سلام جناب قاسمی عزیز
دوربین بنده D7000 وقتی با سویچ manual /Auto روی بدنه فکوس رو تغییر میدم واز منوال به اتومات میرم همچنان منوال فکوس هستش و باید چندبار باهاش بازی کنم تا اتو فکوس ظاهرا درگیر بشه ...
راه حل چیست ؟
سپاسگزارم
عزیزی
Printable View
سلام جناب قاسمی عزیز
دوربین بنده D7000 وقتی با سویچ manual /Auto روی بدنه فکوس رو تغییر میدم واز منوال به اتومات میرم همچنان منوال فکوس هستش و باید چندبار باهاش بازی کنم تا اتو فکوس ظاهرا درگیر بشه ...
راه حل چیست ؟
سپاسگزارم
عزیزی
با سلام.
من به تازگي يك دوربين كنون (550D (kiss X4 خريداري كردهام. در بعضي از عكسهايي كه در شب و با سرعت شاتر پايين گرفتهام لكههاي بنفش يا آبي در تصوير ديده ميشود. آيا اين موضوع طبيعي است و مثلا بخاطر نوع نورهاي موجود در تصوير است يا سنسور مشكلي دارد؟
نمونهاي از اين عكسها در تصوير زير موجود است. در عكسهاي روز و يا عكسهاي شب كه نور مستقيم در تصوير وجود ندارد اين لكهها مشاهده نميشود.
فایل پیوست 18457
لطفا راهنمايي بفرماييد.
ممنون
با سلام
دوربین 600D canon دارم ، روی عکس هایی که میگیرم یک نقطه قرمز رنگ وجود داره ،
به نظر شما علت چی میتونه باشه؟
با تشکر
سلام لنز 15-85 گرفتم
محافظ uv جذب شده و اصلا باز نمیشه؟
فکر کنم دور حلقوی لنز شکسته وباعث قفل شدن شده تا حدودی هم مطمئنم
بافرستادن به گارانتی امکان تعویض هست؟ یا فرانشیز باید بدم؟
دوباره سلام
از راهنمایی شما ممنونم
منظورتون اینه که نیازی به باز کردن دوربین نیست و با اپدیت نرم افزار مشکل پیکسل سوخته حل میشه؟
آقای قاسمی چون کار من عجله ای بود زنگ زدم باهاتون حرف بزنم گفتند که نمیتونم و به خانم اسلامی وصل کردن من با ایشون هماهنگ کردم و دوربین رو با تی پاکس فرستادم و فردا یعنی چهارشنبه در تعمیرگاه خواهد بود ممنون می شم رسیدگی بکنید و هرچه زودتر حل بشه ممنون خواهم شد.
و یک سوال دیگه : هود لنز 55-250 کانن رو دارید شما ؟ من از جایی پیدا نکردم هود های متفرقه هستند که بی تاثیرن کاملا