پاسخ: Pentax K100D Super هم به سلامتي وارد شد
من دارم این پست رو مینویسم که بگم ما هم با خوشسلیقهها فامیلیم!
http://www.pentax.osw.pl/historia/foto/14me_super.jpg
من هم دوران بچهگی با ME Super عکاسی میکردم(عکاسی؟! بهتره بگم خرابکاری)
یه لنز زوم با یه عدد عجیب هم داشتیم... گمانم ۳۸-۹۵! یه همچین چیزایی! با مارک ZIVNON(حوصله ندارم به کمد برادرم دستبرد بزنم عدد دقیقش رو ببینم)
ا از زمانی که پدرم F1 با کلی تشکیلات گرفت دیگه این دوربین دست من و برادرم شهید شد.
البته برادرم به علت اینکه یکسال از من بزرگتره! حق من رو خورده و دوربین رو مصادره کرده.
خلاصه خاطرات بسیار جالبی از پنتاکس دارم.
نکتهای که اون موقع در طراحی پنتاکس بود و هنوز هم هست اینه که عموما دوربینهاش کوچک هستن....
ما گاهی یادمون میره نیازهای افراد مختلف رو... سنین مختلف، مردان، زنان، سایزهای مختلف... و همه رو به سمت خرید پیکان راهنمایی میکنیم(حالا پیکان کدوم دوربینه؟ نام نمیبرم!)
اگر پنتاکسهای دیجیتال تعداد حتی کمی مشتری پیدا کنه در ایران؟ با سابقهای که سیگل از لحاظ واردات جنس و قیمتهاش داره... میشه این دوربین رو با خیال راحت به بعضی پیشنهاد کرد.
فقط نکته اینه که پنتاکس تعدادی پیشقراول لازم داره...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
فرهاد جان به به ، اصلا این فرهاد انسان با سلیقه و بسیار رویایی است ، واقعا از آشنایی با فرهاد به خودم میبالم....
فرهاد روی چه دوربنی دست گذاشتی! من عاشق این مدل هستم ، سالها عموی بنده یک Me Super داشت و ما سالها با اون ور میرفتیم ، یادش بخیر......:)
این مدل از نظر قیافه از تمامی مدل های هم زمان خودش به نظرم زیبا تر بود و یا هست......
من افتخار میکنم که سلیقه ام به فرهاد نزدیکه...
سلام
یکی بیاد این هندونه ها رو جمع کنه, ملت میخورند زمین!!! 8)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
.........
ما گاهی یادمون میره نیازهای افراد مختلف رو... سنین مختلف، مردان، زنان، سایزهای مختلف... و همه رو به سمت خرید پیکان راهنمایی میکنیم(حالا پیکان کدوم دوربینه؟ نام نمیبرم!)
اگر پنتاکسهای دیجیتال تعداد حتی کمی مشتری پیدا کنه در ایران؟ با سابقهای که سیگل از لحاظ واردات جنس و قیمتهاش داره... میشه این دوربین رو با خیال راحت به بعضی پیشنهاد کرد.
بنده شاید تا چند وقت دیگر در یک عملیات متحورانه!!!! دست به چنین کاری زدم, فقط بعد نشینید بخندید , بگید یارو رو *** کردیم رفت وسط آب !!!! :toung2:
از اونجاییکه منم شدیدا دنبال لرزه گیر دار بودن دوربین هستم فکر میکنم در نهایت انتخابم به الیمپوس یا پنتاکس و یا شاید سونی(البته بخاطر نویزش احتمالش خیلی کمه) ختم بشه .
ما که پول میلیونی برای لنز لرزه گیر دار نداریم :mad:، نیکون و کنون هم که به این زودی ها لرزه گیر رو بدنه نمیزنن پس بچسبیم به این دوتا ببینیم چی میشه.
شاید هم تعدادمون زیاد شد و کاری که در مورد لنز 50mm 1.8 انجام شد در مورد دوربین هم تکرار بشه.:biggrin:
سلام
آرش جان وسط اين آب گل آلود صداي زدن پنبه مياد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
http://www.pentax.osw.pl/historia/foto/14me_super.jpg
من هم دوران بچهگی با ME Super عکاسی میکردم(عکاسی؟! بهتره بگم خرابکاری)
یه لنز زوم با یه عدد عجیب هم داشتیم... گمانم ۳۸-۹۵! یه همچین چیزایی! با مارک ZIVNON(حوصله ندارم به کمد برادرم دستبرد بزنم عدد دقیقش رو ببینم)
ا از زمانی که پدرم F1 با کلی تشکیلات گرفت دیگه این دوربین دست من و برادرم شهید شد.
البته برادرم به علت اینکه یکسال از من بزرگتره! حق من رو خورده و دوربین رو مصادره کرده.
خلاصه خاطرات بسیار جالبی از پنتاکس دارم.
نکتهای که اون موقع در طراحی پنتاکس بود و هنوز هم هست اینه که عموما دوربینهاش کوچک هستن....
آرش جان آخه شما خوش سلیقه نباشی ما خوش سلیقه باشیم عزیز دل ؟
حالا که آرش هم با این دوربین خاطره داره ، فرهاد جان هم همین طور باید به خودم افتخار کنم ، که اسمم کنار آرش عزیز و فرهاد خان میاد....
دوستان به این میگن هندوانه ، اما من میگم افتخار......
آرش من که در بست مخلص اون تیپ و اخلاق و معرفت و سلیقه ی گلت هستم ، میدونی که خیلی اردتمندیم....
رسما من مخلص آرش هستم.........
سلام
كاوه جان چوبكاري مي كني.
باعث افتخار بنده است كه در محيطي كه شما اساتيد هستيد ( آرش و نعما و جناب محبي و كاوه ها و جنابان هژير آذر و شهبازي و نيك نژاد و همه ي دوستان ديگر كه اگه ساعت 2 بامداد اسمشون از قلم افتاد شرمنده ام ) حضور دارم.:oops:
یک توانایی عالی که فکر کنم در دوربینهای بسیار کمی باشد اما در K10D پیدا میشه اینه که با دو فرمت میتونه فایل RAW بگیره. یکی PEF و دیگری DNG
این مسله خیلی هیجان انگیزه یعنی شما از نرم افزارهای پنتاکس بی نیاز میشوید و اکثر نرم افزارها هم DNG را میشناسند.
البته نه اینکه PEF فقط با نرم افزارهای پنتاکس باز شود اما باید حتما دوربین شما و یا این فرمت برای نرم افزار تعریف شده باشد.
به نظر من که قابلیتی است عالی.
من که تا به حال نشنیده بودم دوربینی با دو فرمت RAW بگیره اگه شما شنیدین بفرمایید:confused:
Hasselblad H2D
Leica M8 و Digital Module R
Ricoh GR Digital
Samsung Pro 815
بغیر از Pentax K10D دوربینهای فوق هم خروجی DNG دارند.