دوستان عزيز من و در مورد Gs400 يه راهنمايي كنيد
سلام به همه عزيزان
1- من ميخواستم بدونم در سري هندي كم هاي پاناسونيك كدوم مدل پيكسل موثر و بيشتري در گرفتن تصوير ثابت (عكس) دارد يا اگه ماركي ديگه اي هست معرفي كنيد ؟؟؟؟
2- ضمنا فرق هندي كم دي وي دي و ميني دي وي دي چيه ؟؟؟ و مزاياي هر كدوم نسبت به هم چيه و ظرفيت كدوم بيشتره قيمت خام ميني دي وي يا دي وي دي چنده ؟؟؟
3- من قصد خريد GS 400 رو دارم به نظر دوستان حرفه اي الان خريد مناسبي هست يا نه در خصوص اينكه سيستم هاي جديد تري مثل HD كم هم اومده يا دي وي دي هاي بلوري هم امده ؟؟؟
با تشكر از همه دوستان و مديران سايت :eek: :biggrin:
پاسخ: دوستان عزيز من و در مورد Gs400 يه راهنمايي كنيد
دوست عزیز سلام
من یه توضیحات مختصر و اولیه می دم تا اساتید بیان و توضیحات کامل رو ارائه کنند
1- تا جاییکه من اطلاع دارم در سری هندی کم های پاناسونیک (و احتمالا در کل هندی کم ها) همین مدل GS400 دارای بالاترین رزولوشن (پیکسل موثر در عکاسی) هست (4mp)
2- فرق minidvd , minidv هم تو اینه که minidvd روی دسیک سخت دی وی دی فیلم رو ضبط می کنه اما مینی دی وی رو نوار های tape کوچیک...... در مورد مزایاشون هم باید عرض کنم که طبق اظهار نظر اهل فن تکنولوژی مینی دی وی تقریبا تکامل یافته هست و کیفیت بسیار مناسبی رو در اختیار قرار می ده اما minidvd هنوز اول راهه و کیفیت تصاویرش (مخصوصا تو نور کم) با پای اون یکی نمی رسه اما در عوض فیلم حاصل از minidvd به سرعت و سهولت قابل ویرایش و تماشا هست ، امکان ضبط فیلم و پاک کردن آن از روی minidvd به دفعات و ... در مورد قیمتها اطلاع دقیقی ندارم
3- در مورد سوال آخر اجازه بدید دوستان حرفه ای و اساتید محترم اظهار نظر کنند
موفق و پیروز باشید
جناب 159 ! با سلام،
اگر دوربين فيلمبرداري با رزولوشن 8 مگاپيكسل (در تصاوير ثابت) هم پيدا كرديد، لااقل فعلاً و تا اطلاع ثانوي روي كيفيت، نوردهي و رنگهاي آن در عكاسي چندان حساب نكنيد.
چرا یاید اولیت اصلی خرید یک دوربین فیلمبرداری امکان عکسبرداری آن باشد ؟
سلام
به نظرم بحث گارانتی هم خیلی میتونه مهم باشه فکر نمیکنم هیچ کدوم از دوربینهای باقیمانده gs400 الان گارانتیشون باقی مونده باشه واینکه دوربین gs500 جدیدتر از gs400 هست
در مورد HD هماگر بخرید باید تلویزیونتون هم HD ready باشه
نمیدونم اگر اشتباه میکنم اساتید ادیت کنند