من اگر جای این 3 هنر پیشه اولی که عکسشان در پست هست بودم از عکاس میخواستم عکس ها را منتشر نکنه!
مینیمم ها : به محل کچ لایت در چشم در عکس اول (همین عکس زیر) توجه کنید . . . این یکی از مینیمم هاست به مماس شدن بینی و گونه توجه کنید . . .این یکی از نکات اولیه است. به وضعیت روسری در سمت مخالف صورت (سمت راست عکس) توجه کنید کاملاً سرگردان است نه معلوم است و نه نیست نه آنقدر معلوم است که بتوان گفت جزئی از تصمیم عکاس است و نه نیست صرفاً اتفاقی است. ویرایش را نگاه کنید . . . کنار ابرو را ببینید . . . نور پردازی خاصی هم که ندارد یک سافت باکس مستقیم تو صورت سوژه بدون زاویه در بدترین ارتفاع ممکن( به سایه داخل بینی توجه کنید). نور پردازی پروانه ای پیش کش اقلاً بینی مدل را اینجوری خراب نمی کرد.
http://kamalphotos.persiangig.com/ax/ljvogrogna54.jpg
در مورد عکس های دیگر هم می توان نوشت . . . عکس شخصی مثل جمشید مشایخی که همه از نگاه های مختلف ایشان خاطره دارند . . . در این عکس اصلاً نگاهی نمی بینم. این هیچکدام از نگاه هایی که میشناسیم نیست یک نگاه غریبه است . . . نور؟ ویرایش ؟ خودتان با توضیحات عکس اول به سایر عکس ها نگاه کنید متوجه می شوید. دیگه من صفحه رو سنگین نمی کنم
من عکاس را نمی شناسم و قصدم هم کوبیدن یا توهین به ایشان نبوده و نیست اما من بودم اسمم را زیر عکس نمی نوشتم . . . آبروریزی است.
ویرایش : یادم رفت بگم لب سوژه نه باز نه بسته :::angry:::