پاسخ: فلاشهاي قديمي براي دوربينهاي ديجيتال
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Navid7h
فلاش
yashica cs - 240 auto
دوربين
canon 40d
من هم از این فلاش دارم.ولتاژ پایه های فلاش رو اندازه گرفتم 8.5 - 9 ولت بود. اما از دفترچه نتوستن ولتاژ hot shoe
40ِD رو پیدا کنم .فقط ولتاژ PC Terminal رو نوشته که بیشتر از 250 ولت نباشه.
کسی میدونه ولتاژ Hot Shoe دوربین Canon 40D چند ولته؟
اصولا فلاشهايي كه به Hot Shoe نصب مي شن، حداكثر (در مدلهاي خيلي قديمي) ولتاژ تريگر 250 ولتي دارند و 40D هم تا اين اندازه محدوديتي نداره...در واقع محدوديت 6 ولتي مربوط به دوربينهاي ديجيتال Entry Level كانن هست.
من اين دوربين رو دارم و در آتليه هم استفاده مي كنم.
خيالتون راحت
فعلا...
پاسخ: برگشت ولتاز به دوربین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pejhwak
سلام
در نظر دارم با استفاده از یک کفشک دو پیمو حدود دو متر سیم سنکرون از یک فلاش توشیبای قدیمی در دوربین canon400D استفاده نمایم آیا در این روش برگشت ولتاز به دوربین پیش نخواهد آمد و کلا" این روش برای دوربین مضر نیست؟ ممنون می شوم دوستان راهنماییم نمایند
تاپيكتان را با اين تاپيك ادغام كردم. اگر صفحات قبلي اين تاپيك را بخوانيد جوابتان را خواهيد گرفت. البته به احتمال 90% مشكل خواهد داشت. ( ضمنا پين PIN درسته نه پيم. و تازه اينو بهش كنتاكت مي گن نه پين )
سلام دوستان گل
بچه ها من یک فلاش اکسترنال OSRAM C180 Studio دارم 2 تا باتری قلمی میخوره و شارژ شو هست و دوربینم
450D هست میخواستم بدونم استفاده ازش ضرر داره؟
ولی خداییش کارش حرف نداره من 30 تا عکس گرفتم عالی میشه ولی بعضی وقتا پایین یا گوشه عکس سیاه میفته خیلی کم
مال ادوربین فیلمی هاست قبلا رو زنیت نسب بود
ضرر داره یا نه؟
اونوقت بهتر از فلاش های امروزی هستن؟ این که من دارم اصل آلمان هست بدنش هم مال ژاپن هست
با کدام فلاش های امروزی در رقابته؟
یک فلاشه معادل آین چند هست؟
مدلش استودیو هست
درضمن چشم برای فلاش اتوماتیک نسبت به نور محیط هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dadasalam
سلام دوستان گل
بچه ها من یک فلاش اکسترنال OSRAM C180 Studio دارم 2 تا باتری قلمی میخوره و شارژ شو هست و دوربینم
450D هست میخواستم بدونم استفاده ازش ضرر داره؟
ولی خداییش کارش حرف نداره من 30 تا عکس گرفتم عالی میشه ولی بعضی وقتا پایین یا گوشه عکس سیاه میفته خیلی کم
مال ادوربین فیلمی هاست قبلا رو زنیت نسب بود
ضرر داره یا نه؟
اونوقت بهتر از فلاش های امروزی هستن؟ این که من دارم اصل آلمان هست بدنش هم مال ژاپن هست
با کدام فلاش های امروزی در رقابته؟
یک فلاشه معادل آین چند هست؟
مدلش استودیو هست
درضمن چشم برای فلاش اتوماتیک نسبت به نور محیط هست
فکر کنم پاسخ شما در 112 پست قبلی همین تاپیک موجود باشد!
باید دید ولتاژ اش چقدر است.
زیاد هم دنبال معادل اش نباشید مدلی که شبیه اش باشد یافت نمی شود.اما قیمت اش نهایتان اگر خیلی تمیز و سالم و حرفه ای باشد 30 تا 50 تومان است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
فکر کنم پاسخ شما در 112 پست قبلی همین تاپیک موجود باشد!
باید دید ولتاژ اش چقدر است.
زیاد هم دنبال معادل اش نباشید مدلی که شبیه اش باشد یافت نمی شود.اما قیمت اش نهایتان اگر خیلی تمیز و سالم و حرفه ای باشد 30 تا 50 تومان است
من معادل اونو توی سری speed light کنون میگم چقدر پولشه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dadasalam
من معادل اونو توی سری speed light کنون میگم چقدر پولشه ؟
فلاش شما همین است؟
http://i22.ebayimg.com/03/i/001/33/78/2030_1.JPG
این یک فلاش تک کنتاکت است که ظاهرا" سر آن نیز ثابت است و ... کلا" چیز خاصی نیست و قیمت بالایی ندارد.
ارزانترین فلاش کنن که البته حداقل TTL است و نور کمکی فوکوس دارد و ... ، فلاش 220EX است با قیمتی حدود 150 تومان
http://www.cybertrek.co.za/images/speedlite220ex.jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام دوست محترم
خیلی ممنون واقعا لطف کردین
بله من دو سر آن را ولت متر گذاشتم ولی هیچ ولتاژی نشون نداد و فقط فرمان تخلیه هست که صادر میشه
من از این فلاش خیلی راضیم و کارمو را میندازه در محیط باز و شب در حال پر قدرت بی باز بودن دیاف باز هم عکس سفید میشه
از همگی بخاطر پست ها ممنون
سلام
شاید دوستانی که با دوربین های فیلمی کار می کردند یک مدل معروف از فلاش های متز را به خاطر داشته باشند.
Metz 40 همون که ابعاد مستطیل تخت داره و معمولا تو ایران رنگ کرمش موجود بود و با برق شارژ میشد هدش کوچیک بود و زانو هم میشد پایه نصبش هم 90 درجه میچرخید :redface: کسی فهمید منظورم کدوماست؟
هر چی گشتم تو نت عکسشو نتونستم پیدا کنم. قبلا با این فلاش روی نگاتیو کار کرده بودم و خیلی رازی بودم.ایرادشون این بود که جون قدیمی بودن دیگه جون باطریشون درومده بود و شارژ نگه نمیداشت.
حالا یکی از آشنایان یدونه از اینها رو داره که کاملا نو هستش.عهد عتیق از آلمان آورده و بعد هم تو انباری گم و گور شده تا الان آکبند تو جعبه تا حالا شارژ نشده گویا. با دفترچه و دیفیوزر و .... می خواست بفروشه 150 تومان تو ناسر خسرو من بهشون گفت دست نگه دار من ببینم رو دوربین من ولتاژش می خوره یا.
حالا دو تا سوال : یکی اینکه تا این لحظه ولتاژ مجاز برای دوربینم رو نتوستم پیدا کنم تو دفترچش نبود و تو نت هم نتوستم چیزی پیدا کنم البته این رو پیدا کردم که خوندنش برای همه مفیده
کد HTML:
http://www.jr-worldwi.de/photo/index.html?ist_DS_internalflash.html
مال کا 20 رو ننوشته
دیگه اینکه به نظرتون میرزه؟ با 150 میتونم یک فلاش پنتاکس ساده بگیرم(غیر تی تی ال و بدون زانویی)
سلام
اگر باتری های آن خراب شده باشد (که قطعا ً شده) :
- اگر میتوانید باتری مشابهش را پیدا کنید و اگر این فلاش تنظیم پاور دارد, شاید ارزش خریدن داشته باشد, البته نه به این قیمت
- اگر نتوانید باتری مشابه پیدا کنید, فقط با برق قابل استفاده است که به لعنت خدا هم نمی ارزد (همچنین اگر تنظیم پاور نداشته باشد)
ولی در کل به نظرم گزینه خوبی نیست, یک فلاش AF360 پنتاکس بگیرید و از TTL و وایرلس آن هم لذت ببرید.
:)