http://www.up.vatandownload.com/imag...dubuw2aqc6.jpg
غروب پاییزی دریای مکران
Printable View
http://www.up.vatandownload.com/imag...dubuw2aqc6.jpg
غروب پاییزی دریای مکران
با سلام
نظر ه پست 417
جناب عبدل پناه در صورت امکان لطفا مراحل ادیت رو توضیح دهید
با تشکر
فایل پیوست 19980
طلوع در گردنه حیران - آستارا
عکس HDR است. سه عکس اول براکتینگ 2 استاپی دوربین هستند. با اعمال وایت بالانس، پروفایل لنز، دوربین و کمی شارپسازی خروجی Tiff 16 بیت
به فتوماتیکس برده شده است. بعد از اعمال عملیات تون مپینگ خروجی به فتوشاپ برده شد و تنظیم رنگ نهایی، مقداری برنینگ در سمت چپ و سایه قایق روی آب انجام شده است و خروجی بعد از شارپسازی همراه با ریسایز گرفته شد. همان طور که می بینید، پروسه اصلی در قسمت ساخت فایل 32 بیت و تون مپینگ اتفاق می افتد.
توضیح دیگری لازم باشد در خدمتم.
ممنون از لطفتان پایدار باشید
درود ...
HDR shot
Exif
AEB 2 Stops
Middle Shutter Speed: 0.4
ƒ No. 16
ISO: 100
درود ...
Canon 450D
Tamron 55-200
ND 8x
سلام
فایل پیوست 20940
آقای عبدل پناه ممنون که وقت گذاشتید اگر ممکنه کمی بیشتر راهنمایی بفرمایید و ایرادات یا مواردی که موجب بهبود کادربندی میشود و همینطور اشکال نورسنجی رو توضیح بفرمایید. (با توجه به تجربه شما و عکسهای خوبی که از شما دیدم نظر شما برای من خیلی مهم و با ارزش خواهد بود)
همچنین سایر دوستان هم اگر موادی را که در نظر دارند گوشزد بفرمایند ممنون خواهم شد.
خب یک سری قوانین ترکیب بندی هستند که به کار گیری آن ها بسته به محیطی که درش هستید می تواند عکس های متفاوتی بسازد. البته پشت مونیتور نشستن و حکم صادر کردن آسان است. اما به نظر من آسمان خالی است، رنگش هم چنگی به دل نمی زند، آن نیزار های کنار نه در کادر هستند نه نیستند. تکلیفشان را روشن کنید. حتی می توانند در ترکیب بندی شرکت کنند. برای شناخت و تصمیم گیری در مورد ترکیب های زیبا باید با خصوصیات نقطه و خط و بافت و ... آشنا باشید.
حدودا دو ترکیب پیشنهادی بنده این ها هستند. (با تصوری که از محیط در ذهن داشتم.)
درست است که کسی انتظار ندارد خورشید بدون اور اکسپوز باشد، اما جا داشت که یک استاپ عکس را تیره تر بگیرید. مهمترین قسمت نورسنجی شاید شناخت قابلیت های دوربین خودتان و فایل خامش باشد که به تصمیم گیری در مورد قسمت های تیره و روشن در هنگام عکاسی کمک شایانی می کند، باید بدانید دوربین شما در بازیابی هایلایت ها موفق تر است یا قسمت های سایه، و این قسمت ها با چه کیفیتی بازیابی می شوند، این که کیفیت کدام قسمت ها برایتان مهمتر است نیز نکته مهمی است. همین طور داینامیک رنج تقریبی دوربینتان بعد از مدتی دستتان می آید. در انتها شاید نیازتان را بر این امر دیدید که دو (چند) شات با نوردهی مختلف بزنید و به روش های مختلف موجود ترکیب کنید.
درود ...
Canon 450D
ƒ No. 7.1
Speed: 1/20s
Focal: 155mm on crop
ISO: 100
اولینم در انجمن :::love2:::
محتاج نظر
فایل پیوست 21247
پ.ن: هنوز تو فتوشاپ صفرم
میدوارم بهتر از ثبت قبلی باشد. دوستان از راهنمایی دریغ نفرمایند.
سلامنقل قول:
میدوارم بهتر از ثبت قبلی باشد. دوستان از راهنمایی دریغ نفرمایند.
از ثبت قبلی بهتره ترکیب بندی و نوع چیدمان المانها رو دوست دارم اما کمی عکس کدر هستش که دقیقاً نمیدونم دلیلش چیه اگر جایی که عکاسی میکردید مه یا گرد و غبار وجود داشت میتونید از فیلتر پلاریزه استفاده کنید تا بازتاب نور از گرد و غبار یا مه رو کمتر کنه
درود
فایل پیوست 21281
فایل پیوست 21446
غروب کویر اطراف سیرجان
550D,1/3 sec,f8,iso400,15mm
فایل پیوست 21449
غروب دریا - ساحل بندرعباس
فایل پیوست 21465
لحظاتی بعد از غروب
فایل پیوست 21544
منتظر نقد و نظرات دوستان هستم
درود
در مورد این یک عکس که خط افق کج هست ، و براحتی میتوان در مرحله ویرایش آنرا اصلاح کرد
اما در مورد باقی موارد اینکه خط افق در جای ناصحیح کادرتان قرارگرفته نمیدانم و اگر برای یافتن جای درست آن
بخواهید اقدام کنید با خواندن این 4 تا مقاله در خصوص ترکیب بندی مخصوصا این یکی
که در هنگام کادربندی خط افق اگر در جای درست خودش قرار بگیرد و به زیبایی کار خواهد افزود
http://akkasee.com/files/articles/7078/image001.jpg
ضمنا عکس 454 شما عکس خوبی است و ترکیب بندی ( یا کادر بندی ) خوبی هم علاوه بر
نورسنجی خوب ( به عنوان تک شات ) و ویرایش نسبتا خوبی دارد.
در مورد عکس 453 هم
که تن و رنگ زیبایی دارد اما قرار گرفتن ماه در کناره کادر جای مناسبی نیست اگر در نقطه طلایی قرار میگرفت بهتر میبود
اما اگر ماه ( یا یک المان مهم دیگر )در جای نامناسبی قرار بگیرد اگر در کادر نباشد بهتر است. در مورد دیگر اما شبیه به این در عکس دوستان دیده بودم که یک پرنده در کناره است که اگر چنین المانهایی در جای مناسب باشند فقط برای عکس کار خواهند کرد وگرنه برای عکس کاری نخواهند کرد و اگر حذف شوند بهتر است
http://akkasee.com/files/articles/7078/image005.jpg
پی نوشت : دلم طاقت نیاورد اینم نگم ، تصمیم گیری برای بکار بردی کادر افقی یا عمودی
باید از خطوط بارز و با اهمیت توی کادرمون طبیعیت کنیم یعنی اگر مهم ترین خطی که در کادر وجود داره
خطی افقی هست ( مثل خط افق ) پس باید کادر افقی باشد پس در چنین مواردی استفاده از کادر عمودی استفاده ای نابجا خواهد بود
اما در صورتی که خطوط موثر تری در کادر هستند که عمودی هستند مثلا درختان موازی و... در این صورت کادر بندی عمودی اولویت خواهد داشت.
موفق باشید
انوش
درود انوش عزیز، از بابت نقد سازندتون بسیار ممنونم .
من حتما این مقاله ها رو مطالعه میکنم ولی جسارتاً همانطور که مستحضرید تو عکاسی از غروب معمولا قسمت های جلو سیلوئت میشه و به نظر شخصی من حرفی برای گفتن نخواهد داشت، و معمولا تن رنگی که هنگام غروب توی افق هست خیلی زیباتر قسمت های سایه ست برای همین من کادر رو بالا میگیرم،حالا بعد از خوندن این مقاله ها درست یا غلط این روش من مشخص میشه
باز هم از نظرتون ممنونم
با سلام
منتظران طلوع
http://mansourian3.persiangig.com/im...9221-re740.jpg
دوستان از راست به چپ : محمد امدادی -همسر آقای امدادی - حمید جسمی - میلاد مطهری - فرساد غفاریان
فایل پیوست 22901
غروب - جزیره قشم
550D, 1/180,f8,iso 100, lens:100-400 focal 400mm
اولین عکس من تو فروم ، چند دقیقه قبل از پشت بام گرفتم !
گرگان ، ساعت 17.45 دقیقه
دوستان لطف کنید مشکلات عکس و بگید
با تشکر
فایل پیوست 23258
سلام
فایل پیوست 23754
درود ...
فایل پیوست 24331
آخرین غروب سال نود
Canon 450D
Canon EF 70-200 ƒ2.8 IS II
ƒ No. 9.0
1/80sec
ISO: 200
سلام.
فایل پیوست 24467
Canon EOS 50D - Canon EF-s 10-22 @12mm - Iso 100 - f/9 - 1/250 sec - Av mode
477به نظر من کمی روشنتر باشد اگر کنتراست حفظ شود بهتر می شود.
472 امیر جان به نظر من یک حالت رنگ پریده دارد! البته فکر کنم عمداً اینجوری تنظیم کردی ولی یا اشباع یا کنتراست را زیاد کنی فکر کنم زیبا تر باشه.
ساحل ایزد شهر
نمایی از طلوع خورشید بر فراز البرز - مکان : آبندان روستای بالا بیشه سر مسیر جاده بابل به بهنمیر
غروب تهران از فراز میلاد...
فایل پیوست 25248
canon 60D + canon 18-55 , f/8 , 1/100 sec, ISO 100 , 55 mm
سلام
فایل پیوست 25255
غروب خورشید در شمال کشور
http://up.avastarco.com/images/vmshzuvm6k7qid66n6e8.jpg