پاسخ: الگوریتمهای پردازش تصویر
هدی جان من این کتاب آخری را اینقدر دوست دارم که نگو!!
من در مورد DIP خیلی کتاب و مقاله دارم. (چندذ تا مقاله و Survey هم نوشتم).
می توانم Survey را آپلود کنم و در اینجا قرار دهم. اما یک چیزی؟ اصلا کسی علاقه مند هست؟؟
-- کنکور تمام شد --
Digital Image Processing
ISBN 3540677542 | DJVU | 7.2 MB | English
h++p://www.rapidsafe.net/rc-I2MkJGO4QTM/3540677542_djvu.rar.html
=====
Digital Image Processing with Application to Digital Cinema
ISBN 0240807294 | PDF | 7.7 MB | English
h++p://www.rapidsafe.net/rc-IWNkJGO4QTM/0240807294_pdf.rar.html
=====
Image Processing
ISBN 0471998834 | DJVU | 4.2 MB | English
h++p://www.rapidsafe.net/rc-ITMjJGO4QTM/0471998834_djvu.rar.html
=====
Feature Extraction in Computer Vision and Image Processing
ISBN 0750650788 | PDF | 3.0 MB | English
h++p://www.rapidsafe.net/rc-gzNiJGO4QTM/0750650788_pdf.rar.html
هادی جان اگر نویسنده ها و نام انتشارات کتاب ها را هم بنویسی ممنون می شوم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Daruosha
هادی جان اگر نویسنده ها و نام انتشارات کتاب ها را هم بنویسی ممنون می شوم.
داریوش جان فقط کافیست به سایت آمازون بروید و ISBN کتاب را که نوشته ام در بخش جستجو آمازون کپی کنید :) و Enter
من دوستي داشتم که ميتوانست تمام کارهايي که با فتوشاپ انجام ميدهيم را با نرم افزار matlab بر روي تصوير انجام دهد، حتي بيشتر!
اما تصور اين امر براي من بسيار دشوار است که فردي غير از کسي که در امر پردازش تصوير و يا کاربردهاي آن در رشته هايي نظير نرم افزار، مخابرات، مهندسي پزشکي يا روباتيک فعاليت تخصصي ميکند سراغ اين مقوله برود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bf
من دوستي داشتم که ميتوانست تمام کارهايي که با فتوشاپ انجام ميدهيم را با نرم افزار matlab بر روي تصوير انجام دهد، حتي بيشتر!
اما تصور اين امر براي من بسيار دشوار است که فردي غير از کسي که در امر پردازش تصوير و يا کاربردهاي آن در رشته هايي نظير نرم افزار، مخابرات، مهندسي پزشکي يا روباتيک فعاليت تخصصي ميکند سراغ اين مقوله برود
دقیقا بابک عزیز، مطالعه در این شاخه نیاز به تسلط مناسی در ریاضیات پیشرفته و اطلاعات ابتدائی در زمینه پردازش سیگنال و امار و احتمالات دارد. اصولا عکاس جماعت فکر نکنم حوصله داشته باشه تبدیلات لاپلاس و فوریه و .... را مطالعه کند.
من یک مقاله آموزشی در این زمینه اماده کرده ام که به محض دسترسی به کامپیوتر دومم آن را در اینجا قرار می دهم ببینیم کسی استقبال می کند یا خیر.
راستی قسمت هایی هم (5 فصل اول) کتاب Pitas (پست شماره 4 همین تاپیک) را ترجمه کردم. دوستانی که مایل هستند بفرمایند برایشان بفرستم. (چون هنوز چاپش نکردم نمی توانم برای دانلود بگذارمش)
راستش رو بخواهي خود من که زماني جزو درسهاي اجباري رياضي مهندسي، و سيگنال و سيستم و چند درس مخابراتي رو گذرانده بودم و يک ورکشاپ پردازش سيگنال هم شرکت کردم و دوره آموزشي اين رفيقمون رو در مورد تولباکس پردازش سيگنال matlab گوش داده بودم، تازه اونموقع ها جوون هم بودم ... اما به گروه خونيم نميخورد .... الان هم به تخصصي که انتخاب کردم نميخوره وارد اين کار بشم
اما سعي کردم يک ديد سيگنالي چه در بعد رياضي و چه در بعد فيزيکي به دست بيارم که ديد خوبي بهم داده و اتفاقا وقتي به مباحث عکاسي برخورد ميکنم از لمس کردن برخي از اين اصول لذت ميبرم
با توجه به همين موضوع هم عقيده دارم افراد خبره در عکاسي با توجه به شناخت عميقي که از نور پيدا ميکنند ديد سيگنالي بسيار خوبي دارند
داریوش جان
شما eBook کتاب پیتاس رو دارید یا خود کتاب را ؟
=====
مختصری درباره پیتاس:
http://poseidon.csd.auth.gr/LAB_PEOPLE/IPitas.htm
این کتاب هم از کتب مهم و پایه است.
منهم امروز چشمم به اين خورد
h++p://www.ph.tn.tudelft.nl/DIPlib/docs/FIP.pdf
نقل قول:
Fundamentals of Image Processing by Ian T. Young, Jan J. Gerbrands, Lucas J. van Vliet
نقل قول:
ISBN 90–75691–01–7
هادی جان، کتاب آخری را (پست شماره 16) کار نمی کند.
می گوید File not found!!