ممنون از راهنمایی
بله مارک روش هست. با این حساب باید پسش بدم.
ممنون که وقت گذاشتین
Printable View
من باشم پس ميدم
اگر اي بی رو ببينی کلی فلش شبيه يانگيو 600 هست که حتی مارک روشون نيست
ممکنه کارخونه اصلی يکی باشه اما احتمال اينکه يه کارخونه ديگه کپی کرده باشه هم هست
همينجوری فلش های چينی کيفيت خوبی ندارند چه برسه به اينکه بی پدر و مادر هم باشند
گودوکس با مارک flashpoint هم تو بازار هست که اختصاصی برای شرکت adorama زده
غير از اون هيچ مارک ديگه اي نداره
سلام
من یه فلش پرتابل گوداکس t685 دارم که میخوام به صورت وایرلس رو ی فلاشم کنترل داشته باشم از طرفی هم کنترل وایرلس هم روی دوربین هم داشته باشم. یعنی فلاش دستم باشه و کنترلی که دستمه دوربین عکس بگیره... الان من کنترلی که دارم Hahnel Combi هست که یه فرستنده و یه گیرنده داره که به دوربین و فلاش وصل میکنم. اره امکانش هست
Yongnuo RF-603N II Wireless Flash Trigger استفاده کنم؟ راه حل چیه؟
شما هم میتونی بصورت اپتیکال فلشت رو کنترل کنی...یعنش با فلاش روی خود دوربین،فلاش Godox رو فعال میکنی و با ریموتت هم که به دوربین دستور عکس گرفتن میدی
این راه ساده هستش
راه هزینهبرتر هم اینه که یه تریگر وایرلس Godox X1-C بگیری که فلاش رو بصورت وایرلس کنترل میکنه...قیمت فرستنده تکی ۱۵۰-۱۷۰ هست
تریگرهای یانگنو هم تا جایی که طلاع دارم با فلاشهای Godox سازگار هستن
شما اپتیکال رو امتحان کن،اگه جواب نداد برو سراغ فرستنده
فیزیکی نمیشه چون یکیش جای هات شو داره که به فلش وصل میکنم. اون یکی هات شو نداره و روی دوربین وصل میکنم که دکمه تست روش داره.
این یکی ؟
قیمت رو 320 زده
یه مسئله دیگه/ من Hahnel Combi TF Nikon دارم. بعضی از فروشگاه ها تک رسیور این مدل رو میفروشن. اگه من یه رسیور دیگه بگیرم مشکلی ایجاد میشه؟ یعنی با هم کار میکنن؟
با سلام خدمت همه دوستان عزیز و تبریک سال نو
من قبل از عید ۲ عدد فلاش اکسترنال گودکس مدل v860iiN خریدم که با توجه به توصیه سایت اصلی شرکت سازنده اقدام به اپگرید نرم افزار فلاش ها از ورژن 1,5 به 1,6 کردم یکی از فلاش ها بدون هیچ مشکی کارش انجام شد اما دومی تو حین آپگرید ارور write failed داد و در حال حاضر روشن نمیشه می خواستم ببینم کسی از دوستان به یه همچین مشکلی تا حالا بر خورده یا اطلاعاتی توی این زمینه داره؟فایل پیوست 83083
دوستان عزیز من قصد خرید یک عدد فلاش مدل 860 رو دارم اول اینکه بین 860 و 685 موندم و حس کردم به خاطر باتری داخلی و سرعت تخلیه و شارژ مجدد 860 خیلی بهتر باشه ولی یکی از دوستان گفت زیاد تفاوتی ندارن سوال من اینه با توجه به اینکه میخوام برای نور بک و یا ریم لایت از یه فلاش دوم استفاده کنم آیا خرید اسپید لایت توصیه میشه یا یک فلاش 300 ژول برقی ؟ فلاش اولم گودوکس مدل ad600 هست در ترکیب با این فلاش آیا مدل هایی که گفتم قدرت و توانایی کافی رو دارند ؟
سلام
یه سری فلش های موبایل که جدیدا اومده تو بازار با مارک godox اینا برای عکاسی خوب هستن؟
قیمتشم خیلی پایینه حدود بیست سی تومن
نور زرد و سفید هم داره.
سلام . من با دوتاشون کار کردم از نظر کیفیت ساخت و بدنه دقیقا عین هم هستن از لحاظ شارژ ۸۶۰ حداکثر ۱.۵ ثانیه مجددا شارژ میشه در برابر ۲.۶ ثانیه ۶۸۵ و همینطور که خودتون فرمودید تعداد دفعات هم ۶۰۰ به ۲۳۰ مرتبه مدل ۸۶۰ به ۶۸۵ ارجحیت داره اما با توجه به مشکلاتی که ممکنه برای باطری پیدا بشه من خودم ترجیح دادم از ۶۸۵ استفاده کنم و فوقالعاده راضیم ازش نه فقط برای ریم لایت یا بک لایت که در اکثر کارهام مسترن و برخی پروژه ها رو کلا با دوتا فلاش ۶۸۵ ام میرم با خیال راحت . من هد مخصوص گوداکس رو برای نگه داشتن فلاش خریدم که یه سافت ۵۰ در ۵۰ هم داره و به راحتی سافت باکس و اکتا باکس ۶۰ در ۹۰ و ۹۰ در ۹۰ رو تحمل میکنه . نکته دیگه که خواستم عرض کنم تجربه یکی از دوستان وارد کننده بود که وقتی در مورد گوداکس بش گفتم از تجربه بدش در مورد باطری های خراب ۸۶۰ گفت و بخاطر همین میگفت دیگه وارد نمیکنه . گویا یه باری آورده و هرچی فروخته بود بخاطر مشکل شارژ باطری برگشت خورده بود . من فکر میکنم اینکه به باطری شرکتیش وابسته نباشی بهتره در ثانی پک پاور بانکشم هست که هم به ۶۸۵ میخوره و هم به ۸۶۰ . موفق باشی.
برای عکاسی و بلخص برای نورپردازی هر چیزی میتونه مناسب باشه بستگی داره شما بخواید چکار کنید ، هدفتون چی باشه ؟ چقدر از نورپردازی بدونید و چقدر بخواید هزینه کنید . اما بنا به تجربه شخصیم با خلاقیت از هر منبع نوری میشه استفاده کرد و تصویر خوبی گرفت صد البته در جاهایی گیر می افتید مثلا وقتی بخواید از سرعت شاتر بالا برای ثبت لحظه های سریع یا دیاف بالا برای به تصویر کشیدن جزئیات بهره ببرید. اما من خودم دوتا پرژکتور ال ای دی گوداکس ۳۰۸ دارم که برای استاپ موشن استفاده میکنم و میتونم با قاطعیت بگم عالی هستن هم برای فیلم برداری و هم برای عکاسی کافیه یک مقدار با مبحث نور آشنایی داشته باشید . موفق باشید.
ممنون از جوابتون فقط مشکلم همین باتری ها بود چون الان خودم تو شرکت از کنون 600 تایپ 2 دارم استفاده میکنم روی فول پاور با باتری شارژی تا 500 تا هم شات زدم ولی این گودوکس رو زده 230 تا شات خوب خیلی کمه درست نیست ؟ و اینکه شارژ کردن باتری هم با اون مدت زمانی که میبره خودش دردسره ولی خب من خودم پرتابل ad600 دارم با باتریش هیچ مشکلی نداشتم از طرفیی هم دقیقا به همین فکر کردم اگر زمانی باتریش تو ایران موجود نباشه عملا فلاش بلا استفاده میشه میگم فقط مشکلم باتری بود وگرنه قیمتشم خب پایین تره
قیمتش از ۶۸۵ بیشتره! من مشکل رو با شارژر سریع کملیون(۴۵ دقیقه ای باطری های ۲۵۰۰ رو فول شارژ میکنه . گرونترین شارژرش میشه) و باطری های ۲۵۰۰ حل کردم والا من تا حالا به تعداد دفعات دقت نکردم چون همیشه دو ست باطری شارژ شده دارم :) . قطعا بهتره بنظر من چون با تغییر قیمت دلار هر روز یه داستانی تو این مملکت داریم . اما به نظرم کلا به پاور بانکشون هم فکر کن چیز جالبیه . من حماقت کردم تو سفر به دوبی پیگیرش نشدم تو دبی نمایندگی خوبی داره قیمتاش هم عالی بود باید همونجا دوتا پاور بانکشو سفارش میدادم:(
اون شارژر به احتمال زیاد باتریها رو ناقص شارژ میکنه چون اگه شارژری بخواد باتری 2500 رو تو 45 دقیقه شارژ کنه باید بالای 3.3 آمپر برای هر کانال خروجی داشته باشه که حداقل کملیون میدونم چنین شارژری نداره.
فرمایش شما درسته، من اشتباه گفتم چیزی هول و هوش ۷۰ دقیقه طول میکشه ، البته زمانی که من باطری ها رو مجددا برای شارژ میذارم خالی نیستن و بازهم قدرت شارژ کردن فلش رو دارن اما چون زمان آماده شدن فلاش بیشتر میشه باطری ها رو با باطری های جدید تعویض میکنم .
https://www.camelion.com/en/products...rgers/bc-0907/
سلام
باتشکر از سایت مفید و کاربردی شما
بنده به تازگی فلش tt 685 را خریدم خواستم در مورد نحوه تنظیمات و استفاده بنده را راهنمایی بفرماید
با تشکر
سلام دوستان
کسی تجربه استفاده از فلاش پرتابل godox ad600 pro رو داره ؟ باتوجه به قیمتش ( حدود ۶ میلیون ) ارزش خرید داره ؟
من فلاش Godox 685c دارم قصد ساخت باتری پک با باتری SLA یا لیتیومی دارم.کسی میدونه این پورت خروجی باتری پک فلاش که سه پین هست کدوماش مثبت و منفی هستش؟؟؟؟
و در واقع حداکثر ولتاژ و امپراژی که میشه به فلاش وصل کرد چه قدر هست؟؟؟
https://i.ibb.co/8cNXH4r/nissin-di70...wer-socket.jpg
سلام خدمت دوستان عزیز
من دوربین کانن 70D با فلاش tt685 دارم و با استفاده از حالت اپتیکی و نوری به صورتی که فلاش روی دوربین نباشه و فلاش از فلاش دوربین فرمان بگیره بهم متصل کردم
آیا بدون تریگر میتوان بدون استفاده از فلاش خود دوربین در فاصله از فلاش اکسترنال استفاده کرد؟
سلام
دوستان کسی از فلاش های پرتابل ad200 اینجا استفاده کرده؟؟ از لحاظ کیفیت و کارایی ارزش هزینه 4 میلیون تومنی رو داره؟؟
استفاده فقط برای فضای باز خواهد بود با ترکیب احتمالی پارابولیک 90سانتی..
سپاس
من godox v860 ii رو خريداري كردم و تقريبا از همه چيزش راضي هستم
فقط در مشكل اساسي داره
اول اينكه زود داغ ميكنه و الارم ميده
دوم اينكه براي زماني كه سريع لازمه كه پي در پي فلش بزنيد منظورم براي عكسهاي پي در پي ، همراهي نميكنه
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام به همه اساتید عزیز
سوالی داشتم در مورد حالت اپتیکی فلاش tt685؛ وقتی اون رو روی حالت فرمانبر اپتیکی میزارم و در محدوده دید نور فلاش دوربین قرار میدم تحریک نمیشه و شلیک نمیکنه! آیا تنظیمات خاصی داره و روی دوربین یا فلاش باید عمل خاصی انجام داد؟
ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید
درود بر همگی
یک زمانی حکم ناچاری و گرانی هست و اجبار که دلیل برداشتن Godox میشه
خوب دیگه گویا توی متفرقه ها این بهتره ( اینو از یاد نبریم فقط توی متفرقه ها) اما مقایسه با برند های اصلی ها
خصوصا نیکون دیدم دوستانی که یکی دوتا فلاش نیکون داشتن که سالهاست خرابه تجربه نیکون رو یادشون رفته انگار، مقایسه کردند با بهترین سیستم فلاش که نیکون باشه و godox رو ترجیح داده اند!! ، خیر ابدا چنین نیست. این که توضیح واضحات بوده
اما هیچگاه چند نوع فلاش رو نباید با هم ترکیب کرد این کار یعنی دردسر از جمیع جهات ، حتی دست پا گیر شدن و تفاوت منو ها
اما شاید روی مانت فلاش نیکون Godox راحت باشه اما روی مانت سونی ( که البته مشکل Godox نمیشه این بیشتر مشکل سونی هست) مانت اش فاجعه هست. سفت باید کشتی گرفت تا جا بره روی دوربین و در بیاد و بسیار خطرناک و ظریف !
این مانتی نیست که خیلی به درد استروبیست کارها بخوره ، هی لازم باشه هر روز وصل کنند دوباره جدا کنند!
چون سونی های الفا فلاش سر دوربین ندارند از روی اجبار باید حتما یک چیزی شلیک کنه این شد که یک گدوکس گرفتم(TT658s)و با تریگرش
چون قورباغه هم وصل بشه باقی فلاش هام که نیکون هستند در مود SU4 بی دردسر و بدون هیچ معطلی و دردسر خودشون رو سریع سینک میکنن همیشه اماده هستند و شلیک میکنند.
اما دمای نوری ثابت و قابل مقایسه با نیکون ها نداره
گویا بیشترین سرعت سینکش 1/250 هست و قدرت شلیک هم در بیشترین حالت از 1/4 بیشتر نمیشه متاسفانه! و برام معما شده چرا 1/2 و 1/1 نمیشه فرضا رسما در کنار نیکون ها فقط باید گذاشت دستور شلیک بده و در نوردهی شرکت نکنه!
ولی با دیدن این گدوکس تازه ادم میفهمه فلاش چی بوده !
علیرغم اینکه از نیسین و یانگنو... بهتر هست و غیر قابل مقایسه با اصلی های این صنعت
پاینده باشید