من 70D + 18-135 رو 4,500 هم سراغ دارم،
اگر خواستید بفرمایید تا در پیغام خصوصی براتون ارسال کنم.
Printable View
یکی از فروشندگان تهرانی که سایت اینترنتی هم دارند (ولی امکان خرید از طریق سایت وجود نداره)
قیمت Canon EOS 70D Body رو 3,350 اعلام کردند.
البته به نسبت دیگر فروشندگان، اصلاً برخورد مناسبی نداشتند !
شخصاً ترجیح میدم 5 میلیون تومن خرید کنم، ولی از چنین اشخاصی خرید نکنم :|
دوستان میخواستم اسم و مشخصات و آدرس فروشگاه های با انصاف در تهران را برایم پ.خ کنید.
انشالله اواسط هفته مسافر این شهر هستم و قصد دارم خرید دوربین Canon 70D رو در لابلای برنامه ام بگنجانم.
5d mark iii با کیت لنز 10.800 خریداری شد
از دوستان کسی قیمت powershot a3000 رو داره لطف کنه.
مرسی
یکی از سایت های معروف قیمت Canon EOS 70D Body را به 3,400 اعلام کرد.
احتمالاً قیمت بازار کاهش چشمگیرتری داشته باشد...
امروز بالاخره صبرم به سرآمد و دوربین Canon EOS 70D Body رو به قیمت 3,400 سفارش دادم.
انشاالله قرار هست تا فردا ظهر به دستم برسد.
کسی قیمت 60D بادی رو داره؟
سلام دوستان ممنون میشم ادرس فروشگاهای تقریبا منصف تو تهران برام پ خ کنید با سپاس
سلام بچه ها اینجا کسی هست که از قیمت دوربین های (canon60d-70d)در قشم خبر داشته باشه؟!اخه دارم میرم اونجا میخوام ببینم اگه ارزش داره از اونجا بگیرم!اصلا اعتباری هست که از اونجا خرید کنم یا اینکه ار تهران بگیرم بهتره؟
ممنون از دوستان یک سوال دیگه هم داشتم می خواستم بدونم قیمتی که روی سایت های نورنگار و پیکسل هست ایا از فروشگاه های دیگه تهران گرون تره یا فرقی نداره البته باگارانتی
اخه موندم از هیمن سایتا دوربین های مورد نظرم رو سفارش بدم یا برم از تهران بگیرم به صرفه تره؟
اگه قیمت لنز Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM رو هم بگین ممنون میشم
60 دی را با 18-135 با گارانتی حدود سه میلیون (70-60 تومن بالا پایین )
70 دی را هم با 18-138 با گارانتی حدود 4 میلیون و چهارصد (70-60 تومن بالا پایین ) در نظر بگیر
بعضی مواقع نورنگار قیمت اش از خود تهران هم ارزون تره بعضی مواقع هم گرون تره باید سوال کنی
ولی پیکسل تا جایی که یادمه خدای گران فروش هاست و من هیچ موقع ندیدم قیمتش کف بازار باشه
ضمنا بعنوان کسی که از بندر و.. اینا هم خرید کرده باید بگم فقط در صورتی حاضرم از اونجا خرید کنم که قیمت اش نسبت به کف بازار حداقل 10 درصد ارزون تر باشه (برای اجناس بالای سه میلیون و...) وگرنه به اعصاب خورد کنی اش و علافی اش و پول پست و هی زنگ زدن به طرف که چی شده فرستادی و... اصلا نمیصرفه
راستی از هر جا خریدی حتما دقت کن دست دوم بهت نندازن
سلام قیمت 600D در حال حاضر چنده ؟ از کجا خرید کنم بهتره ؟ خیابان جمهوری نمایندگی داره ؟
بین مدل ساخت تایوان و ژاپن چه تفاوتی هست ؟
همراه این دوربین چه لوازمی هست ؟ ( مموری داره ؟ با چه ظرفیتی ؟ کابل و سایر موارد چطور ؟
قیمت امروز کانون 6D پاساژ حافظ : ۷ تومن و ۶۹۵۰ هر دو با گارانتی ایده آل
منبع: شخصا قیمت گرفتم
هر دو قیمت با گارانتی ایده آل
درود
کاهش قیمت کنون 70D هم شروع شد، 100$ برای خرید جدید:
امید وارم بزودی شاهد کاهش قیمت این بدنه به زیر 3 ملیون باشیم :-)
حداقل باید 300 تومن ارزون تر بشه.
الان 3.300 هست .
کنون ارزون کرده یا این سایت ارزون تر میفروشه ؟
دوستان 700D 18-135 قیمتش تو بازار چنده؟
از دوستان کسی ميدونه پايين ترين قيمت 6 دی بدون گارانتی چنده؟
سايت ها که 4650 زدن
با سلام خدمت دوستان
A1400...170000
A2550....225000
SX 150...320000
SX 170.....530000
SX 260....670000
SX 280.......675000
SX 500.....675000
IXUS127.....450000
D 1100......1100000-1855
D5200..... 1995000
با سلام
کنون 70D + 18-200 به قیمت 4.750م.ت خریداری گردید.
ببخشید یه سوال درباره خرید دوربین
به نظر شما اساتید گرامی دوربین 60D رو از کجا (تهران) تهییه کنم که هم قیمتش مناسب باشه هم دوربین مطمینی خریداری کنم
ممنونم
دوستان مطمئن ترین فروشگاه های تهران که میشه از آکبند بودن جنس هاشون مطمئن بود و تنوع و تعداد کالای زیادی دارند کدومها هستند؟
مثلا بنده دوست دارم وقتی برای خرید دوربین کانن 6D به یک فروشگاه مراجعه میکنم، فقط یک عدد موجود نداشته باشه و مغازه اش پر باشه از تعداد زیادی از مدل های روز و از بین مثلا 6-5 تا 6D که تو مغازه اش موجود هست یک جعبه ای که تا اون لحظه باز نشده و کاملا نوی نو هست رو ازشون خریداری کنم.
لطفاً فروشگاه هایی با منصفانه ترین قیمت ها و بهترین نمایندگی های فروش گارانتی ایده آل رو معرفی کنید.
ممنون
سلام
دوستان این مشکل را من هم دارم ، چند روز پیش اومدم تهران برای خرید دوربین اما نتونستم خرید کنم، هر فروشنده ای یه ایرادی به سایر همکارانش میگرفت ولی خودشم راست نمی گفت
کانن 6D به قیمت 6850 خریداری شد، با دو سال گارانتی ایده آل از یکی از فروشگاه های معتبر.
ممنونم دوستان، گارانتی از دیروز (روز خرید) شروع شده. بنده 6D با کیت خریدم یعنی باکس با کیت WG ولی تو فاکتوری که برام صادر کردن قیمت بدنه و کیت رو جدا نوشتند. بدنه 4550 .
امروز بدنه 6d را قیمت گرفتم . بدنه با گارنتی بدونه بیمه 4.400 .
به نظر میاد قیمتها کم کم رو به پایین هستند . با توجه به نزدکی به سال نو میلادی و قیمتهای جدید بازار دلار، باید منتظر قیمتهای بسیار پایین
تر دوربین و لنز ماند .
به نظرم در ابتدای سال اینده، شاید بدنه ای مانند 6d قیمتی در حدود 4 میلیون تومان داشته باشد . البته فقط در حد یک پیشبینی !
شیراز، دیشب، canon 600d با لنز 18-55 1500
Canon EOS M + 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM + 22mm f/2 STM + Speedlite 90 EX
قیمت در فروشگاههای آنلاین: 1520 تومان
قیمت eos m واقعا هوس برانگیزه .
با سلام.
دوستان آیا قیمت دوربین تو کیش از تهران پایینتره!!؟
امروز بادی Canon 6D به مبلغ 4500 خریداری شد. از باب همایون.
فقط یچیزی....نظرتون راجب بیمه کردنش چیه؟ایده آل یا نورنگار یا آسیا
امروز بازار تهران:(ساعت = 19:00)
600D 18-55 canon = 1/480/000
700D 18-55 stm canon = 2/060/000
60Dbody = 1/860/000
60D 18-135 = 2/700/000
lens 18-135 stm = 900/000
1دی ایکس بندر 16.400
Canon EOS M + 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM + 22mm f/2 STM + Speedlite 90 EX
قیمت: 1480 تومان
با سلام
عکاس خبری هستم که تا بحال با دوربین d90 کار کرده ام همیشه در محیط های خیابانی در شب و به طور کلی در محیط های کم نور خصوصا مواقعی که به سرعت بالای شاتر نیازمندم در iso های بالاتر از 800 دچار نویز مخصوصا گرین شدید میشوم لذا به فکر افتاده ام که دوربین فول فریمی با iso بسیار بالایی تهیه کنم اما بین دو نوع 5d و 6d باتوجه به اختلاف شدید قیمت انها مردد هستماز دوستانی که با هرکدام از این دوربین ها کار کرده اند تقاضا دارم بفرمایند که از چه ایزویی به بالا گرین ها اشکار میشوند.لطفا راهنمایی کنید. با تشکر
6دي بدون واي فاي و gps ايران موجود هست ؟
و اگر هست قيمت چقدر تفاوت داره ؟
با تشكر
خوب سفارش امریکا کم میاد توی ایران.اونا که سفارش امریکاس توی بسته بندیش فقط بادی هستش بدون لنز.بسته بندیشم متفاوت تره.روشم نوشته.جعبشو عکسشو میذارم براتون.خوب کالاهایی که برای کشورهایی مثل امریکا میره باید از هر لحاظ بتونه رضایت اون کشورو جلب کنه دیگه.تا جایی که من میدونم باید یه مقدار از سفارش اسیا بهتر باشه.
یه دوربین کانن EOS 550 در حد 2 3 ماه کار کرد بی خط و خش تولید 3 2012
با رم فیلتر UV
یه باطری اضافه
کیف
رم توشیبا کلاس 10
خریدم 1100
گرون خریدم یا خوب بود؟
دوربین بسیار بسیار بسیار تمیز
از من به شما نصیحت زمانی که کالایی رو خریدید دیگه دنبال اینکه خوب یا بد خریدید نباشید این رو صرفا به هر کالا عنوان کردم اگر طرف بهت بگه بد خریدی مسلما اون کالا دیگه بهت نمیچسبه بهتره همیشه قبلش استعلام بگیرید.اگر بدون لنز است که قیمت عادی خودش است ولی اگر با لنز خریدید که عالی گرفتین
جناب حمزه با سلام و احترام، حرفتون صحیح نیست.
کلیه دوربینهای کارخونه های کنون و نیکون بدون توجه به اینکه اون کارخونه در کدوم کشور قرار داره و اون محصول برای کدوم کشور صادر میشه کوچکترین تفاوتی حتی به اندازه یک اپسیلون هم با هم ندارند. و الا اگه اینجوری بود آبرو و حیثیت این کارخونه ها زیر سوال می رفت.
اون جنسهای چینی هست که درجه بندی میشند و مثلا درجه 1 ها رو برای آمریکا و اروپا و درجه 3 ها رو برای ایران و کشورهای مشابه ما می فرستند و اینجا بحث ما دوربین هست و تکنولوژی منحصر به فرد اون. حتی جعبه اونها هم تفاوتی با هم نداره. کافیه چند تا ویدئوی unboxing رو در یوتوب در کشورهای مختلف ببینید.
برای دوربینهای نیکون تنها موردی که میشه فهمید اون دوربین به آمریکا صادر شده این هست که در روی جعبه و در قسمت بالای بارکد یک حرف (U) بعد از مدل دوربین می نویسند مثل U) D7000) . و اگه جعبه رو باز کنید روی تمامی متعلقات ار خود دوربین گرفته تا شارژر و سیمها، روشون یه برچسب USA هم زده اند.
پس کنون و نیکون هیچ گاه محصول بی کیفیت نه تولید کرده اند نه می کنند نه خواهند کرد که بخواهند اون رو رتبه بندی یا درجه بندی کنند و بعدش تصمیم بگیرند که برای کدوم کشورها بفرستند. کوچکترین اشتباهی از طرف هر کدوم از اونها می تونه براشون بسیار گران تمام بشه.
موفق باشید.
با سلام خدمت دوستان
کسی قیمت 60d با 55-18 رو داره؟
ممنون میشم.
کیت 5 تکه EOS M شامل : بدنه , 2 لنز 22mm ,18-55 , فلاش 90EX و تبدیل به قیمت 1650 امروز 28 /10 / 92 از یکی از فروشگاههای اینترنتی خریداری گردید.
با سلام خدمت دوستان گرامی
به نظرتون اختلاف قیمت گارانتی آفومار با سایر گارانتی ها مثل ایده آل ارزش پرداخت رو داره ؟ ( به عنوان مثال 600D با گارانتی ایده آل و لنز 55 - 18 حدود 1530 و با گارانتی آفومار حدود 1700 قیمت داره )
آیا آفومار واقعا نماینده رسمی کانن تو ایرانه ؟ تو سوابقش اومده که ظاهرا همون شرکت متروپل سابقه ( نماینده رسمی کانن تو ایران ).
با تشکر
canon توی ایران نمایندگی نداره !
كانن 5D MKIII امروز خريداري شد به مبلغ 8 ميليون تومان با گارانتي ايده ال .........
6دی بهمراه 24-105 م م
سه شنبه 6200 بندرعباس
دیروز با یکی از دوستان پاساژ حافظ بدنه 6دی 4500 خریداری شد
Canon 70D+18-135 STM از بندرعباس 3,700,000 تومان قيمت گرفته شد.
تذکر جدی !
از این پس اگر کسی قیمت وسیله ای را از یک فروشگاه یا محل خاص درخواست نماید و یا اعلام کند بدون اخطار قبلی پست حذف می گردد و در صورت تکرار بیش از دو بار علاوه بر حذف پست به کاربر اخطار داده می شود ( اخطار شامل محدودیت دسترسی از یک روز تا مادام العمر خواهد بود.)
لطفا رعایت فرمایید و از اسم بردن مکان خاص ( بندر ، شمال ، جنوب ، شرق ، تهران ، کوچه پشتی اونجا ، سر نبشی اینجا و .... ) یا فروشگاه خاص ( اکبر آقا ، اصفر اقا ، دودچی ، لامپ نگ... ، نویز ، قصر ، سایت فلانی ، سایت اونیکی فلانی و ... ) خودداری فرمایید.