منو راهنمایی کنید....
Printable View
دوست عزیزم
با سلام وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
اشکال اعلام شده مربوط به خرابی CCD میباشد این اشکال در سری دوربینهای سونی کامپکت طبیعی است که در مواقعی جزو فراخوان تعویض رایگان از طرف شرکت سونی اعلام شده است
هزینه تعویض CCD مبلغ 380000 ریال برای اعضا محترم سایت عکاسی می باشد ومدت تحویل 3روز می باشد
با تشکر بخش فنی ایده ال دوربین /تعمیرگاه مرکزی دوربین
دوست عزیزم
با سلام وپوزش در تاخیر ارسال پاسخ
ایا شما گارانتی وبیمه ایده ال دارید
اشکال اعلام شده مربوط به بوجود امدن پیکسل در صفحه سنسور است باید از شما خواهش کنم در اولین فرصت به بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین و ایده ال دوربین مراجعه تا نسبت به رفع پیکسل سوخته توسط نرم افزار خصوصی کانن اقدام شود
در بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین به روز رسانی نرم افزار -اعلام وضیعت شاتر -سرویس حسگر و پیکسل سوخته و... موارد دیگر جزو خدمات رایگان بخش فنی می باشد
با تشکر بخش فنی
دوست عزیزم
با عرض سلام وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
با کمال شرمندگی بعلت گذرادن دوره تخصصی دوربین در خارج از کشور نتوانستم جواب شما را بدهم
1-ایا مطمین هستید اخطار شماره 16 در دوربین شما ثبت شده است
در کانن کامپکت اخطار لنز با شماره 18 معرفی می شود که مربوط به عدم کارکرد استاندارد لنز و زوم است ویا ضربه یا فشار غیر متعارف باعث می شود
2- ایا دوربین شما گارانتی ویا بیمه ایده ال دارد چنانچه فقط گارانتی ما را داشته باشید برای اعضا محترم سایت عکاسی رفع اشکال رایگان است ( حتی ضربه )
در صورت نداشتن گارنتی برای اعضا محترم سایت عکاسی 380000ریال می باشد مدت تحویل 3روز می باشد
با تشکر بخش فنی ایده ال دوربین /تعمیرگاه مرکزی دوربین
www.tamir.ir
دوست عزیزم
با عرض سلام وپوزش فراوان در تاخیر ارسال پاسخ
نمونه عکس را دیدم اجازه بدهید تا پس از مطمین شدن نسبت مورد خاص توضیح بدهم
در ضمن عذرخواهی تیم ایده ال دوربین را بابت تاخیر در ارسال CD اموزشی بپذیرید
خواهشمندم ادرس خود را در پیام خصوصی برای اینجانب بگذارید تا بلافاصله اقدام ارسال شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین
با سلام من یک d90 دارم که متاسفانه بر اثر ضربه درب قسمت باطری دچار شکستگی شده.
آیا می تونم این درب رو از جایی تهیه کنم و خودم نصب کنم.
در ضمن من ساکن مشهد هستم و به دلیل اینکه وسیله کارم هست برام امکانش نیست که دوربین رو ارسال کنم تهران.
فعلا با چسب زدن کارم راه افتاده.
قبلا از راهنمایی شما تشکر می کنم.
سلام. به تازه گی مشکلی برای دوربینم(power shot G5)پیش اومده که به محض روشن شدن به صورت ممتد صدای هشدار داده وبعد چند لحظه پیغام LENZ روی ال سی دی بالایی نمایش داده شده وخاموش میشود .ایا قابل تعمیر است وبا چه مبلغی؟ لطفا راهنمایی کنید .با تشکر
.
دوست عزیزم
باسلام
متاسفانه اخطار 16 مربوط به اشکال در سیستم MAIN PCB ASSY است امیدوارهستم بتوانم با نرم افزار خصوصی کانن رفع اشکال کنم
باید از شما خواهش کنم در اولین فرصت به بخش فنی مراجعه تا اطلاعات دقیق اعلام شود
با تشکر بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین /ایده ال دوربین