نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NASSIRI4080
آقاوحيد فرمودند براي اينكه شما كار حرفهاي نداريد و براي كمتر شدن هزينهها از فلاشهاي ارزان قيمت مثل نيسين استفاده كنيد
سلام
بیشتر برای این گفتم که قیمت بالای فلاشهایی مثل 580 بیشتر به دلیل TTL بودن,امکان استفاده در سیستم وایرلس، دقت و یکنواختی نتیجه آن در شاتهای مختلف, کیفیت ساخت بالاتر و ... است که اگر تصمیم بر این باشد که فلاشی را صرفا ً جهت استفاده بصورت off-camera و با رادیو فلاش تهیه کنید، میشود به جای خرید یک 430EX ,دو تا فلاش ارزانتر خرید.
نقل قول:
1- آيا با اتصال راديو فلاش به فلاش كنون 430 بازهم TTL داريم يا نه ؟ يعني از فلاش در حالت Off Camera ميتوان بصورت TTL استفاده كرد يا نه ؟
خیر! فقط بصورت دستی Manual میتوانید استفاده کنید؛ رادیو فلاش فقط فلاش را تریگر (فعال) میکند.
البته بعضی از فلاشها در حالت اسلیو هم می توانند روی حالت Auto قرار بگیرند که در این حالت خود فلاش با توجه به نوری که سنسورش از محیط دریافت میکند؛ قدرتش را تنظیم میکند ( SB-800 نیکون) شاید این نیسین ها هم چنین چیزی داشته باشند.
نقل قول:
2- اگر TTL داشته باشيم ، راديو فلاش را به 430 وصل ميكنيم و يك فلاش 622 ميگذاريم بر روي 3 پايه بعنوان فلاش دوم (كاري به TTL بودن يا نبودن فلاش 622 ندارم ، فقط تريگر آن برام مهمه چون كارم حرفهاي نيستم كه وقت برام مهم باشه ، ناچاراً در حالت manual با سعي و خطا به نتيجه دلخواه ميرسم)
که TTL نداریم ...
نقل قول:
3- اگر قرار است با راديو فلاش ، TTL نداشته باشيم پس از 622 بعنوان فلاش دوم نميتوان استفاده كرد ، ميريم سراغ 466
كه همون طور كه من فهميدم با نور فلاش 430 چه در حالت TTL و چه غير آن تريگر ميشود . درسته ؟
در اين حالت چه لزومي داره از راديو فلاش استفاده كنيم ؟ همون سيم سينك خودم ( كه TTL نيست) را استفاده ميكنم ، و هزينهاي بابت راديو فلاش پرداخت نميكنم
چرا اگر TTL نداشته باشیم, از 622 نمی شود به عنوان فلاش دوم استفاده کرد؟ :::confused2:::
در مورد فلاشهای نیسین آرش سلطانی عزیز در تاپیک فلاشهای Nissin پستی را گذاشته اند که در آن موقع من را در مورد عملکرد این فلاشها کمی به شک انداخت؛ و همانجا هم گفته بود که بزودی تست دیگری انجام می دهد که منصرف شد فکر میکنم :::big grin2:::
خب مهمترین فلسفه استفاده از رادیو فلاش به جای کابل سینک؛ سرعت عمل , راحتی، قدرت مانور و برد (جابجایی) بیشتر است! نه TTL بودن یا نبودن...
نقل قول:
4 – فلاش 466 نور فلاش ديگر را از كجا دريافت ميكنه ؟ بر خلاف 622 هيچ سنسوري جلوي آن نديدم !!!
سنسور آن در بالای رفلکتور و داخل آن قرار دارد (شماره 3 روی شکل)
http://img16.imagehosting.gr/out.php...34_clip-12.jpg
http://www.ivanwong.com/ebay/nissin/Di466.jpg
نقل قول:
5- يك راه ديگه تهيه يك راديو فلاش فوتيكس كه در تاپيك آخرين قيمت تجهيزات جنبي معرفي شده (توسط آقا وحيد) با دو گيرنده است كه يكي را به 430 و ديگري را به نيسين (622 يا 466) وصل كنيم ، آيا در اين حالت فلاش نيسين جواب خواهد داد ؟ (كدوم مدل ؟ 622 يا 466 )چون راديو فلاش فوتيكس همون طور كه من ديدم به زير كفشك فلاش وصل ميشود .
قاعدتا ً باید با هر دو مدل جواب بدهد, یا با هر فلاش اکسترنال دیگری.