اين يكي براي خالي نبودن اينجا!!!
بقيش رو هم تو كسوف ميتونين ببينيد...:
www.kosoof.com
شاد باشید
آرش
اين يكي براي خالي نبودن اينجا!!!
بقيش رو هم تو كسوف ميتونين ببينيد...:
www.kosoof.com
شاد باشید
آرش
عكسهاي بسيار جالبي بود. اگر مي شود در مورد تكنيك كار هم توضيح بدهيد. اين روزها معمولا هوا ابري است و شبها رعد و برق زيادي اتفاق م يافتد. اگر ساير دوستان نيز دست به چنين تجربه اي بزنند مجموعه بسيار جالبي در اينجا بوجود خواهد آمد.
با تشكر از آرش
اما در مورد تكنيك...
من خودم اين سري عكس رو در وضعيت خيلي بدي گرفتم يعني بعد از مسافرت كاري و عكاسي افتتاحيه دوسالانه سينه خيز داشتم ميرفتم خونه گفتم تست بگيرم شايد شد!
قبلا اين كار رو با نگاتيو انجام داده بودم و تجربه خيلي جالبي بود.
اما اصول اوليه:
رعد و برق به مقدار لازم
دوربين با قابليت تنظيم سرعت دستي يا سرعت بي
سه پايه
لنز وايد(حالا در هر حد) چون اصولا نميخواهيد از برق آسمان پرتره بگيريم و هرچه وايد تر باشه احتمال اينكه موفق به عكاسي از آذرخش بشيم بيشتره
اما اينكه چه ميكنيم؟
سرعت مثلا 20 ثانيه اگر برق زد؟ كه ثبت ميشه اگر نه دوباره!
اينقدر عكاسي ميكنم تا موفق بشيم
من با ايزو 200 و ديافراگم باز عكاسي كردم
از پايه استفاده نكردم ؟ چون ميخواستم صداي آسمون و اون حس رعد و برق توي عكسم منعكس بشه(البته بين خودمون باشه همرام نبود و حال هم نداشتم بيارم!)
باز اگه سوالي باشه در اين مورد جواب ميدم...
سلام .....
دوستان و اساتید عزیز مثل همیشه یک سوال ؟:biggrin:
1- برای عکاسی از ساعقه ( رعد و برق ) سرعت شاتر باید چقدر باشد ؟
2- نیاز به وسیله خاصی و یا دوربین ویژه ای هست ؟
3- اگر کسی از دوستان اینچنین عکسی گرفته لطفاً تجربه خودش رو برای بنده و سایر دوستان عنوان کنه.
سپاسگذارم .........
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
كاوه جان معمولا بهترين حالت براي عكاسي از صاعقه ( با توجه به اينكه شما نميدوني دقيقا كي اتفاق ميوفته ) استفاده از سرعت B هستش ... اما خوب اگه دوربين شما اين امكان رو نداشت ميتونيد با سرع پايين تو محدوده زماني كه احساس ميكنيد رعد خواهيد داشت عكس رو بگيريد ... به عنوان مثال يكي از عكس هاي خودم رو ميذارم كه با سوني 717 گرفتم ( 2 سال پيش ) ... و شاتر حدود 10 ثانيه بوده ....
![]()
Kambiz akhbari : http://www.kamikam.com
Nikon D70] -Lens: AF-S NIKKOR 18-70 1:3.5-4.5G ED]
Panasonic FZ20 - Sony Cybershot F 717 - 3 Studio Flash ( Alton ) with softbox ) - Lowepro Case EX 140 - Tripod : SLIK U 9800
سلام.....
کامبیز جان خیلی ممنون . عکست خیلی قشنگ بود . یعنی عالی بود .
اگه تجربه ی دیگه ای دارید لطفاًَ حتماً بنویسید .
یه سوال ؟
اگر از لنز های واید استفاده بشه چه نتیجه ای بدست میاد ؟
اثر فیلتر های مختلف ( فیلتر های گروه 80 آ و 80 ب و نارنجی 80 آ وب -پولاریزه) چیه ؟
سپاسگذارم .....
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
مرسي كاوه جان . در مورد لنز وايد كه مشكل خاصي نخواهد بود . حتي ميتونيد بعد از عكس كراپ رو انجام بديد اما در مورد فيلتر ها حقيقتش من تو اين مورد خاص تجربه اي نداشتم دوستان حتما كمك ميكنن ...
Kambiz akhbari : http://www.kamikam.com
Nikon D70] -Lens: AF-S NIKKOR 18-70 1:3.5-4.5G ED]
Panasonic FZ20 - Sony Cybershot F 717 - 3 Studio Flash ( Alton ) with softbox ) - Lowepro Case EX 140 - Tripod : SLIK U 9800
در مورد فیلترهایی که سوال کردید باید بگم در عکاسی نگاتیو وقتی كه از فيلم رنگي استفاده مي كنيم بايد به اين نكته توجه داشته باشيم كه حرارت رنگي فيلم با حرارت رنگي نور موجود( کلوین نور) برابر باشد در غير اين صورت رنگ ما به هم مي ريزد . به عنوان مثال اگر با فيلم نور روز كه براي 5500 درجه كلوين بالانس شده است در زير نور چراغ هاي معمول كه دمای رنگی انها3200 درجه كلوين است كار كنيم رنگي كه پس از چاپ عكس مشاهده مي كنيم رنگ زرد (نارنجي ) است كه بر عكس غالب شده . اگر برعكس اين امر اتفاق افتند یعنی با فیلمی که برای نور تنگستن سازگار شده در نور روز عکاسی کنیم همه ي رنگهاي ما به سوي آبي مي روند.نوشته اصلی توسط Kaveh_ghobadi
نوعي فيلترهاي اصلاح كننده براي اين كار وجود دارند كه اساس كار آنها خنثي سازي است. درمواقعي كه نور موجود ما با نوع فيلم ما يكسان نيست. با اضافه كردن فيلتر رنگ مكمل رنگ ناخواسته را حذف مي كنيم مثلا براي خنثي كردن رنگ زرد حاصل ؛ از فيلتر آبي 80A يا 80B استفاده مي شود. یا برای حذف رنگ آبی غالب از نارنجی 80 آ و ب استفاده می شود( آ و ب درجه ی غلظت خنثی سازی فیلتر است) اين سر ي فيلتر ها در عكاسي ديجيتال كاربرد ندارند. زيرا درآنجا تراز سفيدي مطرح مي شود. در عکاسی دیجیتال کافی است وایت بالانس را برای نور روز یا تنگستن تنظیم کنیم در غیر اینصورت اگر با وایت بالانس تنظیم شده برای نور روز در نور تنگستن عکاسی کنید باز هم می بینید که عکس کاملا به سمت زردی می رود( در فوتوشاپ با استفاده از فیلتر آبی می توان این زردی را خنثی کرد)
و اما پولاریزه : نور هنگامي كه روي يك سطح براق مثل آب و شيشه بتابد. انعكاس مي يابد و امواج بازتابيده در يك جهت نوسان مي يابند كه در اين صورت مي گويند نور قطبي (پلاريزه ) شده است. اين فيلتر انعكاسات مزاحم سطح آب يا شيشه را مي گيرد و باعث می شود سوژه شفاف دیده شود .
البته در عکاسی از صاعقه فکر نمی کنم هیچکدام کاربردی داشته باشه. به فیلترهای گروه 80که اصلا نیازی نیست؛ پولاریزه هم بیشتر برای گرفتن رفله نور خورشید در سطوح براق بکار برده می شه .
موفق باشید.
ساناز نافذ
---------------
سلام
اين دو عكس از صاعقه !
عكس اول : F16 @ 35 Seconds, Iso 400
عكس دوم:F16 @ 24 Seconds, Iso 400
راه ساده اينست كه دوربين رو روي سه پايه بگذاريد و بهتر اينست كه از سيم دكلانشور هم استفاده كنيد. ديافراگم در حالتB منتظر صاعقه شويد و بعد از ديدن صاعقه شاتر را رها كنيد. اصولا به هيچ وسيله يا فيلتر خاصي احتياج نداريد.
امير آروند
سلام ....
ساناز جان مثل همیشه از راهنماییت ممنون .
Arvand جان عکس های زیبایی بود .
یه سوال ؟ اگر هنگام عکس گرفتن خورشید در آسمان باشه ما باید چه کار کنیم ؟
کاوه قبادیExposure.ir