرا تازه است. چه اجرای خوب چه تکنیک موفقی باعث بوجود آمدن این عکس شده نمودی از دیکتاتوری در این فروم است؟ خوب باشد! البته در این مورد هنوز نتوانستم نظر مدیران را جلب کنم و در مورد این تاپیک فعلن چیزی تغییر نکرده.
مغلطه نكنيد، اينايي كه شما گفتي ربطي به ديدگاه من نداره، من موضو رو كلي تر ميبينم. بازم ميگم، تامل و ملاحضه در ارسال عكس خوبه اما نه به بهاي ايجاد محدوديت.
*
نقل قول:
دوستان اگر جاییمان سوخته خوب نیست جای دگری را فوت کنیم!
نميدونم بايد ازين لحن و صحبتتون ناراحت بشم يا نه، اما من نه جاييم سوخته و نه جايي رو فوت ميكنم. فقط براي خودم متاسفم و بيشتر ازون براي اين لحن گفتار كه پاي پستش به سرعت لايك زده ميشه
نقل قول:
همه جا تیغ سانسور را کند شد و دیکتاتوری را سرنگون. فقط ماند فروم سایت عکاسی؟
اینجا محیطی کوچک، غیر دولتی و مستقل است. با پول بیتالمال هم اداره نمیشود.
هدفمان ایجاد دموکراسی،جامعهی مدنی و آزادیهای فردی و اجتماعی نیست. هدفمان داشتن محیطی برای بحث و گفتگوی فنی و هنری در مورد عکاسیست.
ما از جامعه جدا نيستيم. اما قرار نيست مانيفيست سياسي منتشر كنيم و ...
اين نظر شخصي منه، اگر به پيشرفت و اصلاح فكر ميكنيم بايد از خودمون شروع كنيم، اين فروم هم شاملش ميشه
نقل قول:
محدودیتمان قوانین کشور است. قرار نیست اینجا بخاطر خودخواهی کسی فیلتر شود. محدودیتمان قوانین فروم است که برای نظم گرفتن و حفظ کیفیت فنی فروم در نظر گرفته شده.
مگه حرف سر چي بوده كه ربطش به قوانين كشور دادين؟ فيلتر كدومه؟ من ميگم سانسور بده، محدوديت بده، چه ربطي به اينا داره؟ مگه من اسم از جايي يا ارگاني بردم؟ دارم درباره ي فروم صحبت ميكنم و ارتباطي كه با جامعه داره و نقشي كه من و شما توش بازي ميكنيم.
اگر اعتراض من به برخي قوانين خودخواهي محسوب ميشه ( بازم خوبه كه اقدام عليه امنيت فروم محسوب نشده) من از موضعم كوتاه ميام تا حقي از كسي ضايع نشه.
نقل قول:
قدیمترها خودم یکی از آنارشیستترین اعضای فروم بودم. سختگیریها و مرتب کردن تاپیکها و ... به لطف آقای هژیرآذر شروع شد.(یادمه که کاملن مخالف بودم!) اما نتیجهش در فروم بسیار مثبت بود. قوانین فروم وحی منزل نیستند. با بحث و گفتگو شکل گرفتهاند و یا بحث و گفتگو هم تغییر میکنند. هماکنون هم مدیران فروم چون همیشه در حال بررسی وضعیت تاپیکهای مختلفی هستند. از این تاپیک تا عکس هفته و عکسهای شما و بخش دانلود مجلات و کتابها و ...
اميدوارم روز به روز حال فروم خوب تر بشه و رو به پيشرفت باشه
حال همه ي ما خوب است، اما تو باور مكن...