فایل پیوست 53699
Printable View
درود ...
بدون شرح!
فایل پیوست 53758
عکسهای این تاپیک واقعا عالیه . همگی خسته نباشید.
فایل پیوست 53802
با تشکر پدرام
سلام
پست شماره 4000منظره زیباییست پدرام خان.اما خط افق کج است!
انشالله همیشه شادیتون رو ببینیم
یا حق
سلام
فایل پیوست 53823
سلام
ضمن تشکر از توجه شما ,خوشحالم که مورد پسند شما واقع شدن
در واقع این به جهت رعایت مجموعه ای از فاکتورهایی است که خودتان به مواردی از آن-ها اشاره کردید
انتخاب زمان و زاویه مناسب که مورد دوم خود متاثر از ارتفاع مناسب می باشد ,استفاده از تکنیک مناسب و.. ویرایش!
که بخش مهم و جدایی ناپذیر از عکاسی دیجیتال می باشد.
درود ...
طلوع
فایل پیوست 53887
سلام جناب حسن پور
با تشکر از ارسال زیباتون
دو نکته در مورد ادیت عکس می خواستم انتقاد کنم
1-chromatic aberration iدر لبه تونل به خوبی حذف نشده و در سمت چپ کاملا مشهوده
2-هاله ای هم در لبه تونل با آسمان ایجاد شده که فکر کنم به دلیل جداسازی دو و انجام کنتراست موضعی متفاون بین دو لبه بوده و نیز به دلیل شارپ سازی
با تشکر
سلام
فایل پیوست 53978
سلام
با تشکر از جناب عبدلی برای ارسال عکس
یک نکته ای که در مورد بیش تر عکس های شما دیده ام بالا بردن بیش از حد دمای رنگ است
علاوه بر آن ته رنگ هایی که نتوانسته بر میزان تاثیرگذاری عکس بیافزاید
مثلا در عکس بالا منطقه چمن ها و سبزه زار ذاتا خودش سبز است و وجود ته رنگ سبز بر روی آن الزاما به چه منظوری صورت گرفته است و
در ضمن دمای رنگ نیز بیش از حد بالاست
البته نمیدانم در ویرایش عمدا به سمت این نوع تراز سفیدی رفته اید یا ذاتا دوربینتان تنظیم درستی برای وایت بالانس ندارد
با تشکر
با سلام
جناب معانی در ابتدا از دقت و توجهتون نسبت به عکسهای بنده خیلی تشکر میکنم و باعث افتخار بنده ست که جنابعالی در مورد عکسم نظر دادید
نظر شما بسیار متین هستش، واقعیتش من به شخصه این نوع ادیت رو می پسندم و حس میکنم که به عکس جون میده، شاید من در اشتباه باشم ولی سلیقه ام اینجوریه دیگه
شما این بدسلیقگی رو به بزرگواریت ببخش و تحمل کن دیگه
در نهایت بازم ممنونم
امروز....یاسوج
http://morteza-kh.persiangig.com/ima...zare/barf2.jpg
درود ...
این عکس چرا اینقد Deform هست؟ گویا یک عکس با کادربندی عمودی بوده و در محور Y فشرده شده است!
خط افق چرا بسیار مشخص و تا حدی مصنوعی هست؟! (Aperture روی چه f stop ایی بوده که این طور افق واضح هست؟ به این علت میپرسم چون عکس اگزیف ندارد.)
صخره ها هم کشیده شده اند! من عکس رو به این صورت میبینم یا عکس به این صورت هست؟!
پرسپکتیو خاص لنزهای الترا واید به این صورت هست و در سنسورهای کراپ کمی تشدید هم میشودنقل قول:
صخره ها هم کشیده شده اند! من عکس رو به این صورت میبینم یا عکس به این صورت هست؟!
من و بسیاری از شما عکس های زیادی در این فوکال و بصورت اولترا واید دیدیم. اما اینکه عکس در یک جهت فشرده بشه و کشیده بشه من به شخصه تا حالا ندیدم. کاش مشخص بود لنز چی هست که بشه مقایسه ایی انجام داد. اگر 22-10 باشه که خودش ویژه دوربین های کراپدار هست و نباید چنین ایرادی داشته باشه. من عکس زیاد میبینم و منظره هم یکی از علاقمندی های من هست. تا بحال ندیدم عکسی چنین مشکلی داشته باشه!
عکس هیچ مشکلی از لحاظ دیستورشن، اعوجاج، فشردگی، کشیدگی و یا دستکاری دیجیتالی ندارد!
جناب میثم، طوری تعجب کردید و اظهار نظر می کنید که یک لحظه فکر کردم، شاید شما هم با من در محل عکاسی بودید و نوع صخره ها را از نزدیک دیده اید. چطور وقتی که اصلا نمی دانید محل این عکس کجاست یا صخره ها چه شکلی بودند به این شکلِ قطعی اظهار نظر می کنید؟ و برای خودتان حکم صادر می کنید که؟ تنها دستکاری دیجیتالی (البته اگر بتوان نامید)، کلون کردن سه گلسنگ کوچک قرمز بودند که چشم را منحرف می کردند.نقل قول:
تا بحال ندیدم عکسی چنین مشکلی داشته باشه!
البته کوه و جنگل و ساحل نیست، ولی منظره که هست. (به دلایلی ترجیح دادم در تاپیک عکاسی شهری یا سایر تاپیک های مشابه آپلود نکنم)
فایل پیوست 54295
چرا پست بنده را تائید نکردید؟ شما که میگویید همه نظر ها تائید می شود؟! همین رفتار موجب میشود عده ای برای خودشان به هر لحنی که میخواهند سخن برانند و از عکس های خود که ایراد های ناشیانه دارد دفاع کنند و دیگران هم برایش تشکر بگذارند. در تعجبم چرا این عکس اصلا تائید شد! نه جنبه بصری دارد و نه ادیت مناسب و ایراد اعواج. در مثال هایی که معرفی کرده ام نگاهی بیاندازید میبیند که عکس ایشان در قیاس در برابر آنها حتی نمره 0 هم نمیگیرد! مشخص است ایشان نحوه استفاده از لنز واید را نمی داند.... اما فقط به یک دلیل در بخش مدیریت شده نظر دادم چون در جایی خواندم نظرها در این بخش شامل تائید نیست و هر کسی آزاد است نظر خود را بدهد! باید حدس میزدم از حرف تا عمل فاصله بسیار است. با سپاس!
عکس جناب عبدالپناه ، به نظرم هیچ اشکالی از بابت دیستورشن و ... ندارد ...
که اگر هم میداشت ، فرض بگیریم که هنرمند به هر دلیل خواسته که به دلیل زیبایی ، مثلن در واقعیت موجود با ویرایش دستکاری کند ، باز هم هیچ اشکالی نداشت ...
از این نمونهها بسیارند ...
ما راجع به عکس مستند اجتماعی یا خبری در اینجا صحبت نمیکنیم که نباید در آن دخل و تصرف کرد ...
بلکه از عکس منظره صحبت میکنیم که فقط جنبه زیبایی شناسی دارد ...
ضمن اینکه تشخیص اینکه این عکسها دستکاری شده ، با چشم محال است ...
در نمونههای مشابه ، فرد مدعی ، اگر بسیار در این زمینه مدعی و مصر است ، باید یک عکس طبیعی از آن منظره از همان زاویه ارایه کند و بعد در نهایت باز تصمیم به عهده مخاطبان است که این را بپذیرند یا خیر ؟
و یا اصلن چنین موضوعی سنخیت دارد یا خیر ؟
در غیر این صورت ، اگر سندی موجود نیست ، باید گفته هنرمند یا خالق اثر ، مبنا و سند قرار گیرد ...
حتی در قوانین قضایی ، همیشه اصل بر برائت است ...
هر چند من نمیفهمم اینجا دقیقا برائت از چه ؟؟!!
.
.
و اما نکتهای کمی عمومیتر :
به نظرم گاهی برخی انتقادات از جنبه معمول و مرسوم آن خارج شده و تبدیل به یک جور تسویه حساب میشود...
البته این نکته در مجامع هنری و ورزشی و فرهنگی و اجتماعی و سیاسی ما ، خیلی غیرمعمول نیست ، و چه بسا بسیار هم معمول به نظر میرسد !
.
اما در اینجا که تعدادی دوست و هنرمند و اندیشمند در یک جمع محدود با مشخصات و تعریف مشخص ، نمیدانم چرا ؟!
.
برخی دوستان میگویند چرا نقد نمیکنید و ساکتید و بها نمیدید و نمیبینید و ....
.
خب که چی ؟!
اینکه بعدن در جای دیگری و در فرصت دیگری ، اگر از من یا دوست من ، انتقادی شده ، جای دیگری تلافی کنیم ؟!
حتی اگر ایرادهای مندرآوردی باشد ؟!
.
دوستان عزیز !
شما میتوانید و حق دارید از عکسی خوشتان نیاید و یا به آن انتقادی وارد بدانید ....
اما وقتی عکسی مورد تایید حداقل ده یا بیست یا ... نفر از دوستان دیگر که همگی به اصطلاح اینکارهاند ( و نه مثلن فیسبوکی ) ، یعنی چه ؟
میخواهید بگویید که هیچ کس هیچ نفهمیده و فقط من فهمیدم ؟
.
واقعن اعتبار دیگران به کنار .
آیا به اعتبار هنری خود ، اعتبار نظر فنی و تخصصی خود هم نمیاندیشیم ؟!
و فکر نمیکنیم بعدا با این نظرات ، دیگران راجع به دیگر نظرها و انتقادهای من چه فکر میکنند ؟!
سلامنقل قول:
چرا پست بنده را تائید نکردید؟ شما که میگویید همه نظر ها تائید می شود؟! همین رفتار موجب میشود عده ای برای خودشان به هر لحنی که میخواهند سخن برانند و از عکس های خود که ایراد های ناشیانه دارد دفاع کنند و دیگران هم برایش تشکر بگذارند. در تعجبم چرا این عکس اصلا تائید شد! نه جنبه بصری دارد و نه ادیت مناسب و ایراد اعواج. در مثال هایی که معرفی کرده ام نگاهی بیاندازید میبیند که عکس ایشان در قیاس در برابر آنها حتی نمره 0 هم نمیگیرد! مشخص است ایشان نحوه استفاده از لنز واید را نمی داند.... اما فقط به یک دلیل در بخش مدیریت شده نظر دادم چون در جایی خواندم نظرها در این بخش شامل تائید نیست و هر کسی آزاد است نظر خود را بدهد! باید حدس میزدم از حرف تا عمل فاصله بسیار است. با سپاس!
عکس امیر عبدل پناه عکس خوبی است و مشکلی هم ندارد. همه آزاد هستند که نظر خودشون رو راجع به عکسها بگند. به شرطی که شائبه عداوت شخصی در میان نباشد. شما نظرتان را فرمودید و به عکس هم نمره صفر دادید، کاملا محترم. تا این لحظه 41 نفر دیگر اما عکس را پسندیدند و تنکس زدند بنابراین شما هم به نظر دیگران احترام بگذارید.
در مورد مشکلی که فرمودید چیز غیر عادی در عکس نیست. جنس تصویر لنز واید هم که برای همه آشناست. چند عکس از دیگر دوستانی که با ایشان همسفر بودند رو هم من دیدم هم افق هم صخره ها به همین شکل بود.
سلام؛
حداقل امروز با پستهاي رد و بدل شده در اين تاپيك نظر دادن سخت است:-D
به نظر من اديت عكس خوب است و عكس با توجه به عناصر موجود عمق خوبي دارد.
اما به نظر من در كادربندي مي توانستيد بهتر عمل كنيد.
نمي دانم چه محدوديتهايي در محل عكاسي وجود داشته است، اما مثلا با توجه به وجود تقارن در بنا، مي توانستيد از اين فرصت استفاده كنيد. زاويه انتخابي شما اين تقارن را به تصوير نمي كشد. مورد ديگر آبنماي جلوي كادر است كه تقريبا نيمي از كادر را اشغال كرده، اما با توجه به كادربندي و نوع كراپ شدن از سه طرف، نه تنها تاثير مثبتي در كادر ندارد، بلكه تمركز بيننده را از بناي پيش رو مي گيرد.
مورد آخري هم كه به نظر من مي رسد درختي است كه در گوشه بالا سمت راست قرار دارد و نحوه كراپ شدن آن هم چندان چشم نواز نيست.
باز هم تاكيد مي كنم كه اين نظر شخصي من است و من هم تجربه چنداني در عكاسي منظره ندارم.
درود ...
فایل پیوست 54340
دوست عزیز تا آنجایی که دوستان بنده را می شناسند معمولن خیلی کم در موضوعات وارد می شوم اما لازم دیدم چند نکته را یاد آور شوم:
1-عکس جناب عبدل پناه هیچ یک از مشکلاتی را که گفتید ندارد و از بسیاری از عکس های دیگر تاپیک یک سر و گردن بالاتر است.حالا آمدیم و داشت شما آزادید لایک نکنیدیا اصلن این تاپیک را نبینید.
2-دوره این اداها خیلی وقت پیش گذشته و فقط یک عده ای که هم نسل دایناسور ها هستند هنوز در حال استاد دانستن خود و رد دیگران هستند.
3-اینجا محلی برای نمایش عکسهای منظره است نه عقده گشایی های شخصی.
4-چند عکس با لنزهای الترا واید بگیرید و سپس در مورد کشیدگی صخره و آسمان نظر بدهید.
5-با کمی صبر و مهربانی همه چیز بهتر و زیباتر خواهد بود .باور کنید....
جزیره هرمز. نورانی شدن ساحل به دلیل وجود پلانکتون های نورانی آبی رنگ در آب و روشن شدن آنها هنگام حرکت توسط موج آب بود. :-)
ارتفاعات سوباتان
فایل پیوست 54726