این هم یک عکس از گچبریهای بالای محراب:
شاتر: 4/1 ثانیه
ایزو 200، دیافراگم 3.4
Printable View
این هم یک عکس از گچبریهای بالای محراب:
شاتر: 4/1 ثانیه
ایزو 200، دیافراگم 3.4
و نمای کلی محراب. البته بابت وجود اون میله های مزاحم متولیان بی سلیقه مسجد را ببخشید!
شاتر: 7/1 ثانیه، دیافراگم: 2.9 و ایزو 200
بخاطر جزئیات زیاد تصویر و حجم بالای فایل مجبور شدم تا حد زیادی آن را فشرده کنم - آرتیفکت های موجوددر عکس بخاطر فشردگی بالاست.
معماری گنبد بلند مسجد و کاشیکاریهای داخلی آن هم از شاهکارهای معماری سنتی ایران است:
سرعت: 10/1، دیافراگم: 2.8، ایزو 200
از راه افتادن چنین تاپیكی بسیار خوشحالم و از پیشنهاد جناب شهبازی كاملا استقبال میكنم
هر كمكی از دستم بر بیاد مضایقه نمیکنم اجازه بدین یه گشتی تو آرشیوم بزنم و چند تا عكس بذارم اینجا
موفق و پیروز باشید
خوب برای شروع یه عكس از آتشكده زرتشتیان در یزد رو میذارم ظاهرا حدود 1000 ساله آتش این آتشكده خاموش نشده
iso 80
speed:2sec
f/8
17mm
http://www.filehigh.com/serve/8145/78969.jpg
البته یه توضیح كوچیكی هم در مورد عكسهای جناب مجتبی خان بدم : این زیگورات كه در فهرست میراث فرهنگی جهان (یونسكو) ثبت شده بیشتر به نام زیگورات چغازنبیل شناخته می شود و از آثار دوره عیلامی ها میباشد
موفق و پیروز باشید
اين قسمت هم زيبا و هم آموزنده است. دست همه دوستان درد نكند.
از اوجای که من عکاسیم از عکاسی معماری شروع شد تاپیک خوبی گیرم اود اولین عکسم مربوط به پرسپولیس است که جزو اولین مسافرتم برا عکاسی بود
یه خواهشی از دوستان عزیز دارم
اگه واقعا میخواهیم كه این تاپیك جنبه آموزشی داشته باشه بد نیست که مشخصات عكس (سرعت دیافراگم ایزو و ...) و یه توضیح مختصر راجع به خود سوژه بدیم
با تشكر فراوان .... موفق و پیروز باشید
سپندرا جان ظاهرا تو این عكس از یه لنز واید قوی استفاده كردی درسته ؟ فكر نمیكنی كه عكس كمی دفرمه شده باشه؟ (با توجه به اینكه امكان فاصله گرفتن از سوژه رو هم داشتی!)
موفق و پیروز باشید