پاسخ: Canon EOS 550D / Rebel T2i / Kiss X4 Digital
چند روز پیش با یکی از شرکتها صحبت میکردم گفتن فروردین وارد میکنن با قیمت نزدیکای 950.!!!!نکته ای که به نظر من میاد اینه که از اونجایی که این رده از بدنه ها رده ای نیستن که بخواید همیشه توی اون بمونید و قطعا هر کدوم از این دو مدل رو خریداری کنید بعدا جایگزین خواهید کرد فرق چندانی نداره که کدومو داشته باشید.در نهایت اختلاف اونها خیلی زیاد نیست.پیشنهاد من اینه که همون 500 دی رو تهیه کنید البته جسارتا!!!.وقتی توی استدیو باشید با امکانات مناسب اختلاف این دو بدنه فکر نمیکنم اونقدرها به نظر بیاد یا اصلا بیاد.البته دوستان با تجربه توی این زمینه مسلما بهتر میدونن من اونچه که به ذهنم رسیدو نوشتم.
پاسخ: Canon EOS 550D / Rebel T2i / Kiss X4 Digital
اخه يكي از دوستان فروم گفتند كه 550dديده شده توي تهران
بنده جون تهران نيستم اطلاعي ندارم
پاسخ: آخرين قيمت دوربين هاي كانن
در مورد خود دوربین، سایت های معتبر زیادی وجود دارد که می توانید به آنها سر بزنید. مثلا ریویوی سایت http://www.dpreview.com میتواند اطلاعات زیادی در مورد خرید احتمالی تان در اختیارتان بگذارد. در مورد نحوه انتخاب دوربین و مقایسه دوربین ها در همین فروم مطالب بسیاری نوشته شده و نظرات زیادی رد و بدل شده که به لطف مدیران اطلاعات نادرست در آنها بسیار نادر است.
کلا عجله نکنید. مطمئن باشید که با تحقیق بیشتر، خرید مناسبتری خواهید داشت.
سلام، امروز میدون ولیعصر یه 50D خریدم با کیت IS 18-200
قیمت 1,580,000 با گارارنتی ایده آل بدون بیمه
تشکر از دوستانی که تا بحال با راهنمائی هاشون کمکم کردند.
آخرين قيمت دوربين هاي كانن
دیروز تو جمهوری بدنه 7D کنون ، قیمت 1550.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali.jamshidi
دیروز تو جمهوری بدنه 7D کنون ، قیمت 1550.
ديروز يعني جمعه ؟
من پاييترين قيمتي كه در ناصرخسرو گرفتم بدون بيمه و گاراتي 1580 بود. كمي مشكوكه اين قيمت. لطف كنيد در PM بهم اسم مغازه رو بگين.
سلام
دوستای تهرونی لطف کنن بگن تو بازار تهرون 550 D دیدن یا نه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rebekaraz
سلام
دوستای تهرونی لطف کنن بگن تو بازار تهرون 550 D دیدن یا نه ؟
550D هنوز تو بازار نیومده. دیروز نه تو جمهوری چیزی دیده شد نو تو ناصر خسرو. (بازار شب عید هم که ظاهرا خیلی آشفته است. :confused:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali.jamshidi
550D هنوز تو بازار نیومده. دیروز نه تو جمهوری چیزی دیده شد نو تو ناصر خسرو. (بازار شب عید هم که ظاهرا خیلی آشفته است. :confused:)
ممنون عزیز .
این شرکتهایی که میگن ودیعه مگیرن سه روزه تحویل میدن به نظرتون میتونن مطمئن باشن ؟