پاسخ: فتوشاپ - پرسش و پاسخ - سطح مبتدی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ARA-RF
سلام
خیلی ممنون از دوستان، با نصب برنامه لایت روم این مشکل رو حل کردم. فقط اون فیلتر های نیک چی هستند؟ میشه انگلیسیش رو بنویسید؟
NIK software
هم برای فوتوشاپ و هم لایت روم پلاگین های مربوطه موجود هستند.
با اینکه جاش اینجا نیست, لینک دانلود مستقیم پلاگین برای لایت روم :
کد:
http://s69.eu.rapidbaz.com/premium/f1c67860b65741422e8740dd0a3fe36e/4bb76bde/s69.eu./4743222?Nik.Software.LightRoom.2010.03.28.rar
لینک دانلود برای فوتوشاپ هم در سایت موجود است.
فکر می کنم فیلترهای مورد اشاره جناب مرادی در قسمت Color Efex pro باشد.
http://up.iranblog.com/Files/f7aa8ad...7ca4184cae.JPG
..این مشکل را همیشه دارم ,زمانی که عکسهای پانوراما با ابعاد بزرگ در ps باز میکنم
یا هنگ میکنه حین کار و یا اینکه سیو نمیکنه(ابعاد این پانوراما 3600x25000 )
لطفا راهنمایی کنید
کلید های ctrl + k رو بزن و برو تو قسمت preferences و تیک های هارد رو بزن . احتمالا فقط درایو c تیک داره و بقیه درایو هات تیک ندارن . تیکشون رو بزن . و اون نوار لغزنده رو تا 90% ببر جلو .
اینطوری فضای رم اشغالی توسط فتوشاپ بیشتر میشه و احتمالا میتونی کارت رو انجام بدی .
اگه نشد باید به فکر یک رم 1 گیگ جدید باشی .
یا اینکه می تونی اندازه عکس هات رو کم کنی . البته خیلی کم . مثلا از هر طرف 10 سانت اگه کم کنی شاید درست بشه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
am30
علت کمبود حافظه است. در قسمت Preferences وضعیت Scratch Disk را تنظیم کنید. اگر چند پارتیشن دارید، بهتر است موردی را انتخاب کنید که ویندوز را در آن نصب نکرده اید. پارتیشنی که فضای خالی به مقدار کافی داشته باشد.
اگر هم هارد مجزایی دارید میتوانید از آن استفاده کنید. رابط های پرسرعت مانند Firewire 800 در بهبود کارآیی Scratch disk بسیار موثرند.
در مورد Memory Usage هم دقت کنید که اگر خیلی افزایش دهید سایر کارکردهای سیستم ممکن است دچار اختلال شود.
حافظه سیستم را افزایش دهید. حداقل ۴ گیگابایت و بهتر ۸ گیگابایت.
سلام، در مقالات تاريكخانه ديجيتال Image Stacks در فوتوشاپ CS3 توضيح داده شده ولي من نمي توانم در CS4 آن را اجرا كنم بعد از انجام عمليات گفته شده در قسمت Layer--->Smart Objects گزينه Stack Mode غير فعال است. چرا؟
باید از نسخه Extended استفاده کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
siamak77
باید از نسخه Extended استفاده کنید.
دوباره سلام،من از نسخه cs4 me كه ظاهرا Extended هم مي باشد استفاده مي كنم، ممكنه اشكال از كرك باشه؟براي كرك از همون فايل DLL معروف استفاده كردم. (amtlib.dll)
بابا تکلیف اون بیچاره ای که از فتوشاپ هیچی نمیدونه چیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hkz_shz
بابا تکلیف اون بیچاره ای که از فتوشاپ هیچی نمیدونه چیه
سلام
پیش از فراگیری فتوشاپ خواندن روال کاری (همان قوانین) فروم را مد نظر داشته باشید.
چرا بیچاره؟ یک کتابی، چیزی بخوانید که حداقلهایی از این برنامه دستتان بیاید بعد اگر سوالی داشتید در این تاپیک مطرح کنید؛ از یاری دیگران بیبهره نخواهید ماند.
سلام.
کسی میدونه که آیا توی فوتوشاپ این امکان هست که بشه هیستوگرام هیو و لومیننس و سچوریشن رو هم دید؟
اگر جواب بله هست, چطوری وگرنه آیا ابزار مشابهی برای بررسی میزان این سه پارامتز وجود داره؟
ممنون