پاسخ: خاطرات سفر به هرمزگان
سلام دوستان
قبل از هر چیز سال نو رو بهمه تبریک می گم . امید است دوستان را در سال جدید در بندر عباس و رودان زیارت کنم .(البته بعد از عید .چون ایام عید من اصفهان هستم )این باعث افتخار من است که میزبان دوستانی چون آقای بابک دیناروند و شما دوستان باشم .انشالله که مارو قابل بدونید .
راستش یک روز خوب و بیاد موندنی رو با بابک جان و خانواده محترمشون داشتیم .براستی که به من و خانوادمون خیلی خوش گذشت بخصوص که دوتا مهمون با حال از نوع دو قلو مثل باربد و فربد هم باشه دیگه چی می شه . راستی تا یادم نرفته بگم که این فربد. من رو تا زمانی هم که رفت تحویل نگرفت .این تحویل نگرفتنش منو کشته بود . برعکس باربد تا دلت می خواست تحویل می گرفت .
از آقا بابک و خانمشون هم که هر چی بگم کم گفتم دوستانی گر م و صمیمی و خونگرم . انشالله بابک خان یه برنامه دیگه بذاره برای بندر تا باهم بریم پرنده گرافی و باغ گردی .
راستش خیلی دوست داشتم که قشم را با بابک باشم ولی متاسفانه شرایط کاری من و خانومم خیلی بد بود .مقطع راهنمایی و دبیرستان معلم در هفته چند روز بیکار است ولی مقطع ابتدایی که ما هستیم باید تا اخر هفته یه سر کار کنیم بهمین خاطر نتونستم همراه بابک جان در قشم باشم .
البته بابک یه نیمچه قولی داده که دوباره با خانواده به بندر بیاد و ایندفعه اگه اومد همه جای بندر و قشم پایه اش هستم .انشالله که بقیه دوستان رو هم زیارت کنیم .
بابک جان منتظر هستم ها :::love2:::
یا حق
واقعاً خونگرمي و مهماننوازي اسد عزيز مثال زدني است، من هم سال پيش مهمان ايشان بودهام و به حق جزئي از بهترين خاطرات زندگي بنده و همسرم شده است.
رودان هم جاي بسيار ديدني و جالبي است.
اميدوارم مجال جبران زحمتهايي كه به ايشان و خانوادهاش دادهام را داشته باشم.
همت بابك جان بلند بود و لطف كرد و گزارشي خواندني نوشت كه تشكر ميكنم.
پاسخ: عکس بناهای دیدنی ایران
ائل گلی - تبریز
[IMG]http://www.*******.info/files/ds0yfyqjgmhc17iwe9ee.jpg[/IMG]
Av Mode, F/7.1, Sh Speed : 1/640 sec, ISO 80, FL 102mm
سلام دوستان
چون این تاپیک استان هرمزگان است بدندیدم بهتر ین زمان برای سفر به بندر عباس هم عنوان بشه بنظر من بهترین زمان برای دوستان شهرستانی 15 بهمن تا 10 اسفند ماه است .چرا ؟ خوب بدلیل اینکه دراین زمان تقریبا بارندگی های سال تموم شده و هوا هوای بهاری است یعنی گرما هنوز شرو ع نشده و بعبارتی بهار زود رس . مورد بعدی اینکه چون هوا مناسب است قایق سواری و عکاسی از پرندگان درجنگلهای حرا هم بخوبی امکان پذیر می شود .
از طرفی تاریخ یاد شده مصادف با زمانی است که کوه و دشت و کنار جاده ها هم سر سبز می باشد .
البته چند روزی است که شکوفه های پرتقال و نارنج و لیمو سر زده و شبها هم بودی خوش شکوفه ها بخصوص خانه که نزدیک باغها است ادم رو سر مست می کنه.البته ایجاد حساسیت ها هم باید مد نظر بگیریم .
یادمه تو ماشین توی جاده 5 کیلومتر رودان که بودیم و تازه داشتیم وارد رودان که می شدیم ماشالله بابک سریع گفت عجب بوی لیمو میاید .من متعجب شدم که بابک چه زود متوجه عطر باغهای لیمو شداونم تو سرعت 110کیلومتر .خوب فعلا چیزی دیگه به ذهن کورم نمی رسه سعی می کنم در اینده هم چیزهایی در مورد استان هرمزگان بنویسم .
همینجا می خواهم از فرصت استفاده کنم و یکی از وقایع مهم زندگی خودم رو هم بگم .
راستش امیر خان یکی از دوستانی است که به جرات می تونم بگم تنها دوستی بوده که تو زندگی من تاثیر بینهایت زیادی در موفقیت کاری من داشته است . در در زمانی که من حتی نمی دونستم دوربینم لایک هست و حتی تنظیمات دوربینم رو نمی دونستم چیه و با عکسهای ناپخته داشتم سرو کله می زدم (سال 84 ) امیر خان یه پست برای من گذاشت و گفت این شماره تلفن منه هر وقت سئوالی داشتی بپرس .
و منم با هزاران سئوال خام همیشه مزاحم امیر .
می گویند جنوبیها خونگرم هستند و مهمانپذیر اما من همیشه می گم من شک دارم که امیر جنوبی نباشه از بس که این عزیز بجوش و خونگرمه .من اینقدر مزاحم امیر شدم که دیگه خودم نمی دونم چی بگم .نمونه اش همین تابستانی که تارسیدم تهران نگذاشت حتی 2 ساعت تو خونه بمونم و منو کشوند خونشون
امیر جان مخلصیم .
جاهای دیگه تو فروم گفتم و بازم می گم این سایت عکاسی یکی از شانسهای بزرگ زندگی من بوده و اگه تو کارم موفق بودم ( در حد خودم و شهرکوچکم )همه از صدقه سر دوستان سایت عکاسی بوده و هست .
خدا به همه عمر با عزت بده
یا حق
نقل قول:
بهتر ین زمان برای سفر به بندر عباس هم عنوان بشه بنظر من بهترین زمان برای دوستان شهرستانی 15 بهمن تا 10 اسفند ماه است
:(می خواستم بگم آخه مرد مومن اینو الان که 22 اسفنده می گن؟ :biggrin:
عجیب یاد سفر 2 سال گذشته به شیراز افتادم! جا داره از آقای مداح و بابك تشكر كنم.
وافعا كه هر قدر به جنوب كشور پیش میریم یه صفا و صمیمیت دیگه ای رو حس میكنیم !
یاد آرش زمانی بسیار برام تداعی شد! این كاكوی شیرازی اینقدر با لطف و مرامه كه هر چقدر بگم كم گفتم!
به جرات میگم بهترین سفر رندگی من سفر شیراز 2 سال پیش بوده كه باعث دوستی با آرش عزیز و هزاران خاطره در ذهن من شد.
نقل قول:
این فربد. من رو تا زمانی هم که رفت تحویل نگرفت
پ.ن : جناب مداح این مستر فربد اصولا به غیر بیبی تیوی چیز دیگه ای رو تحویل نمیگیره! :biggrin: