-
فشرده سازی با كمترين افت کیفیت
سلام
همون طور که می دونین بعد از انتقال فیلم از وردبین به هارد فضای زیادی اشغال میشه. چیزی حدود ۱۵ گیگ برای هر یک ساعت. پس باید فیلمها را بعد از ویرایش فشرده کرد. برای اینکار از چه فرمتی استفاده کنیم تا کمترین افت کیفیت را داشته باشیم.
آیا میشه که همون فرمت avi را داشته باشیم ولی با حجم کمتر؟
ممنون اگر تجربیات خود را در این قسمت بنویسید
علی
-
پاسخ: فشرده سازی بدون افت کیفیت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali780
سلام
همون طور که می دونین بعد از انتقال فیلم از وردبین به هارد فضای زیادی اشغال میشه. چیزی حدود ۱۵ گیگ برای هر یک ساعت. پس باید فیلمها را بعد از ویرایش فشرده کرد. برای اینکار از چه فرمتی استفاده کنیم تا کمترین افت کیفیت را داشته باشیم.
علی
2 کار می توانی بکنی :
1- فیلم AVI خودت را در یک نرم افزار DIVX Encoder وارد کن و تبدیل به فایل DIVX کن. فرمت فایل های DIVX هم AVI است و یک ساعت زیر 500 مگابایت می شود. به خاطر استاندارد MPEG4 به نظر می آید که تصویر حتی اصلا تغییر کیفیت نداشته. نرم افزارهای این کار را می توانی از داخل مجموعه سی دی های King پیدا کنی. در بخش تنضیمات نرم افزار می توانی کیفیت و جنس صدا و این جور چیزها را عوض کنی. هر چقدر کیفیت بالاتر باشد طبیعتا بهتر است. من نرم افزار Mpeg4 Direct Maker 5 به بعد را پیشنهاد می کنم. (در کینگ هم باید باشد.)
2- از فیلمت نسخه دی وی دی بگیر. اما در nero دی وی دی ویدئو نساز. از نرم افزارهای مخصوص ساخت دی وی دی ویدئو استفاده کن. فکر می کنم نرم افزار win dvd Platinum 7 ( در همان کینگ قسمت multimedia می توانی پیدایش کنی. ) انتخاب خوبی باشد. باز حواست باشد که می توانی علاوه بر تنظیمات دستی ، دو نوع تنظیم را انتخاب کنی:
1- preset : مدل پیش فرض . اینطوری حدود 120 دقیقه روی دی وی دی جا می شود. اگر تصاویر بیشتر از این مقدار باشد هم دی وی دی ساخته می شود ، اما کیفیتش به تناوب پایین می آید.
2- Fit best quality possible in disk : بهترین کیفیت ممکن در دی وی دی را می سازد. اینطوری حجم دی وی دی 30 درصد بیشتر از preset است. اما کیفیت خیلی بهتر است. اینطوری حدود 1.5 ساعت روی هر دی وی دی جا می شود.
در هنگام فشرده کردن مراقب باش تا صدا را Uncomprest یا dolby نسازی. بهترین مدل صدا PCI است با کیفیت خدود 33 مگا هرتز. بیشتر از این فقط حجم فایل را بشتر می کند.
فکر کنم کارهای دیگری هم بشود کرد که اگر کسی انجام داده و بنویسد خیلی خوب است. من به شخصه این 2 کار را انجام داده ام.
راستی الان که صحبت King شد می خواستم بدانم دوستان عکاس آیا فیلتر معرکه skin exposer را در بخش پلاگین های فتوشاپ CS2 دیده اند؟ این فیلتر عکس های دیجیتال را در دو مد رنگی و سیاه و سفید روی بیش از 100 نگاتیو معروف تعریف می کند. یعنی یک عکس دیجیتال را طوری تغییر رنگ می دهد که انگار با مثلا نگاتیو ILFORD pan 400 (سیاه و سفید) یا نگاتیو AGFA 200 (رنگی) گرفته اید. (یا 100 نگاتیو دیگر). عکس را طوری تغییر رنگ و گرین می دهد که انگار واقعا با آن نگاتیو گرفته شده. تن رنگ ها ، گرین ، کنتراست و خیلی چیزهای دیگر تا 99 درصد مثل همان نگاتیو می شود. خصوصا برای تبدیل کردن عکس رنگی به سیاه و سفید معجزه است. رنگی ها را هم خیلی عالی تغییر ماهوی می دهد. پیشنهاد می کنم اگر تست نکرده اید ، حتما نگاهی بیندازید . خیلی عالی است.
در مجموعه King شرکت پرند از سپتامبر 2006 به بعد موجود است. (بخش Plugins)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EditorIR
در هنگام فشرده کردن مراقب باش تا صدا را Uncomprest یا dolby نسازی. بهترین مدل صدا PCI است با کیفیت خدود 33 مگا هرتز.
(بخش Plugins)
منظورتون مدل PCM است ؟
اگر نه، ممکنه بیشتر توضیح دهید.
و اما در مورد Sampling Rate :
این دقیقا به حساسیت گوش افراد و کیفیت سیستم پخش صدا مرتبط است.
در هر حال SR برای فرمت Mpeg1 معمولا 22KHz و برای Audio CD برابر با 44.1KHz و برای Mpeg2 اگر اشتباه نکنم 48KHz است.
-
ممنون از پاسخ.
من در سوید زندگی می کنم و به کینگ دسترسی ندارم. اینجا هم همه چی پولی است. می تونین که لینک برای این نرم افزار بهبم معرفی کنین؟ نسخه فول ورژا را می خوام نه آزمایشی
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali780
سلام
علی
من خودم بعد از انتقال فیلم به هارد که با فرمت avi کپچر میکنم بعد از ادیت کردن به mpeg2 تبدیل میکنم با بالاترین بیت ریت حدود 9800 و به نظرم برای صدا هم همان mpeg بهتر و سریع تر عمل میکنه بعد هم تبدیل به دی وی دی با فشرده ترین حالت
-
از دوستان عزیر خواهش می کنم اسم نرم افزاری را هم که استفاده می کنن بنویسن
-
بنظرم از Canopus Procoder بهتر و حرفه ای تر برای Converting نیست و من از این نرم افزار استفاده میکنم و نه به این دلیل که استفاده میکنم، متعصبانه میگم بهتره ! بلکه بدلیل آزمایش اغلب نرم افزار های مطرح این حرف را میزنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali780
پیناکل
یولید ویدئو استودیو ورزن 9 که برای تبدیل عکس به البوم ترانزیشن های بسیار زیبایی دارد ( دقیقا مابین عکس به صورت ورق البوم قرار میگیره و همینطور ورق میزنه به عکس بعدی)
-
نقل قول:
من خودم بعد از انتقال فیلم به هارد که با فرمت avi کپچر میکنم بعد از ادیت کردن به mpeg2 تبدیل میکنم با بالاترین بیت ریت حدود 9800 و به نظرم برای صدا هم همان mpeg بهتر و سریع تر عمل میکنه بعد هم تبدیل به دی وی دی با فشرده ترین حالت
من با این فرمت کار کردم و خیلی کیفیت خوبی بهم نداد. ضمنا با Uleas Studio 10 هم کار کردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali780
از اینجا دانلود کنید و خواهشا اینقدر درشت ننویسید.
-
ممنون
چشم دیگه درشت نمینویسم. آخه من خودم یه کم چشام ضعیفه گفتم شاید بقیه هم اینطوری راحتتر باشن!!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali780
من با این فرمت کار کردم و خیلی کیفیت خوبی بهم نداد. ضمنا با Uleas Studio 10 هم کار کردم
یعنی اول با avi کپچر کردید ؟ یا با mpeg؟
بعد ایا بیت ریت رو بالا بردید یا نه ؟ چون حالت پیش فرض برنامه فکر کنم حدود 6500 باشه
-
نقل قول:
یعنی اول با avi کپچر کردید ؟ یا با mpeg؟
بعد ایا بیت ریت رو بالا بردید یا نه ؟ چون حالت پیش فرض برنامه فکر کنم حدود 6500 باشه
اول avi کپچر کردم و بعد به mpeg 2 تبدیل کردم با کلیه تنظیمات پیش فرض و از اولید استودیو هم استفاده کردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
infinity
منظورتون مدل PCM است ؟
اگر نه، ممکنه بیشتر توضیح دهید.
و اما در مورد Sampling Rate :
این دقیقا به حساسیت گوش افراد و کیفیت سیستم پخش صدا مرتبط است.
در هر حال SR برای فرمت Mpeg1 معمولا 22KHz و برای Audio CD برابر با 44.1KHz و برای Mpeg2 اگر اشتباه نکنم 48KHz است.
آقا مجددا شرمنده !!. باور کنید داشتم موقع تایپ این مطلب با برادرم در مورد مودم کل کل می کردم.
PCI مخفف کلمه Peripheral Component Interconnect (اگر درست نوشته باشم) به معنی شاخص انتصال جنبی است. این موجود هیچ ربطی به صدا ندارد!. در اصل یک نوع استاندارد درگاه مودم است که اینتل ساخته و بیشتر مودم های دنیا از این استاندارد استفاده می کنند. تکنولوژی اش در اپل و PC هم استفاده می شود. (البته فکر کنم اپل جدیدا تکنولوژی منحصر به فرد خودش را ارائه کرده. ) 66 مگا هرتز در ثانیه توان دارد و در صورت استفاده از PCI Express تا 133 مگاهرتز هم می رسد.
اما PCM چیست؟
PCM محفف کلمه pulse code modulation است. معنی اش هم می شود فرکانس بهبود یافته ( یا چیزی در همین حدود!!) . برای پردازش فرکانس ها و سیگنال های آنالوگ و دیجیتال صدا کاربرد دارد. 8 بیتی است و در صورت uncomprest بودن تا 16 و 32 هم می رسد. ( توضیح کاملش را خواهم داد.)
استاندارد PCM در دو نوع عرضه می شود : Mu-Law که مخصوص آمریکای شمالی و ژاپن است و a-law که مخصوص دیگر کشور هاست. تفاوت این دو در نوع کمپرس کردن و نسبت ها و مقدار نویز در هر مد است که در این دو فرق می کند. امروزه اکثر کارت های صدا و سیستم های صوتی به صورت Multi - law عرضه می شوند.
در مورد استاندارد های SR درست می گویی. اما خداقل استاندارد Moeg2 برای دی وی دی ، 32 مگا هرتز است. و 48000 مگاهرتز برای مصارف حرفه ای تر کاربرد دارد. ... چرا موس من از کار افتاد؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EditorIR
آقا مجددا شرمنده !!. باور کنید داشتم موقع تایپ این مطلب با برادرم در مورد مودم کل کل می کردم.
PCI مخفف کلمه Peripheral Component Interconnect (اگر درست نوشته باشم) به معنی شاخص انتصال جنبی است. این موجود هیچ ربطی به صدا ندارد!. در اصل یک نوع استاندارد درگاه مودم است که اینتل ساخته و بیشتر مودم های دنیا از این استاندارد استفاده می کنند. تکنولوژی اش در اپل و PC هم استفاده می شود. (البته فکر کنم اپل جدیدا تکنولوژی منحصر به فرد خودش را ارائه کرده. ) 66 مگا هرتز در ثانیه توان دارد و در صورت استفاده از PCI Express تا 133 مگاهرتز هم می رسد.
اما PCM چیست؟
PCM محفف کلمه pulse code modulation است. معنی اش هم می شود فرکانس بهبود یافته ( یا چیزی در همین حدود!!) . برای پردازش فرکانس ها و سیگنال های آنالوگ و دیجیتال صدا کاربرد دارد. 8 بیتی است و در صورت uncomprest بودن تا 16 و 32 هم می رسد. ( توضیح کاملش را خواهم داد.)
استاندارد PCM در دو نوع عرضه می شود : Mu-Law که مخصوص آمریکای شمالی و ژاپن است و a-law که مخصوص دیگر کشور هاست. تفاوت این دو در نوع کمپرس کردن و نسبت ها و مقدار نویز در هر مد است که در این دو فرق می کند. امروزه اکثر کارت های صدا و سیستم های صوتی به صورت Multi - law عرضه می شوند.
در مورد استاندارد های SR درست می گویی. اما خداقل استاندارد Moeg2 برای دی وی دی ، 32 مگا هرتز است. و 48000 مگاهرتز برای مصارف حرفه ای تر کاربرد دارد. ... چرا موس من از کار افتاد؟!
آقا اینا رو فکر کنم باید توی یک تاپیک دیگه مینوشتی. چون ربطی به این تاپیک نداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali780
ممنون از پاسخ.
من در سوید زندگی می کنم و به کینگ دسترسی ندارم. اینجا هم همه چی پولی است. می تونین که لینک برای این نرم افزار بهبم معرفی کنین؟ نسخه فول ورژا را می خوام نه آزمایشی
ممنون
راستش نمی دانم چطور می توانید بدون پول اینها را بخرید!. اما اسم نرم افزارهایی که داده ام را در Amazon.com تایپ کنید و ببینید چقدر می شود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EditorIR
راستش نمی دانم چطور می توانید بدون پول اینها را بخرید!. اما اسم نرم افزارهایی که داده ام را در Amazon.com تایپ کنید و ببینید چقدر می شود.
احتمالا یک سایتی نیست که کرک و سریال اینها رو گذاشته باشن؟ توپی آمازون که هیچ چیز مجانی وجود نداره
-
لینک دانلود معرفی کردم. توجه بفرمایید !
هر نرم افزار دیگری هم که مد نظر باشد به احتمال بالای 95% امکان لینک دادن هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
infinity
لینک دانلود معرفی کردم. توجه بفرمایید !
هر نرم افزار دیگری هم که مد نظر باشد به احتمال بالای 95% امکان لینک دادن هست.
ممنون آقای هژیر.
اینا فول ورژن هستن دیگه؟
-
-
-
سلام به همه
تشکر ویژه از ادیتور عزیز و رئیس (Infinity) که مزین فرمدند با حضور شان.
من فکر میکنم بتوانم در ین مورد یه توضیح کوتاه بدهم.
1-هر نوع فشرده سازی باعث کاهش کیفیت خواهد شد. میزان فشرده سازی بستگی به حساسیت و کاربرد شما دارد. با توجه به رواج استفاده از تلویزیون های ال سی دی حداقل کیفیت قابل قبول دی وی دی است. فرمتDIVxدر هنگام اسلو موشن ایراد دارد و کیفیتی در حد وی سی دی به شما میدهید. اساساً کلیه روشهای فشرده سازی گروه Mpeg:Multimedia Programs Expert Groupباعث افت کیفیت خواهند شد. مسئله دیگری که در کارهای خانگی مهم است ضعف سیستمهای خانگی است مثلا فرض کنید با پرمیر و در فرمت غیر فشردهAVIبه یک تصویر حرکت داده اید که به صورت اورلی از روی تصویر دیگری حرکت و از گوشه صفحه خارج شود ،تا زمان قبل از فشرده سازی همه چیز درست است اما بعذ از فشرده سازی لبه های کادر تصویر متحرک دندانه دار میشود. یا مثلا فشرده سازی با فرمت وی سی دی باعث دیدن پیکسلهای تصویر در ال سی دی های بزرگ خواهد شد.بنابر این تا میتوانید کمتر فشرده کنید کیفیتی که از اتصال مستقیم دوربینتان به تلویزیون با یک کابل ساده RCAآنالوگ بدبخت میگیرد را هرگز بعد از تبدیل آن به دی وی دی نخواهید دید!!!
2- صدای دالبی فقط حجم فایل را زیاد نمیکند !هندی کم های جدید سونی به طرف برداشت این صداDolby Prologiv 5.1پیش میروند . به زبان ساده یعنی برداشت صدا با چهار میکروفون:جلو راست-جلو چپ-عقب راست-عقب چپ این باند ها در دستگاهای پخش با استفاده از تکنیک مجازیSoround به 5+1 کانال(یک ساب پنج بلند گو)تبدیل میشوند. که اگر تجربه کرده باشد خیلی کیف میدهد.(من Forest Gumpرو اینجوری دیدم)(البته اگر میدانستید ببخشید که توضیح دادم)
ضمناً در خصوص Encoderها با Infinityکاملاً موافقم!!
-
سلام
بالاخره کار انجام شد.
بین همه نرم افزارهائی که من تست کردم نرم افزار Dr.Div و Auto Gordian Knot از همه بهتر بودند
-
نرم افزار Auto Gordian Knot که می توانید مچانی پان را داونلود کنید پپپ و فول ورژن هم هست معجزه می کنه من تا حالا ندیده بودم که فیلم رو فشرده کنی و افت کیفیت نداشته باشی. ای نرم افزار اینکار رو میکنه. هتما امتحانش کنید و اگه خوب بود بهم خبر بدین.
-
-
آقا هادی
شما با اون نرم افزارهایی که من معرفی کردم کار کردی؟ یک امتحان بکن فکر کنم چیزای بدی نباشن
بابت لینک هم ممنون درست شدن دیگه و نصب میشن؟
-
کنوپوس Divx Codec رو داره.
و اون یکی هم چون مجانی است گمان نمی کنم در مقابل گرانترین نرم افزار Converting حرفی برای گفتن داشته باشه. چون همانطور که میدانید تعیین قیمت نا عاقلانه برای نرم افزار ( در خارج از ایران ) موجب زمین خوردن تولید کننده است ! و Canopus همچنان استوار و پابرجاست!
قیمت این نرم افزار US $499.99 است
ممنون
-
حالا من اینی که شما گفتی رو امتحان می کنم ولی من با Auto ... که دیشب کار کردم و یک فیلم ۵ دقیقه ای با حجم ۱.۳ گیگ رو به فرمت Divx و xvix تبدیل گردم در حالت بهترین کیفیت حجم رو ۳۰۰ مگ کرد و کیفیت با فیلم اصلی چندان فرقی نداشت. یعنی میشه با این نرم افزار روی یک دی وی دی ۷۵ دقیقه فیلم ذخیره کرد. شما که با کانوپس کار کردی یک امتحانی بکن و مقایسه کن. من هم این کار رو می کنم. به هر حال دو نفر کمتر اشتباه می کنن
ضمنا آیا مشکل نصب نرم افزار حل شدخ و این یک نسخه دیگه است و یا من در موقع نصب اشتبام کرک میکردم.
ممنون
علی - سوید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali780
ضمنا آیا مشکل نصب نرم افزار حل شدخ و این یک نسخه دیگه است و یا من در موقع نصب اشتبام کرک میکردم.
ممنون
علی - سوید
http://www.akkasee.com/forum/showpos...77&postcount=8
-
-
سلام آقا هادی
دوباره همون مشکل قبل را داشت. همه کارهایی را هم که گفته بودی انجام دادم. ۷ فایل را هم کپی کردم. اگه میشه همون ورژن ۱.۵ را که امتحان سده است بذار
ممنون
-
پاسخ: فشرده سازی با كمترين افت کیفیت
سلام!
شاید خیلی به اینجا مربوط نباشه ولی گفتم یه تاپیک جدید باز نکنم!
تازگی سایت Techarp یک مقایسه جامعی درباره تکنیکهای مختلف فشرده*سازی، کارآیی، سرعت و کیفیت (در مورد Lossyها) اونها منتشر کرده، شاید Losslessهاش خیلی جالب نباشن برای عکاسها (البته مقایسه*اش در مورد فایلهای PSD شاید جالب باشه) ولی قسمت Jpeg و ویدیوش رو نگاه کنید بد نیست...
http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=4&pgno=0
-
آقای EditorIR لطفا در انتخاب واحدهای هرتز و مگاهرتز بیشتر دقت کنید.
48000 مگاهرتز برای صدا میدونید یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
به نظر من برنامه Adobe premiere Elements خیلی عالی عمل میکنه به خصوص در مورد تبدیل به DVD و SVCD . همچنین میتوانید به فرمتهای wma با فشرده ساز ورژن 9 تبدیل کنید که از لحاظ کیفیت فوق العاده هستند . در ضمن انواع ترانزیشن و افکتهای صوتی تصویری و ... در اختیارتون هست . ;)