-
لنز برای آلفا!مسئله این است
:::confused2:::سلام
من برا یكی از دوستان ا 100 رو پیشنهاد كردم كه اون با حرفش من رو هم تو شك انداخت.
اون گفت كه لنزهاش بسیار گرونه و كمیاب
راست می گفت؟
كسی راجع به یه ماكرو خوب براش تا حالا صحبت نكرده.
خوب با این اوصاف و همینطور خود كاوه جان كه دیدم چقدر برا اون مینولتاهه گشت،حال
..............................؟چكار كنیم؟؟؟؟؟؟
-
پاسخ: لنز برای آلفا!مسئله این است
سلام
بنظر من در پیشنهادتون تجدید نظر كنید چون ممكنه بعدا مدیون دوستتون بشید
بین این همه انتخاب خوب چرا این دوربین رو پیشنهاد دادین ؟
-
سلام
چی شد چی شد
كی به آلفا جان ما توهین كرد:mad:
اقا نادر خان ببخشید میشه بفرمایید تعریف شما از دوربین خوب چیست؟
سونی مگه جنس بد میسازه؟
تازه شخصا معتقدم اگه رو این دوربین مارك كنون یا نیكون می خورد برای دو لنز با این فواصل تازه نه با این كیفیت باید بالای 2 تومن میدادید
تازه 400 دی 750000 تومنه اگه یه 17-70 بخرید براش میشه...؟
ولی آ100 800 با این لنز عالی
بعدش هم این همه امكانات آلفا 100 رو 400 دی به خوابش نمیبینه
بحث برند نیستا اصلا
ولی شما همچین تو دو تا جمله این آ 100 جان رو كوبیدی كه اگه رییس سونی بخوندش خط آلفا رو تعطیل میكنه
.....
دوره آخر الزمانه ........
كاوه جان كمك ................:(
-
دل جان من نمدونم چرا اصلا نسبت به این دوربین احساس خوبی ندارم
فكر میكنم درست نیست كه تو همه خریدها بخواهیم فاكتور قیمت رو در اولویت قرار دهیم
من به شخصه تا موقعی كه كنون و نیكون در دسترس هستند اون هم با اینهمه مدلهای متنوع اصلا سراغ سونی نمیروم یعنی یك 350 دی یا 400 دی + یك 70-17 سیگما رو به این دوربین ترجیح میدم یا مثلا یك دی 80 نیكون + 70-18 یا 135-18
بله هر برندی بالاخره سوتی هم میده
ولی بهترین مرجع در این سایت خود كاوه جان قبادی هست كه میتونند بیان كنند كه اگر الان دوباره میخواستند دوربین بخرند این دوربین رو میخریدند یا نه ؟
-
والله بنده زیاد راجع به اینكه كدام بهتر است و كدام بد تر اصلا حرفی ندارم.
اما در هر زمان یك عده بنا به نیاز های خاص خود انتخاب های خاصی انجام می دهند كه به نظرم این انتخاب ها هر چقدر قابل هم عجیب باشد قابل سرزنش نیست.
دوستان بنده از دوربین خودم بسیار راضی هستم و كلا هم آدمی نیستم كه جو و محیط روی بنده زیاد تاثیر گذار باشد.
اما از حالا به دوستان عزیز كه در این جا حضور دارند نوید می دهم كه در آینده نزدیك این برند هم مثل كانن و نیكون سهم بزرگی از بازار را بدست بگیرد.
دوستانی كه قصد سرمایه گذاری بر روی این برند رو دارند با خیال راحت می توانند انتخاب كنند.شاید در حال حاضر به اندازه ی كانن و نیكون جینگول و زرق و برق دار نباشد.اما بعد ها احتمالا بسیاری از مشكلات این برند هم بر طرف خواهد شد.
زمان همه چیز را مشخص خواهد كرد...
كه آیا سونی مثل Vhs خواهد شد و یا مثل بتا......!
اما برای لنز......
دوستتان چقدر بودجه دارند؟
به چه لنز هایی نیاز دارند؟
سونی یك ماكرو بسیار عالی دارد....
لنز های سیگما و تامرون را هم فراموش نكنید....بسیاری از عزیزان كانن و نیكون سوار از این لنز ها استفاده می كنند...
-
ولی با تمام این صحبتها این دوربین فعلا نتونسته جایگاهی بدست بیاره و اغلب خریداران اون فقط به نام سونی اعتماد كردند و اون رو خریدند
البته من با این دوربین كار نكردم پس درست نیست بیش از این روی حرفم اسرار كنم ولی بعید میدونم در اینده نزدیك
در رده Slr سونی بتونه موفقیت تجاری كسب كنه ( منظورم از اینده نزدیك مثلا 3 سال هست )
-
سلام
جناب نادر خان عزیز
نقل قول:
دل جان من نمدونم چرا اصلا نسبت به این دوربین احساس خوبی ندارم
این نظر شماست.بنده امیر هستم امیر:::blushing:::
نقل قول:
كر میكنم درست نیست كه تو همه خریدها بخواهیم فاكتور قیمت رو در اولویت قرار دهیم
اگر نخوایم فاكتور قیمت رو در نظر بگیریم كه همه میرفتن مارك 2 و دی 3 میخریدن آقا جان:::blushing:::
نقل قول:
اغلب خریداران اون فقط به نام سونی اعتماد كردند
بله درسته ، مگر می شود شما بدون اعتماد به كنون یا نیكون برید دوربینشونو بخرید
سونی بر عكس كنون و نیكون و ... گارانتی قانونی بسیار منضبط و پیشرفته ای دارد
شما یه تلفن به سونی سنتر بزنید تا بفهمید
تازه بنده شخصا تا بحال از اعتماد به سونی ضرر نكردم
نقل قول:
اینده نزدیك
در رده Slr سونی بتونه موفقیت تجاری كسب كنه
بله با وضعیت فعلی نمیتونه
با این سابقه و تبلیغات وحشتناك كنون و نیكون نمیتونه شما تو همین بازی های آسیایی نگاه كنین نیكون كنار زمین تبلیغشو زده و همه میدونیم كه در ایران و خیلی جاهای دیگه وقتی میگیم كنون یا نیكون همه یاد دوربین می افتن ولی من میگم سونی شما هر چیزی به ذهنتون میاد جز دوربین
به نظرم شما استادان و دوستان كه از قدیم به كنون و نیكون عادت كردین كاملا حق دارین كه اینطور فكر كنین
ولی اینو مطمئنم كه سونی بازار هدفش نسل ماست .
مثلا من كه الان 17 سالمه دارم یواش یواش به دوربیناش اعتماد میكنم و تا 7،8 سال دیگه برای من كاملا میشه رقیب برند كنون و نیكون هرجند برای شما سونی همون سونیه
نمیدونم تونستم منظورمو درست بگم ؟:::confused2:::
در هر حال مطمئنم اغلب همسن و سال های من نظر شما رو ندارن چون ما دوست داریم همه جیز رو تجربه كنیم:::big grin:::
موفق باشید:::big grin2:::
-
ببخشید كه یه پست دیگه زدم ولی به نظرم لازمه كه تو یه پست جداگونه گفته بشه
تمام حرفهایی كه زدم نظر شخصیم بود و ممكنه 100%غلط باشه
مواخذه نفرمایید
ممنون:::blushing:::
-
سلام امیر جان
شرمندم اسمتو تو امضات كمرنگ نوشته بودی من هم بی دقتی كردم درست ندیدم .
ببین من نمیگم این دوربین بده ! میگم در حال حاضر انتخابهای بهتری وجود داره
بعداینكه من خودم با اكثر مسائل احساسی برخورد میكنم یعنی در نهایت به حرف دلم گوش میكنم تا مغزم !:biggrin:
به همین دلیل كمی شما رو میتونم درك كنم اگر واقعا از این دوربین خوشت میاد خوب با خیال راحت برو بخرش اگر هم احیانا بعدا پشیمون شدی یك تجربه ارزشمند برات باقی میمونه
(مثل خودم كه گنجینه ای از تجربه های ارزشمند در اثر گوش ندادن به ندای مغزم دارم!lol )
-
سلام
امیر جان تا به حال سونی آلفا رو دست گرفته ای ؟ چه دوربین های DSLR ای رو تا به حال دست گرفته ای یا باهاشون عكس گرفته ای ؟
جواب این سوال رو بهم بده تامنم بتونم اگه اجازه بدین راجع به این موضوع اظهار نظر كنم.:::blushing:::
ضمنا اینكه آدم فقط به یه اسم اطمینان كنه خیلی بده. می خواد سونی باشه یا پایونیر یا نیكن یا كنن. من به شخصه معتقدم سونی یكی از معمولی ترین برند ها در زمینه ی وسایل صوتیه ولی یكی از بهترین ها توی تصویریه.حالا توی عكاسی چی دربیاد ( فعلا كه رقمی نیست) باید صبر كرد و دید.
-
من هم یه صحبت کوچولو بکنم در تایید فرمایشات نادر عزیز و با اجازه از اساتید
من خودم شخصاً در حدی نیستم که حتی از تمام option های یه دوربین ساده slr-like هم استفاده کنم چه برسه به اینکه بخوام در مورد دوربین های slr اظهار نظر کنم ، برای یه عکاس آماتور واقعاً دوربین های sony و canon و nikon خیلی فرقی تداره چون نه خیلی بدنه ها توی این رده متفاوته و نه لنز ها مثلاً شما از رنج واید 10 تا تله تقریباً 300 که برای یه آماتور کافیه توی هر سه این برند ها لنزهای خوبی دارید که اختلاف قیمت زیادی ندارند( یادمه داریوش عزیز لنز های معروف canon , nikon رو که مقایسه کرده بود تقریباً توی یه رنج بودن) بعدش هم مگه ما می خواهیم چه کار کنیم ؟
این دوربین ها اینقدر پیشرفته هست که حالا حالاها ما از تمام قابلیت هاش نتونیم استفاده کنیم .
پس توصیه من اینه بدنه ها رو دستت بگیر و تست کن و هرکدوم رو که باهاش حال کردی بگیر.
حالا شاید بپرسید مگه خودت مریض بودی که 400d رو فروختی 30d گرفتی ؟ راستش جوابش اینه که آره مریض بودم :::big grin::: به قول نادر جان
نقل قول:
بعداینكه من خودم با اكثر مسائل احساسی برخورد میكنم یعنی در نهایت به حرف دلم گوش میكنم تا مغزم !
عکاسی برای من یه تفریحه پس اگه باش نتونم حال کنم که خیلی مسخره میشه :biggrin:
-
:thanks:
تسلیم آقا
ما كه به هیچ صراطی مستقیم نبودیم ولی آقا فرهاد خان كه بگه ما دیگه:pest:
نقل قول:
امیر جان تا به حال سونی آلفا رو دست گرفته ای ؟ چه دوربین های DSLR ای رو تا به حال دست گرفته ای یا باهاشون عكس گرفته ای ؟
بله ولی نه اونقدر كه جلو استادانم بایستم
باشه ولی من میگم كه مشخصاتش خیلی جالبه لا اقل برا یه آماتور مث من نه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DELL
:thanks:
تسلیم آقا
نه نشد امیر جان. این تسلیم از اون تعصب برندی هم بد تره.
فرهاد كه سهله اگه آرش عاشوری نیا و دكتر روشن و استاد محبی و فیل اسكی هم گفتند نباید بدون دلیل بپذیری. سونی آلفا دوربین خوبی بود چون قیمت قابل رقابتی داشت ولی با قیمت های جدید و مدل های جدید و ... همه ی جذابیتش رو از دست داده.
-
نقل قول:
نه نشد امیر جان. این تسلیم از اون تعصب برندی هم بد تره.
فرهاد كه سهله اگه آرش عاشوری نیا و دكتر روشن و استاد محبی و فیل اسكی هم گفتند نباید بدون دلیل بپذیری. سونی آلفا دوربین خوبی بود چون قیمت قابل رقابتی داشت ولی با قیمت های جدید و مدل های جدید و ... همه ی جذابیتش رو از دست داده.
فرهاد جان شكسته نفسی میفرمایید
ببینید بنده دقیقا به خاطر امكانات جذابش گفتم و شما هم می فرمایید الان دوربین های بهتر و ارزانتری آمده
این موضوع حل شد
حالا میشه لطف كنید بگید در حال حاضر با 1 میلیون تومن میشود دوربینی با دو لنز اینطوری:::big grin:::(منظورم تله و یه 18-70 رو با این قیمت خرید
ممنونم:::blushing:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DELL
فرهاد جان شكسته نفسی میفرمایید
ببینید بنده دقیقا به خاطر امكانات جذابش گفتم و شما هم می فرمایید الان دوربین های بهتر و ارزانتری آمده
این موضوع حل شد
حالا میشه لطف كنید بگید در حال حاضر با 1 میلیون تومن میشود دوربینی با دو لنز اینطوری:::big grin:::(منظورم تله و یه 18-70 رو با این قیمت خرید
ممنونم:::blushing:::
آقا فرهاد منم منتظر جواب این سوال امیر خان هستم.:thanks:
-
بنظر من هم دوربين آلفا100 با اوون لنز كيت همراه و داشتن نام سوني روي بدنه يك دوربين نسبتا" كامل و دهن پركن براي كساني است كه تفنني عكاسي ميكنن و ميخوان حتما" dslr داشته باشن ولي نميخوان زياد براي اووون هزينه كنن .
و بقول دوست خوبمون آقاي امير رضا گلابي .ممكنه خيلي از امكانات اين دوربينها هم از سر يكي مثل من هم زيادي باشه . اينكه كانن و نيكون در دنياي Dslr حرف اول رو ميزنن شكي نيست و مسلما" با اين بازار رقابتي و تيزهوشي مديران اين شركتهاو همچنين هزينه هاي سنگيني كه هركدام از آنها براي تحقيق توسعه صرف ميكنن بسيار بعيد بنظر ميرسد كه يك شركت مثل سوني كه تا چند سال پيش در دنياي عكاسي حرفي براي گفتن نداشت براحتي پا توي كفش بزرگاني مثل نيكون و يا كانن با تجربه چندين ساله بكند . بهتره بگم كه اگه خود سوني هم بخواهد ، شركتهاي ديگه اين اجازه رو بهش نميدن .
آلفا 100 هم شايد داراي بدنه اي باشه كه از خيلي جهات كمتر از نيكون و كانن باشه ولي اگه تمام جوانب رو در نظر بگيريم با توجه به قيمت ، ارگونومي بدنه عالي ، و لنز كيت مناسبي كه همراهشه يه دوربين كم نظير براي كسايي حساب ميشه كه به عكاسي بعنوان يه سرگرمي و نه حرفه ميپردازن .حالا بماند كه در بعضي نمايندگيها كيف و مموري و .... هم اشنانتيون ميدن و خيلي از هزينه هاي رو كه با خريد كانن يا نيكون با اوون مموري 16MB (مسخره )به خريدار تحميل ميشه حذف ميكنه و اين بمعني ارزش واحترامي هست كه سوني براي مشترياش قائل شده (شركت مشتري مدار همينه )
من شخصا" اگه الان بخوام dslr بگيرم باتوجه به بودجه ام اين دوربين رو انتخاب ميكرم مگه اينكه كانن يا نيكون دوربيني معادل اوون و تقريبا" با همين حوالي قيمت ارائه بدن اونوقت اولويت با اين بزرگواران خواهد بود.:::happy:::
-
نقل قول:
حالا میشه لطف كنید بگید در حال حاضر با 1 میلیون تومن میشود دوربینی با دو لنز اینطوری(منظورم تله و یه 18-70 رو با این قیمت خرید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
canon g6
آقا فرهاد منم منتظر جواب این سوال امیر خان هستم.:thanks:
سلام
خوب من یه 8-7 روز سفر بودم بعد هم كه آمدم 3 روزه كه تلفنای منزلمون به علت كابل برگردان قطعه الان هم از محل كارم وصل شدم.
ببینید مشكل اینجاست كه خیلیا به خاطر اینكه یك كیت دو لنزه رو با این قیمت می بینن وسوسه می شن كه این دوربین رو بخرن و دیگه توجه نمی كنن كه نه 70-18 و نه 300-75 سونی هیچ كدوم تا جایی كه من می دونم لنز های خیلی خوبی نیستند. مسئله فقط لنز داشتن كه نیست وگرنه خوب 300-75 كنن هم 130 دلار بیشتر قیمت نداره ولی به لعنت یزید نمی ارزه.:(
اینجا بحث سلیقه هم پیش میاد. من اگه بخوام 1 میلیون تومن پول دوربین بدم ترجیح می دم یه نیكن D80 بخرم تا سونی آلفا. اگه مطلب اینه كه فقط دو تا لنز داشته باشیم خوب كنن 400D با لنز كیت و همون 300-75 كذا و كذا رو هم می شه با یك میلیون خرید :biggrin: عوضش فردا كه خواستی فلاش و لنز مكرو و .... بخری دست و پات بسته نیست.
نمی دونم شاید هم اشتباه می كنم. سكوت كاوه هم این وسط خیلی معنیا می تونه داشته باشه.:cool:
-
سلام
نقل قول:
خوب من یه 8-7 روز سفر بودم بعد هم كه آمدم 3 روزه كه تلفنای منزلمون به علت كابل برگردان قطعه الان هم از محل كارم وصل شدم.
خوب الحمد لله حالا كه هستید:::blushing:::
نقل قول:
وگرنه خوب 300-75 كنن هم 130 دلار بیشتر قیمت نداره ولی به لعنت یزید نمی ارزه.
فرهاد خان از وقتی 40 دی خریدی یه جوری حرف می زنی:::big grin:::lol
ولی جدا میشه بگید بد یعنی چقدر بد ؟ در حد آ550؟
نقل قول:
من اگه بخوام 1 میلیون تومن پول دوربین بدم ترجیح می دم یه نیكن D80 بخرم
ببخشید لیوان بذاریم به جا لنز؟!!!!! خوب بدنه 1 تومنه عزیز جان
نقل قول:
عوضش فردا كه خواستی فلاش و لنز مكرو و .... بخری دست و پات بسته نیست.
حالا هم گمان نكنم دست و پا بسته باشه یه آلفا دار
نقل قول:
اگه مطلب اینه كه فقط دو تا لنز داشته باشیم خوب كنن 400D با لنز كیت و همون 300-75 كذا و كذا رو هم می شه با یك میلیون خرید
قربون آدم چیز فهم! خوب استاد ما داریم 600000 پست میزنیم كه بگیم آ 100 با این امكاناتش واقعا میاد جای 400 دی یا نه؟
حالا لطفا بحث رو به همین سمت بكشیم
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dell
سلام
ببخشید لیوان بذاریم به جا لنز؟!!!!! خوب بدنه 1 تومنه عزیز جان
حالا هم گمان نكنم دست و پا بسته باشه یه آلفا دار
قربون آدم چیز فهم! خوب استاد ما داریم 600000 پست میزنیم كه بگیم آ 100 با این امكاناتش واقعا میاد جای 400 دی یا نه؟
حالا لطفا بحث رو به همین سمت بكشیم
ممنون
سلام
نه امیر جان لیوان نمی خواد بذارید. الان D80 رو با لنز كیت می شه همون حدود 1 میلیون ( بدون گارانتی) خرید.
در مورد مقایسه ی 400 دی و آلفا 100 ممكنه در بسیاری از ریویوهای اینترنتی كفه ی ترازو به نفع آلفا باشه ولی رنج لوازم جانبی در اختیار عكاس در برند كنن خیلی بیشتره.
راستی شما به اولیمپس هم با این قیمت می تونید فكر كنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
عوضش فردا كه خواستی فلاش و لنز مكرو و .... بخری دست و پات بسته نیست.
نمی دونم شاید هم اشتباه می كنم. سكوت كاوه هم این وسط خیلی معنیا می تونه داشته باشه.:cool:
شما مطمئنید این فردا روز امکانش نیست که تجهیزات واسه آلفا بیشتر از دوربین های دیگه بیاد بازار؟
راستش من یه کاتالوگ از آلفا دیدم که توش ده ها لنز ساخته شده و در حال ساخت رو معرفی کرده بود.
آقا کاوه هم مطمئنن هنوز آلفاییه.:::big grin:::
-
من با اجازه سایر دوستان چون این بحث از اولش تقریباً دنبال می کردم یه تک مضراب بزنم :)
حقیقت اینه که توی این بازار که سرعت به روز شدن بدنه ها داره کم کم به زیر یک سال میرسه خیلی با این گفته موافق نیستم
نقل قول:
م آ 100 با این امكاناتش واقعا میاد جای 400 دی یا نه؟
چون واقعاً تا بخوایم تکلیف A100 و 400d رو معلوم کنیم سه چهار تا مدل جدیدتر میاد.
ضمن اینکه واقعاً لزومی هم نداره که تکلیف این دوتا رو معلوم کنیم، کسی که به فکر دوربین در رده A100 و 400d است خیلی براش نباید فرق بکنه چون توی این رنج قیمت هردوتا این دوربین ها دوربین های خوبی هستند و کار راه اندازن.
انتخاب دوربین توی این رده یه خورده با قضیه d300 نیکون و 40d کنون فرق میکنه، یعنی میشه نگرانی کسانی که می خوان حرفه ای تر به قضیه نگاه کنن و بنابراین می شینن و تمام ریویو های این دوتا رو می خونن تا در آخر انتخاب مناسبتری رو بکنن درک کرد، چون به هر حال توقع حرفه ای تری از دوربین دارن.
ولی توی رده ای که ما صحبت می کنیم قضیه اینقدر ها هم حاد نیست.
آخرش هم باز می گم به نظر من باید دوربین رو از نزدیک دید و لمسش کرد، گاهی آدم با یک بدنه ارتباط حسی برقرار میکنه که نمی تونه ازش دل بکنه ( من وقتی d80 نیکون رو دستم گرفتم دلم لرزید، خیلی ازش خوشم اومد اما ظرفیت فعلاً تکمیله :::big grin:::)
در مورد لوازم جانبی هم فکر نمی کنم کسی در باره حرف فرهاد خان بحثی داشته باشه کاملاً واضحه که ساپورت کنون توی ایران از سونی بهتره .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirgolabi
در مورد لوازم جانبی هم فکر نمی کنم کسی در باره حرف فرهاد خان بحثی داشته باشه کاملاً واضحه که ساپورت کنون توی ایران از سونی بهتره .
البته فعلا.
من تو عکاسی یه آماتور هم نیستم و هیچ چیز هم از نظر سخت افزاری حالیم نیست.دوربین هایی هم که تا حالا داشتم دو تا کنون جی 6 و جی 7 بوده و یه سونی R1 .
واسه همین هم تعصبی نسبت به هیچ مارکی ندارم ولی واقعا پرستیژ سونی یه چیز دیگه س.
واسه من هیچ فرقی بین عکس هایی که با r1 میگیرم با عکس هایی که با آلفا 100 یا آلفا 700 (هر کدوم رو که بخرم ) وجود نداره چون بلد نیستم حرفه ای عکس بگیرم و تو این بیش از دوسالی هم که تو این سایت میام همش خواننده بوده ام ولی خداییش یوزر فرندلی بودن سونی خیلی بیشتر از همه مارک های دیگه اس.
موفق باشید.
-
راستش رو بخواهید من این تعصب برندی رو اصلاً نمی فهمم چی هست :::big grin:::
اگر الان سه چهار میلیون اضافه داشتم حتماً یه d200 نیکون و دوسه تا لنز خوبش رو می گرفتم ( d80 رو که شدیداً
خوشم اومده شاید در آینده برم تو کارش ) چون نه این کمپانی ها مال اقوام من هستند نه بابت تبلیغشون چیزی
گیرمون میاد :::big grin::: از شوخی گذشته من از اول هم گفتم که فلسفه ام اینه که علف باید به دهن بزی شیرین
باشه، چون در نهایت این شما هستید که عکس می گیرید. همین الان عکس های 50 سال پیش عکاس های نشنال
جئوگرافیک رو ببینید که با چه دوربینهای درپیتی توی چه شرایطی چه شاهکارهایی خلق می کردن.
من اگه بهم به 1ds کنون هم بدن هیچ غلطی نمی تونم باهاش بکنم ، در حالیکه بعضی از بچه ها توی همین فروم با
دوربین های compact و slr like کارشون محشره.
ولی نباید از دایره انصاف هم خارج شد که به هرحال کنون در این زمینه حداقل از سونی معتبر تره، این خیلی چیز
عجیبی نیست و دلیل هم نمی شه که کنون بتونه همیشه این برتری رو حقظ بکنه.
ببخشید من نمی دونم چرا امشب یک کم Hyper Active شدم تند و تند دارم پست می زنم :::big grin:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirgolabi
راستش رو بخواهید من این تعصب برندی رو اصلاً نمی فهمم چی هست :::big grin:::
اگر الان سه چهار میلیون اضافه داشتم حتماً یه d200 نیکون و دوسه تا لنز خوبش رو می گرفتم ( d80 رو که شدیداً
خوشم اومده شاید در آینده برم تو کارش ) چون نه این کمپانی ها مال اقوام من هستند نه بابت تبلیغشون چیزی
گیرمون میاد :::big grin::: از شوخی گذشته من از اول هم گفتم که فلسفه ام اینه که علف باید به دهن بزی شیرین
باشه، چون در نهایت این شما هستید که عکس می گیرید. همین الان عکس های 50 سال پیش عکاس های نشنال
جئوگرافیک رو ببینید که با چه دوربینهای درپیتی توی چه شرایطی چه شاهکارهایی خلق می کردن.
من اگه بهم به 1ds کنون هم بدن هیچ غلطی نمی تونم باهاش بکنم ، در حالیکه بعضی از بچه ها توی همین فروم با
دوربین های compact و slr like کارشون محشره.
ولی نباید از دایره انصاف هم خارج شد که به هرحال کنون در این زمینه حداقل از سونی معتبر تره، این خیلی چیز
عجیبی نیست و دلیل هم نمی شه که کنون بتونه همیشه این برتری رو حقظ بکنه.
ببخشید من نمی دونم چرا امشب یک کم Hyper Active شدم تند و تند دارم پست می زنم :::big grin:::
والا راستش رو بخواین من الان اون سه چهار ملیون اضافه رو دارم ولی بازم دوربینی غیر از سونی نمیخرم چون از ریخت هر چی کنون و نیکونه بدم میاد.
سونی دوربین ده ملیونی هم بسازه میخرم چون سونی چیز بد نمیسازه.
میدونم که کاملا غیر منطقی دارم نظر میدم ولی خب بزارین تو این فوروم چند تا پست غیر منطقی هم باشه.:::big grin:::
در مورد هایپر شدن امشبتون هم بابا ماشا... تو که هایپر بودی.
من دو ساله تو این سایت عضوم و 14 تا پست دارم اونوقت شما چهار ماه نشده 50 تا.
موفق باشی داداش گلابی.:::big grin:::
-
کد:
والا راستش رو بخواین من الان اون سه چهار ملیون اضافه رو دارم ولی بازم دوربینی غیر از سونی نمیخرم چون از ریخت هر چی کنون و نیکونه بدم میاد.
میدونم که کاملا غیر منطقی دارم نظر میدم ولی خب بزارین تو این فوروم چند تا پست غیر منطقی هم باشه.
موفق باشی داداش گلابی.
علاقه به وسیله ای که با ان عکاسی میکنید هم مسئله کم اهمیتی نیست. به هر حال باید از وسیله لذت برد.
علاقه شخصی هم نباید در همه افراد همسان باشد.
من فقط تبریک میگم که خیلی منطقی و رو راست حرف زدید و از تمام عوامل طبیعی و غیر طبیعی استفاده نکردید تا لزوما علاقه خودتان را علمی ترین و منطقی ترین گزینه موجود نشان دهید.
منتظر دیدن عکسهای شما هستیم.
-
نقل قول:
لا راستش رو بخواین من الان اون سه چهار ملیون اضافه رو دارم ولی بازم دوربینی غیر از سونی نمیخرم چون از ریخت هر چی کنون و نیکونه بدم میاد.
میدونم که کاملا غیر منطقی دارم نظر میدم ولی خب بزارین تو این فوروم چند تا پست غیر منطقی هم باشه.
موفق باشی داداش گلابی.
این که شما از ریخت کنون با نیکون بدت میاد یه موضوع سلیقه ای بیشتر نیست که البته مهمه
اما سابقه ای که کنون تو ساخت دوربین و لنز داره رو نمیشه زیر سوال برد... اعتباری کنون تو دوربین مثل اعتبار تلویزیون های سونی هست که میشه گفت کسی نمیتونه بهش شک کنه... چون تمرکز کمپانی مدت خیلی زیادی روش بوده و به هر حال کنون در حال حاضر حرف اول رو تو این تجارت میزنه ... باشد که روزی سونی جا نشین شود
در مورد لنز هایی که تو کاتالوگ دیدید باز بعید میدونم حالا حالا ها برای تهیه لنز مثل کانون یا نیکون دستتون تو انتخاب لنز با کیفیت باز باشه
به هر حال شما شیفته سونی هستید و اگر 1ds هم داشته باشید باز لذتی که از r1 سونی میبرید بیشتره!!!
-
سلام
كی بود دنبال رقیب قدر برای آلفا 100 ( با توجه به عنصر قیمت) می گشت ؟ :biggrin:
با این ریویوی خوبی كه امروز از Olympus EVOLT E-510 در dpreview چاپ شده شك ندارم كه بهترین گزینه ی یك میلیون تومنی با دو لنز نسبتا جذاب همین 510 خواهد بود.
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/olympuse510/
با قيمت حدود 1 میلیون تومان به همراه دو عدد لنز 14-42 و 40-150 (با گارانتی اصلی اولیمپس یعنی شرکت نیکسان آسیا) دوربین بسیار خوبی محسوب می شه.
http://a.img-dpreview.com/reviews/ol...ndview-001.jpg
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
كی بود دنبال رقیب قدر برای آلفا 100 ( با توجه به عنصر قیمت) می گشت ؟ :biggrin:
با این ریویوی خوبی كه امروز از Olympus EVOLT E-510 در dpreview چاپ شده شك ندارم كه بهترین گزینه ی یك میلیون تومنی با دو لنز نسبتا جذاب همین 510 خواهد بود.
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/olympuse510/
با قيمت حدود 1 میلیون تومان به همراه دو عدد لنز 14-42 و 40-150 (با گارانتی اصلی اولیمپس یعنی شرکت نیکسان آسیا) دوربین بسیار خوبی محسوب می شه.
http://a.img-dpreview.com/reviews/ol...ndview-001.jpg
سلام
فرهاد خان, شما كه خودت گفتی كمپانیی كه تواناییش در حد این نوع دوربینها باشه و فول فریم نزنه و ...اصلا" قبولش نداری و از ارگونومی و ابعاد و ریخت دوربینهاش خوشت نمیاد.....نظرت عوض شده یا برای بقیه اینطور میپسندی؟؟؟ :cool: :::big grin:::
-
فک کنم تاپیک داره یه جای دیگه میره که با این اوصاف به هیچ نتیجه نمیرسیم..سوال سر لنز برای سونی هست نه بادی دیگه به جای سونی..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hjesmi
فک کنم .....ه بادی دیگه به جای سونی..
بله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
بنظر منم چون همه با تعصب بحث ميكنن ديگه اين جرو بحثا به جايي نميرسه . حالا بهتره يكي برامون از لنزهايي كه ميشه رو آلفا نصب كرد توضيح بده .
كسي ميدونه خود سوني تا حالا چه لنزهاي ساخته ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
فرهاد خان, شما كه خودت گفتی كمپانیی كه تواناییش در حد این نوع دوربینها باشه و فول فریم نزنه و ...اصلا" قبولش نداری و از ارگونومی و ابعاد و ریخت دوربینهاش خوشت نمیاد.....نظرت عوض شده یا برای بقیه اینطور میپسندی؟؟؟ :cool: :::big grin:::
ببخشید با اینكه بعضی دوستان فكر می كنند كه داریم بیراهه می ریم ولی من از طرفی مجبورم پاسخ وحید رو بدم و از طرفی هم این بحث رو خیلی بیراهه نمی دونم. بالاخره چند نفر دور همدیگر كه می شینند هم بحثشان ابعاد گوناگون پیدا می كنه. ماشین فرمون و ترمز بریده نیستیم كه صاف فقط حركت كنیم.
و اما وحید جان هر نیازی و هر بودجه ای مستلزم یك دوربینی است. اگر تاپیك رو از اول بخونید من عرض كردم كه در مقابل آلفا و برای كسی كه می خواد از اول دو تا لنز كیت خریده باشه و دیگه هزینه نكنه و عكاسی تفننی با یك كیفیت مقبول و كافی بكنه این می تونه جایگزین مناسبی برای آلفا باشه.
حالا كه بحث سلیقه است و به قول دوستمون كمی هم بحث غیر منطقی می خوایم بكنیم خوب منم می تونم بگم كه اقلا اولیمپس از اول دوربین ساز بوده نه مثل سونی همه چیز ساز. برعكس دوستمون من می تونم فهرست بلند بالایی از وسایل مختلف ( به ویژه صوتی) بی كیفیت از سونی ارائه بدم. كسی منكر كیفیت خیلی خوب بعضی محصولات سونی ( مثل تلویزیون و دوربین هندی كم و .... ) نیست ولی بسیاری ساخته های دیگر این كمپانی كیفیت خیلی متوسطی دارند ( مثل CD Changer اتوموبیل من :biggrin: ) و من اصولا مخالف اینم كه همه ی ساخته های یك كمپانی خوبند و همه ی ساخته های كمپانی دیگر بد. من مدتی با دوربین Olympus OM-2 كار كرده ام. اصلا قابل قیاس با كنن F-1 یا نیكن F2 كه همزمانش بودند نبود و چنین ادعایی هم نداشت ولی به عنوان بالاترین مدل دوربین این برند در زمان خودش با توجه به قیمتش دوربین خیلی خوبی بود.یادم نیست اون زمان بالاترین مدل مینولتا ( بخوانید سونی) چی بود ولی اون هم نسبت به اون دو مدل كنن و نیكن وضعیتی مشابه اولیمپس داشت ولی همه نه احتیاجی به آپشن های پیچیده ی اون دوربین ها داشتند نه پولشو .
-
فرهاد عزیز خدای نکرده قصد جسارت نداشتم..فقط قصدم این بود که برای این سوال که سوال خودمم شده بود جوابی بگیرم...در هر صورت اگه بی احترامیی شده عذر میخوام:(
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hjesmi
فرهاد عزیز خدای نکرده قصد جسارت نداشتم..فقط قصدم این بود که برای این سوال که سوال خودمم شده بود جوابی بگیرم...در هر صورت اگه بی احترامیی شده عذر میخوام:(
خواهش می كنم قربان بی احترامی كدومه.
دوستان اگر به سایت سونی ایران ( سونی دات كو دات آی آر ) مراجعه كنند لیست نمایندگان مجاز و لنزها و فلاش های موجوددر ایران رو می توانند ببینند.
مثلا من دیروز متوجه شدم فلاش HVL-F56AM سونی رو موجود دارند و به قیمت معقول 375 هزار تومان می فروشند.
http://www.sony-mea.com/images/120/HVLF56AM.jpg
راستی سونی یه 200-18 هم داره. كسی می دونه قیمتش در ایران چنده و كیفیتش چطوره ؟
http://www.sony-mea.com/images/300/SAL18200.jpg
-
سلام
آقا دو روز نبودیم چه گرد و خاكی!!!:cool:
نقل قول:
آخرش هم باز می گم به نظر من باید دوربین رو از نزدیک دید و لمسش کرد، گاهی آدم با یک بدنه ارتباط حسی برقرار میکنه که نمی تونه ازش دل بکنه
نقل قول:
واسه همین هم تعصبی نسبت به هیچ مارکی ندارم ولی واقعا پرستیژ سونی یه چیز دیگه س
نقل قول:
چون در نهایت این شما هستید که عکس می گیرید
نقل قول:
علاقه به وسیله ای که با ان عکاسی میکنید هم مسئله کم اهمیتی نیست. به هر حال باید از وسیله لذت برد.
علاقه شخصی هم نباید در همه افراد همسان باشد.
من فقط تبریک میگم که خیلی منطقی و رو راست حرف زدید و از تمام عوامل طبیعی و غیر طبیعی استفاده نکردید تا لزوما علاقه خودتان را علمی ترین و منطقی ترین گزینه موجود نشان دهید.
اینطوری كه بنده برداشت كردم ، دوستان اكثرا متفق القول اند كه :
نقل قول:
علف به دهن بزی باید شیرین بیاد
ولی نكته ای كه من از اول تاپیك روش صحه گذاشتم اینه:
نقل قول:
ا 7،8 سال دیگه برای من كاملا میشه رقیب برند كنون و نیكون هرجند برای شما سونی همون سونیه
خواسته یا نا خواسته دوستان همه بر این عقیده اند كه سونی در حال آزمون و خطاست و شاید تا سال 200n(دو هزارو n) در پست شماره n، درباره ی آلفا n كسی دیگه اینطوری حرف نزنه
بنده تقریبا به هدفم رسیدم.
هدفم هم این بود كه بگم برای من تا چند سال دیگه سونی یه تازه كار نیست
بازم منتظر نظراتم
ممنون
راستی!
نقل قول:
سكوت كاوه هم این وسط خیلی معنیا می تونه داشته باشه.
خیلی بیشتر از این حرف ها!!!:::big grin::::::big grin:::
-
نقل قول:
بنده تقریبا به هدفم رسیدم.
هدفم هم این بود كه بگم برای من تا چند سال دیگه سونی یه تازه كار نیست
پس بفرماييد همه ي ما چند روزه سر كاريم ديگه :confused::biggrin:
ولي نظر من اين نيست.به نظر من سوني عقب نشيني خواهد كرد. بنده مرده و شما زنده .خواهيد ديد. :::big grin2:::
-
برای اطلاع دوستان عزیز....
در حال حاضر شما امكان استفاده از 191 لنز زوم از میان لنز های سونی ، مینولتا ، زایس ، تامرون ، سیگما ، توكینا را دارید...
همین طور امكان استفاده از 81 لنز فیكس از برند ها بالا
و همچنین 31 لنز ماكرو...........
و همین طور 15 فلاش.....
زیاد علاقه ای به شركت در بحث كدام بهتر است ندارم ( به سونی و یا سایر برند ها مربوط نیست ، كلا مدتی است در بحث های كدام بهتر است شركت نمی كنم ، می توانید به تاپیك های كانن و نیكون مراجعه كنید در تاپیك های كدام بهتر است و یا اینكه از بین Xوy كدام را انتخاب كنم به هیچ وجه پستی از بنده نمی بینید ، این اخلاق خوب و نیكو را از جناب محبی یاد گرفتم كه در بحث های سطح پایین بهتر است زیاد دخالت نكنم.چرا كه به اندازه ی دوستان عزیز به موضوع احاطه ندارم و ممكن است نتوانم خوب كل كل كنم! اما اگر عزیزی نیاز به كمك بنده برای خرید داشت هنوز هم می تواند روی بنده حساب كند، به نظرم دوستان اطلاع دارند مدت ها است از تعصب های برندی دست برداشته ام و به قولی عاقل شده ام، جوانی است و هزار و یك سودا!)
در مورد لنز های سونی دوستانی كه نیاز به راهنمایی دارند به صورت دقیق بفرمایند بنده در خدمت هستم.تا مشخصات لنز ها قیمت ها و موارد مثبت و منفی آنها را برایشان در حد توانم توضیح دهم.
اگر هم در هر كجای ایران قصد خرید لنز های سونی و یا لوازم جانبی را داشتید بفرمایید تا در پیام خصوصی نام فروشگاه هایی كه كلیه لوازم و لنز های سونی را دارند را به ایشان اطلاع دهم.باید قوانین فروم را برای موارد تبلیغاتی رعایت كنیم...........
در مورد آینده هم نه بنده و نه هیچ كس دیگر به نظرم نمی توانیم پیش بینی كنیم....
اما یك مورد جالب این كه در یك نظر سنجی كه در یك سایت كه فقط بر روی دور بین های آلفا مونت فعالیت می كند و اتفاقا بسیار هم فعال ، معتبر و مهم است 38% نظر داده اند كه دوربین فول فریم سونی ( كه شركت سونی آن را قطعی اعلام كرد ) 16 مگاپیكسلی است و 15% هم عنوان كرده ان 25 مگاپیكسلی است!
دوستانی كه نیاز به راهنمایی در مورد لنز های سونی دارند.بودجه را و نوع لنز را و دامنه ی مورد نظر را بفرمایند تا بنده بتوانم بهتر و بیشتر كمك كنم.....
-
یك موضوع كه یادم رفت اینكه بسیاری از لنز های جدید سونی بین این كمپانی و شركت معظم تامرون یكسان است.در حدود 6 لنز این دو كمپانی یكسان است كه تنها فرق قیمت های تا حدودی ارزان تر این لنز ها با برند سونی است،كه این مرود هم بیشتر جنبه ی تبلیغاتی دارد تا خریداران را به خرید لنز های سونی ترغیب كند.
این قرارداد از ابتدای عرضه مدل آلفا 100 سونی انعقاد شده و در حال حاضر سونی تنها كمپانی است كه امكان استفاده از بلند ترین لنز دنیا ( 18-250) به صورت اورجینال را دارد و سایر برند ها باید از لنز 18-250 تامرون استفاده كنند.
حالا یك موردی كه شاید برای دوستانی كه اطلاعات كمتری دارند....
در تمامی كاتالوگ های برند های مختلف توصیه شده است از لنز های همان كمپانی استفاد كنند و از لنز های متفرقه استفاده نكنند...شاید بفرمایید بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد....
بنده هم عرض خواهم كرد بله....
اما!
دوستان حرفه ای تر اطلاع دارند كه كمپانی ها در پردازنده های خود نام و مدل و نوع لنز های تولیدی خود را لیست میكنند و این كار باعث می شود كه هنگام استفاده از آن لنز دوربین با شرایط آن لنز و رفتار ان آشنا باشد و راندمان بهتری را شاهد هستیم...همین اطلاعات در لنز ها هم ذخیره شده است.......
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
اگر عزیزی نیاز به كمك بنده برای خرید داشت هنوز هم می تواند روی بنده حساب كند، به نظرم دوستان اطلاع دارند مدت ها است از تعصب های برندی دست برداشته ام و به قولی عاقل شده ام، جوانی است و هزار و یك سودا!)
در مورد لنز های سونی دوستانی كه نیاز به راهنمایی دارند به صورت دقیق بفرمایند بنده در خدمت هستم.تا مشخصات لنز ها قیمت ها و موارد مثبت و منفی آنها را برایشان در حد توانم توضیح دهم.
اگر هم در هر كجای ایران قصد خرید لنز های سونی و یا لوازم جانبی را داشتید بفرمایید تا در پیام خصوصی نام فروشگاه هایی كه كلیه لوازم و لنز های سونی را دارند را به ایشان اطلاع دهم.باید قوانین فروم را برای موارد تبلیغاتی رعایت كنیم...........
دوستانی كه نیاز به راهنمایی در مورد لنز های سونی دارند.بودجه را و نوع لنز را و دامنه ی مورد نظر را بفرمایند تا بنده بتوانم بهتر و بیشتر كمك كنم.....
جناب قبادی بنده در همین خصوص یه پی ام واستون زدم ولی هنوز جوابی مرحمت ننموده اید.
یه سوال عمومی تر هم بپرسم.
بنده در پیدا کردن آلفا 700 در ایران تا به حال ناکام بوده ام.آقا جون نیست که نیست.ایران بازرگان هم میگه هنوز به ایران نیومده.به نظر شما چند ماه صبر کنم این دوربین بیاد یا یه آلفا 100 با دو لنز کیت بگیرم؟
و اینکه اگه خواستم 100 بگیرم لنز دوم ( 75-300 ) رو که حدود دویست و سی هزار تومن قیمتشه بگیرم یا آلفا 100 تک لنزه بگیرم و یه لنز دیگه جداگانه بخرم؟
اصلا با این قیمت این لنز حالا یکم بالا پایینتر میشه لنز دیگه ای خرید؟اگه آره چه لنزی و چه حسنی داره؟
ببخشید پرچونگی کردم.:::blushing:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
برعكس دوستمون من می تونم فهرست بلند بالایی از وسایل مختلف ( به ویژه صوتی) بی كیفیت از سونی ارائه بدم. كسی منكر كیفیت خیلی خوب بعضی محصولات سونی ( مثل تلویزیون و دوربین هندی كم و .... ) نیست ولی بسیاری ساخته های دیگر این كمپانی كیفیت خیلی متوسطی دارند ( مثل CD Changer اتوموبیل من :biggrin: ) .
دوست عزیز من باز هم تکرار میکنم که سونی چیز بد نمیسازه.
همه مواردی که در ذهن شما وجود دارند منجمله چنجر ماشینتون مطمئنا از ساخته های در پیتی کشور هایی مثل کشور دوست و برادر چین میباشد که با مارک سونی جیب مردم رو خالی میکنند.
شما هیچ میدونین بیشترین عنوان ریمارک و جنس تقلبی در دنیا با مارک سونی عرضه میشه؟علتش غیر از کیفیت بالا و اعتماد مردم به این برند میتونه باشه؟
اگه حرفامو قبول ندارین برین مارک پشت اجناسی رو که میگین نگاه کنید.مطمئنا ساخت ژاپن یا آمریکا نیست.
-
تا جایی كه بنده اطلاع دارم هنوز آلفا 700 رو نمی شود به راحتی و با قیمت مناسب پیدا كرد...
با قیمت نجومی سراغ دارم اما قیمت مناسب خیر.....
در مورد لنز....
با این قیمت بهترین انتخاب لنز های كیت است و دیگر پایین تر از آن وجود ندارد....
می توانید با قیمت بالاتر لنز های تله ی سیگما را بخرید كه باز هم حرفی برای گفتن ندارند...
سونی چند لنز تله ی خوب دارد كه جز لنز های بالای 500 دلار هستند و در صورتی كه به سراغ آنها بروید نتایج خوبی را خواهید دید.....
اما در مورد 75-300
سرعت فوكوس مناسبی ندارد ( فاقد موتور داخلی ) بوكه ی خوبی ندارد . دارای خطای رنگی شدیدی است.دیافراگم بسته ای دارد....
اما با این قیمت لنز ارازن تری هم وجود ندارد....
ارازن ترین لنز سیگما است كه حدود 300 تا 350 قیمت دارد....
این هم یك نمونه از خروجی این لنز....
عكس هم از گله اسب وحشی در جزیزه ی آشوراده در سفر اخیر با مسعود قدیری و مهدی بهتاش و پویان احمدی است ، سفر خوبی بود ....
نباید انتظار یك لنز معركه را از ان داشت...اما به عنوان یك لنز كیت بسیار عالی است....
http://new.iranupload.net/photo/img/...2 (Medium).jpg
-
جناب قبادی
با تشکر از پاسخ سریعتون سوال آخر رو هم بپرسم.
من امروز سونی R1 رو که داشتم فروختم و به امید خدا فردا میرم سراغ خرید آلفا.با اینکه شما میفرمایید درگیر بحث سطحی کدوم بهتره نمیشید ولی بر من منت بزارید و بفرمایید من تفاوتی در عکس هایی که با آلفا خواهم گرفت نسبت به R1 احسای خواهم کرد یا قراره بخوره تو ذوقم؟منظورم عکس های آماتوری است.
این یکی از عکس هایی است که با R1 گرفته ام .
http://www.aks.akkasee.com//files/ga...126020018p.jpg
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
canon g6
دوست عزیز من باز هم تکرار میکنم که سونی چیز بد نمیسازه.
همه مواردی که در ذهن شما وجود دارند منجمله چنجر ماشینتون مطمئنا از ساخته های در پیتی کشور هایی مثل کشور دوست و برادر چین میباشد که با مارک سونی جیب مردم رو خالی میکنند.
شما هیچ میدونین بیشترین عنوان ریمارک و جنس تقلبی در دنیا با مارک سونی عرضه میشه؟علتش غیر از کیفیت بالا و اعتماد مردم به این برند میتونه باشه؟
اگه حرفامو قبول ندارین برین مارک پشت اجناسی رو که میگین نگاه کنید.مطمئنا ساخت ژاپن یا آمریکا نیست.
این توهین شما رو فراموش نخواهم كرد !
-
Sony R1 معركه بود ، هست و خواهد ماند.......
من ارادت عجیبی به این مدل دارم...نه تنها بنده بلكه بسیاری این مدل را یكی از جاودانه ترین SLR Like های دنیا می دانند.كسانی كه با این دوربین كار كرده باشند و خروجی آن را دیده باشند متوجه منظور بنده خواهند شد.یكی از دلایل فراگیر نشدن این مدل قیمت آن بود و هست.هنوز هم اگر با یك قیمت رقابتی ( محدود 400 ) عرضه شود هیچ كدام ( با تاكید ) هیچ كدام از SLR Like های موجود توان راقبت با آن را ندارند....
و اما آلفا 100....
دوربین خوبی است.انشالله مباركتان باشد....
داشتن بدنه های جینگول زیاد مهم نیست....یا شاید اصلا مهم نیست...به فكر لنز های جینگول باشید....لنز های با ارزش...مثل 16-80 زایس با قیمت 700 تومان .... 70-200 سونی اف 2.8 باقیمت 1500 ، 100 ماكرو با قیمت 500 تومان،11-18 سونی و یا تامرون با قیمت 450 تومانف 50-500 سیگما با 1 میلیون تومان......و لنز های با ارزش دیگر.....
سرمایه ی خود را بر روی لنز ها معطوف كنید......
بنده از حالا به شما قول می دهم بعد از 4 یا 6 ماه از لنز ها خسته بشوید و بدنبال لنز های بهتر بگردید....از حالا به فكر خرید لنز های با ارزش باشید.....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
این توهین شما رو فراموش نخواهم كرد !
شرمنده ام دوست عزیز.بنده نه توهینی کردم و نه خدای نکرده حتی قصدش رو داشتم.
نمیدونم از کجای حرفم ناراحت شدید.
و یه چیزی هم که سر در نیاوردم تشکر این جناب Mashhadi Vahid از شما بود.یعنی ممنونن که شما توهین منو فراموش نمیکند؟؟؟
ببخشید.ببخشید.ببخشید.:::blushing :::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
من ارادت عجیبی به این مدل دارم...نه تنها بنده بلكه بسیاری این مدل را یكی از جاودانه ترین SLR Like های دنیا می دانند.كسانی كه با این دوربین كار كرده باشند و خروجی آن را دیده باشند متوجه منظور بنده خواهند شد.یكی از دلایل فراگیر نشدن این مدل قیمت آن بود و هست.هنوز هم اگر با یك قیمت رقابتی ( محدود 400 ) عرضه شود هیچ كدام ( با تاكید ) هیچ كدام از SLR Like های موجود توان راقبت با آن را ندارند....
و اما آلفا 100....
دوربین خوبی است.انشالله مباركتان باشد....
داشتن بدنه های جینگول زیاد مهم نیست....یا شاید اصلا مهم نیست...به فكر لنز های جینگول باشید....لنز های با ارزش...مثل 16-80 زایس با قیمت 700 تومان .... 70-200 سونی اف 2.8 باقیمت 1500 ، 100 ماكرو با قیمت 500 تومان،11-18 سونی و یا تامرون با قیمت 450 تومانف 50-500 سیگما با 1 میلیون تومان......و لنز های با ارزش دیگر.....
سرمایه ی خود را بر روی لنز ها معطوف كنید......
بنده از حالا به شما قول می دهم بعد از 4 یا 6 ماه از لنز ها خسته بشوید و بدنبال لنز های بهتر بگردید....از حالا به فكر خرید لنز های با ارزش باشید.....
با حرفای شما یهویی دلم واسه r1 خوشگلم تنگ شد.من اونو 750 تومن فروختمش.یک سالی هم بود که خریده بودمش.
یعنی میگین با این دو تا لنزی که همراه آلفا هست نمیتونم مثل R1 عکس بگیرم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
ببخشید با اینكه بعضی دوستان فكر می كنند كه داریم بیراهه می ریم ولی من از طرفی مجبورم پاسخ وحید رو بدم و از طرفی هم این بحث رو خیلی بیراهه نمی دونم. بالاخره چند نفر دور همدیگر كه می شینند هم بحثشان ابعاد گوناگون پیدا می كنه. ماشین فرمون و ترمز بریده نیستیم كه صاف فقط حركت كنیم.
و اما وحید جان هر نیازی و هر بودجه ای مستلزم یك دوربینی است. اگر تاپیك رو از اول بخونید من عرض كردم كه در مقابل آلفا و برای كسی كه می خواد از اول دو تا لنز كیت خریده باشه و دیگه هزینه نكنه و عكاسی تفننی با یك كیفیت مقبول و كافی بكنه این می تونه جایگزین مناسبی برای آلفا باشه.
حالا كه بحث سلیقه است و به قول دوستمون كمی هم بحث غیر منطقی می خوایم بكنیم خوب منم می تونم بگم كه اقلا اولیمپس از اول دوربین ساز بوده نه مثل .........
.
.
.
سلام
ما مخلص آقا فرهاد هم هستیم :thanks: , فقط خواستم یك چیزی بگم كه سر صحبت باز شه, این چند روز كه نبودی دق كردیم.
حالا هم كه معلوم شد كل تاپیك برای نظریابی بوده.....منم بگم كه راستش بدجوری وسوسه این المپوس ها شدم, و فكر كنم اگه در آینده بخوام SLR بخرم, به جای اینكه مثل همه بین كانن و نیكون مردد بشم, بین نیكون و المپوس گیر كنم.
حالا تا اون موقع تمام تحركات سوژه رو زیر نظر میگیرم تا ببینیم چه میشه. :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
بنده 100% عبارت فوق را تایید و تصدیق میكنم و تازه نه به قیمت 400 كه حتی به 550 هم رقیبی ندارد. :yes:
-
اول باید بگم شرکت در این بحث برای من خیلی جالب بود از همه بچه ها ممنونم
دوم هم یه نکته ای بود که خیلی وقته ذهنم رو مشغول کرده الان فکر کنم موقعیت مناسبیه برای مطرح کردنش.
درسته که من معتقدم که " علف باید به دهن بزی شیرین باشه" و نهایتاً این کاربره که باید با دوربینش راحت باشه اما این به معنای نفی برتری های یک مدل دوربین به مدل دیگه نیست .
اما مغالطه ای که اکثر ما گرفتارش می شیم اینه که سعی می کنیم کلیت یک برند رو با کلیت برند دیگه قیاس کنیم.
این امر منطقاً غیر ممکن نیست اما خیلی مشکله چون پارامترهای زیادی برای مقایسه وجود داره.
بهتر اینه که دامنه قیاس رو محدود کنیم اونوقت به راحتی و بدون هیچ مشکلی میشه دور بین ها رو با هم قیاس کرد.
مثلاً:
اینکه کنون بهتره یا نیکون یا سونی یا المپیوس با ... سئوال کلی است که جواب دادن بهش خیلی دشواره.
مرحله بعد اینه که دامنه رو محدود کنیم : کنون 400d بهتره یا سونی a100 یا نیکون d80 حالا امکان پاسخ دادن راحت تره اما بازهم نمیشه همه پارامترها رو چک کرد.
دامنه رو باز هم محدود تر می کنیم حالابا تعداد زیادی پارامتر برای مقایسه مواجهیم که هر کدوم رو میشه جداگانه بررسی کرد مثلاً:
کدوم یک ارگونومی مناسبتری داره ؟ جواب دادن به این پرسش کمی از پرسش بالا راحت تره یا کدوم یک برای عکاسی در شب مناسب تره ؟ یا کدوم یک برای عکاسی در محیط های پر گرد و غبار بهتره ؟ یا کدوم یک بدنه مقاوم تری برای عکاسی در شرایط سخت رو داره ؟ منوهای کدوم یک user friendly تره و ....
می بینیم که اگر انتظار خودمون رو از یک دوربین بدونیم انتخابمون راحت تر میشه.
می مونه کاربرهایی مثل خود من که حرفه ای به قضیه نگاه نمی کنن و تفریحی عکس می گیرن و خیلی مسائل بالا براشون دغدغه نیست اونها می تونن با هر دوربینی که راحت ترن عکس بگیرن و خیلی نگران برند دوربین نباشن.
-
جناب قبادی
من بالاخره یه آلفا با دو لنز خریدم.البته هنوز نتونستم روشنش کنم چون باطری رو که انداختم روش روشن نشد و فعلا باطری رو گذاشتم شارژ بشه.
سوالی که داشتم اینه:زیر دوربین نوشته ساخت مالزی.مال شما هم همینطوریه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
canon g6
جناب قبادی
من بالاخره یه آلفا با دو لنز خریدم.البته هنوز نتونستم روشنش کنم چون باطری رو که انداختم روش روشن نشد و فعلا باطری رو گذاشتم شارژ بشه.
سوالی که داشتم اینه:زیر دوربین نوشته سات مالزی.مال شما هم همینطوریه؟
بله كلیه آلفا 100 های دنیا ساخت مالزی هستند.....
این مورد مهم است؟
پاسخ بنده....
به هیچ وجه...اصلا به این چیزها توجه نكنید...اگر نوشته بود Made In Pakistan هم اشكالی نداشت .....
-
راستی چرا روشن نشد؟
باید روشن می شد.....
باطری نو و سالم بود؟درب كارتن پلمپ بود؟مموری یك گیگا بایت همراه دوربین بود؟
بعد از روشن شدن فریم ور دوربین را چك كنید و بفرمایید از چه ورژنی است...ممنون خواهم شد...
-
نقل قول:
ما مغالطه ای که اکثر ما گرفتارش می شیم اینه که سعی می کنیم کلیت یک برند رو با کلیت برند دیگه قیاس کنیم.
این امر منطقاً غیر ممکن نیست اما خیلی مشکله چون پارامترهای زیادی برای مقایسه وجود داره.
بهتر اینه که دامنه قیاس رو محدود کنیم اونوقت به راحتی و بدون هیچ مشکلی میشه دور بین ها رو با هم قیاس کرد.
مثلاً:
اینکه کنون بهتره یا نیکون یا سونی یا المپیوس با ... سئوال کلی است که جواب دادن بهش خیلی دشواره.
مرحله بعد اینه که دامنه رو محدود کنیم : کنون 400d بهتره یا سونی a100 یا نیکون d80 حالا امکان پاسخ دادن راحت تره اما بازهم نمیشه همه پارامترها رو چک کرد.
دامنه رو باز هم محدود تر می کنیم حالابا تعداد زیادی پارامتر برای مقایسه مواجهیم که هر کدوم رو میشه جداگانه بررسی کرد مثلاً:
کدوم یک ارگونومی مناسبتری داره ؟ جواب دادن به این پرسش کمی از پرسش بالا راحت تره یا کدوم یک برای عکاسی در شب مناسب تره ؟ یا کدوم یک برای عکاسی در محیط های پر گرد و غبار بهتره ؟ یا کدوم یک بدنه مقاوم تری برای عکاسی در شرایط سخت رو داره ؟ منوهای کدوم یک user friendly تره و ....
آفرین ... این یکی از مهمترین نتایجی است که من در دعواهای برندی به آن رسیده ام...
-
سلام
باز هم طبق معمول بحث رفت به اونجایی كه نباید بره!:redface:
دوستان و استادان عزیز
اگر بخوایم این بحث به جاهای خوب خوب ختم بشه باید با هم همكاری كنیم
راستی اون دوستمون كه گفت بنده بقیه رو گذاشتم سر كار:
باور كنید بنده هیچ قصدی ندارم به جز سو نیت:::big grin:::
ولی جدا باید گفت كه باز هم بنده برای آلفا ها آینده روشنی رو پیش بینی میكنم.
منتظر نظراتم
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
راستی چرا روشن نشد؟
باید روشن می شد.....
باطری نو و سالم بود؟درب كارتن پلمپ بود؟مموری یك گیگا بایت همراه دوربین بود؟
بعد از روشن شدن فریم ور دوربین را چك كنید و بفرمایید از چه ورژنی است...ممنون خواهم شد...
سلام قربان.
باطری رو شارژ کامل کردم روشن شد.
باطری نو بود.کارتن پلمپ بود.رم هم همراه دوربین بود.جالب اینجاست که یک برگ کاغذ توش بود که هولوگرام های تقلبی و اصل سونی رو نشون میداد و هولوگرام رم همراه دوربین هم از تقلبی ها بود.
واسه فریم ور هم هر چی تو منو ها گشتم نتونستم پیدا کنم کجا نوشته.
اینم یه عکس و در واقع اولین عکسی که با این دوربین گرفتم:
http://www.aks.akkasee.com//files/ga...129000107p.jpg
-
سلام
عكس خوبی است
اما تمام دوربین رو به چالش نكشیده
لطف میكنید اگر با ایزو های بالا بگذارید و فاصله كانونی كم
ممنون
-
برای دانستن ورژن فریم ور از روش لینك زیر استفاد كنید....
احتمالا ورژن 1.04 باشد.اگر نبود كه در همان لینك فایل را دریافت و نصب كنید....
http://www.sony-asia.com/support/dow...ite=hp_en_AP_i
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
کاوه جان ورژنش 1.04 بود.
در مورد روش آپگرید فریمور تو سایت مطلبی نوشته شده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
canon g6
کاوه جان ورژنش 1.04 بود.
در مورد روش آپگرید فریمور تو سایت مطلبی نوشته شده؟
دوربین شما دارای آخرین آپدیت می باشد...
در همان لینك آخرین فریم ور وجود دارد كه همان نسخه 1.04 می باشد...
زیاد به فریم ور دوربین كاری نداشته باشید مگر در مواقعی كه آپدیت مهمی عرضه می شود..
-
سلام
من معمولا از دوربین برای عکاسی سازه ها (معماری) و مناظر استفاده می کنم. گاهی مواقع هم ماکرو. کدوم کیت لنز بهتره. یک لنزه یا دوتاییش. یعنی اون لنز 70-300 برای چه کاربردی و اولیش برای چی؟ اگر بعدا بخواهم لنز 70-300 رو جداگانه بخرم قیمتش خیلی فرق می کنه. اگر بخوام یک alpha 100 بخرم از کدوم گارانتی بهتره (نور نگار یا شرکت بازرگانی ایران یا غیره).
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nalibre
سلام
من معمولا از دوربین برای عکاسی سازه ها (معماری) و مناظر استفاده می کنم. گاهی مواقع هم ماکرو. کدوم کیت لنز بهتره. یک لنزه یا دوتاییش. یعنی اون لنز 70-300 برای چه کاربردی و اولیش برای چی؟ اگر بعدا بخواهم لنز 70-300 رو جداگانه بخرم قیمتش خیلی فرق می کنه. اگر بخوام یک alpha 100 بخرم از کدوم گارانتی بهتره (نور نگار یا شرکت بازرگانی ایران یا غیره).
ممنون
لنز 18-70 برای كاربرد های معمولی لنز خوبی است.
لنز 75-300 در بازار به صورت تك فروشی یافت نمی شود و فقط همراه با كیت عرضه می شود.در زمان خرید همراه كیت قیمت ابن لنز 200 دلار و به صورت ازاد اگر یافت شود 300 دلار است ( قیمت های جهانی )
تنها گارانتی معتبر موجود در ایران گارانتی بازرگانی ایران است ( حتی دوربین های سونی نورنگار هم دارای گارانتی بازرگانی ایران است )
لنز 18-70 دارای اعوجاج شدیدی است و برای كاهای معماری توصیه نمی شود.
-
كاوه جان من از يكي از اين نمايندگيهاي سوني تو شهرمون قيمت گرفتم دو تا قيمت بهم داد . گفت با يه لنز 790 و با لنز ديگه 1100 اما خودشم نميدونست اين لنزها چه رنجي دارند ميتونيد بگيد آلفا 100 با چه لنزهايي ارائه ميشه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shabab
كاوه جان من از يكي از اين نمايندگيهاي سوني تو شهرمون قيمت گرفتم دو تا قيمت بهم داد . گفت با يه لنز 790 و با لنز ديگه 1100 اما خودشم نميدونست اين لنزها چه رنجي دارند ميتونيد بگيد آلفا 100 با چه لنزهايي ارائه ميشه ؟
سلام
حداقل 50 بار این سوال پرسیده شده و جواب داده شده. یه زحمت كوچولو در حد 30-40 ثانیه بكشید پیدا می كنید. اولی با 70-18 و دومی با 70-18 و 300-75
-
ممنون از راهنمایی.
لنز 75-300 چطور؟ کاربرد این لنز برای چه مواردی است؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nalibre
ممنون از راهنمایی.
لنز 75-300 چطور؟ کاربرد این لنز برای چه مواردی است؟
خوب یك لنز تله برای چه مناسب است؟برای موضوعاتی كه در دور دست قرار دارند.برای شكار صحنه هایی كه در دست رس نیستند و خیلی چیز های دیگه.
اگر بدنبال یك لنز خوب برای آلفا هستید.16-80 زایس پیشنهاد می شود.یك لنز بسیار خوب.
اگر لنز واید نیاز دارید 10-20 سیگما و یا 11-18 سونی و یا تامرون پیشنهاد می شود.
اگر به یك تله عالی نیاز دارید . 70-200 اف 2.8 سونی پیشنهاد می شود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shabab
دوست عزیز این نمایندگی محترم بهتون گرون گفته قیمتش رو.
من از نمایندگی خریدم 1010.000 تومان.با گارانتی 18 ماهه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
خوب یك لنز تله برای چه مناسب است؟برای موضوعاتی كه در دور دست قرار دارند.برای شكار صحنه هایی كه در دست رس نیستند و خیلی چیز های دیگه.
اگر بدنبال یك لنز خوب برای آلفا هستید.16-80 زایس پیشنهاد می شود.یك لنز بسیار خوب.
اگر لنز واید نیاز دارید 10-20 سیگما و یا 11-18 سونی و یا تامرون پیشنهاد می شود.
اگر به یك تله عالی نیاز دارید . 70-200 اف 2.8 سونی پیشنهاد می شود.
جناب قبادی قیمت این لنز هایی رو که فرمودین میدونین چنده؟
-
آخرین قیمت ها مربوط به ماه پیش است
16-80 زایس در تهران با گارانتی بازرگانی ایران 670 تومان
10-20 با مونت سونی هم 20 تا 30 تومان با مونت های دیگر تفاوت دارد و گران تر است.
11-18 سونی هم با گارنتی 490 تومان ( 530 هم قیمت داشتم )
70-200 اف 2.8 حدود 1500 كه بالاتر و پایین تر هم گیر می آید.