سپاس از پاسخ مفید شما. در مورد رنگ منظور خودم را دقیقتر بیان میکنم. (من تا به حال با هیچ فیلتری کار نکردم و برداشتها از خواند مطالب اینترنت است). ظاهرا میتوان به کمک فیلتر پلاریزه اشباع رنگها را تغییر داد. منظور من "کیفیت" اشباع رنگها بود. نمونه هایی در سایت فلیکر دیدم که این برداشت را به من منتقل کرد شاید با B+W به رنگهای اشباع تر (و برای من دلپذیرتری) دست یافت در مقابل در نمونه های hoya hd خروجی تمیزتر با اشباع کمتری دیدم. میدانم نوع دوربینها-شرایط نوری- پست پراسس و هزاران عامل دیگر دخیل است (خیلی از عکسهای چشم نواز از ترکیبی از GND یا ND و CPL استفاده کرده بودند). کنجکاو هستم که آیا شما و سایر دوستان در مورد این برداشت کاملا کیفی من نظر یا تجربه ای دارید؟
اما در مورد انتخاب: فعلا سیستم من EOS-m است با دو لنز که هر دو دهانه های نسبتا کوچکی دارند و با توجه به تاکید بر اندازه و نامشخص بودن آینده انتخاب فیلتر خیلی بزرگ را که به لنزهای برتر بخورد منطقی نمیدانم. فعلا قصد دارم یک فیلتر 52 و یک کانورتر به 43مم خریداری کنم. شک هم در این است که دل را به دریا بزنم و از انواع لیست شده در ارسال قبلی (حدود 60$-80$) انتخاب کنم یا از انواع هویا ساخت فیلیپین و یا تیفن ساخت آمریکا که بدون کوتینک یا با حداقل کوتینگ هستند خریداری کنم. (قیمت ها حدود 15$ تا 20$ یا در رنج 50 تومن خودمان). اگر راهنمایی در این مورد خاص داشته باشید سپاسگزار خواهم بود.
در حاشیه: ظاهرا در این سایتها به دلیل ارایه hd2 فیلترهای hd هویا به قیمت نسبتا مناسبی ارایه میشود.
آن پک سوم 43مم (احتمالا توکینا با مارک هویا) ارزان و وسوسه انگیز است! شاید برای امتحان هم که شده بد نباشد. حتی اگر قرار باشد به زیر لیوانی تبدیل شود.
Tiffen 52mm Circular Polarizing Filter 52CP B&H Photo Video
Hoya 52mm alpha Circular Polarizer Filter C-ALP52CRPL B&H Photo
Hoya 43mm Introductory Filter Kit GIK43GB B&H Photo Video