جالبه. قیمتش خوبه ها. خود اون تبدیل فکر کنم 200 دلاری باشه. اگه اون یکی تبدیل گرونتره باشه که دیگه نور علی نوره !!
Printable View
جالبه. قیمتش خوبه ها. خود اون تبدیل فکر کنم 200 دلاری باشه. اگه اون یکی تبدیل گرونتره باشه که دیگه نور علی نوره !!
من کمتر از یک ماه پیش 1100 خریدم همین کیت 3 لنز رو . الان چون توی بازار نیست قیمتش پرته . پس عجله نکن .
راستش حضور ذهن ندارم 55200 بود يا 18200
ولي نمايندگي گفتش به خاطر ترويج محصول يه مدتي شركت پروموشن گذاشت و اين كيت سه لنز را ارائه كرد. همچنين خود من كه nexc3d را خريدم بعنوان پروموشن روش 20 گيگ رم سوني بود.
راستش را بخواهيد چون كيت لنز 55200 با تبديل آلفا لرزش گير نداره (نه روي دوربين نه روي لنز) وقتي تست كردم ديدم خيلي لرزشش محسوسه به همين خاطر پشيمون شدم و همون كيت دو لنز را خريدم.
در هر صورت من كل جمهوري را گشتم به تعداد زيادي از مغازه هاي ناصر خسرو هم زنگ زدم ، ولي توي بازار اصلا نبود ، اون كيت سه لنز را هم فقط يه مغازه داشت.
یک عدد Sony nex c3 با تک لنز 55-18 به قیمت 780 هزار تومان دیروز از خ جمهوری خریداری شد.
سلام
Nex C3d امروز ، با دولنز 18-55 + 16 mm ، از کرج ، به قیمت 1045 آکبند خریداری شد
شانسی پیدا شد ، طرف از قیمت جدید محصول تو تهران هنوز با خبر نبود
تهران ، 1250 به بالا قیمت میدادند
همین پست قبلی رو ببینید ، چقدر قیمت ها نا جور شده است ، !!!
واقعاً باورم نمیشه قیمتها اینجوری داره افزایش پیدا می کنه، من خودم به طور شانسی از آشنا 2 هفته پیش nex c3 یا تک لنز 55-18 رو 780 خریدم البته آخریدن موجودی ایشون بود، چند روز بعد یکی از دوستانم خواست بخره ولی تو کل جمهوری کسی موجود نداشت تا اینکه یه جا تو شهرک غرب هم تک لنز داشت هم دولنز که تک لنر رو 900 میداد و دو لنز رو 980 ، حالا الان زنگ زدم همینجوری ببینم چند قیمت میده میگه تک لنز 1250 و دو لنز 1400 !!! آدم شاخ در میاره!!!
Sony Cyber-Shot DSC-WX50 475000 تومان | بدون گارانتی
Sony Cyber-Shot DSC-HX10V 725000 تومان | بدون گارانتی
Sony Cyber-Shot DSC-HX20V 825000 تومان | بدون گارانتی
Sony Cyber-Shot DSC-WX70 385000 تومان | بدون گارانتی
Sony Cyber-Shot DSC-H90 498000 تومان | بدون گارانتی
Sony Cyber-Shot DSC-W670 339000 تومان | بدون گارانتی
Sony Cyber-Shot DSC-W650 335000 تومان | بدون گارانتی
Sony Cyber-Shot DSC-W630 325000 تومان | بدون گارانتی
Sony Cyber-Shot DSC-W620 265000 تومان | بدون گارانتی
Sony Cyber-Shot DSC-W610 225000 تومان | بدون گارانتی
Sony Cyber-Shot DSC-HX30V 895000 تومان | بدون گارانتی
Sony Cyber-Shot DSC-W690 435000 تومان | بدون گارانتی
Sony Cyber-Shot DSC-WX100 540000 تومان | بدون گارانتی
سلام. من یه Z5E با یه کیت کامل و باتری های کارتنی(بالاترین باتری های بازار ) دارم. دوربین زیر 25 تا نوار کار کرده . قصد فروش دارم .زیر قیمت ( به دلیل نیاز شدید مالی)
09171925960
لطفا اگر اینجا جای مناسبی یرای این پست نیست منو راهنمایی کنید
قیمت سونی a35 با لنز کیت و لنز 30 اف28 ماکرو رو می خواستم.
اگه قیمت حدودی هم باشه خوبه.
1.400.000
دیروز قیمت Nex-5 گرفتم 1.200.000 تومان آخرین دونه موجود در نمایندگی بود!
سلام
دوربین DSC-WX100 خریداری شده در تاریخ 9/7/1391 از پاساژ پایتخت به قیمت 565000 تومان تمام با گارانتی
البته خریداری شده برای شخصی ثالث
درود
بنده هم یه مورد فراموش کردم!
دوربین WX100 هم برای یکی از آشنایان خریداری شد به قیمت 530 هزارتومان البته دو هفته پیش در بندرعباس!
.
.
.
در مورد دوربین هم باید گفت که لنز خیلی بلندی دارد شبیه خرطوم :دی
البته به جرات میشه گفت بهترین سونی سری TX هست که واقعا به طرز عجیبی شاهکار های کامپکت ها هستند
انقدر پردازشگر قویی و با دقتی دارند که سایز سنسور و موارد اصولی دیگر اصلا مطرح نیست!
Nex-5n در جمهوري در نمايندگيهاي سوني 1890000 تومان - ديروز رويت شد
با چه لنزهایی؟ فقط 55-18 یا 16مم هم همراهش بود؟
با توجه به اون صحبتهایی که کردید و به تاپیک معروف منتقل شد(چه سرعتی البته!) اگر مشکل مالی ندارید ارزشش رو با کمی اغماض داره.در کل هنوز هم به نظرم گران هست.ولی اگر اینقدر نیاز دارید دیگه چاره ای نیست.
سلام
دوستان دوربین RX100 وارد ایران شده یا نه هنوز؟
سلام
من پیگیری کردم نتیجه اش: اواخر دی ماه نود و یک شاید بطور رسمی البته میگفتند با این وضع بازار و ارز احتمال واردات رسمیش کمه
با سپاس
با سلام
من مي خوام w670 بگيرم
قيمتش چنده؟
سلام
من با توجه به گفته های دوستان امروز جمهوری را زیر ورو کردم nex 5n نبود. لطفا اگر کسی سراغ داره در پیام خصوصی ادرس بده.
پایتخت نیست؟
سلام
اگه امروز منظورت جمعه بوده که فکر میکنم نماینگیها تعطیل بودن،فردا باز سر بزن،فقط نمایندگیها دارن،شاید من خودمم فردا رفتم برای خرید
فعلا فقط نمایندگیها دارن و قیمت همشون هم با اون پکیجی که عرض کردم 1899 تومنه،بقیه ممکنه سفارش بگیرن ازتون و به قیمت ... بهتون ارزه! کنن
سلام
جناب محسن مقصودی شما خودتون دیدید در نمایندگی؟کدام نمایندگی دیدید؟
کاش در پست قبلیتان این اطلاعات را میدادید...
من هفته پیش دیدم توی یکی از نمایندگی های جمهوری ... آدرس دقیق تر بخوام بدم اینطوری میشه تقاطع جمهوری به ولیعصر به سمت بهارستان بعد از مسجد چند تا نمایندگی هست که بزرگ هست مغازه هاشون یکیشون داشت و روی سه پایه گذاشته بود رو میز ولی قیمت نکردم چون دنبال نکس 6 بودم
با سلام
نمایندگی های بزرگ اکثرا برای فروش ندارن
تو ویترین هست اما نمیفروشن
من هفته ی پیش رفتم جمهوری زیرو رو کردم به من گفتن از یک ماه دیگه با قیمت های جدید برامون میاد واسه خرید عجله نکنید
البته توی کرج چندتا از این خرده فروشها موجود داشتن 1850 من قیمت گرفتم
توصیه میکنم فعلا دست نگه دارید
بله من هم دیدم هم تست کردم،برای فروش هم داشتند،تا اون موقعی که من رفته بودم هم یکی دوتایی فروخته بودن.
چندتا نمایندگی اصلی بیشتر نداره که بزرگن،یکیش که دقیق آدرسش یادمه همون نبش تقاطع ولیعصر قبل از مسجده،که یه درشم توی خیابون ولیعصر باز میشه.
شما که مراجعه کردید بهتون گفتن نداریم یا تموم شده؟
اتفاقا دوست عزیز فقط نمایندگی های بزرگ برای فروش دارن،من که چندروز پیش سر زدم حتی اکثر این خرده فروشیا که تابلو سونی گذاشتن و میگن نمایندگی اصلین خبر نداشتن که 5N اومده،احتمالا اونی هم که شما کرج قیمت گرفتید نکس 5 بوده.
مگه نکس 6 اومده؟ یا قراره بیاد؟ من فک میکردم حداقل تا پایان سال خبری نباشه ازش
والله من از نمایندگی سونی تو پایتخت پرسیدم نکس 6 چه خبر گفت برو جمهوری اونجا پیدا میکنی اومده ولی هیچ خبری نبود هرچی گشتم
سلام
nex 5n با دو لنزخریداری شد 1980.
جهت اطلاع از موجودی نمایندگیها با 6460 تماس بگیرید.من پرسیدم نمایشگاه ش2 و پاساژ گلستان داشتند.
سلام
امروز 20 آبان 91 دوربین نکس 5N از نمایندگی سونی در خ جمهوری به قیمت 1899تومن با یک سال گارانتی بازرگانی ایران خریداری گردید.
بادی 5N بهمراه لنز 18-55 و 16 اف 2.8و یک عدد هود لنز،کانورتر مونت E به آلفا،فلاش،باتری،شارژر،کاب ل USB،دفترچه راهنما به چند زبان از جمله انگلیسی و فارسی و سی دی نرم افزار جمله محتویات جعبه می باشد.
شاید برعکس نوشتم،منظورم تبدیل مونت آلفا به E بود،E مونت دوربینای بدون آینه سونی (سری نکس) هست/یعنی شما با این کانورتر میتونید لنزای آلفارو روی نکس استفاده کنید
دقیقا این آداپتور،البته بهمراه یک کولار کوچک
سلام بچه ها قيمت ALPHA 200رو كسي داره؟ دست دوم خيلي سالم و تميز با لنز نرمال و يه لنز تله sony 4.5-5.6/75-300 SH0007 چقدر ميارزه؟ ميخوام از برادرم بخرمش دوربينش هم خودش از المان خريده 1 سالي كاركرده اما خيلي تميزه
ممنون
امروز از جمهوری کیت 5 ان رو سوال کردم با لنز 18-55 و 16 میلی متر 2.8 به همراه فلاش اکسترنال و تبدیل لنزهای آلفا سونی به نکس کلا 1899
سلام معذرت میخوام دوربین SLT-A57 توی بازار پیدا میشه ؟
من زنگ زدم یکی از نمایندگی های تهران قیمت 2580 به من دادند!
دوستان ..
لنز NEX E-mount 50mm F1.8 در ایران موجود هست؟ اگه نه که هیچی .. اگه هست بی زحمت قیمتش رو هم بفرمایید
همینطور لنز 16-50 و 16 پرایم ..
با دیدن نمونه کارهای این لنز ها بدجور وسوسه شدم بفروشم بزنم تو کار NEX ... :;)
تشکر می کنم پیشاپیش از دوستان ( جهت صرفه جویی در پست )
قیمت ارزونترین دوربین سری nex با لنز 18-55 را کسی دارد؟؟ c-3 هنوز ارزونترینه؟
نزدیک 100تومن مالیات بر ارزش افزوده به مبلغ فوق اضافه کنید،منطقی میشه
فعلا که تو نمایندگی ها فقط 5N موجود دارن برای فروش،C3 و5 توی مغازه ها بعضا موجوده که فکر میکنم بالای 1300 قیمتش باشه،یه مغازه اصطلاحا منصف! توی پایتخت یه دونه دست دوم C3 رو 1350گذاشته بود.
سلام
از اين دوربين sony rx100 خبري نشد؟ كسي قيمتش رو نميدونه چنده ؟
اگه بخوام تهيه كنم كجا بايد دنبالش برم ؟
راستش من با چند تا دوربین تو این رده مقایسه کردم قیمتی که این دوربین در ایران داره خیلی زیاد تره
مثلا سایت bestbuy کانادا با احتساب مالیات (مونترئال) دوربین d5100 با لنز کیت18-55 رو 610 دلار میده و a57 با لنز کیت 18-55رو 700 دلار
اخرین قیمت دلار کانادا 3000 بوده که دوربین نیکون 1800 میشه و سونی 2100 میشه ، قیمت نیکون درست هست و در بازار ایران هم با همین قیمت یافت میشه ولی سونی رو من امروز به چهار تا نمایندگی که در خود سایت سونی پیدا کردم زنگ زدم و اونها قیمت 2970 به من دادند :::angry:::
سونی در ایران همیشه قیمتاش با بازار جهانی یکی بود من نمیدونم چرا انقدر افزایش قیمت داده
از دوستان اگه مسیرشون به جمهوری میخوره و اگه امکان داره قیمت دوربین a57 رو برای من سوال کنند من متاسفانه تهران نیستم و در شهر ما هم پیدا نمیشه ، شرمنده
قیمت رو اشتباه نوشتم 2850 بود که امروز دوباره تماس گرفتم 2970 قیمت دادند!
من به نمایندگی هایی که تو این صفحه هست زنگ زدم:
Alpha evangelist
ALPHA A77
ALPHA A65
ALPHA A57
دوستان قيمت روز اينارو ميخواستم و از كدوم نمايندگي بگيرم؟
نمایندگی رسمی سونی
ارتباط با نمایندگی فروش محصولات سونی - سون
با سلام.میشه بگید دقیقا کدام مدل 18-200 بود؟
1.Sony E 18-200/3.5-6.3 OSS LE
2.Sony E 18-200/3.5-6.3 OSS
3.Sony E PZ 18-200/3.5-6.3 OSS (شک ندارم این نبوده!)...
در ضمن
18-200 رو نمایندگی 1میلیونُ 600
و 30 ماکرو رو هم 500 قیمت داد .[/QUOTE]
سلام
بالاخره گزینه اول یا دوم؟کدام برای فیلمبرداری بهینه شده؟
این برای فیلمبرداری اُپتیمایز شده و سال 2010 هم ریلیز شده بود:
Sony E-Mount 18-200mm f/3.5-6.3 Zoom Lens for NEX Camera
این مدل جدیده که برای عکاسی اُپتیمایز شده :
Sony 18-200mm f/3.5-6.3 OSS Lens for NEX Cameras SEL-18200LE B&H
سلام دوستان من یه دوربین nex c3 دارم و با دوربین sony hx 200 تعویض می کنم
اگه خواستید ایمیل بزنید
varzesh1390@yahoo.com
دوست عزیز لطفا از تاپیکهای خرید و فروشه دوربین برای درج آگهی خود استفاده کنید نه تاپیک اعلام قیمت دوربین.
دوستان دوربین 5n با لنز تک 18-55به منظور پایین آمدن قیمت گیر میاید?
کیت معروف 5N.. فروشگاه دنیای سونی.. جمهوری.. نرسیده به پل حافظ.. ضلع جنوبی خیابون..
5N | 18-55 | 16mm | LA-EA1
1,899,000
بدجور کمیاب شده ..
Nex5nD همراه با مبدلea1 از نمایندگی به قیمت 1899 خریداری شد .البته کلاس اموزش رایگان نیز در روزهای خاصی ارایه
سلام
و ما همچنان در انتظار ورود دوربین RX100
خبر جدیدی از ورود این دوربین به ایران نیست؟
وارد میشه؟ نمیشه ؟!!