پاسخ: عکس بناهای دیدنی ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
unforgiven
عکس زیبایی شده ولی فکر کنم در ادیت زیاد دقیق نشدین. یه خورده غیر طبیعی شده.
ممنون .:::happy:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jebrahim
عکس زیبایی شده ولی فکر کنم در ادیت زیاد دقیق نشدین. یه خورده غیر طبیعی شده.
ممنون .:::happy:::
سلام
با تشکر از شما دوست گرامی. من در زمینه ادیت تجربه کمی دارم.نظرات گرانبهای شما دوستان من رو در این زمینه یاری میکنه .
سپاسگزارم
ميدان امير چخماق-يزد
من اين عكس را بنا بروشي كه جناب دكتر روشن در مقاله اي در پست133 براي حذف عابرين و اشيا در حال حركت معرفي نمودن , گرفتم.واقعا روش كارآمدي است فقط بايد يكم حوصله به خرج داد.
در اين عكسها عابرها و همچنين عبور ماشين ها مشاهده مي شود :
در اينجا جا داره باز هم از جناب دكتر روشن براي معرفي اين مقاله تشكر كنم.
1 فایل پیوست
پاسخ: مناظری از استان گیلان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ghadiri
در مورد اگزیف عکس توضیح نمیدم چون در خود عکس هست.اما این عکسها با لنز 20-10 گرفته شده بجز عکسی که در مه است(_mg_2697)
چون این عکس رو با 55-18 گرفته ام.
عکس سوم هم در حال حرکت از دریاچه سد سفید رود گرفته شده و بقیه هم از روستای خشکبیجار است.
البته کیفیت عکسها خیلی بیش از این است و من برای ارسال سریعتر حجم رو خیلی کم کردم.
صحبت از مخزن سد سپیدرود شد ... گفتم یه عکس واستون بزارم که خیلی جالبه ... البته با دوربین کامپکت گرفته شده ... البته اینم بگم که تنها زاویه قابل دسترسی همین زاویه بود!
توضیح عکس : سر ریز سد سپیدرود - ( سر ریز, همان طور که از اسمش پیداست واسه خارج کردن آب بیشتر از ظرفیت سد هستش ... البته به علت خشکسالی های اخیر دیگه نمیشه این منظره رو دید! )
پاسخ: مناظری از استان گیلان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir1630
صحبت از مخزن سد سپیدرود شد ... گفتم یه عکس واستون بزارم که خیلی جالبه ... البته با دوربین کامپکت گرفته شده ... البته اینم بگم که تنها زاویه قابل دسترسی همین زاویه بود!
توضیح عکس : سر ریز سد سپیدرود - ( سر ریز, همان طور که از اسمش پیداست واسه خارج کردن آب بیشتر از ظرفیت سد هستش ... البته به علت خشکسالی های اخیر دیگه نمیشه این منظره رو دید! )
سلام:
والا ما رو یاد سربازی انداختی این محل به قیف معروف هستش که باد شدید منجیل ّآب وقتی به لبه این قیف میرسه به داخل قیف نگاه میکنی انگار با خود آب داری میری پایین خیلی زیبا و قشنگ هستش .بیشتر دلهره آور هستش:::big grin2:::