کاوه جان با این لنز پن ها کار کرده اید ؟ برای رفع خشکی بجامانده از قطرات آب و گرد و خاک واقعا تمیز می کنن یا اینکه دوباره بعدش باید با دستمال دست به کار شد؟
از لحاظ اندازه و قیمت بنظر عالی هستن ولی اینکه واقعا تمیز کنن کمی شک دارم.
Printable View
کاوه جان با این لنز پن ها کار کرده اید ؟ برای رفع خشکی بجامانده از قطرات آب و گرد و خاک واقعا تمیز می کنن یا اینکه دوباره بعدش باید با دستمال دست به کار شد؟
از لحاظ اندازه و قیمت بنظر عالی هستن ولی اینکه واقعا تمیز کنن کمی شک دارم.
دوست عزیز من 6 تا تازه خریدم.
این دستمال واقعا جادویی از طریق نمایندگی مجازش فروخته میشه. کیفیت بسیار بی نظیری داره و از دستمال های معمولی وزن حجمی خیلی بالاتری داره.
یه چیز دیگه که شاید روی وارداتش کار کنم دستگاهی است که شما هر چی داری مانند عینک - فیلتر .... داخلش میگذاری و با امواج التراسونیک تمیز و براق میشود.
خب آدرس مغازه رو لطف می کردین. من دیروز اونجا بودم یه S3300 فوجی خریدم. اونایی که حرفه ای تر بودن سر زدم نداشتند. شما از کجا خریدید؟
ضمنا تو دفترچه 7D نوشته از دستمال برای پاک کردن ( منظور لنز هست ) استفاده نکنید آیا این دستمال ها برای لنز هم هست و مشکلی پیش نمیاره. کلا میخوام ببینم نسبت پاک کردن لنز چقدر وسواس لازمه و چقدر نه
البته من 7D رو تازه از آفومار خریدم ( هفته پیش ) اما اومدم خونه دیدم یه خط ( بهتره بگم کمی هم عمیق ) رو بدنه لنز داره اما دیگه فایده نداره ببرم پیش شون چون حتما قبول نمی کنه منم بی خیال شدم
ضمنا اینکه از همون عکس اول یه لک تو ویزور می بینم که البته روی عکس ها تو کامپیوتر نیست شاید برای آیینه است. حالا نمی دونم یه دوربین نو و آکبند با اون لک که به نظرم عمری اونجا جا خشک کرده بوده طبیعی است یا نه. خلاصه اینم خرید از آفومار بود.
دوست عزیز نماینده این شرکت مسعود قدیری است.
فردا یهش زنگ میزنم تا اگر موجود داشت تلفنش رو به شما بدهم. تلفنت رو برام بفرست.
والا چه عرض کنم.بهتره از فیلتر محافظ بهره بگیرید .
من چند وقت پيش يه دونه تميز كننده ونگارد 20 تومني خريدم ( عكس زير ) كه يك سمتش شبيه همين لنز پن هاست.
داخل درش هم پودر مشكي رنگي داره كه وقتي ميبنديش لنز پن را آغشته ميكنه. ظاهرا بايد كربن جامد باشه.
من زماني كه لنز هامو با روشهايي كه دوستان گفتند مثل استفاده از دستمال و مايع تميز كننده و هاااا كردن و... تميز ميكنم و باز احساس ميكنم سطح كمي چرب است بعنوان فرمول نهايي ازش استفاده ميكنم كه واقعا شبيه معجزه است :::yess:::
سطح فيلتر يا لنز عين آينه ميشه...
بنده هم از همین استفاده میکنم. بعد از استفاده از لنز-پن و نانو-پودر کربنی اش، با برس خشک و نرم خودش هم ذرات کربن رو که احتمالاً روی شیشه مونده باشه، پاک میکنم. (اگر بعد از استفاده از پودر، با یک دستمال عینک سفید، روی لنز یا فیلتر بکشید، کمی سیاه میشود؛ یعنی پودر کربن هنوز روی سطح مانده است )
یک بار هم با این پن و پودر، اقدام به تنظیف Focus-Screen کردم که خبطی بزرگ بود ... فوکس اسکرین، دارای شیارهای بسیار نازک و کم عمقی است که محل تجمع پودرهای نانوکربنی مورد نظر شد و با هزار مکافات تمیز شد ...