-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lamagra
جناب احمدی با تشکر:
بدلیل اینکه اکثرا گلها رو همگی از بالا میبینیم٬ انتخاب نقطه دید از بالا جذابیت زیادی به عکس نمیده چون همونجوری عکس گرفته شده که همه همه روزه میبینیم. شاید قرار گرفتن در یک تراز با گلها بتونه جلوه زیباتری به عکس بده.
کراپ صحیح تر که غنچه نصفه نشه و استفاده از دیافراگم بازتر بجای 8 برای محو کردن پشت هم بهتر میشد. کلا عکس خیلی شلوغ شده و نمیشه روی گل اولی یا خار پشت سری یا گلهای دیگه که از جنس دیگه هستند تمرکز کرد.
-
1 فایل پیوست
ممنون جناب دلیری.
درباره زاویه دید باید خدمتتون عرض کنم اونچه که بیشتر مد نظرم بود در زمان این ثبت حالت خطی گلها بود،که با زاویه هم تراز (که البته اون هم زاویه تقریبا تکراری هست به نظر من ،خصوصا برای گلهای این خانواده که تقریبا همگی با همون زاویه ثبت میشن) اون حالت خطی دیده نمیشد.
خارها رو عمدی توی کادر جا دادم .راستش کلا همین این گلها برام جالب بود که از بین این خس و خاشاک!! رشد کردند.اما انگار توی انتقال حسم موفق عمل نکردم. دیافراگم هم مخصوصا کمی بسته شد که عمق میدان بیشتر باشه و گل دومی وضوح بیشتری داشته باشه.
اما درباره غنچه حق با شماست.منتها مشکلی دوربین من داره اینه که در زیر نور آفتاب تقریبا نمیشه تصویر نمایشگر رو دید.در خانه بعد از انتقال عکسها بر روی کامپیوتر این غنچه رو دیدم.توی ویرایش اولیه حذفش کردم ولی تمیز از آب در نیومد.
واقعا ممنونم که روی عکسم نظر دادید.دفعه بعدی سعی میکنم یک عکس هم با پیشنهادات شما بگیرم.
باز هم ممنون.
در ادامه این هم تقدیم به عزیزان
فایل پیوست 25712
Nex 5n
18-55
-
با سلام
جناب احمدی،گاهی هم عمق میدان بیشتر به زیبایی عکسها کمک شایانی میکنه...چیزی که من در بیشتر عکسهایی که در این تاپیک قرار دادید،کمتر دیدم و گویا علاقمند به عکاسی با عمق میدان کم یا خیلی کم هستید .
در مورد عکس اخیرتون هم عرض میکنم که به اعتقاد شخصی ام ، این گلهایی که ثبت شدن، از اون دست گلهایی نیستند که زیرشون به زیبایی روشون باشه (مثل لاله)
هرچند از ترکیب زیبای رنگ آبی آسمون و رنگ گلها نمیشه چشم پوشی کرد اما میتونست ثبت موفقتری هم صورت بگیره!
در پناه حق
-
1 فایل پیوست
-
1 فایل پیوست
-
سلام
جناب ملک زاده کاش عکسهاتون رو با اگزیف ارسال می کردین
موفق باشید
-
1 فایل پیوست
فایل پیوست 25981