شیراز، دیشب nikon 5200 با لنز 18-55 1880
Printable View
شیراز، دیشب nikon 5200 با لنز 18-55 1880
سلام دوستان قیمت nikon D7000 همراه با لنز 18-105 چقره؟
D7100 + 18-105 بقیمت 3.830 از ناصر خسرو خریداری شد.
سلام
D7100: 3550 Kit 18-105
D5200: 1700 Kit 18-55
قیمت بندرعباس ، مثل همیشه با تغییر نرخ درهم قیمت ها متغییر هست.
سلام
خبری از قیمت و ورود D5300 به بازار نیست ؟
قیمتا یکم اومدن پایین
دوستان لطف میکنن فروشگاههای معتبردربندرعباس را پ خ ارسال کنند!
قیمت جدید D7100 کسی داره؟؟؟
ار دوستانی که می تونن از بندر خرید کنن آیا کسی می تونه زحمت خرید و ارسال اونو به مشهد بکشه؟
ممنون میشم در پ.خ خبر دهید.
سلام جناب آقای D.Daneshmand
لطف می کنی آدرس معازه های معتبر و باانصاف را تو بندرعباس پ خ کنی برام.
دو هفته دیگه قراره برم بندر. میخوام D5200 بگیرم یا اگه قیمتها خوب بود D5300
بندرعباس فقط یک مغازه هستش که جنسش از بقیه جور تره
دی 5200 قیمت : 1700
دی 5300 قیمت : 2360
با لنز 55-18
با لنز 105-18نقل قول:
قیمت جدید D7100 کسی داره؟؟؟
ار دوستانی که می تونن از بندر خرید کنن آیا کسی می تونه زحمت خرید و ارسال اونو به مشهد بکشه؟
ممنون میشم در پ.خ خبر دهید.
3450
خودم چند روزقبل خریدم 3480 و قیمت گریپش هم 800 تومن
ویرایش :
به گفته دوستان فروشنده بادی تنها پای خودشون گرون در میاد و اگه قصد خرید بدنه دارید قیمت تهران و بندرعباس یکسان هستش. ولی بدنه و لنز پای خودشون ارزونتر در میاد. و ارزونتر هم میفروشند
D610 چند؟...
بعد این قضیه با لنز ارزونتر منظور همون لنز کیت هست؟...
اخرین قیمتی که داشتم 5170 بود . بله منظور لنز کیت هستش.
نیکون D800E قیمت دبی بر اساس درهم 810 تومان حدود 7450
لنزشون مگه با لنزهای تهران فرق داره ؟نقل قول:
ویرایش :
به گفته دوستان فروشنده بادی تنها پای خودشون گرون در میاد و اگه قصد خرید بدنه دارید قیمت تهران و بندرعباس یکسان هستش. ولی بدنه و لنز پای خودشون ارزونتر در میاد. و ارزونتر هم میفروشند
همین بدنه 7100 با لنز 18-200 مثلا چقدر درمیاد ؟
سلام
دوستان کسی قیمت نیکون 7100 با لنز 18-140 رو داره ؟ اگر بندرعباس هست لطف میکنید قیمت و ادرس رو در پیام خصوصی بفرستین ؟
ممنون
خیر فرقی نمیکنه مسلما . اما قیمت خرید بادی خالی براشون گرونتر در میاد و با لنز میارن بیشتر.
با این لنز رو اطلاع ندارم.نقل قول:
سلام
دوستان کسی قیمت نیکون 7100 با لنز 18-140 رو داره ؟ اگر بندرعباس هست لطف میکنید قیمت و ادرس رو در پیام خصوصی بفرستین ؟
ممنون
اما با لنز کیت خودش 3450 تا 3500 بسته به قیمت درهم روز. برای مثال خودم 3450 خریدم و بار جدیدشون با درهم بالاتر وارد شده و 3500 میفروشند.
جهت خالی نبودن عریضه :
یک فروند نیکون d4 هم رویت و زیارت شد
دوستان کسی قیمت d700 رو داره ؟
با گرون شدن دلار متاسفانه قیمت دوربینا 100-200 تومن رفت بالا :|
سلام
قیمت D7100 همراه لنز 16-85 در حال حاضر توی تهران چه قدره ؟
توی بندرعباس چی ؟
میشه دوربین رو با کیت 18-105 گرفت بعد با 16-85 معامله کرد ؟ بعد پول بیشتر 16-85 رو داد ؟
سلام
آقا کسی میدونه d5300 با کیت 140-18 وارد بازار ایران شده؟ تو بندر چطور؟
قیمتش چنده؟
دوست عزیز خوب این کار درست نیست و متضرر می شید. همون بهتر که 7100 رو با 85-16 بگیرید. و اگه اول 105-18 رو بگیرید و بخوایید معامله کنبد و ما به التفاوت 85-16 رو بپردازید به احتمال قوی ازتون به قیمت کمتر خریداری می کنند حد اقل 100 زیر قیمت بر می دارند که متضرر می شید. اگه از اول 85-16 رو بگیرید همراه با 7100 یک ترکیب فوق العاده خواهید داشت. من این لنز رو روی 7000 دارم و هر چی از خوبی های این لنز بگم کم گفتم.
موفق باشید.
دوستای عزیزم قیمت لنز کیت نیکون 18-55 چنده جدای از کیت با دوربین به تنهایی میفروشند؟و تو همون رنج قیمت چه لنزی رو برای نیکون 3200 پیشنهاد میفرمایید امروز عضو انجمن شدم ببخشید اگه اشتباه پست گذاشتم
معمولا این لنز ارزونترین لنز برای دوربین هاست. کمی از این بالاتر بریم به لنز با فاصله کانونی ثابت (پرایم) 50mm f/1.8 میرسیم.
اگر با عکاسی آشنایی دارید من پیشنهادم لنز 50mm هست که در کیف هر عکاس حرفه ایی هم پیدا میشه!
قیمت اینترنتی Nikon AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6 G VR لنز اول 280 و قیمت لنز Nikon AF 50mm f/1.8 D نیکور 400 (بله لنز 55-18 به تنهایی هم فروخته میشه)
پ.ن. البته یه مدل Nikon AF-S 50mm f/1.8 G هم داره که 900 قیمت دادند. من خودم بسیار علاقمندم بدانم فرق این دو مدل در چی هست؟ احتمالا به Mount و کیفیت ساخت باید برگرده!
متشکرم از پاسختون در مورد 18-105 نظرتون چی هست و در مقایسه با قبلی کدوم رو پیشنهاد میکنید فقط یک لنز میتونم بخرم و لنز کیتی که خریدم شکست
http://forum.akkasee.com/f49/t17293.html
البته اینجا مکان درستی در مورد نظر خواهی در مورد لنز ها نیست. :)
قیمت این لنز Nikon AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6 G ED VR حدود 900 تومان هست.
صد البته مورد بهتری هست به شما یک طیف از واید تا تله میدهد. که بسیار از نظر کارایی با لنز پرایم متفاوت هست. یک لنز همه کاره! البته تفاوت قیمت رو هم باید در نظر داشت!
استفاده از لنز پرایم همیشه در کتار سایر لنز ها پیشنهاد میشه. لنز ثابت محدودیت های زیادی دارد با کاربرد خاص. در مورد 50mm بیشتر برای کادر بسته Close up یا پرتره و... مناسب هست. :)
موتور فوکوس در مدل G و گوشه های تمیز تر در عکسنقل قول:
پ.ن. البته یه مدل Nikon AF-S 50mm f/1.8 G هم داره که 900 قیمت دادند. من خودم بسیار علاقمندم بدانم فرق این دو مدل در چی هست؟ احتمالا به Mount و کیفیت ساخت باید برگرده!
همینطور شارپنس بیشتر در مدل D
با سلام و خوش آمد گویی به شما جهت پیوستن به فروم عکاسی.
بله این لنز رو به تنهایی هم می فروشند. قیمت هم بین 250 تا 300 هزار تومان است. تو این فوکال ها لنزی با این قیمت برای نیکون با برند نیکور نیست اما اگه لنز زوم می خوایید استفاده کنید لنز 200-55 هست اون هم با قیمت تقریبی 450 هزار تومان.
میثم خان با سلام،
این دو لنز مانتشون یکیه. ورژن G بر روی بدنه رینگ کنترل دیافراگم نداره ولی ورژن D داره. ورژن G جدید تر هست و بر اساس ریویوها کمی بهتر از ورژن D عمل می کنه البته نه اونقدر که تفاوت فاحشی داشته باشه در مورد کیفیت ساخت فرق چندانی ندارند و باز هم کمی ورژن G بهتر هست.
خودتون اشاره کردید که لنز 50mm تو کیف هر عکاس حرفه ای یافت میشه و حرفتون کاملا صحیحه. اصلا بیشتر عکاسها داشتن این لنز رو جزو واجبات می دونند. اما ایشون آماتور هستند و فکر کنم با یک لنز زوم راحتت تر بتونند کار کنند و لذت بیشتری از عکاسی ببرند تا بعدها که به فکر تهیه لنز پرایم هم بیفتند.
با سلام میشه بگید الان d7000 تو بازار چنده؟ با 105- 18
اساتید گرام، یک بدنه D5000 کاملا تمیز با حدود ۶۰۰۰ شات ، چه حدود فی میخوره؟؟
اساتید عزیز اگه جاش نیست یه پاسخ کوتاه مرسی.از کجا متوجه میشید دوربین کار کرده چند تا شات خورده؟؟؟
دوست عزیز اینجا کامل توضیح داده : لینک
با سلام
چند روز دیگه می خوام بیام تهران یه d5300 بگیرم لطفا :
1. آدرس یه چند تا مغازه خوب که منصف باشند رو می خواهم (بصورت پیغام خصوصی )
2. این سایت doorbinshop.ir که مربوط به شرکت نور نگاره هست سایت خوبی هستش؟( جنساش مطمئنه؟)
3. بهترین گارانتی برای دوربینی که می خواهم بگیرم چی هست؟
سلام خدمت دوستان.
بنده قصد خرید بادی D5300 رو دارم اما میتونم تا حدود 2و3ماه دیگه هم صبر کنم بعد برای خرید اقدام کنم. قیمت اصلی( به دلار) توی این مدت کم میشه یا ثابت میمونه؟
اگه بخوام این دوربین رو از آمریکا بگیرم پیشنهادی دارید که از کجا اقدام کنم؟ ( ترجیحا اینترنتی... مثل آمازون و گیرشاپ)...تفاوتی با مدلهایی که در ایران هست نداره؟
ممنون
آقا نیما با توجه به صحبت های دیروز رییس بانک مرکزی قراره در ماه های آتی قیمت دلار ازاد کاهش پیدا کنه , پس اگه خریدتون واجب نیست صبر کنید . شما چه دوربین رو از اینجا بخرید چه از آمریکا مشخصاتش یکسانه ضمن اینکه خرید از خارج از کشور مستلزم پرداخت هزینه ای جدا بابت پسته پس خرید از ایران به صرفه تره , در ضمن شما داخل ایران میتونید از گارانتی ایدا آ]ل هم استفاده کنید که واقعا کمک بزرگی در مواقع مشکل میتونه باشه .
سلام بهترین و سریعترین روش این است که به تعمیرگاه مرکزی پیش آقای قاسمی ببرید از طریق نرم افزارهایی که دراختیار دارند هم نسبت به وضعیت دوربین اطلاعات خوبی به شما می دهند هم مقدار شات مشخص میشه نشانی : تهران خ جمهوری ساختمان آلومنیوم ط 11
سلام بهترین گارانتی برای برند نیکون نیکو نگرش و برای برند کانن ایده آل هست . البته به نظر من
نیکون 5300 با لنز کیت 18-55 و گارانتی ایده آل به قیمت 2/800 در یکی از فروشگاههای انلاین رویت شد.
دوستان قیمت d7100 با لنز کیت 16-85 و کیت 18-105 بندر را دارید؟
سلام
قیمت D5200 بدون گارانتی ( یا همون گارانتی متفرقه و گارانتی دبی و ...) کسی میدونه چقدره؟
الان دوربین های نیکون رو چند تا شرکت با گارانتی میدن بیرون؟ کدوما ارزون تر میدن؟
سلام
D7100 با لنز کیت 3.700 قیمت گرفته شد. دیروز، جمهوری.
سلام
من یکشنبه این هفته D5200 را از بندرعباس خریدم 1.700.000 تومن با لنز کیت 55-18. گارانتی ایده آل تقریبا رایگانه بهتره با گارانتی ایده آل بخرید.
گارانتی اصلی و واردکننده رسمی دوربین های نیکون شرکت نیکونگرش هست که چون رسمی وارد میکنه و گمرکی و مالیات و ... میده قیمت ِD5200 را حدود 2.200.000 زده بود.