عقیل جان به نظر من جای یه المان در کادر به شدت خالیه دقیقاً نمیدونم اون المان چی میتونه باشه :think:; اما این عکس و این کادر نیاز به المان برای تکمیل شدن داره
Printable View
دقیقا همین نکته اس که عکس رو برای خودم جذاب کرده.عکس بدون هیچ المان خاصی زیباست(برای خودم) دقیقا همونطور که اون منظره بود.بر عکس به نظر من زمین و آسمان اونقدر کاملند که نیاز به چیز دیگری برای نشون دادن خودشون ندارن.
چند توصیه دیروز از جانب جناب محبی عزیز داشتم که منجر به این ثبت شد.
سلام عقیل جان ، خسته نباشید ، عکس زیبایست ، اما شدت ته رنگ زرد به نظرم کمی زیاد است ، ( البته به نظرم هدف مند ایجاد شده )
با اجازه کمی از ته رنگ کم کردم
فایل پیوست 26011
ممنون سعید جان.ویرایش زیباییست.زحمت کشیدی.
بله این رنگ مایه به خاطر تشدید اون حالت زرد و درخشان اون منطقه و حسی که در اون لحظه داشتم.در واقع بهار در منطقه ما رو به اتمام هست و زرد شدن علفها باعث میشه غروبهای طلایی رو در اطراف شهر شاهد باشیم.با حذف ته رنگ عکس کاملا حالت تابستانی پیدا میکنه که البته زیباست،ولی دوست داشتم کمی حس و حال غیر واقعی پیدا کنه و کاملا هم تابستانی نباشه.
فایل پیوست 26015
روستای بوژان - نیشابور
Nikon D700, 14-24
جناب صباغی
عکس ارسالی شما آندراکسپوز هست و به راحتی می تونستید در ویرایش این کمبود نور رو جبران کنید. خط افق هم کج هست که ۳۰ ثانیه اصلاحاش کار نمیبره. حتی اگر از این دو نکته هم صرفنظر کنیم عکس نکتهای قوی برای بیان ندارد.
و یک پیشنهاد دوستانه کمی به فکر متفاوت کردن کارهای خود باشید قبل از انتشار عکسهایتان نهایت دقت رو به خرج بدید و بیش از پیش به دیدن عکس های ناب بپردازید. دوربین به دست این ور و آن ور چرخیدن و زارپ زارپ عکس گرفتن حاصلی نخواهد داشت.
امیدوارم از حرف های بنده ناراحت نشده باشید. و عکس شما با کمی ویرایش به این شکل در خواهد آمد در کمتر از یک دقیقه
فایل پیوست 26020
دوست عزيزAsri لطف ميكنيد اگزيف عكستون رو هم بنويسيد.
ويك سوال اينكه در پروسس درر روشنايي وتاريكي عكس تغييري داديد يا خير؟
با تشكر.