-
حداکثر تعداد فلاش در دقیقه
سلام
در دفترچه راهنمای بعضی فلاشهای استودیوئی آورده شده است:
حداکثر تعداد فلاش در دقیقه (مثلاً) 5 بار
سوال من این است با زدن فلاش بیشتر آیا به مدار یا لامپ فلاش آسیب میرسد و یا صرفاً دقت تکرار کم میشود؟
یه سوال دیگه اینکه وقتی در آتلیه پشت سر هم و با فاصله زمانی کم میگیریم عکسهائی مشابه حالت عبور از مرز سرعت سینک (نیمه تاریک) ایجاد میشود. علت چیست؟
با تشکر
-
پاسخ: حداکثر تعداد فلاش در دقیقه
سلام
جناب فرزام در مورد سئوال اولتون باید عرض کنم .که اصولا به بیش از 5 شات در دقیقه نیاز نمی شه . ولی من تا حالا با این مشکل برخورد نکرده ام .و وقتی هم پشت سر هم عکس گرفته ام از دقت چیزی کم نشده است .
اما مورد دوم سئوالتون .
ایا با فاصله مثلا ده ثانیه که عکس می گیرید باز هم همین مشکل بوجود می آید ؟(عکسها نیمه تاریک می شود ؟)
-
سلام
البته من هم تا به حال به این مورد برخورد کرده ام. بیشتر توی عکاسی از بچه های خیلی کوچک که خیلی تکون تکون میخورند برایم بوجود می آید. در سرعت پایین شاتر این مشکل را نداشته ام.
فکر میکنم چون فرصت کافی به فلاش نداده ایم تا دوباره شارژ شود یک جورایی سرعت سینک بهم می خورد و نصف تصویر تاریک میشود.
-
در مورد سوال اول باید گفت که داغ شدن بیش از حد فلاش باعث آسیب زدن به خودش میشه!
در مورد سوال دوم شاید فلاش شما کامل شارژ نشده اما این امکان رو هم داره تا در صورت سارژ نشدن کامل با قدرت کمتری عکس برداری انجام بشه و چون قدرت کمتر بوده عکس ها تاریک افتادن.
-
سلام
مثل اینکه جناب فرزام هنوز به این تاپیک سر نزده ام اما برای روشن شدن بهتر موضوع دو تا عکس می ذارم که دوستان ببیند و از اشتباه احتمالی جلو گیری بشه .
عکس اول بخا طر عدم تناسب سرعت سینک تریگر فلاش ها با دوربین است و عکس بعدی بخاطر کم بودن قدرت فلاش است (اندر اکسپوز )
جناب فرزام اگر لطف بکنند بگویند کدام اتفاق روی عکس هایشان می افتد بهتر می شود راهنمایی کرد .
[IMG]http://i25.*******.com/33ffh8w.jpg[/IMG]
[IMG]http://i31.*******.com/2zr0uwi.jpg[/IMG]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
A_Maddah
سلام
ایا با فاصله مثلا ده ثانیه که عکس می گیرید باز هم همین مشکل بوجود می آید ؟(عکسها نیمه تاریک می شود ؟)
سلام
اسد عزیز
ممنون از راهنمائی شما
خیر. وقتی فاصله زمانی حدود چند ثانیه میشود این اتفاق میافتد. سرعت شارژ فلاش ها در حالت فول 5/1 ثانیه است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
A_Maddah
سلام
مثل اینکه جناب فرزام هنوز به این تاپیک سر نزده ام اما برای روشن شدن بهتر موضوع دو تا عکس می ذارم که دوستان ببیند و از اشتباه احتمالی جلو گیری بشه .
عکس اول بخا طر عدم تناسب سرعت سینک تریگر فلاش ها با دوربین است و عکس بعدی بخاطر کم بودن قدرت فلاش است (اندر اکسپوز )
جناب فرزام اگر لطف بکنند بگویند کدام اتفاق روی عکس هایشان می افتد بهتر می شود راهنمایی کرد .
سلام
اسد عزیز
حالت اول اتفاق میافتد
با سرعت 160/1 و f9
گمان کنم خطا از دوربین باشد.
ظاهراً به شاترهای مکانیکی باید فرصت داد تا هماهنگ شوند:eek:(ظاهراً خطای سرعت میدهد یعنی با وجود تنظیم صحیح دوربین و درج سرعت 160/1 در متا دیتا سرعت عمل شاتر کم میشود!)
باز هم ممنون از بذل توجه شما:::love2:::
پ.ن: با توجه به تذکر امیر عزیز از ارجاع مجدد عکسهای پست جناب مداح اجتناب به عمل آمد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عکاسباشی
سلام
اسد عزیز
حالت اول اتفاق میافتد
با سرعت 160/1 و f9
گمان کنم خطا از دوربین باشد.
ظاهراً به شاترهای مکانیکی باید فرصت داد تا هماهنگ شوند
سلام
خیلی عجیب و غریب است فرزام جان
بفرمائید دوربین چگونه به فلاش فرمان میدهد؟ اتصال فیزیکی؟ رادیو فلاش؟ فلاش کوچک؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عکاسباشی
یعنی با وجود تنظیم صحیح دوربین و درج سرعت 160/1 در متا دیتا سرعت عمل شاتر کم میشود!)
اگر هم چنین تغییر عجیبی در کار باشد، باید گفت سرعت ناخواسته زیاد میشود.
-
سلام
يادمه عليرضا غفاري هم چنين مشكلي با D70s داشت كه فكر كنم آخرش به اين نتيجه رسيده بود كه ....
نمي دونم بذارين خودش بگه :::happy:::
-
سلام
جناب فرزام در خصوص عکس اول , اگر با تریگر فلاش عکس بگیرید و تریگر فلاش نتواند با سرعت دوربین هماهنگ شود همچین اتفاقی می افتد . (s&s ) اگر با تریگر فلاش عکس می گیرید ساده ترین راه این است که شما سرعت را بتدریج بیارید پایین , تا این که سیاهی کامل از بین می رود . برای من روی دی 80 همچین اتفاقی در سرعت 200 افتاد و با کم کردن سرعت شاتر بمرور سیاهی کم شد و تا اینکه در سرعت 100 سیاهی عکس کاملا از بین رفت .
در هر صورت شما می توانید برای تریگر کردن فلاشهای استو دیو , با کم کردن قدرت فلاش دوربین روی 1/16 ( مد منوال فلاش ) همراه با فلاش های استودیو باسرعت 200 عکس بگیرید (اف هم بسته به قدرت نور فلاش ) و از سالم بودن فلاش ها یا دوربینتان آگاه شوید .
راستی نگفتید که با تریگر فلاش عکس میگیرید یا با فلاش دوربین با قدرت کم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
A_Maddah
سلام
جناب فرزام در خصوص عکس اول , اگر با تریگر فلاش عکس بگیرید و تریگر فلاش نتواند با سرعت دوربین همانگ شود همچین اتفاقی می افتد . (s&s ) اگر با تریگر فلاش عکس می گیرید ساده ترین راه این است که شما سرعت را بتدریج بیارید پایین , تا این که سیاهی کامل از بین می رود . برای من روی دی 80 همچین اتفاقی در سرعت 200 افتاد و با کم کردن سرعت شاتر بمرور سیاهی کم شد و تا اینکه در سرعت 100 سیاهی عکس کاملا از بین رفت .
راستی نگفتید که با تریگر فلاش عکس میگیرید یا با فلاش دوربین با قدرت کم ؟
فرزام جان، منظور اسد عزیز مشکلاتی است که با استفاده از رادیو اسلیوهای چیپ پیش میآید، آیا از آنها استفاده میکنید؟
-
سلام
امیر جان من از تریگر فلاش S&S در آتلیه استفاده می کنم این تریگرفلاش روی دی 80 با سرعت 100 جواب می دهد .و سینک می شه . اما روی D70S با سرعت 250 دارد در آتلیه کار می کند .( این تریگر ها جدا هم چیپ هستند ) ولی خوب خدارا شکر در آتلیه ما خوب جواب داده . گرچه اگر اشتباه نکنم این تریگر فلاش S&S حال کاوه عزیز و علی آقای گل رو هم گرفته بود .:mad:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir A
سلام
خیلی عجیب و غریب است فرزام جان
بفرمائید دوربین چگونه به فلاش فرمان میدهد؟ اتصال فیزیکی؟ رادیو فلاش؟ فلاش کوچک؟
اگر هم چنین تغییر عجیبی در کار باشد، باید گفت سرعت ناخواسته زیاد میشود.
سلام
تریگر با استفاده از رادیو فلاش فتو تک انجام میشود(تهیه شده از تجهیزات حرفه ای هفت تیر).
در صورتی که فاصله حدود 10 ثانیه بین شاتها به سیستم بدهیم قضیه حل است.
البته با سرعت بیش از 200/1 که این مسئله با شاتر مکانیکی طبیعی است. ظاهراً نباید زیاد سیستم رو هول کرد:confused:.
ممون از بذل توجه شما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir A
فرزام جان، منظور اسد عزیز مشکلاتی است که با استفاده از رادیو اسلیوهای چیپ پیش میآید، آیا از آنها استفاده میکنید؟
سلام
رایدو اسلیو فتو تک است. با توجه به حساسیت موضوع حاضر بودم هزینه بیشتری بابت این مورد پرداخت کنم ولی نه در باب همایون و نه در تجهیزات حرفه ای و نه در سپهران و نه در هیچ جای دیگری ظاهراً رادیو اسلیو بهتر از فتو تک وجود ندارد.هر چند فتو تک هم ظاهر چیپی دارد!
-
والله به نظر من اگر حتی پول یک شاخه فلاش را بابت یک تریگر خوب بدهید هیچ اشکالی ندارد و شاید از یک شاخه فلاش برای شما بیشتر کار کند.
بنده کلا تریگر هایی که به صورت Ir هستند را بیشتر می پسندم تا تریگر هایی که به یکی از فلاش ها متصل می شوند و بوسیله امواج رادیویی عمل می کنند.
تریگر هایی که Ir هستند دیگری نیازی به یک رابط رادیویی ندارند و مستقیما تریگر می کنند.
Jtl هایش در بازار حدود 80 تومان بود که بسیار ارزان است.
-
جناب فرزام قبلا به شما گفته بودم که حتما دوربین را با خود همراه ببرید و انجا تریگر فلاشتان را با فلاشهایشان جلوی خودشان تست کنید که با سرعت دوربین شما هماهنگ باشد .حتی به شما گفتم حتی اگر دوربین نبردیداز آنها تضمین بخواهید که روی دوربینتان جواب دهد .و اگر تضمین نکردند از خرید امتناع کنید .
دقیقا حق با شماست جناب فرزام تهران به این بزرگی فقط همین چند توع تریگر فلاش در پیت را داشت .تازه این نوع که شما گرفته اید یعنی بهترین نوعش هست .
جناب فرزام
اگر مشکلی نیست جهت رفع کنکاوی خودم یک بار با سرعت 100 با رادیو فلاشتون عکس بگیرید و نتیجه را به ما اطلاع دهید .
کاوه جان در ایران جنس خوبش موجود نیست یادمه یکبار جناب دکتر روشن یک نمونه مرغوبش رو معرفی کرده بودند که فکر کنم حدود 500تومن قیمت داشت البته قیمتش رو شاید اشتباه می کنم دقیق یادم نیست . خلاصه اینکه دوا ش اون ور آبه
-
به نظر مي رسد در طراحي اين تريگر راديوئي مشكلي وجود دارد مثلا يك خازن كه پس از هر بار عمل احتياج به زمان چند ثانيه اي براي تخليه دارد البته دوستاني كه رشته آن ها الكترونيك است بهتر مي دانند و مي توانند نظر بدهند
به هر حال به نظر مي رسد اين گونه باشد و براي اطنينان مي توان همين تريگر را با دوربين و فلاش ديگري امتحان كرد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عکاسباشی
سلام
رایدو اسلیو فتو تک است. با توجه به حساسیت موضوع حاضر بودم هزینه بیشتری بابت این مورد پرداخت کنم ولی نه در باب همایون و نه در تجهیزات حرفه ای و نه در سپهران و نه در هیچ جای دیگری ظاهراً رادیو اسلیو بهتر از فتو تک وجود ندارد.هر چند فتو تک هم ظاهر چیپی دارد!
مشکل همان است! با سیم سینک امتحان کنید، اگر پشت هم عکس هم بگیرید و به فلاش مهلت شارژ شدن ندهید، حد اکثر و تنها اتفاقی که میافتد تاریک شدن کلی عکس است.
-
من2 سال هست كه از راديو فلاش استفاده مي كنم و تجربه شخصيم اينه كه هر چه فاصله منبع نورها از هم كمتر باشه سرعت شاتر رو بالا تر مي شه گذاشت تا 250 رو انجام دادم.
-
با سلام به دوستان
بحث جالبي است. من هم با تريگر فلاشم كمي مشكل دارم كه اگر دوستان راهنمايي كنند ممنون مي شوم.
من يك ست فلاش جي تي ال 160 ژول دارم و يك تريگر فلاش سيمي.
اولين مشكل اين است كه پس از وصل كردن تريگر سيمي و روشن كردن فلاشها در بدنه دوربين جريان الكتريكي نسبتا قوي بوجود مي آيد كه از قسمتهاي فلزي (مثل محل اتصال بند دوربين) به دست من منتقل مي شود و حالت برق گرفتگي بسيار خفيفي ايجاد ميكند. البته تريگر سيمي من بسيار ارزان و چيني است.(غير از اين پيدا نكردم)
من با دي 80 و اين فلاشها و تريگر با سرعت شاتر 400/1 ثانيه هم عكس گرفته ام و مشكل سياه شدن تصوير وجود نداشت (به شرطي كه به فلاش مهلت شارژ شدن بدهم) اما گاهي پس از مدت زمان طولاني (حدود 2 ساعت) كه بصورت پيوسته با فلاشها كار مي كنم نيمه پايين عكس سياه مي شود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
A_Maddah
جناب فرزام قبلا به شما گفته بودم که حتما دوربین را با خود همراه ببرید و انجا تریگر فلاشتان را با فلاشهایشان جلوی خودشان تست کنید که با سرعت دوربین شما هماهنگ باشد .حتی به شما گفتم حتی اگر دوربین نبردیداز آنها تضمین بخواهید که روی دوربینتان جواب دهد .و اگر تضمین نکردند از خرید امتناع کنید .
دقیقا حق با شماست جناب فرزام تهران به این بزرگی فقط همین چند توع تریگر فلاش در پیت را داشت .تازه این نوع که شما گرفته اید یعنی بهترین نوعش هست .
جناب فرزام
اگر مشکلی نیست جهت رفع کنکاوی خودم یک بار با سرعت 100 با رادیو فلاشتون عکس بگیرید و نتیجه را به ما اطلاع دهید .
سلام
اسد عزیز
در 100/1 هیچ مشکلی وجود ندارد.
این هم عکس رادیو اسلیو مربوطه!
[IMG]http://inlinethumb57.webshots.com/97...600x600Q85.jpg[/IMG]
ممنون
-
بله اسد جان نمونه های گران نایاب است.اما همین چند هفته ÷یش از همان فروشگاهی که میدانی کجا است و اسم اش چیست یک عدد رادیو فلاش Ir برای دوستی خریدم 80 هزار تومان.هیچ مشکلی ندارد فقط باید 4 عدد باطری قابل شارژتهیه کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
بله اسد جان نمونه های گران نایاب است.اما همین چند هفته ÷یش از همان فروشگاهی که میدانی کجا است و اسم اش چیست یک عدد رادیو فلاش Ir برای دوستی خریدم 80 هزار تومان.هیچ مشکلی ندارد فقط باید 4 عدد باطری قابل شارژتهیه کنید
سلام کاوه جان
بسیار عالی است . فقط یک سئوال کاوه جان این تریگر فلاش جدید روی دی 80 و دی 200 و دی 300 با سرعت حداقل 200/1 حداقل سینک می شه .اگر تست کردین نتیجه رو بگید چون فکر کنم خیلی بچه به همچین چیزی نیاز داشته باشند . بخصوص من و آقای فرزام
ممنون
یا حق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
A_Maddah
سلام کاوه جان
بسیار عالی است . فقط یک سئوال کاوه جان این تریگر فلاش جدید روی دی 80 و دی 200 و دی 300 با سرعت حداقل 200/1 حداقل سینک می شه .اگر تست کردین نتیجه رو بگید چون فکر کنم خیلی بچه به همچین چیزی نیاز داشته باشند . بخصوص من و آقای فرزام
ممنون
یا حق
والله اسد جان فعلا در سفر هستم و دستم از دنیا کوتاه ( منظور اینترنت ) پوزش که دیر جواب می دهم.بنده تا سرعت 1/200 با کانن و تا 1/160 با سونی تست کردم و مشکلی نبود.متاسفانه به نیکون دسترسی نداشتم.