archived
Printable View
archived
جناب آبادیان چرا هنگام اعمال افکت از این پلاگین در فوتوشاپ ، بکگراند ما سفید میشه ؟
راه حلی برای این کار وجود داره ؟
اگر منظورتون لبه های قاب هست میتونید خودتون رنگ رو عوض کنید یا اینکه هر چیزی که خواستید در لایه زیرین قرار بدید
این برنامه امکان ترانسپارنس لبه رو هم داره.
برنامه بسيار هوس برانگيزي! است. ممنون.
اينترنت پر سرعت كجا و ما كجا / خرما بر نخيل و دست ما كوتاه !!
من هم درد شما رو دارم نعما جان
کاش یه نفر که اینترنت پرسرعت داره این برنامرو هم به اون سی دی ها اضافه کنه ....
سلام
این آدرسها که کار نمیکنه !
نمیشه دوباره امتحانش کنین
جناب حاجی آبادیان
من این برنامه رو از سایتش دانلود کردم:38 مگ
میشه سریالش رو برام ایمیل کنید:
BM4444@GMAIL.COM
دوست خوبم این افکتها رو با یکم دونستن فتوشاپ و یکم خلاقیت به راحتی میشه ایجاد کرد نیاز به برنامه نیست دیگه.
لطفا اگر کسی سریال این برنامه رو داره بذاره تا ما هم استفاده کنیم . چون من هم دانلود کردم اما سریالش گیر نمیاد.
ممنون
لطفاً بيشتر توضيح دهيد . هر سه سي دي رو دانلود کرديد ؟ اگه کامل دانلود کرده باشيد پنج برنامه ديگه هم بايد باشه . اگه منظورتون خود برنامه فتو گرافيک ايجز ( فارسي نوشتم به دلايل امنيتي ) باشه بفرماييد مثلاً اين يه سريال :نقل قول:
نوشته اصلی توسط aghareza
[IMG] <<<< 78-311430130-0616730-P1320246266 >>>> [/IMG]
براي بقيه برنامه هاي اين شرکت هم خواستيد بگيد . يا ايميل بديد ( کي جن) رو براتون بفرستم .
قسمت داخل علامتهاي <> رو در نظر بگيريد . اديتور اعداد رو بهم ميريخت مجبور شدم اينجوري بنويسم .
دستتون بابت سریال درد نکنه اما منظورتون رو از سه سی دی نفهمیدم >من دموی برنامه رو دانلود کردم و متاسفانه نتونستم سریالی رو که شما محبت فرمودید وارد کنم چون جایی رو توش پیدا نکردم
اگه بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aghareza
اگه پست شماره يك اين تاپيك را مطالعه بفرماييد منظور از سه سي دي را كاملاً متوجه خواهيد شد.
احتمالاً برنامه اي كه شما از سايت دانلود كرده ايد با اين برنامه تفاوت دارد . چون اون برنامه مورد بحث كه يكي از برنامه هاي موجود روي پك سه سي دي است ، قبل از وارد نمودن سريال به هيچ وجه اجرا نمي شود .
من دموی برنامه فتوگرافیک ایج رو دانلود کردم اما جایی برای وارد کردن سریال نداره.
از راهنماییاتون ممنونم
با سلام خدمت دوستان
لينك هايي كه براي نر م افزار وجود داردكار نمي كند يعني شما مي توانيد نرم افزار را بگيريد ولي موقع نصب سي دي دوم را شناسايي نمي كند من چيزي حدود 5گيگابايت نر م افزار را دنلود كردم و چند تا يكيش كردم تا تونستم اين نرم افزار را گير بيارم
سي دي هاي اين نرم افزار در سايت ايران 1000 براي فروش گذاشته شده است
لطفا سر بزنيد
http://www.iran1000.com/vb/showthread.php?t=64