همان یک ثانیه تاخیر بین هر بار باز بسته شدن شاتر،برای فاصله بین هر شات کافی است.
Printable View
همان یک ثانیه تاخیر بین هر بار باز بسته شدن شاتر،برای فاصله بین هر شات کافی است.
نتیجه یه تلاش
با خیلی نکات ناقص
استفاده از لنز تله (75-300) (به دلیل نبودن لنز واید)
صحیح انجام ندادن فوکوس (این مورد رو اساتید اگه ممکنه توضیح بدن که چطوری میشه توی آسمون شب که ستاره ها خیلی واضح نیستن رو در فوکوس کامل قرار داد
دانلود با کیفیت 720 و حجم 1.42
یک سوال در مورد نحوه ساخت تایم لپس در لایتروم
اینکه چطوری میشه تعداد فریم در ثانیه رو تایین کرد
من از پریست آماده استفاده کردم که 24 فریم بر ثانیه بود
برای آهسته تر کردن حرکت ستاره ها، از کجا میتونم تعداد فریم بر ثانیه رو کاهش بدم؟
سلام
بعد از مدتی لنز 18-55م رسید دستمو دست به کار شدم
فقط یه نکته
دوستان حتما اگه میخواین تایم لپسهای خوبی درست کنید
سعی کنید جایی برید که حداقل تا دو سه کیلومتریتون هیچ روشنایی نباشه
مثل بیابون ها یا زمینهای اطراف روستاها
به چند دلیل
یک اینکه بتونین تعداد ستاره های زیادی رو داشته باشین توی عکساتون (اگه مثل من بالای پشت بوم خونتون عکس بگیرین نباید انتظار داشته باشین که تعداد ستاره های زیادی رو بتونین توی عکستون داشته باشین)
دلیل دوم اینکه بتونین دوربین رو به سمت افق داشته باشین تا بتونین چرخش ستاره ها رو به بهترین حالت داشته باشین (توی این مورد هم اگه روی پشت بوم باشین به محض اینکه دوربین رو یه که از آسمون به سمت پایین بیارین خونه های اطراف مزاحم عکاسیتون میشن)
تشکیل شده از 500 عکس
به فاصله زمانی 1 ثانیه
دیافراگم 4.5
مدت زمان نور دهی (شاتر)
آی اس او 400
فوکال لنث 34 م م
دانلود با کیفیت 720 و حجم 2.7 مگابایت و مدت 50 ثانیه
یه سوال از دوستان با تجربه
راهی به جز تمرین بسیار زیاد نیستش که بتونیم به فوکوس خوبی از ستاره ها برسیم؟
من بعد از حدودا بالا نیم ساعت آزمایش و خطا، بالاخره به این نتیجه رسیدم که راضی هم نبود
کسی راه حلی داره؟
سلام
تایم لپس شما چند مشکل اساسی دارد.
بزرگترین مشکل خود سوژه است.آسمان خالی که نقاط روشنی در آن حرکت میکنند!نیازی نبود سنسور و شاتر دوربینتان را خسته کنید.میتوانستید چند شات بگیرید و بقیش را خودتان درست کنید.آسمان خالی هیچ جذابیتی ندارد.از هر جایی هم گرفته شود خیلی متفاوت نیست.
چیزی که تایم لپس حرکت ستاره ها را متفاوت میکند عناصر دیگری هستند که در کادر هستند و یک تصویر زیبا را می سازند. به همین دلیل توصیه ای که در مورد تاریکی محیط داشتید را کاملا رد میکنم.نصف این تعداد ستاره هم در آسمان باشد ولی عنصر جذاب دیگری درکادر باشد نتیجه بهتر خواهد بود.همچنین اگر سوژه دیگری در کادر باشد ولی نور کافی نداشته باشد و به صورت سایه در عکس ثبت شود هم باز مفید نخواهد بود.
مورد دوم فریم ریت عکسها است که پایین هست و حرکت ستاره ها نرم و یک دست نیست و پرش دارد.
مورد دیگر پردازش عکسهایی است که تایم لپس را با آن ساخته اید.با پردازش خوب میشود ستاره های بیشتر و شارپ تر و پرنور تری در آسمان داشت.
برای فکوس کردن هم کافی است ابتدا روی یک جای دور(مثلا چراغهایی که در دوردست روشن هستند) فکوس اوتوماتیک کنید و بعد فکوس را به صورت دستی دربیاورید و کارتان را ادامه دهید.مهم نیست که این روشنایی یک کیلومتر آنطرف تر باشد و یا یک هزار کیلومتر آنطرف تر.(مثلا ماه)
در مشخصات عکس هم سرعت شاتر را فراموش کرده اید.
اصلاح شد در پست اصلی
لینک دانلود
سلام
یه تشکر کلی واسه اینکه دانلود کردید و وقت گذاشتیدو نگاه کردید و مشکلاتش رو گفتید
در مورد اولین موردتون کاش یه توضیحی میدادید که مثلا چه عناصر دیگری میتونه توی عکسها باشه
در مورد بعدی که برای تاریکی گفته بودم، منظورم این بود که اگه خواسته باشیم چرخش ستاره هارو به صورت دایره وار داشته باشیم باید دوربین به سمت افق باشه، یعنی دوربین به صورت عمودی رو به سمت بالا نباشه، کمی به سمت پایین بیاد تا حتی قسمتی از زمین باشه که چرخش ستاره ها جالب تر به نظر بیاد
(نمیدونم منظورم رو تونستم برسونم یا نه)
در مورد فریم ریت ها
کاش در این مورد یه توضیحی بدید که با چه نرم افزاری و چه تنظیماتی میشه به فریم ریت مناسب رسید
کاری که من کردم تویی لایتروم
عکسهارو وارد کردم
و بعد در قسمت Slide Show
از منوی سمت راست در تب Playback در قسمت Slide Duration مقدار Slides رو 0.1 sec انتخاب کردم
کمتر از اون اگه میشد فکر میکنم اون مشکل برطرف میشد اما خب نمیشد که کمتر کرد
در مورد فوکوس کردن
اگه به قول شما هرچقدر هم که یک ساختمان دور رو در نظر بگیریم خب باز هم مشکل برطرف نمیشه
چون باز هم ستاره ها در فاصله دور تری قرار دارند و واضح دیده نمیشند.
شاتر 20 ثانیه
در آخر میخواستم ببینم اگه ممکنه یه لینکی یه آموزشی یا یه توضیحی خودتون در مورد یه تایم لپس خوب ارائه بدید
از انتخاب لوکیشن تا تعداد عکسها و فاصله بین اونها و تا نرم افزار ساخت تایم لپسو ، خروجی گرفتن مناسب
در این مورد آخری ممنون میشم حتما کنید. مرسی.
بله منظور شما را فهمیدم.اگر آلودگی نور در خط افق وجود داشته باشد ستاره ها در نزدیکی زمین دیده نخواهند شد و در بخش نزدیک زمین آسمان خالی خواهد بود.
حالا پیشنها شما را بررسی میکنیم.فرض میکنیم خط افق هیچ آلودگی نوری ندارد و نوری مزاحمی در کادر نیست و عکس فقط با نور ستاره ها ثبت می شود.در این صورت سهم زمین در کادر شما سیاه خواهد بود،یعنی بخشی از عکس شما هیچ دیتیلی نخواهد داشت که باز هم فقط ستاره ها را ثبت کرده اید،اگر چیزی هم روی زمین بوده باشد در زمان مثلا 20 ثانیه هر شات تقریبا چیزی از آن ثبت نمی شود.
در مورد اینکه چه عناصری می تواند باشد،خیلی جاها،باناهای قدیمی،یک درخت،یک منظره شهری یا روستایی و یا هر چیز دیگری!بعضی جاهایی که من در آن تایم لپس گرفته ام:
http://m-mobin.com/images/2012072812...amavand-91.jpg
http://m-mobin.com/images/20110930210331_damavand.jpg
http://m-mobin.com/images/20100912160625_4taghi.jpg
http://m-mobin.com/images/20110101011255_l.jpg
http://m-mobin.com/images/20100815151210_dizbad1.jpg
http://m-mobin.com/images/20100822200653_dizbad2e1.jpg
ولی پیشنهاد شما در بهترین حالت چیزی شبیه این عکس خواهد بود.
به سمت شمال | M-Mobin.com| Masoud Mobin Ali Photoblog
در مورد فریم ریت من از PS استفاده میکنم و هنگام خروجی گرفتن حداقل تعداد عکس برای هم فریم در ثانیه را 15 عدد میگذارم.
اما در مورد فکوس
این مطلب را مطالعه کنید.
Hyperfocal distance - دانشنامه عکاسی
همانطور که گفتم فرضا اگر در عکسی که از منظره روستایی گذاشتم روی لامپها فکوس کردم و میبینید که ستاره ها هم فکوس است.
در مورد آموزش من مطلب خاصی را مطالعه نکرده ام ولی سرچ در گوگل و یوتوب برای شما مفید خواهد بود.
جناب مبین
خیلی عالی بود
ممنون
اما تا جایی که من در مورد تایم لپس اطلاعات جمع کردم
باید یه کلیپ باشه
مثل مال من که ویدئو بود
اما مثال های شما عکسه
که فکر میکنم با تکنیک مدت زمان نوردهی بالا انجام شده
برای همین به اگزیف عکسها که مراجعه کردم دیدم فقط 20 ثانیه زده
آیا ترکیب تعداد زیادی عکس هستن اینا؟
"در همین نزدیکی" کاری است که طی روزها و شبهای مختلفی در مشهد و اطراف مشهد (به خصوص جادهی کلات) تهیه شده.
در بعضی از سکانسها از ریل استفاده شده، و در بعضی دوربین ثابت بوده. همچنین از دوربینهای Nikon D600, D300, D3100 جهت تهیهی فریمها و ویدئوهای مورد نیاز استفاده شده است.
فایل پیوست 48313
لینک YouTube
لینک vimeo
(در youtube با سایز 1080P آپلود شده، ولی vimeo محدود به 720P هستش)
مجمد جان خیلی خوب شده. شروعش خیلی عالی بود مخصوصا موسیقی که کاملا با تصاویر هماهنگ بود. به نظرم اون قسمت که بعد از گل های کلزا هست و صدا باد روش گذاشتید، اگر نبود بهتر بود. کلا قطع کردن کامل آهنگ جالب نیست و بهتره به صورت خیلی کم در زمینه باشه تا ریتم کار حفظ بشه. اون قسمت ستاره ها هم به نظرم بهتره حذف بشه یا اینکه در آخر تایم لپس قرار بگیره.
Passing Clouds یک تایم لپس 35 ثانیه ای از حرکت مه و ابرهاست که فریم ها در طالقان ثبت شده اند.
لینک vimeo
تعداد فریم ریت ٬ 29 فریم بر ثانیه است که کافیست. فقط اگر فاصله بین شات ها را کمتر گرفته بودید ٬ تایم لپس خیلی نرم تر و زیبا تر میشد.
فاصله بین هر شات چند ثانیه بوده است؟
ممنون.
سلام دوستان،
ساده ترین و کاربردی ترین نرافزار برای ترکیب عکسها و ساخت یک فیلم تایم لپس چیه؟ من چند صفحه ی از مطالب این تاپیک رو خوندم چیزی دستگیرم نشد.
نرم افزاری هست که بسیار ساده این کار رو انجام می ده.عکس ها رو وارد می کنی و تنظیمات تعداد فریم و فرمت خروجی رو تعیین می کنی.کار باهاش خیلی ساده است. البته ممکنه این نرم افزار تخصصی این کار نباشه اما من ازش استفاده کردم و خروجی کار خیلی زیبا بود.
لینک دانلود videomach
البته قطعا دوستان نرم افزار های قوی تری معرفی می کنن.
خیلی سریع سعی کردم براتون یه آموزش کوتاه تصویری آماده کنم.امیدوارم به دردتون بخوره.
فایل پیوست 49602
فایل پیوست 49603
فایل پیوست 49604
دوست عزیز عذر خواهی می کنم.لینک درستش اینه videomach
سلام
سوگ صومعه تایم لپسی است متشکل از 11000 فریم که طی 9 روز از عزاداری ایام محرم گرفته شده و حجم کل فایل ها در نهایت 300GB شد .
عکس ها درLightroom ادیت و به دلیل محیا نبودن وسایل حرکتی ، حرکات به صورت نرم افزاری در After Effects انجام شده .
البته بعد از گرفتن متوجه این موضوع شدم که بهتر بود در قسمت هایی از فیلم استفاده کنم.
لطفا نظراتتون رو دریغ نکنید که تو کاری های بعدی اشتباهتمو تکرار نکنم.
ممنون از وقتی که می گذارید.
فایل پیوست 53933
ویدئو 720P
Vimeo
لینک در آپارات
نسخه آپارات 360P است.
جناب کامران نیا، کار بسیار عالی و بی مانندی بود. (بدون اغراق ، دوستان فروم میدانند که من زبان تیزی دارم که معمولا در نقدها کمتر به تعریف میرود ;-) )
در قسمت موسیقی متن فقط پیشنهاد دارم از ابتدا ضرب تند تری داشته باشد شاید بهتر باشد... از قسمت حرکت ابرها ضرب آن شروع میشود که بنظرم حرکت تند افراد قبل از ان با موسیقی متن همخوانی ندارد.
سپاس
از لطفی که داشتید ممنونم.
راستش از ابتدا قرار نبود من صداگذاری و موسیقی رو به تنهایی انجام بدم، و یکی از دوستان قرار بر همکاری داشتند که به دلیل مشکلات شرایط مهیا نشد.من هم بسیار در کار با صدا و موسیقی
ضعف دارم، دچار سردرگمی میشم . این نکنه های هم که فرمودید زمان تدوین بهش رسیدم که باید مقداری از حرکت آدم ها فیلم می گرفتم. بعضی از دوستان حتی پیشنهاد حرک آهسته تر از حالت عادی را دادند.
ولی امکانش بعد از گرفتن عکس ها نبود و این ایرادی هست که قبول دارم.
باز هم ممنون از شما .
جناب F.KamranNia واقعا کار زیبا و قابل تقدیری بود ... موفق باشید .
ویدیو تایم لپس Ancient از راه شیری
فایل پیوست 55227
خوشبختانه سایت فرامنشوری نیست و راحت میشه این ویدئو زیبا رو نگاه کرد
به نقل از " فتولینک " سایت عکاسی
اولین تجربه time lapse
البته بدون و ریموت و magic lantern و ..... مجبور بودم به صورت حدسی هد 5 ثانیه خودم شات بزنم واسه همین پرش داره و البته نورسنجی رو هم تغییر دادم وسط کار
https://www.youtube.com/watch?v=QhgNPdPWJ84
http://youtu.be/QhgNPdPWJ84
دومين تجربه time lapse
Stockholm
http://youtu.be/3jvEGfLZ5fE
درود و وقت بخیر .
با مطالعه ی پست های ابتدایی این تاپیک و مقاله استاد روشن مشتاق به کار شدم و پیش رفتم که به مشکلی بر خوردم .
هنگام خروجی گرفتن در پنجره ی رندر ویدئو اصلا فرمت ویدئویی وجود ندارد !:think:;
فایل پیوست 59862
حدس میزنم مشکل از اینجا باشه !:?
مثل اینکه Adobe encoder یه نرم افزار جداگانه اس که من ندارمش ! هر چند که تو مجموعه نرم افزاری لرد نیافتمش !
فایل پیوست 59863
به کل ممنون میشم اگه منو از این سر درگمی در بیارید .
QuickTime را نصب کنید.
Qiuck Time player version 7.7.4 نصب شد اما کماکان همان مشکل رو دارم.
:(
توی پک کامل Adobe هست و میتونید به راحتی اونو نصب کنید. با بعضی از نرم افزارهای ادوبی هم بصورت پیش فرض نصب میشهنقل قول:
مثل اینکه Adobe encoder یه نرم افزار جداگانه اس که من ندارمش ! هر چند که تو مجموعه نرم افزاری لرد نیافتمش !
Media Encoder همراه با نرمافزار های ویرایش تصویر (Prelude , Premiere , After Effects و ...) نصب می شود.
با استفاده از منوپاد و تکان دادن دوربین و منوپاد تایم لپس هایی درست کرده اند که دوربین در آن تکان می خورد و حرکت می کند.نام این حرکت را Hyperlapse گذاشته اند.در ویدیوی زیر این تکنیک برای تایم لپس هایی که از ساختمان ها گرفته شده بسیار جالب به نظر می رسد.البته به نظر تراز کردن دوربین و منوپاد یا سه پایه بخشی از سختی این تکنیک است.هر گونه حرکت حساب نشده به شدت خود را نشان می دهد.
How to do Hyperlapse Photography
سلام
دوستان کسی نرم افزار مخصوص ساختن تایم لپس میشناسه که بشه راحت باش تایم لپس با افکت های مختلف ساخت؟
خودم یه نرم افزار دانلود کردم به اسم LRTimelapse ولی روی سیستمم کار نکرد.
تاحالا با نرم افزار quick time کار میکردم ولی متاسفانه هیچ آپشنی نداره!
LRTimelapse به صورت یک پلاگین با Lightroom عمل میکند و بسیار کاربردی است. آموزش های تصویری در سایت خود برنامه موجود هستند.
Plz change topic name to time lapse
این LR timelaps هم بدون لایسنس بیشتر از 400 فریم قبول نمیکنه!
از دوستان کرک LR Timelaps رو کسی سراغ داره ؟
تو اینترنت هر چه دنبالش گشتم به جایی نرسیدم!:-(
منم دنبال کرک این برنامه میگردم اگه کسی داره ممنون میشم به منم کمک کنه
از adobe after effects استفاده کنید.عکس ها را در یک فولدر به صورتی قرار دهید که تام هایشان اعداد پشت سر هم باشد.بعد فولدر را وارد برنامه کنید.برنامه فولدر را به صورت image sequence شناسایی می کند.این برنامه قابلیت دادن انوع افکت و کنترل fps و رندر در انواع کیفیت ها را داراست.
اگر به هر دلیلی چند فریم را پاک کرده اید برنامه image sequence را ناقص شناسایی می کند و باید نام ها را درست کنید.
LR timelaps ورژن 3.4 کرک شده هست دوستان تست کنن خبر بدن برای ویندوز هستدانلود جاوا 32 بیت
نیاز به برنامه جاوا هم داره
دانلود جاوا 64 بیت
سیستم من 32 بیت هست
گویا افتر افکت هم از CS4 به بعد فقط نسخه ی 64 بیت ارائه داد .
البته در حال دانلود رایگان CS4 سی و دو بیت هستم !:::whistling:::
نمیدونم نسبت به CC چه گزینه هایی رو نداره .
ولی امیدوارم کارم رو راه بندازه .
در غیر این صورت بایستی ویندوز 64 نصب کنم.
چون واقعا بهش نیاز دارم .
سلام به همه
با نرم افزار های edius ، after effect ، lightroom کار تایم لپس انجام دادم همه شان امکانات بسیار زیادی رو فراهم میکنن و در کنار هم میتونن تایم لپسی بی نظیر رو به شما خروجی بدن، البته برای کار با این نرم افزار ها کمی آموزش لازمه، که اونم راحت میشه هزاران ساعت آموزش از اینترنت فراهم کرد، اگر واقعا میخوایین کاری رو انجام بدین، تنبلی نکنین، اول خواستم اینجا یک آموزش کامل قرار بدم اما با خواندن تمام کامنت ها متوجه شدم، عده ای هستن که خر و خرمارو باهم میخوان، به همین دلیل فقط چند راهنمایی میکنم، یکی نرم افزار هایی که قبلا نام بردم، دیگر اینکه متاسفانه خیلی ها فکر میکنن برای ساخت تایم لپس حتمن باید عکس بگیرن درحالی که با فیلمبرداری و جداسازی فریم ها توسط نرم افزار Video Image Master به تایم لپسی به مراتب با کیفیت رسید، یکی از عزیزان برای برای تایم لپس عاشورا به قول خودش از 11000 شات استفاده کرده!!!!!! درحالی که برای راهپیمایی ها که سرعت خوبی دارند به راهتی میتوان از فیلمبرداری استفاده کرد. برادر شما پدر شاترو که درآوردی :D دیگه براتون بگم برای آسمان شب برای رسیدن به بهترین جلوه باید از ایزوی بالای 800 استفاده کنین تا ستاره های بیشتری دیده بشن سعی کنین نوردهی حداکثر تا 10 سانیه باشه تا حرکت دورانی ستاره تایم لپس رو خراب نکنه، برای اینکه بالاترین جلوه رو داشته باشین حتمن با کوه و دریا باید ترکیب بشه، یادتون باشه اگر عنصر پرنوری مثل نور چراغ های شهر از نزدیک یا ماه و دیگر اجسام پرنور باعث میشن شما نتونین جلوه لازم رو از آسمان شب بدست بیارین، درمورد حرکت و لرزش های دوربین شما میتونین از استبلیزر موجود در افتر افکت های cs4 به بالا استفاده کنین توجه داشته باشین این پلاگین در cs4 وجود نداره و بعد از cs4 هم همگی 64 بیت هستن پس کلا دور نسخه 32 بیت رو خط بگشین بهترین استبلیزر در نسخه cc12 موجوده ، بهترین اسلاح رنگ هارو میتونین تو لایت روم داشته باشین و درآخر اینکه خلاق باشین، حرکت دوربین کمترین حد خلاقیت در تصاویر تایم لپسه پیشنهاد میکنم تایم لپس های حرفه ای موجود در یوتوب به خصوص تایم لپس های آقای Kirill Neiezhmakov رو حتمن ببینین، ببینین چطور موزیک و جلوه های تصویری رو در خدمت تایم لپسش میگیره. موفق باشین.
بیژن عزیز سلام. بنده ترجیح میدم شما همین قدر آموزش رو هم اینجا قرار ندین. کسی مجبورتون نکرده اینجا آموزشی قرار بدین که در ادامش منتی هم بر سر اعضا محترم خانواده عکاسی بذارین. این طور صحبت کردن، در شان اساتید و اعضا خانواده عکاسی نیست.
بابت همون "چند راهنمایی" هم تشکر میکنم.
من کلا چند تا تایم لپس بیشتر نگرفتم. اما دوست دارم جواب این سوال را بدهید که چطور می توانید تمام مزایای فایل خام + حداقل چهار برابر ابعاد بزرگتر را در مقابل فریم های فیلمبرداری (آن هم خروجی فشرده شده دوربین) کوچک بشمارید، و ادعا کنید که تایم لپس فریم های فیلم به مراتب با کیفیت تر است؟
دوستان بابت سوال ابتداییم عذر میخوام. من امروز میخوام اولین تایم لپس عمرم رو بگیرم.
جایی که میخوام برم یک سری حرکات سریع انجام میشه مثلا تمرین بسکتبال یا هاکی و من میخوام با GoPro تایم لپس بگیرم. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید برای همچین چیزی فاصله بین شات ها در چه حد مناسبه. من خودم به ۱ ثانیه فکر می کنم.
درود
بقیه موارد را که دوستان اشاره کردند!
فقط در این زمینه هم لطفا بفرمایید چطور به این نتیجه رسیدید که 10 ثانیه بیشتر نوردهی نشه! در حالی که انتخاب پارامتر شاتر وابسته به خیلی موارد گوناگون هست که یکیش همین ISO هست که اشاره کردید و الزام با استفاده از ISO بالای 800 وجود نداره بلکه بستگی داره به کاری که قراره انجام بشه و شرایط کادر.
ارادتمند
بستگی دارد که چه چیزی می خواهید؟ چقدر پیوستگی حرکت در تصویر برایتان مهم است؟ به نظرم اگر نتیجه اولین کار برایتان مهم است، هر نیم ثانیه یک شات بگیرید. اگر زیاد بود شات ها را یک در میان حذف کنید. یک فاکتور دیگر که می تواند مهم باشد، فریم ریت و زمان نهایی تایم لپس تان است. این که چند ثانیه است و هر ثانیه چند فریم؟ (البته ممکن است بعضی اوقات محدودیتی برای آن نباشد.)
از اساتید عزیز سوالی داشتم : بهترین نرم افزار برای پردازش فایلهای RAWنیکون چه نرم افزاری هست؟ بعضی از دوستان گفتند خود نرم افزار نیکون ولی متاسفانه سرعتش خیلی پایینه و کلا محدودیت برای سینک زیاد داره
از راهنمایی تان سپاسگزارم
Adobe photoshop Lightroom نرم افزار بسیار قدرتمند و کاربردی هست در ویرایش فایل خام .
خود فتوشاپ هم پلاگینی بنام ACR داره (Adobe Camera Raw) که قادر به ویرایش فایل خام هست .
===========================================
دوستان
چند وقتی هست که برای ساخت تایم لپس با افتر افکت در حال کشتی گیری هستم !!!
تا Import کردن و ساختن کامپ پیش رفتم!!!! :::whistling:::
از یه آموزش ویدئویی هم طریقه ی اعمال افکت ها رو هم کم و بیش یاد گرفتم .
اما وقتی اکسپورت میکنم عکسها با فاصله ی زمانی طولانی (حدودا 1الی 2 ثانیه) نمایش داده میشن و زمان ویدئو هم خیلی طولانی شده !
چطور باید این فاصله رو کم کرد؟
فایل پیوست 64963
بعد از import عکسها انها را انتخاب کنید و روی عکسها کلیک راست کنید. از منوی باز شده گزینه new composition from selection را انتخاب کنید. و تنظیمات زمان هر فریم را به صورت زیر وارد کنید.
فایل پیوست 64964
بعد فایل خروجی را بسازید. به همین سادگی!
درود
در افتر افکت چطوری میشه فایل ساخته شده رو با فرمت های ویدئویی ذخیره یا اکسپورت کرد؟
File>Export>add to render queue و تنظیمات دلخواهتان را انجام دهید
میشه اینطور حساب کرد سرعت شاتر رو 500 تقسیم بر اندازه نقطه کانونی مثلا اگر لنز 24میلیمتر استفاده میکنین 500تقسیم بر 24 میشه 20.8 که شما باید 20 ثانیه در نظر بگیرین البته این برای فول فریم هست برای APS-C باید فاصله کانونی رو ضربدر 1.5 بکنین بعد 500 رو به حاصل ضرب تقسیم کنین
ایزو رو هم 3200 در نظر بگیرید
درود
کلا کالبد شکافی کردید؟!
حداقل متن اصلی را مطالعه بفرمایید تا ببینید داستان از چه قرار بوده!!
صحبت سر روش عکاسی از ستارگان نبود! این موضوع را بنده قبلا به تفصیل در تاپیک عکاسی نجومی توضیح داده بودم!!!!
اما در خصوصفرمایش شما، فرمول کامل تری هست که از حاصل ضرب 1000 در cos میل ستاره ها در مخرج بدست میاد!
اما در مورد ISO
دلیل اینکه ISO افزایش باید پیدا کنه بخاطر محدودیت هاست!
این محدودیت بخشی به خاطر نیاز به ثبات ستارگان و بخشی به بسته بودن دیافراگم بر می گرده!!
اگر لنز با F/1 باشه شاید ISO 3200 نه تنها خوب نباشه بلکه موجب Over Expose شدن تصاویر بشه!
از طرفی بالابردن ISO مشکل افزایش نویز و در نتیجه تخریب تصویر را به همراه خواهد داشت.
به همین دلیل از مقره هایی مثل پلاری و یا از روش PiggyBack برای عکاسی از کهکشان با ISO پایین استفاده می شود.
ارادتمند
جدیدترین تایم لپس من
تقدیم به دوستان
https://vimeo.com/129524776
تایم لپس با موبایل که خیلی راحتتره، حیف اون همه شات که با دوربین نازنین برای یه ویدئو زده بشه
اینم یه نمونه با موبایل که خودم گرفتم لینک
سلام
اگر امکان دارد لطفا فیلم ها را روی لینک های آزاد مثل آپارات قرار بدین تا برای دیدنش به مشکل کار کردن یا نکردن نرم افزار رفع ف.ی.ل.ت.ر بر نخوریم.
با تشکر
دوستان در مورد نحوه نورسنجی یک تایم لپس از ساعت 6 عصر تا 6 صبح، توصیه های لازم بدین. شرایط نوری بسیار متفاوت میشه. مدت زمانی هم که باید نورسنجی و تنظیمات دوربین رو بسته به شرایط نوری تغییر داد کم.
سپاس
به هیچ وجه به نورسنجی دوربین اتکا نکنید چون در پایان تفاوت هر چند کم شات ها دردسرساز خواهد شد. در مد دستی نورسنجی کنید .
در مرحله اول سعی کنید دیافراگم و ایزو ثابت باشد و پله پله با توجه به شرایط نوری سرعت شاتر را تغییر دهید و گرنه ایزو و در آخرین مرحله دیافراگم ، دلیل هم تغییر نکردن عمق میدان است .
تغییرات پله ای که انجام میدهید در LRTimelapse قابل تصحیح است.
فکوس هم در حالت دستی باشد.
درود
قبلا یک بار در این خصوص به یکی از کاربران پاسخ دادم و جوابم هم اگر یادم باشه با جواب جناب کامرانیان یکی بود!
همانطور که ایشان اشاره کرده اند تغییر دیافراگم و ISO بدلیل ایجاد تغییر در تصویر خروجی امکان پذیر نخواهد بود و در نتیجه تنها راهی که باقی می ماند استفاده از سرعت شاتر و تنظیم آن هست!
مطمئنا در مد دستی یا Manual می شود به این نتایج رسید (حتی فوکوس دستی)
اما بعنوان یک تجربه جدید شاید بشود با استفاده از فیلتر های مربعی و یا فیلتر های VND هم برای این کار استفاده کرد. فیلار های Nissn که در سری VND معمولا درصد بالایی دارند و یا فیلتر های مربعی کوکین که دارای درجه های متفاوتی هستند (مثلا استفاده از 3 فیلتر ND.8) برای این کار قابل امتحان خواهد بود. البته در نظر باید بگیرید که ممکنه افت کیفیتی را در تصویر احساس کنید.
ارادتمند
من فکر می کنم نورسنجی نقطه ای روی آسمان (که عموما قسمت مهم است) و تنظیم EV برای خروجی مطلوب برای زمین و آسمان راه حل قضیه باشد. با این ترفند شما همیشه اکسپوز مناسب را برای آسمان دارید. اگر زمین هم خیلی مهم است باید از براکتینگ استفاده کنید که تعداد عکس ها و زمان پراسس بعدی را به شدت افزایش خواهد داد.