پاسخ: آخرين قيمت دوربين هاي كانن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kevinloren2006
سلام بچه ها کسی قیمت کانن powershot g7 رو داره با گارانتی؟
چرا سری به سایت نورنگار نمیزنید؟
510 هزار تومان
ارزشش روهم نداره(نسبت به Nikon D40 or D50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kevinloren2006
من قصد خریده جی 7 رو دارم من باید چقدر صبر کنم تا قیمت 100 - 150 تومان کاهش کنه؟
540 هزار تومان شرکت فتوکانون ایران پاساز کامپیوتر رضا:eek:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kevinloren2006
من قصد خریده جی 7 رو دارم من باید چقدر صبر کنم تا قیمت 100 - 150 تومان کاهش کنه؟
سلام
توصیه می کنم حتما review دوربین CANON A640 در سایت www.dpreview.com رو بخونید بخصوص مقایسه اون با G7 ، حتما در تصمیم گیری دقیقتر عمل خواهید کرد. اگه اشتباه نکرده باشم G7 مود RAW هم نداره و به نظر من پرداخت چنین مبلغ بالایی فقط در صورت توانایی مالی بالای خریدار و اهمیت نداشتن مبلغ پرداختی توجیه داره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MohsenPro
540 هزار تومان شرکت فتوکانون ایران پاساز کامپیوتر رضا:eek:
این فروشگاه همیشه یه فاز عقبه و قیمت دوربیناش با وجود فاصله ناچیز با پاساژ کامپیوتر ایران خیلی بالاتره و تقریبا همیشه چند ماه از قیمت روز بازار عقب تره ! 8)
امروز 4 شنبه 2 بهمن ماه رفتم جمهوری و دوربین کانون S3IS رو به قیمت 370 هزار تومان به انضمام حافظه و باتری و کیف 428 هزار تومان خرید کردم
مبارکم باشه :biggrin:
ممنون دوست عزیز
من تو پست های دیگه از دوستان بخاطر راهنمایی در مورد خرید این دوربین تشکر کرده بودم که جا داره اینجا بازهم از دوستان قدردانی کنم
امیدوارم بتونم استفاده از این دوربین رو زودتر یاد بگیرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ساشا
سلام
توصیه می کنم حتما review دوربین CANON A640 در سایت
www.dpreview.com رو بخونید بخصوص مقایسه اون با G7 ، حتما در تصمیم گیری دقیقتر عمل خواهید کرد. اگه اشتباه نکرده باشم G7 مود RAW هم نداره و به نظر من پرداخت چنین مبلغ بالایی فقط در صورت توانایی مالی بالای خریدار و اهمیت نداشتن مبلغ پرداختی توجیه داره.
سلام این دوربین ساخت چینه
سلام ممکنه آدم مطلعی راجع به 400 دی اطلاعات بده لطفا"؟
چه اطلاعی ؟
این دوربین بسته به گارانتیش ( با لنز 55-18 ) از 815 هزارتومان تا 900 هزارتومن در بازار تهران قابل خریداری است.