پاسخ: کدام بازرگان کدام ضمانت
در ضمن اگه علت انتخاب خودتون رو هم بنویسید به نتیجه گیری خیلی کمک میکنید
و مطلب بعد یک فروشگاه اساهی نام هم هست:eek: اگه میدونید به اندازه دیگران صلاحیت دارد میتونید انتخاب کنید8)
سلام....
بازم غول ما رو نديديد كه ؟؟؟؟؟
بازرگاني ايران تنها نمايندگي سوني در ايران
و شركت نيكسان آسيا ( كيش يونيك سابق ) كه نمايندگي المپيوس است...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh_ghobadi
سلام....
بازم غول ما رو نديديد كه ؟؟؟؟؟
بازرگاني ايران تنها نمايندگي سوني در ايران
و شركت نيكسان آسيا ( كيش يونيك سابق ) كه نمايندگي المپيوس است...
شرمنده جناب قبادی فراموش کردم نمایندگی سونی ( بازرگانی ) !
و ببخشید که نمیتونم بازرگانی ایران رو به نظر سنجی اضافه کنم
ولی تا اونجا که یادم میاد پارس الرمس و ایران رهجو سونی وارد می کردند غیر از اینه انگار؟
ممنونم میشم توضیح بدید
در ضمن دوستان میخواهیم به نتیجه گیری برسیم نظرتون رو بگید تا ببینم جریان چیه!
شما تو نظز سنجي تان شركت سي گل نمايندگي سيگما را با اينهمه طرفداران لنزاي سيگما فراموش كردين تو ليست بيارين و همچنين مخصوصا وارد كنندگان لوازم حرفه اي مثل هسل بلاد و رولي و ......
میشه گفت از نظر کیفیت خدمات فرقی با هم ندارند اما از نظر گران فروشی و برخورد بد با مشتری با فاصله زیاد عکسباران اول است.
برخی دیگر مثل نورنگار لااقل برخوردشان مودبانه است.
سلام
اين نظر سنجي به نظر من از اساس ايراد دارد و به همين دليل هم بعد از گذشت چند روز فقط 3 نفر از دوستان راي داده اند.
علاوه بر اينكه تعدادي از شركت ها اسم برده نشده اند به نظر من بايد براي هر محصول گزينه هاي جدا داشت ( كه البته مي دانم اين امكان در Vb نيست ) مثلن من معتقدم نيكن را از نيكونگرش، كنن رو از نورنگار ، سوني رو از بازرگاني ايرانيان و ... بايد خريد. حالا چگونه راي بايد مي دادم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
اين نظر سنجي به نظر من از اساس ايراد دارد و به همين دليل هم بعد از گذشت چند روز فقط 3 نفر از دوستان راي داده اند.
علاوه بر اينكه تعدادي از شركت ها اسم برده نشده اند به نظر من بايد براي هر محصول گزينه هاي جدا داشت ( كه البته مي دانم اين امكان در Vb نيست ) مثلن من معتقدم نيكن را از نيكونگرش، كنن رو از نورنگار ، سوني رو از بازرگاني ايرانيان و ... بايد خريد. حالا چگونه راي بايد مي دادم ؟
خب همینطوری که گفتید خیلی خوبه ولی نمیدونم چرا استقبال نشد شاید همه خسته شدن از مسخره بازی دوستان بازرگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arborhani
شما تو نظز سنجي تان شركت سي گل نمايندگي سيگما را با اينهمه طرفداران لنزاي سيگما فراموش كردين تو ليست بيارین
عرضم به خدمت شما هم که یک شرکتی مثل سیگل که تقریبا تنها عرضه کننده محصول است که دیگه نظر سنجی نمیخواد ! زوره میخوای بخر نمیخوای برو بیرون!!!!!!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arborhani
و همچنين مخصوصا وارد كنندگان لوازم حرفه اي مثل هسل بلاد و رولي و ......
در خصوص این دوستان غیر مردمی هم شما اعلام کنید حداقل برای مامیا من فقط مرکز تجهیزات حرفه ای رو میشناختم اگه شما جای دیگه ای خاطرتون هست معرفی کنید لطفا