ویرایش توسط farhad44 : Sunday 18 December 2011 در ساعت 23:58 دلیل: اضافه كردن ليست قيمت ها
فکر میکنم در اولین قدم اگر لیست تجهیزات موجود برای اجاره، بصورت آنلاین در دسترس کاربران قرار گیرد، بسیار مناسب خواهد بود.
با اجارهی وسایل، بسیاری از سوالهای مربوط به خرید تجهیزات پاسخ داده میشود. شاید هم نیاز به خرید تجهیزات خاص مرتفع گردد.
1986, ahmadsht, AM-128, Anoosh-Pro, A_Maddah, Babak Borhani, Behin Nazem, farhad44, farshad_k, Halalzadeh, Hamid.d, hamid_kh, iman mehr, kakooch, Kaveh Ghobadi, KHAKSAR, kholeno, Kourosh Kahal, M. Beyrami, M.Meghdari, M.Mobin, M.Rahimizadeh, Mazy, Mehran m, moayedi, mobin.parsian, Pouria Arshadi, qorashi, Saadat, sh.khani, SHUTTER, Sina.J, Walkman
حلال زاده
و البته قیمت ها ! :دی
و البته ضمانت اجاره
بااحترام-صادقعَظُمَ الْخَالِقُ فِی أَنْفُسِهِمْ فَصَغُرَ مَادُونَهُ فِی أَعْیُنِهِمْ
خدا در جانشان بزرگ است. پس غیر در نگاهشان کوچک
وبرای دوستانی که درشهرهای دیگه هستند هم امکان اجاره این وسایل وجود داره ؟
شرایط اجاره روهم اگه بفرمایید ممنون میشم .
Nikon D700 | Nikon 24-70mm f2.8 | Nikon macro 105mm f2.8 | sb-600
منتظر ليست + قيمت + موجودي + شرايط هستم.
البته هر وقت خواستيم چيزي از پاسخ بخريم دقيقا همون آيتم رو نداشتند يا همان روز تمام كرده بودند، حالا كه اجاره است.![]()
امير
سلام.آقای جاوید کم لطفی می کنید.به هر حال امیدوارم در فرصت های بعدی بتونیم رضایت شما رو جلب کنیم.لطفا آدرس ایمیل را بفرستید تا لیست رو میل کنم.:)
اسم شريفتون را نمي دونم در امضا هم وارد نشده، ولي باور كنيد هر بار قصد داشتم از پاسخ خريد كنم گفتند تمام شده، آخريش فيلتر B+W 77mm بود كه همه سايزي موجود بود به جز 77 ،كه در ابتدا گفتند موجوده بعد كه درخواست كردم ارسال كنند گفتند تمام شده.سلام.آقای جاوید کم لطفی می کنید.به هر حال امیدوارم در فرصت های بعدی بتونیم رضایت شما رو جلب کنیم.لطفا آدرس ایمیل را بفرستید تا لیست رو میل کنم.:)
بنده در پيام خصوص آدرس ايميلم را ارسال ميكنم ولي اگر مقدور بود شرايط را عمومي هم اعلام كنيد به نظرم خودتان راحت تر خواهيد بود.
به هر حال كار بسيار خوبي را شروع كرديد، موفق باشيد.
امير