پاسخ: عکاسی از نقاط دیدنی دنیا
با درود
مصر (قاهره) بزرگترین هرم مصر
مجسمه ابوالهل که مصریان باستان باور داشتند نگهبان قاهره میباشد.
یک مومیایی. این عکس را بدون اجازه و در تقریبا تاریکی زیاد با یک نور بسیار کم گرفتم. از ترس اینکه نگهبان موزه سراغم نیاید مجبور شدم سریع و ساکت عکس بگیرم :::happy:::
نمایی از مرکز شهر قاهره
رود نیل و یک کشتی رستوران و تفریحی
ادامه ....
نمای درونی تالار مرکزی مسجد الرفاهی ۰ قاهره
اینرو هم دلم نیامد نشان ندهم: ماکت بازساخته شده از یک درشکه جنگی بسیار مدرن (و در زمان خود بسیار مخوف) جنگی ایرانی در زمان ساسانی در موزه انورسادات - قاهره.
با سپاس.
کاخ دادگستری لوزان (Palais de Justice )
[IMG]http://i38.*******.com/2mri3h1.jpg[/IMG]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehrdad Benabbas
کلیسای بزرگ برلین (Berlin Dom)
اون ماشین استیشن جلوی در (یکی از دوستان فرمودند MPV درسته), مقیاس خوبی برای درک عظمت کلیسا و بخصوص گنبد بزرگ آن است. :)
پرسپکتیو اگر اصلاح میشد قشنگ تر هم میشد.
ممنون
سلام وحید جان
درسته. کلیسای خیلی بزرگ و واقعا زیبایی بود (به خصوص در شب)
من نرم افزار یا پلاگینی برای اصلاح پرسپکتیو ندارم. اگر چیزی دارید لطفا لینکش را برای من هم بزارید.
ممنون.
سلام مهرداد جان؛
تشكر بابت عكسهاي زيبايي كه ارسال كرديد. احساس مي كنم عكس پست 22 كمي سافت شده (احتمالا فيتيله را زيادي بالا كشيديNR) در مورد پست 24، با اينكه دو عكس روز و شب ظاهرا يك كادر را دارند، اما از نظر پرسپكتيو با هم تفاوت دارند. شايد قسمتي از آن مربوط به ديستورشن موجود در عكس شب باشد، اما به نظر من عكس شب يكمي تيلت شده (با توجه به حالت قراگيري سردر مثلثي ساختمان و نورگير نيمكره اي بالاي ساختمان)
سلام پویان جان
ممنون از نظرت.
در مورد پست 22 باید بگم هیچ گونه ادیتی روی عکس انجام نشده.
در مورد عکس اخیر هم باید بگم که عکس روز و شب یک کادر ندارند. یعنی از یک فاصله و یک ارتفاع گرفته نشدند. عکسها بعدا کراپ شده است. برای همین نورگیر کروی ساختمان در عکس شب معلوم است.
با تشکر.