Printable View
درود -
فایل پیوست 69695
درود
سپاس از محبت شما
این کار مجموع چهارده عکس بوده که با همدیگه ترکیب شده و در نهایت با میکسر براش حالت گرافیکی پیدا کرده .. لازم به ذکره که تمام عکسها توسط خودم طی یک ماه گرفته شده و یکی از شاتها که پایه عکس هست اچ دی ار با زمان نوردهی سی ثانیه هست .
المانهای زیادی در انجام این پروژه دخیل بوده از نورپردازی بگیرید تا داینامیک محیطی ... ویرایش این کار دقیقا 20 ساعت طی چند روز صورت گرفت.
با تشکر از شما
با احترام
فایل پیوست 74996
درود
فایل پیوست 75760
دومین تجربه عکس هنری ام است ممنون می شم نظراتتون رو نسبت به ایرادات من بدون اغماض بیان کنید.
با تشکر و سپاس
فایل پیوست 75885
همین ابتدا بگویم که بنده نیز اطلاعات چندانی در این زمینه ندارم اما به عنوان یک بیننده ...
پیشنهاد میکنم ابتدا نگاهی به عکس های همین تاپیک از صفحه اول بیاندازید. توضیحات جناب میرصادقی در مورد عکس اخیرشان را نیز بخوانید. قطعا با دیدن عکس ها و توضیحات و نوشته های دوستان، با این موضوع آشنایی بیشتری پیدا خواهید کرد.
شما به همراه عکس ارسالی خود، عنوان کرده اید : "دومین تجربه عکس هنری" . با توجه به توضیحات خودتان، مایل بودم با نقطه نظر خودتان در مورد عکس هنری آشنا بشوم و با توجه به عکس ارسالی شما،معیارتان برای هنری برشمردن عکس و ارسال و اشتراک آن در تاپیک را بدانم
عکس شما، فارغ از ایرادات واضحی که دارد، به نظر بنده در دسته فتوآرت نمیگنجد و بیشتر به دسته "ادیت خلاقانه" یا "Creative Edit " مربوط است. اما سوال اینجاست که چقدر به یک عکس قابل قبول و قابل ارائه نزدیک است؟ هدف و موضوع عکس چیست؟ هدف از ادیت خلاقانه چه بوده و چه خلاقیتی در ادیت در آن بکار رفته است؟ آیا به صرف مونتاژ چند عکس و کلون استامپ کردن و لایه بندی چند سوژه متحرک بر روی یک عکس اصلی(آن هم با عدم دقت و عدم همخوانی عکس ها با یکدیگر) عکس را باید دارای ادیت خلاقانه دانست؟ و سوال اصلی اینکه آیا عکس دارای حداقل جذابیت بصری لازم هست؟
اندکی اندیشه و تفکر درباره مواردی که عرض کردم و همچنین دیدن عکس های ارسال شده قبلی و یا جستجوی منبع لایزال اینترنت! با کلید واژه Creative Edit ، شاید نظرتان را درباره عکس خودتان و اقدام برای ارسال و اشتراک گذاری آن تغییر دهد و حتی فراتر، این سوال را برایتان مطرح کند که آیا عکس را نگه دارم یا از روی هارد کامپیوترم هم حذفش کنم.
جسارت بنده را ببخشید. امیدوارم از این انتقاد ناراحت نشوید.
با احترام
فایل پیوست 77662
اگه در تاپیک مناسب ارسال نشده لطفأ مدیران محترم زحمت انتقالش رو بکشن!
ارادتمند
توضیحات عکس
دو عکس باهم ترکیب شدن. هردو عکس با iPhone 5S گرفته شده.
اولین تلاش. دابل اکسپوژر بینقصی نیست و هنوز ریزهکاری داره؛ اما هیچوقت حوصلهاش رو پیدا نکردم دوباره روش کار کنم.
به آب سلام کن :goodluck:
Believe in yourself
http://s8.picofile.com/file/8294403142/_MG_7946.jpg
چون دوست عزیزمون نرسیدن پاسخ بدن، با اجازه من جواب میدم.
راه حل بسیار سادست.
شما یک شات در حالت معمول میگیرین.
برای مثال:
فایل پیوست 80891
بعد داخل فتوشاپ، از کل عکس یک لایه جدید ایجاد میکنید. حالا ابعاد لایه را با فشردن Ctrl+T به اندازه تصویر داخل قاب موبایل کوچیک میکنین و این رویه رو تکرار میکنین.
در مثال میشه این:
فایل پیوست 80892
البته من سریع انجام دادم وارد ظریف کاری ها و بهتر درآوردن کار نشدم.
موفق باشید