پاسخ: آخرين قيمت دوربين هاي نيكون
سلام کسی از قیمت d300s خبر داره؟ مخصوصا بچه های تهران(ما تو شهرستان دسترسی نداریم) با تشکر
سلام
قیمت D500در مشهد و تهران کسی میدونه؟:think:;
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aksan
سلام
قیمت D500در مشهد و تهران کسی میدونه؟:think:;
منظورتان D5000 است یا 500D?
D90: 1240000
D3000: 675000
D80: 850000
D5000: 840000
D700: 2700000
شیراز
سلام.
امروز رفتم یک دروبین Nikon D90 خردیم.همراه لنز Nikon DX--Vr 18-200 ، مجموع قیمت 1800، خوب خردیم؟
احساس میکنم گرون گرفتم. :(
همچين يه مقدار بله
از كجا گرفتي ؟ فقط دوربين و لنز كيت؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arshak
سلام.
امروز رفتم یک دروبین Nikon D90 خردیم.همراه لنز Nikon DX--Vr 18-200 ، مجموع قیمت 1800، خوب خردیم؟
احساس میکنم گرون گرفتم. :(
راستش همین ترکیب رو البته بصورت بدنه جدا به همراه لنز جدا ( جعبه طلائی ) نه لنز کیت من پارسال همین موقع گرفتم 1600000 برام در اومد حالا بعد از یک سال با این که لنز کیتم هستش و نسخه دوم لنز هم وارد بازار شده این قیمت حالا یا قیمت ها خیلی بالا رفته یا شما بالا گرفتید ولی چه کاریه . الان که خریدید مبارکتون باشه ترکیب جالبه هم هستش :::yess:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Christ Melikian
راستش همین ترکیب رو البته بصورت بدنه جدا به همراه لنز جدا ( جعبه طلائی ) نه لنز کیت من پارسال همین موقع گرفتم 1600000 برام در اومد حالا بعد از یک سال با این که لنز کیتم هستش و نسخه دوم لنز هم وارد بازار شده این قیمت حالا یا قیمت ها خیلی بالا رفته یا شما بالا گرفتید ولی چه کاریه . الان که خریدید مبارکتون باشه ترکیب جالبه هم هستش :::yess:::
ببخشید مدل لنز VR II هست.حالا چی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arshak
ببخشید مدل لنز VR II هست.حالا چی؟
به همین مدل اول هم VRII گفته میشه یک سوال کلمه VR روی لنز شما چه رنگیه قرمز هستش ؟ یا نه
دوم این که دکمه زوم لاک روش هست یا نه ؟
تصویر لنز نسخه اول
http://www.rentmylenses.com/images/2...5.6G-IF-ED.jpg
تصویر لنز نسخه دوم
http://www.eclecticelectronics.net/w...ii-600x450.jpg
ودارای دکمه زوم لاک هستش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Christ Melikian
به همین مدل اول هم VRII گفته میشه یک سوال کلمه VR روی لنز شما چه رنگیه قرمز هستش ؟ یا نه
دوم این که دکمه زوم لاک روش هست یا نه ؟
طلایی.
به فروشنده زنگ زدم.بچه خوبیه.گفت که این VR2 هست.و گرونتر از Vr1 ،بدنه رو برام 950 زده.ایده ال و یک سال بیمه.
850 هم لنز رو.
احساس خوبی ندارم.:confused: