کمی روی آسمون کار کنید.
Printable View
برداشت قلم نیفایل پیوست 80204
عزیزمن چرا ناراحت میشی من نمی دانستم کجاارسالش کنم ودراخرین لحظاتی بود که به اینترنت دسترسی داشتم اینجا ارسال کردم .ببخشید واسه اینجور مواقع گذاشتن یا نه ؟
با سلام
فایل پیوست 80238
دریاچه عباس آباد بهشهر
نه هیچ فیلتری درکارنبوده بلکه ازفتوشاپ استفاده شده.
سلام
جناب صدقی
ثبت تان واقعا زیباست ، ترکیب بندی و زمان بسیار مناسب و ویرایش بی نقص، مطمئنا زمان زیادی را برای فرارسیدن زمان مناسب ثبت این منظره زیبا وقت گذاشتید. نتونستم فقط به دکمه تشکر بسنده کنم.
دوستان هم فورومی بابت آف تاپیک بنده را عفو کنند.
درود به همگی
فایل پیوست 80312
سلام خدمت دوستان
فایل پیوست 80339
پلنگچال، تهران..
پس از سالهاااااااا!!! دوری از فروم!
فایل پیوست 80351
فایل پیوست 80356
معمولا وقتی اسلایدرهای تنظیمات مختلف رو در ACR خیلی به انتهاها بکشیم در نواحی که اختلاف تونالیته و کنتراست دارند به خاکستری یا ... نغییر رنگ و تون میده. که در نواحی ای که مشخص کردم به دید من میاد.
پ ن : اولین تست با ND1000
فایل پیوست 80359
فایل پیوست 80399
سایز بزرگتر 1مگ
6شات عمودی
6491
با توجه به عکسی که ارائه کرده اید (به نظرم) این منظره پتانسیل عکس های مینیمال زیبایی رو داره
مثلا چنین کراپ هایی از همین عکس رو دوست تر دارم...
3 شات HDR
سلام
با اجازتون از منظره قبلی میخوام این کادر و روش عکاسی هم بذارم.
این عکس شامل 30 عکس هست که روی سه پایه گرفته شده و بدون تکون خوردن دوربین و بعد با فتوشاپ این 30 عکس روی هم گذاشته شدن که مثلا فیلتر ND دارم :::whistling:::lol
خواهشا سایز بزرگتر (1مگ) رو هم ببینید. :::love2:::
فایل پیوست 80427
سلام
فایل پیوست 80443
سلام
خیر دوست عزیزم این مه اضافه نشده تشدید هم نشده
مه واقعاغلیظ بود.شاید علت اینکه غیرطبیعی به نظر میاد:
من clarity رو جهت لطیف و نرم نشان دادن مه کاهش دادم و همینطور برای حذف زمختی و ناهمواری زمین و یک دست شدن عکس
خب برای اینکه سوژه اصلی (درخت)نمود داشته باشه سچوریشن رو افزایش دادم تا رنگ تنه و شاخه های درخت (زالزالک)که میبینید مشخص باشه.
عکس روی دست گرفته شده و در فوکال 200(؟)یا بیشتر فعلن دسترسی به فایل اصلی ندارم.
سپاس از نظر و وقتی که گذاشتین
دوستان عزیزی که تشکر میزنید و بعد پس میگیرید منو یاد لیست امید می اندازید(شوخی)
شروع سال جدیدفایل پیوست 80448
طبیعت زیبای پائیزی
فایل پیوست 80458
ای کاش دوستان همراه عکسهای زیبایی که میفرستادن اطلاعات اگزیف رو هم تایپ میکردن و نوع و مراحل ادیتی که انجام دادن رو هم مینوشتن که تاپیک کمی هم جنبه اموزشی پیدا میکرد.
سپاس
فایل پیوست 80462
خوزستان - لالی - دریاچه سد لالی - نوروز 1396
Nikon D7200 + Tokina 11-20mm + Hoya Nd1000
One shot
ممنون میشم از دوستان عزیز که ایرادات ( فراوان ;-) ) عکس رو بیان کنند .
سپاس
درود بر جناب ابراهیمی عزیز
من اگه جای شما بودم چند قدمی جلوتر میرفتم تا به برف یکدست برسم. نیمه پایین سمت چپ کادرتون که برف ها یکدست نیست به نظرم جذاب نیست. من فکر میکنم اون کادر زیباتر میشد و کوه ها هم بهتر می افتاد. البته این فقط نظر منه.
و شاید هم در ادیت تیرهای برق رو حذف میکردم.
ارادتمند