1 فایل پیوست
پاسخ: فتوشاپ - پرسش و پاسخ - سطح مبتدی
افشین خان قبلا یه نرم افزار بود که مشکل بک و فور گروند فوکوس را حل می کرد هر چه هاردمو میگردم پیداش نمیکنم
نقل قول:
سلام
من تازه واردم تو این سایت
یه سوالی داشتم من مدت یه ماه اخیرا تو یه عکاسی کار میکردم
ثابق بر ا ین فتوشاپ کار میکردم و عکس رو دستی روتوش میکردم با بلور و رنگ و نویز ...
ولی تو عکاسی رفتم یه برنامه ای رو فتوشاپشون نصب بود که به صورت اتوماتیک خیلی بهتر روتوش میکرد
کداک نبود تو قسمت فیلتر ها پایین بود
خیلی از برنامه ها رو دانلود کردم و نصب کردم ولی اون نیست هیچ کدوم
میخواستم ببینم کسی میدونه چه برنامه ای
تو رو خدا یکی کمک کنه واقعا لازمش دارم
شما دنبال پلاگین Imagenomic Portraiture هستید ؟
http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1258747531
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hamid Moradi
با سلام
ایا پلاگینی وجود داره که بتونه مشکل بک فوکوس را از بین ببره؟
متاسفانه لنز دوستی در اختیار من بود و غافل از اینکه این لنز 10 سانتی متر مشکل بک فوکوس داره اقدام به عکاسی کردم و عکاسها مشکل وضوح تصویر دارند
اگر میخواهید عکس را در وب نمایش دهید و یا با سایزهای کوچک چاپ کنید، میتوانید برای کم کردن مشکل فوکوس نامناسب از High-pass sharpening استفاده کنید: یک کپی از لایه تهیه کنید و آن را در مد overlay قرار دهید. سپس فیلتر high-pass را اعمال کنید. شعاع مناسب معمولا بین 2-4 پیکسل بسته به مقدار مشکل فوکوس است. شعاع مناسب را خودتان می توانید از روی عکس تشخیص دهید.
اگر مشکل فوکوس شدید باشد، معمولا این راه هم نتیجه ای ندارد.
همانطور که جناب روشن گفتند این مورد به شرط و شروط با از دست دادن پارامترهایی تا اندازه ای امکان پذیر است اما بطور متعارف با دقت به کیفیت و ابعاد پیش فرض دوربین و مواردی از این دست ... اطمینان داشته باشید ممکن نیست.
یعنی ( فعلا ) غیر ممکن خواهد بود نقطه فکوس جابجا یا تصحیح شود با هیچ نرم افزاری. چون چیزی که در عکس شما ذخیره شده نقطه فکوس تعریف ثابتی خواهد داشت ( و متعاقبا مبحث عمق میدان و منطقه وضوح و ... ) و این تعریف امکان تغییر نخواهد داشت.
اینگونه بگویم چیزی در فایل شما ذخیره نشده که قابل بازیافت باشد با هیچ نرم افزاری
جناب روشن این مورد برای چاپ در ابعاد 20 * 30 هم مشکلی پیش نمیاره ؟
اگه در ادیت با کمی گلمور و سافت کردن کل تصویر , می توان بر این مشکل مرهمی قرار داد ؟
بله. این راه نمیتواند نقطه فوکوس را جابجا کند فقط با نوعی شارپ سازی مشکلرا کمرنگ تر میکند.
آن طور که در خاطرم است، MIT روی یک پروژه کار میکرد برای تغییر نقطه فوکوس پس از کپچر.
نقل قول:
جناب روشن این مورد برای چاپ در ابعاد 20 * 30 هم مشکلی پیش نمیاره ؟
اگه در ادیت با کمی گلمور و سافت کردن کل تصویر , می توان بر این مشکل مرهمی قرار داد ؟
20×30 ؟ نمیدانم. بستگی به میزان مشکل دارد. بعید است که نتیجه خوبی داشته باشد.
[QUOTE=Navid7h;139403
از چه نسخه فتوشاپ و Adobe Camera RAW استفاده میکنید]
Adobe Photoshop CS3و نرم افزارهای خود دوربین مثلDigital Photo ProfessionalوPicture Style Editor
[QUOTE=ali61;139478]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid7h;139403
از چه نسخه فتوشاپ و Adobe Camera RAW استفاده میکنید
Adobe Photoshop CS3و نرم افزارهای خود دوربین مثلDigital Photo ProfessionalوPicture Style Editor
َACR 5.4 به بعد از Canon 500D حمایت میکند.
پیشنهاد میکنم از Adobe Photoshop CS4 و آخرین نگارشهای ACR و Lightroom استفاده کنید .
متاسفانه در ایران نرم افزار بی ارزش است ! با 2000 تومان جدیدترین نگارش را تهییه کنید.
نقل قول:
متاسفانه در ایران نرم افزار بی ارزش است ! با 2000 تومان جدیدترین نگارش را تهییه کنید.
البته برای تولیدکنندگان نرم افزار جای تاسف داره و برای ما که مصرف کننده هستیم خیلی هم خوبه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ali Reza Aslani
البته برای تولیدکنندگان نرم افزار جای تاسف داره و برای ما که مصرف کننده هستیم خیلی هم خوبه.
بله ! اما شخصا درگیر تولید نرم افزار هستم .
شرمنده آف تاپیک شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ali Reza Aslani
ببخشید دوست من ولی گفتن چنین جمله ای نشان از این هست که روی این موضوع فکر نکردید یا شاید خیلی سطحی فکر کرده اید. چون ربطی به عکس و عکاسی ندارد کشش ندهیم بهتر است.