جناب ملک زاده کسی اینجا برای امتیاز عکس نمیزاره همه می خوان که عکسشون نقد بشه.شما هم وقتی عکس هاتون نقد میشه باید هر نقدی رو بپذیرید اگر هم مخالف بودید میتونید با لحنه بهتری توضیح بدید.
Printable View
جناب ملک زاده کسی اینجا برای امتیاز عکس نمیزاره همه می خوان که عکسشون نقد بشه.شما هم وقتی عکس هاتون نقد میشه باید هر نقدی رو بپذیرید اگر هم مخالف بودید میتونید با لحنه بهتری توضیح بدید.
تا زمانی که خود دوستان روی ارسال عکسها (در هر تاپیکی) سختگیری نکنند و هر عکس معمولیی را نمایش دهند ، بنا بر آخرین اطلاعیه ای که در مورد بخش "عکس های شما" منتشر شد ، مدیران فوروم عکسهایی را که مناسب تشخیص ندهند پاک خواهند کرد .
هر عکسی از گلها مناسب نمایش در این تاپیک نیست (همانطور که هر عکسی از حیوانات مناسب نمایش در تاپیک عکاسی حیات وحش نیست و .... ) ؛ کمی خلاقیت در زمان عکاسی یا در زمان ادیت میتواند عکس شما را از سایر عکسها متمایز کند .
برای دیدن عکسهای پر اشکال و پر ایراد بنده هم میتوانید در قسمت جستجوی موضوع ، اسم کاربریم را وارد کنید .
موفق باشید .
چون گفته اید این عکس معمولی و پیش پا افتاده بود و با موبایل هم میشد چنین عکسی گرفت از شما و احمدی دعوت میکنم با دوربین اصلیتان نه با مویایلتان چنین عکسی بگیرید و به نمایش بگذارید. بعضی از شما مدیران هر وقت کم می آورید از اهرم حذف استفاده می کنید و استفاده از کلماتی چون عکس خوب نبود و نمیدانم کاربران عکس معمولی نمایش دهند و .... استفاده می کنید. جناب اگر سایت مال شماهاست بگید تا ما اینجا اموالتان را تخریب نکنیم. اگر مسئولیتی را عهده دار شده اید لطف کنید بدون حب و بغض (شخص شما رانمی گویم شمای نوعی)، و با فروتنی و بدون کاستن ارزشهای افراد(مثل عکسی که باهر موبایلی میشود گرفت) رفتار کنید. خدا وکیلی در مقایسه با عکسهای گلی که اخیرا منتشر کرده اید اگر سر نباشد جزو بهترینها بود. تنها تردیدم در رابطه با عکس پست 490 است وگرنه اصلا با بقیه عکسها قابل قیاس نبود.
آقا یا خانم ملک زاده چرا اینقدر عصبانی؟
اینجا نه من نه دیگر مدیران و نه کاربران با هیچ کس دعوا و مشکل شخصی ندارند ( باور بفرمایید می توانم برایتان قسم بخورم )
شاید اختلاف نظر و عقیده و آرا باشد که باعث پیشرفت خواهد شد.
از نقد ( حتی نقد سیاه بینانه ) استقبال کنید.همین نقد ها است که راهگشای کارهای شما خواهد بود و خواهد شد.بگذارید به بدترین شکل نقدتان کنند.شما از آن جنبه مثبت اش ببینید.
در ثانی حتی اگر بهترین عکس را ثبت می کنید و عکاس خوبی هستید و بهترین در جهان هیچ گاه در مباحث هنری کسی یا شخصی را به مبارزه دعوت نکنید.روح هنر با مبارزه و مسابقه و جایزه متفاوت است.شاید خیلی ها از یک عکس خوششان بیاید اما فلان داور اصلا نپسندد و ارتباط برقرار نکند! چاره چیست؟
و اینکه سعی کنید تعامل داشته باشید و خدای نکرده دیگران را به مبارزه دعوت نکنید یا به گزاف با آنها صحبت نکنید.
حالا آن عکسی را که فکر می کردید خوب است را باز هم ارسال کنید تا ما هم ببینیم و نظرمان را بگوییم .
ممنون
قبادی عزیز کسی نقد نکرد حذف کردند وقتی می پرسم چرا حذف شد می فرمایند این عکس را با موبایل هم میشه گرفت. جناب قبادی این عکس همانطور که عرض کردم در سایت فوتوسیگ با امتیاز بالایی در صدر صفحه اول بود. اصلا اصل حذفش مهم نیست. قبلا هم گفتم دلایل حذفش مهمه. اگر عکس خوبی نیست چه معایبی دارد؟ چرا باید حذف میشد؟ شما اگر دسترسی دارید عکس را ببینید اگر شما گفتی عکس لایق حذف بود من حرفی ندارم. خدا شاهده دلایل کار برایم مهمتر از ماندن یا حذف است. عکس برفی گذاشتم خوب نبود، منتظر حذفش بودم. و دلیلش را هم نپرسیدم. اگر دوستان می گویند موبایلی است این ادرسش نمونه اش را باموبایل بیاورند ممنون میشم.
دلیل مبارزه طلبی من هم وجود کلمات نیش دار و کنایه آمیز است و نه چیز دیگر. چه دلیلی دارد کسی را که سالهاست عکاسی میکند با این جمله که دلیلی ندارد هر عکسی بک صاف داشته باشد بگذاریم. این عکس خیلی بدیهی است و ال و بل.
خیلی از عکسها بدیهی اند اما زیبا و چشمگیر.
کد HTML:http://www.photosig.com/go/photos/view?id=2494872&forward=user
بنده هم دقیقا متوجه شدم که ناراحتی شما از حذف است و بابت این اختلاف نظر نباید زیاد ناراحت شوید هرچند که قابل درک است.
و بعد اینکه عکس را در فروم آپلود کنید متاسفانه قادر به دیدن آن ارسال شما نیستم و لینک ارسال هم که فیلتر است و الان ابزار های لازم را ندارم.
می توانیم درباره نقاط قوت و ضعف عکس بحث کنیم و یک نقد منصفانه در مورد اش داشته باشیم.
با عرض پوزش صرفا به دلیل پیشنهاد آقای قبادی جهت ملاحظه میگزارمفایل پیوست 21596
خوب در کل عکس نسبتا خوبی است.
مشکلی که می توان به آن گرفت کادر بندی است که خودتان نسبت به آن آگاهی دارید که مورد بسیار خوبی است.
اصولا قرار دادن کل سوژه در وسط کادر گاهی خستگی و سنگینی بیشتری به کادر می دهد.
و اما جدای مباحث کادر بندی مورد دیگر اشباع رنگ زیاد تر از حد نیاز است بخصوص در ناحیه آبی رنگ.شاخه گل و قسمت پایی اشباع رنگ مناسب تری دارد و همین اشباع رنگ باعث جدا شدن گل و از بکگراند شود حالتی که شاید مقداری غیر واقعی به نظر برسد.
اما در کل بکگراند بسیار یک دست و خوبی دارید که باعث برجسته تر شدن گل خواهد شد.
من از همان روز اول با این انتشار عکس های بدون تایید مخالف بودم.
نخیر
گویا دوستان به جای اینکه عکس های خودشان را درست کنند و مطالعاتشان را بیشتر کنند، یک چیزی هم طلبکار می شوند!!
جناب ملک زاده، بنده و شما و سایر اعضای فروم عکاسی هنگام ثبت نام یک متن با عنوان قوانین سایت را مطالعه! و قبول! کرده ایم.
اگر دنبال تحسین و تایید اغلب کارهایتان به این فروم آمده اید، اشتباه کرده اید.در غیر اینطورت صبور باشید و بیشتر عکس خوب ببینید.
بنده به شخصه در صورتی که عکس ارسالی ام تشکر های زیادی هم گرفته باشد ولی مورد توجه تعدادی از دوستان بادانش اینجا قرار نگیرد، عکس خودم رو دچار مشکل میدونم و بیشتر در عکس گذاشتن خودم دقت میکنم.
پ.ن : جناب قبادی واقعا سعه صدر شما مثال زدنیست.
دوستان سعی کنند محیط آرام و دوستانه باشد.
بدون ایجاد تشنج و خدای نکرده به دور از توهین و افترا ...
لطفا بحث های حاشیه ای را پایان دهیم و به دوستی هایمان بیشتر بپردازیم و برایش اهمیت بیشتری قائل شویم.
آقا یا خانم Iran Mehr لطفاً دربارۀ عکس خود و نقاط قوتش بنویسید! واقعاً قصد بی ادبی ندارم اما عکس را درک نمیکنم.
لطف کنید و از عکس خود اگر رواست دفاع کنید!
یکی از دلایل انتخاب این عکس ایجاد تنوع در این بخش بود ... تمامیه عکسهای ارسال شده که من دیدم از گلهای تازه هستند و عکسی ندیدم که از گلی خشک روی شاخه باشد ... گلی زمستانی ...
در رابطه با کادر بندی کراپهای مختلف را امتحان کردم و بنظر خودم در این کراپ عکس جالبتر جلوه کرد ( که البته در اینباره دوست دارم نظر دیگر دوستان رو بدونم ) و البته تصویر با عمق میدانهای کمتر و بیشتر هم ثبت شد که باز این عمق و مناسبتر بود . خوشحال میشم شماهم ایرادات رو بفرمایید ...
( البته کیفیت تصویر وقتی اپ شده افت کرده که لینک کیفیت بهتر رو هم قرار دادم )
ببینید یک نکته را مد نظر داشته باشید:
وقتی میگوییم کاری متفاوت (در اینجا گلی متفاوت که با بقیه گلها و ذهنیت ما از رنگ و لعاب گل فرق دارد) یعنی باید همه چیزش حرف جدیدی داشته باشد. وقتی دنبال این هستیم ذهنیت موجود نسبت به گل را به چالش بکشیم، مخاطب را درگیر گل از نوع دیگر بکنیم باید کادر ما، ادیت ما، پیشزمینه و پسزمینه عکس؛ خلاصه همه چیز در خدمت این متفاوت بودن باشد! ایده وقتی خوب است که خوب اجرا شود. یک کار متفاوت بسیار بیشتر از یک کار معمولی نیاز به فکر (ایدهپردازی) دارد و اجرایش باید دقیقتر باشد و ...
پیروز باشید
چند نوع ادیت روی عکس قرار دام که لینکها با کیفیت بالا در زیر قرار داده شده است خوشحال میشم نظرتون و بدونم ...
http://up2.iranblog.com/images/15611758559914138237.jpg
http://up2.iranblog.com/images/60934572552964787401.jpg
http://up2.iranblog.com/images/36970171086270061439.jpg
درود
اگر بنده را دوست خود بدانید به عنوان یکی از دوستان عرض کنم مشکل درجه یک عکس شما ترکیب بندی اشتباه است
و مطمئنا انتظار این است که قبلا این 4 مقاله را در مورد ترکیب بندی مطالعه فرموده باشید
http://akkasee.com/files/articles/7078/image005.jpg
موفق باشید
انوش
اگر آف تاپیک نباشه، و اگر اشتباه نکنم فکر میکنم این گل حسرت باشد. علت اینکه اینطور نامگذاری شده هم به این برمیگرده که این گل در پاییز سر از خاک در میاره و در مدت کوتاهی هم از بین میره و بنابراین هیچوقت فرصت پیدا نمیکنه بهار رو ببینه. به همین دلیل بهش گل حسرت میگن.
سلام
سعی کرده اید بوته زیبایی را به تصویر بکشید. به نظر من با گرفتن همه بوته در تصویر، امکان یک ثبت زیبا را از دست داده اید. اگر میتوانستید نزدیکتر شوید و محدوده کمتری از گل را انتخاب و با تنظیم عمق میدان بخشی از گل را شارپ و بقیه را تار میکردید شاید بهتر میشد. شلوغ شدن بیش از حد زمینه باعث شده است که عکس چندان مطلوب جلوه نکند.
آقای ملکزاده آیا امکان آپلود فایل خام عکس 514 را دارید؟
نه عزیزم
برای ادیت مجدد میخواستم! چرا همچین برداشتی کردید؟
یا سلام خدمت مدیران محترم
عکسهای اپلود شده من پاک شدند
جویای علتش هستم؟؟
علتش ارسال 5 پست پي در پي كه در هر يك عكس گلي (با ابعاد كوچك) قرار داده بوديد است. لطفا از ارسال بيش از يك عكس در روز خودداري كنيد. عكسهايي را در تاپيك ها بفرستيد كه اگر آدم صفحه را اسكرول مي كند چند لحظه روي آن عكس مكث كند. بارها گفته ايم عكسي بفرستيد كه يك "آن" اي داشته باشد.
منتظر نقد دوستان هستم
فایل پیوست 22002
احساس میکنم فلو انجام شده در تصویر یا بخشی از آن نرم افزاری کار شده و البته به نظرم اجرای مناسبی نبوده است. من پیشنهاد تغییر زاویه عکاسی ، یافتن بک خلوت تر و البته زاویه دید بهتری نسبت به گل را دارم. گل اوراکسپوز شده و علاوه براین گل انتخاب شده هم چندان سوژه خوبی برای عکاسی نبوده است.
بازم گذاشتن در مرکز. چرا دچار تردید میشوم؟
فایل پیوست 22137
http://mansourian3.persiangig.com/im...2-re900-wa.jpg
کاشمر - پاییز 87
فایل پیوست 23162
با تشکر از دوستان. لطفا از تاپیک طبیعت حذف شود.
فایل پیوست 24731
canon EOS 7D
24-70mm
سلام:::happy:::
سال نو مبارک:::love2:::
http://aks.akkasee.com/files/gallery/883920740.jpg
بعد از سه سال گل داد و من هم فرصت رو مغتنم شمردم:
فایل پیوست 24827
سلام:::happy:::
http://aks.akkasee.com/files/gallery/843116740.jpg
فایل پیوست 25079
Nex 5n
18-55
سلام
فایل پیوست 25172
فایل پیوست 25207
Nex 5n
18-55
فایل پیوست 25260
Nex 5n
18-55
27mm
f/11
iso 400
1/50sec
فایل پیوست 25308
Canon EOS 500D - Sigma 150mm MACRO - 2x TC - f/8 - 1/40 - iso 100 - tripod
High res
سلام ..
تقدیم به دوستان :
فایل پیوست 25310
سایز گل در حدود 5mm
سلام
يه چيزي مي خوام بگم ممكنه صداي بعضي دوستان در بياد ولي بر عكس بسياري تاپيك ها مثل تاپيك منظره و پرتره و چند تاپيك ديگر كه بعضي وقتها شاهد عكسهاي بسيار زيبا و چشم نواز و تامل برانگيزي درشون هستيم، ديگه داشتم از اين تاپيك نا اميد مي شدم چون بي اغراق حدود 10 صفحه اي مي شد كه عكس قابل تاملي كه چشم چند لحظه روش مكث كنه در اين تاپيك نديده بودم.
اين از معدود عكسهاييست كه در كلاس هاي عكاسي مي شه در مورد برخي نكاتش با كارآموزان در مورد استثناهاي اصول عكاسي ساعت ها سخن گفت. Over شدن گلبرگ هاي سفيد، شارپ نبودن بيش از حد عكس و برخي نكات ديگه همه به لطافت عكس كمك كرده اند. تنها ايرادي كه مي تونم بگيرم اينه كه زاويه نور باعث كمي تخت شدن عكس شده. ممنون جناب iman mehr.
از میان نور...
فایل پیوست 25372
nex 5n
18-55
51mm
1/80sec
f/7.1
iso 100
Canon 60D
Marco 100L
دیافراگم : 11
ایزو :320
شاتر : 1/100
فایل پیوست 25380
از هود لنز به عنوان بک سیاه استفاده شده و گل در محیط طبیعی خودش قرار داشته. زمان عکاسی 2 ساعت قبل از ارسال.
فایل پیوست 25509
فایل پیوست 25589
Nex 5n
18-55
فایل پیوست 25694
شکوفه ای بشکفت
از گلی پرسید:
زندگانی چیست؟
.زندگی چهچه بلبل سر شاخ من و توست.
دیگری گفت:
.زندگانی نسیمی است.
آن یکی گفت:
.زندگانی همین تو و منیم.
بلبلی بر سر شاخ غنچه بنشست
غنچه منتظر چهچه بلبل...
بلبل پر زد و رفت
نسیمی بوزید
نوزیده بادی شد و رفت...
دستی آمد همه گل ها را چید
غنچه گفت:
زندگانی همین بلبل بود؟؟!!
یا همین باد؟!!!
زندگانی که من و تو بودیم؟!!!
غنچه گل شد
غنچه ای دیگر از گل پرسید:
زندگانی چیست؟
دست آمد
گل نو را چید ...
سلام جناب m0riii (مرتضا)
امیدوارم که خوب باشید
دوتا نکته هست که میخوام به سمعتون برسونم
اول اینکه اضافه کردن متن به عکس (حداقل در این مقدار) اصلاً مرسوم نیست (اینطوری فضا وبلاگی میشه)و اینجا قراره خود عکس حرفش رو به ما بزنه نه اینکه خود مولف حرفش رو به عکس الصاق کنه!
دوم اینکه عکستون متاسفانه خیلی ضعیفه!بلاخره میخواستید عکس ضدنور بگیرید یا نه!؟اینطوری که شما عکس رو ثبت کردید،اون منبع نور بزرگی که توی عکس هست روی کل عکس تآثیر منفی گذاشته.
در مورد کادر بندیتون ، مشکل اینه که سوژه اصلی درست نشون داده نشده!
نکته خیلی خیلی بد این عکس که من رو مجاب کرد این پست رو بنویسم،انتخاب سوژه از طرف شماست!جداً در اهواز یه گل زیبا که مورد حمله شته ها واقع نشده باشه وجود نداره که ما رو به دیدن این عکس دعوت کردید؟؟؟؟بی تعارف شندشم شد!
واقعاً این عکسی نیست که جاش اینجا باشه!حتا بدرد نگه داشتن توی هارد هم نمیخوره! :-(
میدونم که عکاسی رو تازه شروع کردید!باور بفرمایید مجبور نیستید مشقهاتون رو به ما نشون بدید!خودتون هم قاضی خوبی هستید
موفق باشید
سلام خدمت شما آقای آبائی
تمام نکاتی که فرمودید درست هستند.
در مورد اینکه عکس مورد حمله شته ها قرار گرفته یکی از المان هایی بود که میخواستم نشان بدم .
زندگی آنگونه که میبینید هم زیبا نیست .
بازم ممنون که نظرتون رو اعلام کردید
لطفاً مدیران عکس را حذف کنند.
شما هم موفق باشید دوست عزیز
فایل پیوست 25699
Nex 5n
18-55
@55mm
f/8
1/200sec
iso200