ممنون از پاسختون ولی من لنزم Macro 105N هستش و تو تصاویرش با دیاف های بسته تر از ۸ تصاویر خال های خاکستری دارند...
ممنون
Printable View
با عرض سلام وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
به نظر میرسد دوربین شما دچار کثیفی سنسور شده است خواهشمندم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین ویا شرکت ایده ال دوربین مراجعه تا به صورت انی نسبت به رفع اشکال اقدام شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین
ممنونم از جوابتون
بنده وقتی با ماکرو 105 و دیافراگم 2.8 عکاسی میکنم همه چیز خوبه ولی وقتی دیافراگم به یازده میرسه تعدادی نقاط پراکنده تو تصویر پیدا میشه که مثل خال خال خاکستری هست
بیشتر از این چیزی ندیدم و میخواستم بدونم قابل حل هست؟
باتشکر
همان طور که مهندس قاسمی فرمودند احتمالا ( 90% ) مشکل از گرد و غبار سنسور است.
هرچقدر دیافراگم را تنگ تر کنید تاثیر اش واضح تر خواهد شد.یقینا در دیافراگم 2.8 اصولا بسیار کم دیده می شود ولی از دیافراگم 8 به بعد به وضوح قابل دیدن است.در دیافراگم 22 و بسته تر به اوج می رسد.
با سلام جناب قاسمي ميخاستم بدونم نصب نرم افزار magiclantern روي كانن 50 دي مشكلي ايجاد نمي كنه و مود فيلم برداريش سنسورو خيلي گرم نمي كنه؟ اصلا پيشنهاد ميديد؟ ممنون
با سلام خدمت آقای قاسمی و بقیه اساتید
من یک دوربین دی نود دارم که چند روز پیش زمانی که لنز 18-105روش بود باهاش خوردم زمین،کمی هم خیس شد،همون موقع دوربین رو خاموش کردم و بعد از چند ساعت که روشنش کردم ارور میداد و اف رو -- میزد،تو مد منوال هم عکس نمیگرفت،با لنز دیگه هم امتحان کردم همین مشکل رو داشت،فرداش که دوباره چکش کردم فقط با همون لنز همچنان مشکل داشت و با بقیه لنزام میشد باهاش عکس گرفت،لنز خودمم رو یه دوربین دیگه گذاشتم که جواب نداد.
اگه ممکنه راهنمایی کنید که مشکل از کجا میتونه باشه و چیکار باید کنم.
ممنون