با سلام.من فکر می کنم ارتفاع فواره مشکل داره اگریکم ارتفاع فواره را پایین تر بیاری احتمالا بهتر می شود
با سلام.من فکر می کنم ارتفاع فواره مشکل داره اگریکم ارتفاع فواره را پایین تر بیاری احتمالا بهتر می شود
بندر انزلی
فایل پیوست 68440
فایل پیوست 68536
حاشیه شهر بندرعباس زمستان 93 - پسر بچه عشایر
فایل پیوست 68732
اصفهان/پیرمردی در حال تراشکاری سنتی (به قطعات برنجی تراشکاری شده در عکس "لاله" گفته میشه )
فایل پیوست 69048
کردستان زمستان 93
مردمان روستا عشق خاصی به حیوانات اهلی که پرورش میدهند دارند و من این رو بارها مشاهده کردم
ضمن عرض سلام خدمت همه بزرگواران
فایل پیوست 69865
این عکس رو حدوداً در اواخر سال 93 در یکی از مناطق زیبای گیلان گرفته بودم ، اگر لایق بدونید خواستم برای همه به اشتراک بزارم چون یکی از خاص ترین عکس هایی بود که حقیر تو این 5 سال سر و کله زدن با دوربین گرفتم.
هیچ آمادگی و برنامه ایی برای ثبت این عکس نداشتم و بصورت خیلی اتفاقی این عکس گرفته شد.
زمانی که برای خلق یک تصویر HDR داخل یکی از لوله های سیمانی در زیر پل رودخانه سفید رود واقع در منطقه چهارده گیلان بودم،
که از قضا به لطف دوستان در تاپیک HDR هم عکسش موجود هست : http://forum.akkasee.com/attachments...deh-.-hdr1.jpg
و درگیر با دوربین بودم یک جوان ماهیگیر در جلو کادر دوربین ظاهر شد که بدون معطلی چند شات ازش گرفتم که فقط یک شات به درستی ثبت شد.
اتفاقاً قرار بود این عکس رو در تاپیک بهترین عکس سال گذشته فروم قرار بدم که متاسفانه فراموش کردم.
موقیت و نحوه گرفتن این عکس برای من خیلی خاص هست،امیدوارم در آینده ثبت های بهتری داشته باشم.
با آرزوی موفقیت برای همه
گيلان-اشكورات-1393-مراسم حنابندان و جهيزيه يكي از روستاهاي البرز مركزي
فایل پیوست 71868
پرتره کوک روستایی در روستای زیبای فیل بند ، واقعا مردمان مهمان نواز و خوبی بودن با روی خوش پذیرای من و دوربینم بودن :::happy:::
فایل پیوست 72026
با سلام
دختر بلوچ در کنار مادربزرگش، روستاهای اطراف جاسک زمستان 92