مشکل در فوکوس دستی Panasonic FZ50
من تازگی یه ددوربین پانسونیک FZ50 خریدم. همونطور که می دونید فوکوس دستی این دوربین با یه حلقه روی لنزش تنظیم میشه.
من برای فوکوس روی بینهایت یه مشکلی دارم که گمون میکنم از دوربین باشه. وقتی من حلقه تا آخر به سمت بینهایت میچرخونم دوربین روی بینهایت فوکوس نمیکنه و باید یه کم حلقهرو برگردونم تا روی بینهایت فوکوس کنه. من اولین بار اینو موقع عکس گرفتن از ماه متوجه شدم و موقعی که روی ابر و کوه هم متحان کردم همین نتیجه رو گرفتم.
یعنی میشه گفت که دوربین یه جایی درتر از بینهایت فوکوس می کنه :::big grin:::
می خواستم بپرسم که این عادیه یا دوربین من خرابه؟ چون من قبلا که با کامپکت های معمولی کار کرده بودم اینطور نبودن.
پاسخ: مشکل در فوکوس دستی Panasonic FZ50
سلام
فکر نمیکنم موردی باشه چون برای فوکوس کردن روی ماه یا ستارهها هم باید فوکوس رو عقبتر از بینهایت گذاشت
با لنز های خودم که به اینصورته.
ولی دلیل علمیش رو نمیدونم:)
سلام
مطمئن هستید که دوربینتون مشکل داره؟؟؟؟ با یک fz50 دیگه هم کار کردین؟؟؟؟
من قبلا fz50 داشتم. ولی همیشه از فوکوس اتوماتیک استفاده کردم. حتی برای عکاسی از ماه و ابر و ....
حالا چه اصراری دارید که حتما فوکوس دستی باشه؟؟؟؟ :::big grin:::
خیلی ممنون
من الان با گارانتیش تماس گرفتم. مسوول دوربینوشون نبود اما منشیشون از یکی پرسید و گفت که باید ببرمش گارانتی.
به نظر شما ارزششو داره ه با کنن دوربینو یا همینطوری باهاش کنار بیام؟
تا با fz50 دیگه ای کار نکردید ، دادن دوربین به دست تعمیرکار اشتباه محض هست.
حالا چه عجله ای دارید؟؟؟
15 ماه گارانتی دارید.
ماه و ابرها هم همیشه در آسمان هستند و حاضر هستند که شما ازشون عکس بگیرید :biggrin:
بدنبال یک fz50 دیگر باشید برای تست کردن.
بعید میدونم که دوربینتون مشکل داشته باشه.
در دوربینهای DSLR یا به عبارت بهتر لنزهای این دوربینها این موضوع کاملا عادیه
یعنی تمام لنزها دقیقا روی ستاره ها فکوس نمیشن .
مثلا یادمه موقعی که canon f1 داشتم لنز 135 دقیقا روی ستاره ها فکوس می شد ولی 200 نه.
و فکر می کنم کاملا عادی باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirt2006
15 ماه گارانتی دارید.
ماه و ابرها هم همیشه در آسمان هستند و حاضر هستند که شما ازشون عکس بگیرید :biggrin:
بدنبال یک fz50 دیگر باشید برای تست کردن.
حرف حسای جواب نداره :::big grin2:::
راستی از چه فاصله ای رو میگن بینهایت؟ چطوری محاسبه میشه؟
سوژه ای که 4 ،5 کیلمتر فاصله داره با چیزی که 50 کیلومتر فاصله داره با ماه و ستاره ها همشون بینهایتن؟(برای مثال توی لنز با 35 میلیمتر فاصله کانونی و بدون زوم)