پاسخ: آخرين قيمت دوربين هاي نيكون
دی جی کالا هم یکسال تعویض و تعمیر داره! این کافی نیست!؟ مگه جاهای دیگه چطور بیمه می کنند!؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
artara74
من که اصلا توصیه نمی کنم. حتما دوربین رو با بیمه بگیرید. شخصا دوربینم دو بار رفته بیمه. (یکی قبلا و یکی هم الان دست بیمست)
بیشتر توضیح میدید ؟
یعنی دوربین مشکلی داشته که گارانتی جوابگو نبوده یا اینکه دوربین ...؟
سلام
احتمالا d200 نو توي بازار پيدا ميشه؟ اگه آره قيمت؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
artara74
من که اصلا توصیه نمی کنم. حتما دوربین رو با بیمه بگیرید. شخصا دوربینم دو بار رفته بیمه. (یکی قبلا و یکی هم الان دست بیمست)
در تاپیک بیمه در مورد موارد پیش آمده برای دوربین و ... توضیح دادی؟
دوستان به نظر شما با ورود D700x یا D800 قیمت D700 چقدر افت خواهد داشت؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ario
دوستان به نظر شما با ورود D700x یا D800 قیمت D700 چقدر افت خواهد داشت؟
درود
روی چنین چیزی حسابی باز نکنید ، در نیکون این اتفاق ها نمی افتد. چون قطعا با ورود جانشینش مدل قبلی دیگر تولید نمیشود و در فروشگاهای آکبند آنرا هم نخواهید دید. و دست دوم آن هم گرانتر خواهد شد. عین همین ماجرا هم اکنون برای D300 اتفاق افتاده... الان بد نیست بررسی کنید D300 چند است. و خود نتیجه گیری کنید.
موفق باشید
انوش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Anoosh-Pro
درود
روی چنین چیزی حسابی باز نکنید ، در نیکون این اتفاق ها نمی افتد. چون قطعا با ورود جانشینش مدل قبلی دیگر تولید نمیشود و در فروشگاهای آکبند آنرا هم نخواهید دید. و دست دوم آن هم گرانتر خواهد شد. عین همین ماجرا هم اکنون برای D300 اتفاق افتاده... الان بد نیست بررسی کنید D300 چند است. و خود نتیجه گیری کنید.
موفق باشید
انوش
اتوش جان...
البته فرمایش شما کاملا درست است و قیمت محال است پایین بیاید ( بالا نرود شانس آورده ایم )
اما بارها گفته شده است که D700x احتمالی جانشین D700 نخواهد بود و یک رده جداگانه خواهد بود.
آخرین قیمت D90 + 18-105 ؟
پیشاپیش از پاسختون ممنونم .
در جزیره کیش با بیمه و گارانتی ایده آل 1180000 تومان دیروز :::happy:::
خیابان جمهوری 1.150.000 با گارانتی ایده آل-به گفته ی فروشنده با گارانتی نیکونگرش 50 تومن گرانتر میشود.
(آنقدر پشت ویترین گزاشته اند که وسوسه شدم بپرسم!)