پاسخ : پاسخ: Panasonic Lumix DMC-FZ35 (FZ38)
دوستان که این دوربین را دارن من 3تا سوال داشتم:
دهانه دیافراگم این دوربین که حداکثرش 4.4 هست نسبت به دوربینهای دیگه که اکثرا 5 به بالا هستند محدودیتی تو عکاسی از لحاظ نوردهی یا عمق میدان ایجاد نمیکنه؟
صدا برداریش به صورت استریو است؟ موقع فیلم برداری صدای زوم کردن هم ذخیره میشه؟
حداکثر سرعت شاترش که 1/2000 هست کم نیست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bashirsh
دهانه دیافراگم این دوربین که حداکثرش 4.4 هست نسبت به دوربینهای دیگه که اکثرا 5 به بالا هستند محدودیتی تو عکاسی از لحاظ نوردهی یا عمق میدان ایجاد نمیکنه؟
سلام، سوال اولتون:
4.4 دهانه بازتري نسبت به 5 هست پس نور بيشتري وارد دوربين مي شود. عمق ميدان هم به علت سايز كوچك سنسور تفاوت چنداني ندارد.
سوال سومتون هم جوابش اينه كه در بسياري از موارد براي فريز كردن صحنه ها در حدود يك هزارم يا حداكثر 1 هزاروششصدم براي مثلا قطرات آب در هوا كافي هست ولي مشكلي كه معمولا در سرعتها هست نبود نور كافي و در نتيجه استفاده از ايزوهاي بالاتر هست.
من اين دوربين رو ندارم و سوال سومتون رو نمي تونم جواب بدم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bashirsh
با تشکر از MehdiM عزیز
صدابرداری استریو هست و لنز هم تقریبا بی صداست.خیلی بی صدا :)
پاسخ : Panasonic Lumix DMC-FZ35 (FZ38)
سلام
ميخواستم بدونم fz35 روي عكسها تاريخ ميزنه يعني ميشه وقتي عكسهاشو پرينت ميگيريم روي عكسها تاريخ قيد شده باشه ؟
روي فيلم برداريش زوم داره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein 2005
سلام
ميخواستم بدونم fz35 روي عكسها تاريخ ميزنه يعني ميشه وقتي عكسهاشو پرينت ميگيريم روي عكسها تاريخ قيد شده باشه ؟
روي فيلم برداريش زوم داره ؟
همه دوربین ها تاریخ عکس گرفتن رو ثبت می کنند.ولی نه روی خود عکس .توی مشخصات فایل
اینکه وقت پرینت گرفتن هم تاریخ رو بنویسه به برنامه ای که باهاش پرینت می کنید بستگی داره
در حال فیلمبرداری هم زوم می کنه و این کار رو خیلی خوب هم انجام میده :) چون لنزش تقریبا بی صدا هست و صدای لنز توی فیلم نمی افته و به طور پیشفرض در حال فیلمبرداری با سرعت کم شروع می کنه به زوم کردن و کم کم سرعت رو زیاد می کنه .برای همین فیلم خیلی قشنگ تر میشه :)
پاسخ : پاسخ: Panasonic Lumix DMC-FZ38
سلام دوست عزيز جناب رستمياني
امكانش هست چند تا از عكسهاي كه با دوربينتون يعني fz35 گرفتيد را توي گالري نه چون من اونجا نميتونم ببينم تو ي قسمت عكسهاي كه شما گرفتيد آپلود كنيد
مثلا عكس داخل اتاق شب و روز عكس بيرون از منزل در شب و روز
ممنون ميشم
سلام
تو یه ریویو خوندم تو حالت تله نهایت سرعتش 1/500وتوعکاسی پیاپیش هم همینطوره؛ اساتیدی که دوربینو دارن میشه صحتش رو اعلام کنن وبه نظر کم نمیرسه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein 2005
سلام دوست عزيز جناب رستمياني
امكانش هست چند تا از عكسهاي كه با دوربينتون يعني fz35 گرفتيد را توي گالري نه چون من اونجا نميتونم ببينم تو ي قسمت عكسهاي كه شما گرفتيد آپلود كنيد
مثلا عكس داخل اتاق شب و روز عكس بيرون از منزل در شب و روز
ممنون ميشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sodeq
سلام
تو یه ریویو خوندم تو حالت تله نهایت سرعتش 1/500وتوعکاسی پیاپیش هم همینطوره؛ اساتیدی که دوربینو دارن میشه صحتش رو اعلام کنن وبه نظر کم نمیرسه؟
۱.خیلی ببخشید ... الآن دوربین دستم نیست نمی تونم تست کنم !
۲.وقتی تا آخر زوم کنید دیافراگم خیلی بسته هست و در صورتی که دوربین محدودیتی نداشته باشه هم گرفتن عکس با سرعت بالا نور خیلی زیادی لازم داره و شاید خیلی اوقات با ISO ی بالا هم عملی نباشه :::happy:::