پاسخ: آخرين قيمت دوربين هاي كانن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
4m1r
دوربینی که گارانتی ایده آل عرضه میکنه (مثلاً همین 500D )از لحاظ کیفیت قطعات و ... فرقی با آفومار داره؟ اینو دی روز از یه عکاس حرفه ای شنیدم و متعجب شدم. میکفت غیر آفوماری ها مرغوبیت آفوماری ها رو ندارن :think:;
:mlaugh: از این حرفهای فوق تخصصی از فروشنده ها شنیده بودم. ولی این یکی شاهکار بود.
" کلاً کنن از هر مدل ، دو کیفیت تولید می کند. کیفیت مرغوب را برای نمایندگان انحصاری و شناخته شده خود (مثل آفومار !) اختصاص داره است و کیفیت پایینتر خود را به سایر بازرگانان کشورهای جهان سومی قالب می کند!!!" lol
ضمناً اون مغازه هایی که قیمت پایینتر را می پذیرند، مطمئن باشید با فروش لوازم جانبی مانند مموری، فیلتر یووی، محافظ LCD و ... با قیمت بسیار بالاتر ، سود مادی بیشتری را نصیب خود خواهند کرد.
همانطور که بارها از طرف دوستان توصیه شده است، بد نیست بنده هم بار دیگر متذکر شوم که سعی کنید به غیر از بدنه و لنز کیت (محتویات اصلی جعبه دوربین) هیچ لوازم جانبی را از همان مغازه نخرید.
برای تست دوربین خود، از قبل اقدام به تهیه کارت مموری دلخواه خود از فروشگاههای معتبر کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mreza1001
خیر
............
ولی از 1000 اونجوری استقبال نشد. بالاخره یک دلیلی داره دیگه. من که کنونی نیستم فروم هاش رو هم نمی خونم اگه دوستان نظری دارند خوبه بدونیم.
اتفاقا 1000D يكي از HIT هاي فروش بازار Entry Level DSLR هاست. دليلش هم همان قيمت مناسبه. شما در مقايسه مثلا با Nikon D3000 كه 80 تومان هم گرانتر است دوربين نسبتا بهتري هم تحويل مي گيريد حالا گيرم Spot Metering هم نداشته باشد.
با توجه به اینکه در آخرهای سال 2009 هستیم افت قیمت نسبی تو بازار دیده میشه.
بنظر شما الان موقع خوبی برای خرید کردنه؟؟
قیمت ها در اوایل 2010 چگونه خواهد بود؟افت قیمت یا افزایش قیمت؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hesamjm
با توجه به اینکه در آخرهای سال 2009 هستیم افت قیمت نسبی تو بازار دیده میشه.
بنظر شما الان موقع خوبی برای خرید کردنه؟؟
قیمت ها در اوایل 2010 چگونه خواهد بود؟افت قیمت یا افزایش قیمت؟؟
فکر می کنم در کنار ابتدای سال میلادی، باید انتهای سال شمسی و افزایش تقاضای داخلی (البته برای رده های entry level ) را هم در نظر داشت. (مخصوصا برای مدلهایی که به زمان کاهش تولید خود نزدیک می شوند.)
پارسال برای d60 خودم چنین اتفاقی افتاد و بعد از خرید من در اواسط بهمن ماه، قیمتش جهش کرد.
نقل قول:
ضمناً اون مغازه هایی که قیمت پایینتر را می پذیرند، مطمئن باشید با فروش لوازم جانبی مانند مموری، فیلتر یووی، محافظ LCD و ... با قیمت بسیار بالاتر ، سود مادی بیشتری را نصیب خود خواهند کرد.
حدود یک ماه قبل همراه دوستم برای خرید یه مدل کامپکت کنن به پاساژ بزرگمهر مراجعه کردیم پس از پرس و جو یه مغازه پیدا کردیم
که قیمتش از بقیه پائین تر بود! پیش خودمون گفتیم خوب از همینجا میخریم دیگه!
بعد از دوربین سوال کرد ، خوب مموری چن گیگ میخواین؟! گفتم هیچی! گفت مگه میشه گفتم همه وسائل رو داریم گفت شرمنده
دوربین رو به اون قیمت نمیتونم بفروشم! ...:biggrin:
آف تاپیک
من هم یاد دوران دبستان افتادم ، یه پیرمردی بود که خدایش بیامرزد !! همیشه میگفت : شیرکاکائو فقط با کیک میفروشم!
تقریبا دو ماه پیش برای خرید 500D رفته بودم جمهوری ، پاساژ... بعد از کلی پرس و جو از مغازه ها رفتم سراغ یکیشون که اتفاقا مشتری ثابتش بودم. بهم 800 قیمت داده بود با یکسال گارانتی ایده آل. بعد از توافق ازم همین سوال ها رو پرسید که لوازم جانبی چی میخوای و... گفتم نمیخوام.
الکی گوشی رو برداشت و تظاهر کرد به اینکه داره باکسی صحبت میکنه و ... خلاصه شد820!:::waw::: من هم بهونه کردم و زدم بیرون.
رفتم مغازه برادرش . اون هم بهم گفت 800 و همین قضایا پیش اومد تا اینکه تهش اعتراف کرد که واسمون نمیصرفه!:::waw:::
از شدت عصبانیت کنترلم رو از دست دادم و داد زدم سرش که من رو مسخره کردی! فروشنده باید صداقت داشته باشه. مشتری همیشگی داداشت بودم ، اینطوری باهام تا کرد و ...
خلاصه 815 با هم کنار اومدیم!:biggrin:
نمیدونم این ها چطوری نون حلال خودشون رو حروم میکنن؟!:think:;
خدایا همه ما را به راه راست هدایت بفرما...(همه بگین آمین)
canon 7d + efs 18-135
گارانتی ایده ال
2.000.000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elend
حدود یک ماه قبل همراه دوستم برای خرید یه مدل کامپکت کنن به پاساژ بزرگمهر مراجعه کردیم پس از پرس و جو یه مغازه پیدا کردیم
که قیمتش از بقیه پائین تر بود! پیش خودمون گفتیم خوب از همینجا میخریم دیگه!
بعد از دوربین سوال کرد ، خوب مموری چن گیگ میخواین؟! گفتم هیچی! گفت مگه میشه گفتم همه وسائل رو داریم گفت شرمنده
دوربین رو به اون قیمت نمیتونم بفروشم! ...:biggrin:
آف تاپیک
من هم یاد دوران دبستان افتادم ، یه پیرمردی بود که خدایش بیامرزد !! همیشه میگفت : شیرکاکائو فقط با کیک میفروشم!
احیانا انتهای پاساژ سمت چپ نبود؟ چون این مغازه همینطوری سرمو گول مالید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ary
احیانا انتهای پاساژ سمت چپ نبود؟ چون این مغازه همینطوری سرمو گول مالید
------------------
سلام
500D با دو لنز کیت 55-18 و 250-55 ناصر خسرو بدون گارانتی معتبر: 1میلیون 40 هزار تومان (9/23)